eitaa logo
پژوهش یار
11.1هزار دنبال‌کننده
729 عکس
207 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
animation.gif
326.5K
روش منبع‌یابی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
روش پیشینه‌یابی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸دیروز بخشی از ثروت ایران که پهلوی با خودش برد ۲۶ دی‌ماه، سالروز فرار شاه ملعون ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی (حفظه‌الله): جرقه‌های انگیزش انقلاب اسلامی ‌به وسیله‌ی در من به وجود آمده و هیچ شکی ندارم که اولین آتش را مرحوم نواب در دل ما روشن کرد. 📒۱۳۹۵/۱۰/۲۶ ــــــــــــ ۲۷ دی‌ماه سالروز شهادت نواب صفوی، طهماسبی، برادران واحدی و ذوالفقار از فدائیان اسلام، تسلیت و گرامی‌باد. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
مرحوم علامه مصباح یزدی رحمة‌الله‌علیه: 1⃣تلاش پژوهشگر غیر مسلمان... 2⃣به کارهای روزمره و پژوهش‌هایی که چندان نتایج عمیق و وجه خداپسندی ندارد، بسنده نکنیم شاید بارها این را گفته باشم که غیرمسلمانان برای پژوهش‌هایی که نتایج مادی دارد، نیروهای بسیاری صرف می‌کنند و همت‌های بالایی دارند، بدون اینکه چندان اثر مادی قطعی هم داشته باشد. ...قطعاً اطمینان زیادی به نتیجه کار نداشتند و کنجکاوی و علاقه به پژوهش و کشف مجهولات آنها را به این کار واداشت. می‌توان مطمئن بود کسانی که برای چنین پژوهش‌های علمی، تلاش کردند، چندان امیدی هم به ثواب اخروی نداشتند و اصلاً معلوم نیست که ایمانی هم داشتند؛ حتی اگر به دینی هم ایمان داشتند، بعید است که این کار را در مقام یک عبادت، انجام می‏‌دادند و انتظار پاداش ابدی می­‌داشتند. ✅این واقعیت‌ها باید برای ما انگیزه و عامل تکان‏‌دهنده‏‌ای باشد که اگر برای برخی، امور مادی تا این اندازه ارزش دارد که برای آن به‌طور کلان، سرمایه ‏گذاری می‌کنند. ما که معتقدیم برای لحظه‌لحظه کارمان و برای هر دقیقه‏‌ای که هر جمله‌‏ای که و هر نفسی که ، اجر زیادی در نظر گرفته می‌شود و آن اجر در جهان ابدی به ما داده خواهد شد، باید بیشتر همت کنیم و در راهی که یقین داریم عبادت و مرضیِّ خدا و اولیای اوست، در راه عظمت اسلام و روحانیت، عزت کشور اسلامی و عزت علمی، کوتاهی نکرده و به کارهای روزمره و پژوهش‌هایی که چندان نتایج عمیق و وجه خداپسندی ندارد، بسنده نکنیم. 📒درباره پژوهش،ص۷۵_۷۴ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
3⃣2⃣ 🎁به‌پاس همراهی... هدیه‌ای دیگر برای همراهان معزز کانال پژوهش‌یار کارگاه «آشنایی با انواع قالب‌ها و فرایند پایان‌نامه‌نویسی کارشناسی ارشد» (رشته‌های روان‌شناسی، مشاوره و علوم تربیتی) با ارائه حجةالإسلام دکتر «حسین رادمرد» 🎁 ۴۰درصدی: Pajouheshyar مبلغ پرداختی پس از اعمال تخفیف: ۱۸۰ هزار تومان است 🕰مهلت تخفیف: تا ولادت امیرالمؤمنین سلام الله علیه ۱۴۰۱/۱۱/۱۵ : ۱۰ ساعت آموزش تخصصی به صورت آفلاین نشانی خرید : https://armanpsy.ir/?p=9359 نشانی مؤسسه در ایتا @armanpsy_ir ــــــــــ از مسئول محترم مؤسسه آموزشی روان‌شناسی آرمان جهت اختصاص کد تخفیف، تشکر می‌کنیم🌹 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
سامانه و بانک ایده‌پردازی مراسم و مناسبت‌ها، راه‌اندازی شد «سامانه و بانک ایده‌پردازی مراسم و مناسبت‌ها» دریافت طرح‌ها، ایده‌ها و پیشنهادهای مردمی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مناسبت‌های ملی، انقلابی، مذهبی و به‌ویژه دهه فجر انقلاب اسلامی، راه‌اندازی شد. ✅موضوعات ایده: 1⃣شیوه‌های تبلیغات و اطلاع‌رسانی 2⃣شیوه برگزاری مراسم و مناسبات 3⃣مشارکت مردمی و شیوه‌های مشارکت‌افزایی 4⃣بهره‌گیری از ظرفیت فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی 5⃣بهره‌گیری از ابزارها و امکانات در برگزاری مراسم و مناسبات 6⃣روش‌های برگزاری مردمی مراسم و مناسبات آدرس سامانه: https://payam.ccoip.ir/web/farakhan/6 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
کارگاه آموزش مهارت‌های کاربردی Microsoft Word در راستای پایان‌نامه‌نویسی استاد: حجةالإسلام دکتر احسان ابراهیمی جلسه 1⃣ از 9⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
کارگاه آموزش مهارت‌های کاربردی Microsoft Word در راستای پایان‌نامه‌نویسی استاد: حجةالإسلام دکتر احسان ابراهیمی جلسه 2⃣ از 9⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
کارگاه آموزش مهارت‌های کاربردی Microsoft Word در راستای پایان‌نامه‌نویسی استاد: حجةالإسلام دکتر احسان ابراهیمی جلسه 3⃣ از 9⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
کارگاه آموزش مهارت‌های کاربردی Microsoft Word در راستای پایان‌نامه‌نویسی استاد: حجةالإسلام دکتر احسان ابراهیمی جلسه 4⃣ از 9⃣ ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال، در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
امام باقر(سلام الله علیه): تَعَلَّمُوا العِلمَ فَإنَّ تَعَلُّمَهُ حَسَنَةٌ وَ طَلَبَهُ عِبَادَةٌ. دانش بیاموزید که آموختن آن، پاداش دارد و جستجوی آن، عبادت است. 📚بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار علیهم السلام،ج۷۵،ص۱۸۹ ــــــــــــــــــــ فرا رسیدن سالروز ولادت امام محمدباقر (سلام الله علیه) و هم‌چنین فرار رسیدن ماه مبارک رجب را تبریک عرض می‌کنم. حقیر را از دعای خیر‌تان، بهره‌مند بفرمایید.