eitaa logo
پژوهش یار
11.3هزار دنبال‌کننده
717 عکس
201 ویدیو
498 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
روش تدریس سطح یک حوزه.pdf
235.6K
(شماره3⃣) جزوه روش تدریس سطح یک ۴۰ نکته طلایی برای تدریس در سطح یک با رویکرد انگیزه‌دهی طلاب به سمت پژوهش 📚نگارنده جزوه: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی (زیدعزه) ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره4⃣) پایگاه جامع تاریخ پوشش اطلاعاتی تمامی وقایع و رخدادهای مهم تاریخ اسلام و در دسترسی کاربران به پژوهش‌های انجام گرفته در این حوزه در مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، ارائه گردیده است که طی فرایندی تدریجی در بخش‏های: «رویدادها»، «اَعلام»، «اماکن» و «اصطلاحات و مفاهیم تاریخی» به کاربران عرضه می‌شود. آدرس پایگاه جهت دریافت با این پایگاه،به این‌جا مراجعه شود. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
10.06M
شماره 4⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: بی‌مسئله‌ها چه کار کنند به مسئله برسند؟ مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پایگاه ویکی‌نور،دانشنامه‌ای تخصصی در موضوع کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه پدیدآورندگان کتب که مقالات آن، توسط بخش تألیف و تدوین مرکز ، طی سال‌های متمادی نگاشته شده است. این مقالات در بخش کتاب‌شناسی نرم‌افزارها نیز آمده است. محتویات: ۱ محدوده؛ ۲ هدف؛ ۳ ضرورت؛ ۴ قابلیت‌های پایگاه؛ ۵ چشم‌انداز؛ محدوده: مقالات ویکی‌نور تا کنون، در محدوده منابع موجود در نرم‌افزارهای مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی و پدیدآورندگان آن‌هاست که امید است با یاری کاربران، توسعه یافته و به دیگر منابع نیز بپردازد. هدف: هدف از این پایگاه، آشنایی و توسعه اطلاعات دانش‌پژوهان در زمینه دانش کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه پدیدآوران آن‌هاست. ویکی‌نور با برقراری ارتباط دوسویه با کاربران، دنبال ویرایش، تصحیح، تکمیل و تولید بیشتر محتوای علمی برای پژوهشگران است. ضرورت: گرچه تاکنون پایگاه‌های گوناگونی در موضوع کتاب‌شناسی تولید شده‌اند، اما ویکی‌نور را باید تنها پایگاه تخصصی در رشته کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه دانست که سعی دارد با یاری دانش‌پژوهان این گنجینه گرانقدر را توسعه دهد. قابلیت‌های پایگاه: امکان ویرایش و تکمیل مقالات؛ امکان ایجاد مقالات جدید در محدوده کتاب‌شناسی و زندگی‌نامه؛ امکان مشاهده وابسته‌های مقالات؛ ارتباط بین مقاله و متن کتاب؛ امکان جستجوی موضوعی مقالات؛ ارائه مقالات به زبان عربی. چشم‌انداز: ارائه مقالات به دیگر زبان‌ها؛ اتصال بین مقالات ویکی‌نور با دیگر پایگاه‌های علمی؛ قرار دادن صوت و فیلم در بخش زندگی‌نامه‌ها. آدرس پایگاه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
💠مهر تأیید تحلیلی و عالمانه بر کارنامه زرین پژوهش حوزه علمیه خراسان 🔶ایدئولوژی نظام مند در عرصه تحول پژوهشی حوزه علمیه خراسان؛ 🔶درخشش حوزه خراسان در عرصه نوآوری علمی و اجتهادی پویا؛ 🔶انتشارات حوزه علمیه خراسان؛ خدمت بزرگ و مانای تحولي به جامعه بزرگ علمي پژوهشي كشور دسترسی به متن کامل و منبع نوشتار 📚برگرفته از کانال رسمی معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان: @howzehpajohesh ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
10.32M
شماره 5⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: عنوان‌سازی خوب مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
راهنمای اجرای پژوهش کلاسی.pdf
1.57M
راهنمای اجرای پژوهش کلاسی به ضمیمه پژوهشی ادبیات،فقه،اصول،کلام و علوم قرآن شیوه‌اجرایی‌پژوهش‌های‌کلاسی (ویژه سطح یک) ✅برای سهولت دسترسی به متن مدنظر،عنوان مدنظر که در فهرست مطالب وجود دارد را انتخاب نمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گام 6؛ عنوان خوب برای تحقیق.ogg
10.32M
شماره 6⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: عنوان‌سازی خوب مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
پژوهش یار
#سلسله‌کارگاه‌های‌‌پژوهشی‌ شماره 6⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: عنوان‌سازی خوب مدرّس: ح
با توجه به وجود اشکال در صوت شماره 6⃣ کارگاه مقاله نویسی، صوت این جلسه، مجدد تقدیم می‌شود.
با سلام ضمن تشکر از همراهی پژوهش‌گران و علاقه‌مندان به پژوهش؛ یکی از برنامه‌های کانال،ذکر مختصری از زندگی‌نامه و شخصیت علمی علماء است و هر روزی که رحلت یکی از این شخصیت‌های علمی است، مطلبی تقدیم می‌شود. از طرفی،مطالب را از منابع معتبر یافت و انتهای پیام،قید می‌کنیم. لکن هم‌چون امروزی که سال‌روز ارتحال فقیه و زاهد بزرگوار، آیت‌اللَّه "میرزا جمال‌الدین کرباسی"(رحمةالله علیه) است و متأسفانه مطلبی برای ایشان از پایگاه‌های اینترنتی و مراجع رسمی، یافت نکردیم. نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
33.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موضوع: راه‌کنش‌های (ترفند‌های) گوگل برای پژوهشگران مدرّس: حجة الاسلام رضوانی(زید عزه) از اساتید مدرسه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) تایباد. ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۱ دقیقه ✅قابل استفاده طلاب تمامی سطوح ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
9.56M
شماره 7⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: مسئله‌شناسی چگونه انجام می‌شود. مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۷ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
وسوسه‌هاى‌ شيطان... حضرت آیت الله مکارم (حفظه الله): باید اهمیت پژوهش و اهداف آن در قالب جزوه ای به طلاب آموزش داده شود. متأسفانه برخی کارها با عنوان پژوهش در جامعه رایج شده است که پژوهش نیست؛ بلکه گردآوری است و نظری از مولف در آن وجود ندارد؛ حال و نباید در دام این موضوع بیفتد و گردآورنده و نقل قول گو شود. نباید فراموش نمود که ، درس خواندن است و اگر درس نخواند و کاری انجام ندهد مصداق« مَنْ‌ أَلْقَى‌ كَلَّهُ عَلَى النَّاسِ؛ آن كس كه سربار ديگران شود» خواهد بود. برخى مى گويند: اگر در خطّ‌ نويسندگى‌ و‌ تحقيق بيفتيم از درس هايمان باز مى مانيم! بی شک اين از است. 📚پایگاه اینترنتی معظم له،صفحه مطلب مذکور: برای ورود به صفحه مطلب مذکور،بر روی همین متن،ضربه بزنید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به مناسبت رحلت حضرت آیت الله حاج شیخ ابوالقاسم قمى(رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود ایشان (۱۳۵۳-۱۲۸۰ ق) از علمای بزرگ قم و از شاگردان آخوند خراسانى و سید یزدى بود. موقعیت علمى ایشان در قم و در محافل علمى شیعه معروف بوده، و لذا طلاب فراوانى در درس او شرکت مى کرده اند که از آن جمله، مرحوم امام خمینى و آیت الله گلپایگانى می باشند. برخی از شاگردان ایشان - که در کتب تراجم آمده - عبارتند از: ۱- امام خمینى (۱۳۲۰-۱۴۰۹ ق) بنیانگذار جمهورى اسلامى ایران. ۲- آیت الله حاج سید محمدرضا موسوى گلپایگانى (۱۳۱۶-۱۴۱۲ ق) صاحب «کتاب القضاء» و «کتاب الحج» و «کتاب الحدود»؛ ۳- آیت الله حاج میرزا محمد فیض قمى (۱۲۹۳-۱۳۷۰ ق) صاحب «کتاب الفیض» و «نجاة العباد»؛ ۴- آیت الله حاج سید احمد شبیرى زنجانى (۱۳۰۸-۱۳۹۳) صاحب «الکلام یجرّالکلام» و «افواه‌الرجال»؛ ۵- آیت الله آخوند ملا على همدانى (۱۳۱۲-۱۳۹۸ ق) صاحب «شرح حال ابوبصیر» و «اجتهاد و تقلید» و «قاعده لاضرر»؛ از آن فقیه سترگ، به دلیل کثرت مشاغل اجتماعى و مراجعات مردمى، تألیف بسیاری بر جاى نماند. اما برخى از آثارش در فقه و اصول و تفسیر عبارتند از: ۱- حاشیه بر «کفایة الاصول» استادش محقق خراسانى؛ ۲- حاشیه بر «تفسیر صافى» ملا محسن فیض کاشانى؛ ۳- رساله عملیه. وى رساله خود را براى چاپ به چاپخانه داده بود اما با ورود آیت الله حایرى به قم و براى پرهیز از تعدد مرجع تقلید، رساله اش را از چاپخانه بازپس گرفت؛ ۴- تصحیح و مقدمه بر «جمال الاسبوع» سید بن طاووس (چاپ ۱۳۳۰ ق). 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه شود ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت رحلت میرزا علی احمدی میانجی(رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود اطلاعات فردی نام کامل: میرزا علی احمدی میانجی نسب:سادات موسوی از ناحیه مادر تاریخ تولد: ۴ محرم ۱۳۴۵ق (۱۳۰۵ش) زادگاه میانه محل زندگی: میانه و قم تاریخ رحلت: ۲۱ شهریور ۱۳۷۹ محل دفن:حرم حضرت معصومه شهر وفات: قم اطلاعات علمی استادا: محقق داماد، علامه طباطبائی محل تحصیل میانه، تبریز و قم اجازه اجتهاد از بروجردی، گلپایگانی، امام خمینی تألیفات: مکاتیب الرسول، مکاتیب الائمه، التبرک، مالکیت خصوصی در اسلام سایر مدرس اخلاق حوزه علمیه قم فعالیت‌های اجتماعی-سیاسی: سیاسی: حمایت از انقلاب اسلامی ایران؛ عضویت در جامعه مدرسین؛ نماینده خبرگان رهبری؛ اجتماعی: تأسیس مدرسه، صندوق قرض الحسنه و انجمن دین و دانش. جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت رحلت حضرت آیت الله اسماعیل صالحی مازندرانی(رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. آیت‌الله اسماعيل صالحى مازندرانى (۱۳۷۷-۱۳۱۲ ش)، فقیه، استاد حوزه، عضویّت در مجلس خبرگان رهبری، مؤلف، نویسنده کتاب مفتاح البصیرة فی فقه الشریعة(شرح عروة الوثقی) در سال ۱۳۱۲ ش، برابر با ۱۳۵۲ق، در يكى از روستاهاى توابع قائم‌شهر، در استان مازندران، به دنيا آمد. پدر بزرگوارشان، مرحوم ملا رحمت‌الله، يكى از روحانیون شريف و مورد احترام اهالى بود كه براى امرار معاش به كشاورزى هم مشغول بود. نام :صالحی مازندرانی، اسماعیل نام پدر: ملا رحمت‌الله متولد: ۱۳۱۲ ش / ۱۳۵۲ ق محل تولد: قائم شهر (مازندران) رحلت: ۱۳۸۰ ش یا ۱۴۲۲ ق. اساتید: سيد حسين بروجردى، سيد محمد محقق داماد، سيد محمدرضا گلپايگانى، ميرزا هاشم آملى، علامه طباطبايى و امام خمينى(رحمةالله علیه) برخی از آثار: مفتاح الأصول شرح كفاية الأصول (صالحی مازندرانی) ــــــــــــــــــــ جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آن‌چه از کتاب ارزشمند"صعود چهل ساله"، نمی‌دانید... فقط فهرست این کتاب،سه ماه طول کشیده +نظر شخصیت‌ها پیرامون کتاب نظر رهبری حفظه الله نظر سید حسن نصرالله حفظه الله و... برکات نظام و انقلاب اسلامی در این کتاب،قید شده است. در عرصه‌های مختلف کتاب بسیار ارزشمندی است. لطفا نشر دهید،مخصوصا بین حوزویان ــــــــــــــــــــ خداوند بر مؤلفان این کتاب،عمر با عزت و عاقبت بخیری نصیب بفرماید. از این عزیزان،تشکر می‌کنیم.🌹 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
گام 11؛ شناخت دقیق مفاهیم تحقیق.ogg
8.36M
شماره 8⃣ موضوع: مقاله و روش نگارش آن این جلسه: شناخت دقیق مفاهیم تحقیق مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۱۵ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
📣مدیریت حوزه علمیه منطقه کاشان برگزار می‌کند. همایش مقاله‌نویسی نهج‌البلاغه 💎ویژه طلاب و دانشجویان : ولایت‌پذیری؛ حکومت اسلامی؛ خانواده متعالی؛ اخلاق فردی و اجتماعی؛ بصیرت دینی؛ تربیت دینی فرزند؛ مهدویت و ظهور؛ علم و عالم؛ توحید؛ امامت؛ نماز؛ قرآن؛ حیات طیبه؛ حکمت؛ امر به معروف و نهی از منکر. 🎁به نفرات اول تا پنجم در هر موضوع جوایز نفیس تعلق خواهد گرفت. ☎️03155578904 ☎️03155578905 به درخواست کانال مدیریت حوزه علمیه خواهران استان قم به آدرس: @hawzah_khaharan_qom ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
با سلام ضمن تشکر از همراهی پژوهش‌گران و علاقه‌مندان به پژوهش، یادآور می‌شود که برخی از پوشه‌های موجود در کانال، مشکلی است که در پیام‌رسان ایتا وجود دارد. با پشتیبانی آن،ارتباط برقرار شده و قید کردند که: (این مشکل به دلیل بروز یک ایراد فنی و غیرمترقبه در بخشی از سرورهای ذخیره سازی، بوده و با تلاش واحد فنی بخش زیادی از این فایل‌ها ریکاوری شده اند.) اما محصولات و تولیدات پژوهشی کانال، در فضای دیگری ذخیره نداریم. إن‌شاءالله در فضای ذخیره می‌کنیم تا مجدد با پدیدار شدن این مشکل، دست‌مان خالی نباشد.
به مناسبت رحلت حضرت علامه محقق، آیت الله سید عبدالعزیز طباطبایى (رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. علامه محقق، آیت الله سید عبدالعزیز طباطبایى (۱۳۷۴-۱۳۰۸ ش) نامى آشنا براى اهل قلم و تحقیق است. محقق طباطبایى را بدون شک باید از نامدارترین کتاب شناسان و نسخه شناسان عصر اخیر،محسوب کرد. نام او بر تارک پژوهش هاى علوم اسلامى چون ستاره اى مى درخشد و یک عمر تلاش و خوشه چینى از معارف اهل بیت علیهم السلام را تداعى مى کند. ایشان مرجع محققان و پشتوانه اى براى جویندگان دانش در عصر ما بود. درب خانه اش به روى همه باز بود و با رویى گشاده به مشکلات و سؤالات افراد پاسخى شایسته مى داد. مشخصات: نام کامل آیت‌الله سید عبدالعزیز طباطبایى تولد: ۱۳۰۸ شمسی محل تولد: یزد رحلت: ۱۳۷۴ شمسی آرامگاه: قم اساتید: سید ابوالقاسم خویى؛ سید عبدالهادى شیرازى؛ آقا بزرگ تهرانى؛ و... . آثار: الحسین علیه السلام والسنة؛ مستدرک الذریعه؛ اهل البیت فى مکتبة العربیة؛ و... . ــــــــــــــــــــ 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت رحلت حضرت آیت الله سید محمدباقر حجتی (رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. سيد محمدباقر حجتى (متولد۱۳۱۱-بابل)،استاد دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، تحقیق و پژوهش در علوم‌قرآنی و حدیث، مدیرگروه علوم قرآن و حدیث، عضو مجامع و انجمن‌های علمی قرآنی، عضو فرهنگستان دمشق مجمع اللغه العربی‌‌‌، چهره ماندگار عرصه علوم قرآن و حدیث در سال ۱۳۸۱ و تألیف کتاب‌های فراوان و ارزشمندی در علوم قرآن و حدیث‌‌‌، تعلیم و تربیت‌‌‌، تاریخ و همچنین فهرست نسخ خطی که شمار آنها به ده‌ها جلد می‌رسد. مشخصات: حجتی،محمدباقر نام پدر: سيد محمد حجتى متولد: ۱۳۱۱ش محل تولد: بابل اساتید: ابوالقاسم گرجى علامه شعرانى محمدتقى جعفرى مرتضى مطهرى ميرزا باقر آشتيانى برخی از آثار: رسائل عرفانی و فلسفی حکیم قاینی؛ اسباب النزول؛ پژوهشی در تاریخ قرآن کریم؛ تجوید قرآن کریم؛ درآمدی به تحقیق در اهداف و مقاصد سوره‌های قرآن کریم؛ مقدمه‌ای بر تاریخ قراءات قرآن کریم؛ تاریخ شیعه/ترجمه؛ و... . ــــــــــــــــــــ 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت رحلت عالم ربانی آقا رحیم ارباب (رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. رحیم ارباب (۱۲۵۹ - ۱۳۵۵ش)، مشهور به حاج آقا رحیم ارباب، از فیلسوفان و فقیهان شیعه در اصفهان. او شاگرد آخوند ملا محمد کاشی و جهانگیرخان قشقایی بود و مانند استاد خود، عمامه بر سر نمی‌گذاشت. رحیم ارباب در فقه و اصول، هیئت و ریاضی، فلسفه و کلام، و عرفان تخصص داشت و در زمره آخرین دانشوران مکتب فلسفی اصفهان بود. وی نزدیک به یک قرن عمر کرد و شاگردان وی از علمای زمان خود بوده‌اند. رحیم ارباب در تخت فولاد اصفهان دفن شده است. اطلاعات فردی: تاریخ تولد: ۱۲۵۹ش. زادگاه : روستای چرمهین در حومه اصفهان تاریخ رحلت: ۱۳۵۵ش آرامگاه: تخت فولاد اصفهان شهر رحلت: اصفهان اطلاعات علمی: استادان: جهانگیرخان قشقایی شاگردان: نعمت الله صالحی نجف‌آبادی؛ شهید مرتضی مطهری؛ شهید محمد مفتح. ــــــــــــــــــــ 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
4.39M
شماره 1⃣ این جلسه: بیشترین لغزش محققان کجا است. مدرّس: حجة الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام پور کریمی(زید عزه) ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۸ دقیقه ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به مناسبت رحلت محقق حلی (رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. اطلاعات فردی: نام کامل: ابوالقاسم نجم الدین جعفر بن حسن بن یحیی بن سعید حلی لقب: محقق اول_محقق حلی تاریخ تولد: ۶۰۲ق زادگاه :حله تاریخ رحلت: ۶۷۶ق محل دفن: حله شهر رحلت: حله اطلاعات علمی : پدرش حسن بن یحیی حلی؛ ابن زهره؛ محمد بن جعفر ابن نما؛ فخار بن معد موسوی. : علامه حلی؛ ابن داود حلی؛ ابن ربیب آدمی؛ سید عبدالکریم بن احمد حلی؛ عبدالعزیز بن سرایای حلی؛ حسن ابی طالب یوسفی. : شرائع الاسلام فی مسائل الحلال و الحرام؛ المختصر النافع فی فقه الامامیة؛ النافع فی مختصر الشرائع؛ المعتبر فی شرح مختصر النافع؛ المعارج فی اصول الفقه؛ نهج الوصول الی معرفة علم الاصول؛ تلخیص الفهرست. ــــــــــــــــــــ 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
به مناسبت آیت الله سید محمد طباطبایی (رحمةالله علیه) متن زیر،تقدیم می‌شود. اطلاعات فردی: نام کامل: سید محمد بن علی طباطبایی لقب: مجاهد نسب:سادات طباطبایی تاریخ تولد: ۱۱۸۰ق زادگاه: کربلا محل زندگی: کربلا • کاظمین • اصفهان تاریخ رحلت: ۱۲۴۲ق محل دفن: کربلا شهر رحلت: قزوین خویشاوندان: وحید بهبهانی؛ سید علی طباطبایی؛ علامه بحرالعلوم؛ اطلاعات علمی صاحب ریاض؛ علامه بحرالعلوم. : سید ابراهیم قزوینی. محل تحصیل: کربلا : مفاتیح الأصول؛ الوسائل فی الأصول؛ مناهل؛ المصابیح فی شرح المفاتیح للکاشانی؛ جامع العبائر فی الفقه؛ کتاب فی الاغلاط المشهورة؛ عمدة المقال. فعالیت‌های اجتماعی-سیاسی: سیاسی مقابله با روس‌ها و صدور فتوای جهاد با آنان ــــــــــــــــــــ 📚جهت دسترسی به اطلاعات بیشتر و منبع نوشتار به این‌جا مراجعه نمایید. ــــــــــــــــــــ نثار ارواح مطهر علماء و نثار روح مطهر ایشان،صلواتی اهدا بفرمایید. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.