eitaa logo
پژوهش یار
11.2هزار دنبال‌کننده
725 عکس
203 ویدیو
501 فایل
اولین بستر جامع پژوهشی؛ مدرسه علمیه امام جعفر صادقﷺ تایباد_خ.رضوی نرم‌افزار eitaa.com/pajouheshyar/3678 تارنما Pajouheshyar.com به قصد سلامتی و تعجیل ظهور امام زمان ﷺ و سلامتی و پیشبرد منویّات حضرت آقا حفظه‌الله ارتباط @Alisadeghi_ir
مشاهده در ایتا
دانلود
animation.gif
326.5K
آموزش جایگزینی کلمات از بخش Replace در Word 🔸مثلا تمام (ع)ها بشود (علیه السلام) مدرّس: حجة الاسلام رضوانی(زید عزه) از اساتید مدرسه علمیه امام جعفرصادق(سلام الله علیه) تایباد. ــــــــــــــــــــ 🕰مدت تقریبی آموزش : ۶ دقیقه ✅قابل استفاده طلاب تمامی سطوح ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره6⃣2⃣) راهکارهای پردازش اطلاعات 2⃣تبیین(توضیح) 🔸اهداف تبیین ۱.بیان چرایی هر واقعه ۲.بیان ارتباط بین وقایع رویکردهای مختلف درباره تبیین ۱.تبیین به معنای پرداختن به مقام چرایی یک پدیده است و به معنا کردن پدیده و بیان پیچیدگی‌های یک مسئله می‌پردازد. در تبیین داده‌ها، عقل‌پسند می‌شوند؛ به این معنی که در کلّ متن باید پردازش اطلاعات، صورت گیرد و چرایی‌ها برای مخاطب، مشخص شودد؛ نه این‌که تنها در نتیجه‌گیری، این اتفاق، رخ دهد. در این رویکرد،نظرات مختلفی مطرح میشود؛ از جمله: در یک نگاه به تبیین و براساس دیدگاه برخی متخصصان روش تحقیق، یک توصیف دقیق در برخی موارد می‌تواند جایگزین تبیین باشد؛ چون چرایی یک پدیده را نیز بیان می‌کند. دیدگاه‌ی دیگر، معتقد است که وظیفه‌ی پژوهشگر، توصیف دقیق است؛ چون اگر توصیف دقیق انجام شود، تبیین دقیق نیز انجام شده است. ایشان بیان می‌کنند که شناخت، تنها از راه توصیف دقیق، حاصل می‌شود؛ چون تبیین، همراه و آمیخته با فهم تبیین کننده است و به شناخت راه نمی‌یابد در نگاهی دیگر، توصیف را مخصوص عوام می‌دانند و تبیین را ویژه اهل علم و دانشمندان. 📒جزوه فیش‌نویسی و مهارت پردازش اطلاعات اداره پژوهش‌های طلاب ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
3⃣3⃣ انواع پاراگراف ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
سنت رساله‌نویسی : حجة الإسلام و المسلمین ربانی بیرجندی جلسه1⃣ 🕰مدت تقریبی جلسه: ۳۹ دقیقه 📒کارگروه سنت‌های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
سنت رساله‌نویسی : حجة الإسلام و المسلمین ربانی بیرجندی جلسه2⃣ 🕰مدت تقریبی جلسه: ۳۲ دقیقه 📒کارگروه سنت‌های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation.gif
326.5K
سنت مختصر نویسی : حجةالإسلام عصمتی 📒کارگروه سنت های کارآمد معاونت پژوهش حوزه علمیه خراسان ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
animation(1).gif
326.5K
4⃣3⃣ چگونه یک مقدمه مؤثر برای مقاله بنویسیم🤔 ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
animation(1).gif
326.5K
⃣3⃣ 🔸موضوع‌شناسی 🔹موضوع‌یابی 🔸موضوع‌گزینی ــــــــــــــــــــ با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن، باشید. @Pajouheshyar
جزوه تدریس پژوهش و حوزه،تنظیم خردادماه 99 علی صادقی+تایباد (3).pdf
1.31M
5⃣3⃣ 🔸پژوهش و حوزه ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
جزوه آشنایی با مفاهیم پژوهشی.pdf
977.6K
6⃣3⃣ 🔸آشنایی با مفاهیم پژوهشی ــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
(شماره 7⃣2⃣) اشتباهات متداول در چکیده‌نویسی احتمال رخدادن خطا در چکیده بسیار زیاد است چرا که حجمش خیلی کم است. در اینجا تعدادی از اشتباهات مهم در نگارش چکیده، ذکر می‌شود: 1⃣چکیده مانند مقدمه است❌: دقت شود که چکیده یک مقدمه نیست بلکه خلاصه‌ای از کل مقاله است. برای مثال برخی از پژوهشگران، چکیده‌ای می‌نویسند که شامل ده جمله از اطلاعات پیش‌زمینه‌ای است در حالی‌که در آن، اشاره‌ای به نتایج یا بحث و نتیجه‌گیری، نشده است. نگران کافی بودن اطلاعات پیش‌زمینه‌ای در چکیده نباشید زیرا اگر مخاطب، جزییات بیشتری را بخواهد به مقدمه، مراجعه خواهد کرد. 2⃣اطلاعات جا افتاده: معمولاً نویسندگان فراموش می‌کنند که یک چکیده باید پاسخگوی کلیه سؤالات زیر باشد: هدف این پژوهش چه بود. چه روش‌هایی به کار برده شدند. چه نتایج مهمی به دست آمدند. مفهوم و معنی این نتایج چیست. 3⃣اطلاعات بیش از اندازه: چکیده باید کوتاه، مختصر و مفید باشد و از پرگویی در آن پرهیز شود. دقت کنید زمانی‌که مخاطب به دنبال جزییات باشد، به متن اصلی مقاله، مراجعه خواهد کرد. 📒برگرفته از جزوه آموزش مقاله‌نویسی، تألیف مهدی نادری بنی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.