🔻جلسه مبارزه باقاچاق کالاو ارز در جهاد کشاورزی قزوین برگزار شد
🗓 ۱۴۰۳/۵ /۱۵
🔹دراجراي دستورالعمل اجرايي تبصره ۲ ماده ۵۳ قانون مبارزه با قاچاق ارز و كالا جلسه ای در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین برگزار شد.
🔸در جلسه محمدحسین عطایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، معاون توسعه بازرگانی، مدیرکل غله، مدیران بازرسی و ارزیابی عملکرد، حراست جهادکشاورزی و نمایندگان دستگاههای اجرایی تابعه حضور داشتند.
🔹در این جلسه در خصوص کالاهای مکشوفه قاچاق ارز، اموال تملیکی، عرضه خارج از شبکه کالا، کالاهای سریع الفساد و سریع الشتعال، قاچاق دام مولد و غیر مولد تبادل نظر شد.
🔗مشروح خبر
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin
🔻پلمپ یک واحد نانوایی متخلف در شهرستان البرز
🗓 ۱۴۰۳/۰۵/۱۵
🔹مدیر جهاد کشاورزی شهرستان البرز گفت: طی بازدیدهای انجام شده توسط بازرسان این مدیریت در هفته جاری از واحدهای نانوایی با توجه به تکرار تخلف نانوایی سنگکی مورد نظر در شهر الوند که اقدام به کم فروشی کرده بود از طرف تعزیرات پلمپ شد.
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin
هدایت شده از روزنامه ولایت قزوین
◾مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان:
✅رشد 26 درصدی خرید گندم از کشاورزان استان در سال جاری
🔺مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان از رشد 26 درصدی خرید گندم در سال زراعی جاری از کشاورزان این استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، حسن جلیلوند گفت: از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از210 هزار تن گندم مازاد برنیاز کشاورزان این استان خریداری شده است.
به گفته وی در سال گذشته در زمان مشابه 167 هزار تن گندم خریداری شده بود که در سال زراعی جاری با رشد 26 درصدی همراه بوده است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان پیشبینی کرد در سال زراعی جاری بیش از 220 هزار تن گندم از کشاورزان این استان خریداری شود.
جلیلوند یادآور شد: امسال ۲۲ مرکز جهت خرید تضمینی گندم کشاورزان استان را تحویل می گیرند.
#کشاورزی
🔍eitaa.com/velayatnewss
🔍Velaiatnews.com
🔍t.me/velaiat1362
🔍@velayatnews1
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما/قزوین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری از برداشت سیب در باغهای آوج
@qazvin_iribnews
🔻 قلع و قمع ۱۹ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان قزوین
🗓 ۱۴۰۳/۵ /۱۶
🔹مجتبی حسنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: با تخريب و قلع و قمع این بناهای غیرمجاز بالغ بر ۳۴ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی روستاهای نجف آباد و شینقر و وثوق آباد از توابع بخش مرکزی این شهرستان آزاد سازی و به چرخه توليد بازگشت.
🔸بناهای غیر مجاز شامل احداث ساختمان، محوطه سازی و دیوارکشی بوده که با حضور نماینده دادستان، یگان حفاظت اراضی کشاورزی، امور اراضی شهرستان قزوین، نيروي انتظامي و عوامل شهرداری قزوین اجرا شده است.
🔗مشروح خبر
روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان قزوین
🌐 https://qazvin.maj.ir
🆔 @pajqazvin