📱کانالهای رسمی علیرضا پناهیان در شبکههای اجتماعی
🔻بله
ble.ir/panahian_ir
🔻ایتا
eitaa.com/panahian_ir
🔻سروش
sapp.ir/panahian_ir
🔻روبیکا
Rubika.ir/panahian_ir
🔻آپارات
aparat.com/panahian_ir
🔻تلگرام
t.me/Panahian_ir
🔻توییتر
twitter.com/Panahian_ir
🔻اینستاگرام
instagram.com/Panahian_ir
👈🏻 وبسایت رسمی
Panahian.net
🔸گردنهای که انسان آنجا سقوط میکند و بدیهایش رو میآید، کجاست؟
🔸مشکل انسان این است که حاضر نیست یکچیزی بدهد تا یکچیزی بهدست آورد؛ میخواهد همهچیزش را نگه دارد
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۳)
🔻 دنیا اینگونه است که هرچیزی را که بخواهی، برای اینکه آن را به تو بدهد، یکچیزی را از تو میگیرد. فلسفۀ وجود ما در دنیا همین «داد و ستد» است.
🔻 علی(ع) میفرماید: هر نعمتی را به تو بدهند، یکچیز دیگر را میگیرند (نهجالبلاغه/ خطبه 145) باید این واقعیت را بپذیریم که دنیا محل داد و ستد است.
🔻 مشکل اینجاست که چون آدم، کمالطلب و همهچیزخواه است، حاضر نیست یکچیزی را بدهد تا یک چیزی بگیرد؛ میخواهد هرچه دارد برای خودش نگه دارد، حتی وقتی میخواهند یکچیز بهتر به او بدهند، آن چیز کمتر را حاضر نیست بدهد!
🔻 اینکه انسان نمیخواهد داراییهایش را بدهد و میخواهد حفظش کند، انسان را بدبخت میکند. ابلیس از همین راه، آدم را فریب داد، به او گفت: «آیا میخواهی این چیزهایی را که (در بهشت) داری، حفظ کنی و از دست ندهی؟» آدم پذیرفت و سقوط کرد.
🔻 سرِ گردنۀ داد و ستد است که آدمها سقوط میکنند و بدیهایی مثل تکبر، حسادت و... را از خود نشان میدهند. اگر اهل داد و ستد نباشی، بدیهایت رو میآید و معلوم میشود که حسود هستی، مغرور هستی و...
🔻 چه میشود که آدم متوقف میشود؟ در دنیایی که محل داد و ستد است، نمیخواهد داد و ستد کند و میخواهد آنچه را دارد برای خودش نگه دارد! البته نمیتوانی نگه داری؛ بالاخره از تو گرفته میشود، پس بیا با خدا تجارت کن! نمونهاش شهادت است؛ اگر شهید نشوی، میمیری! ولی اگر با خدا معامله کنی، او جانت را از تو میخرد.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹۰۶.۰۱
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir
📢 فراخوان «فیلم، مستند، عکس و دلنوشته» از احیای سنت عزاداری تاسوعا و عاشورا در «صحرا»
🔸امام باقر(ع) ثواب زیارت کربلا در روز عاشورا را معادل «یک میلیون حج و عمره و جهاد در رکاب رسول خدا(ص)» برشمردند. و فرمودند اگر کسی قادر بر رفتن به کربلا نبود، به صحرا برود و به حضرت سلام کند و بر آن حضرت گریه کند، به همان ثواب میرسد.
(کامل الزیارات، ص۱۷۵)
🔻بیان معنوی در راستای احیای این سنت فراموش شده، گزیدهای از فیلم، مستند، عکس و دلنوشتههای ارسالی توسط کسانی که امسال توفیق حضور و مشارکت در احیای این سنت عاشورایی را دارند، را در صفحۀ اینستاگرام علیرضا پناهیان و شبکههای اجتماعی بازنشر میکند.
🔻آثار خود را پس از عاشورا در صفحۀ اینستاگرام خود منتشر کنید و از طریق دایرکت برای ما بفرستید. همچنین میتوانید از طریق سایت و پیامگیر کانال های علیرضا پناهیان در فضای مجازی برای ما بفرستید.
👈🏻کلیپ و متن پیشنهاد علیرضا پناهیان و نیز متن کامل روایت:
📎 Panahian.ir/post/6470
@Panahian_ir
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 این «گردنۀ خطرناک» را بشناسید
🔻لحظۀ سقوط و توقف کدام لحظه است؟
#تصویری
@Panahian_ir
علیرضا پناهیان
📹 خبر از احتمال یک امتحان بزرگ ... ⚠️ این سخنرانی را گوش نکنید! #تصویری @Panahian_ir
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 پاسخ کلیپ شب گذشته: آن امتحان بزرگ چه بود؟
🔻ما احتمالا در آستانه چه آزمایشی هستیم؟
#تصویری
@Panahian_ir
👌🏻برکات و فواید فوق العادۀ «احیای سنت عزاداری در صحرا»
🔻برترین عمل در روز عاشورا زیارت حضرت در کربلا است، اما کسی که نمیتواند، به صحرا یا پشت برود. امام باقر(ع) در حدیث معتبری ثواب زیارت کربلا در روز عاشورا را معادل «دو میلیون حج و دو میلیون عمره و دو میلیون جهاد در رکاب رسول خدا(ص)» برشمردند. و فرمودند اگر کسی قادر بر رفتن به کربلا نبود، به صحرا یا پشت بام خانهاش برود و به حضرت سلام کند و بر آن حضرت گریه کند، به همان ثواب میرسد. (کامل الزیارات، ص۱۷۵)
احیای این سنت که در گذشته بر اساس توصیۀ امام باقر(ع) رایج بوده است، فواید و برکات فراوانی دارد. از جمله:
1️⃣ اثر نور در حل مشکلات فردی و اجتماعی
کارهای پرثواب باعث افزایش نورانیت انسان میشود و این نور یک اثر واقعی در عالم میگذارد. در روایتی میفرماید خدا گاهی به واسطۀ یک فرد نورانی، بلایایی را از یک جامعه دفع میکند. پس نور دهها وصدها هزار نفر چه اثری در عالم خواهد داشت؟
2️⃣ آثار دنیوی کارهای پرثواب
دستورات خداوند قبل از اینکه باعث سعادت انسان در آخرت شوند، سعادت و منافع دنیوی انسان را تأمین میکنند. اثر صدقه، جهاد و صلۀ رحم، قبل از آخرت، در دفع بلا و زندگی بهتر ما در همین دنیا دیده میشود. این حجم اعجابانگیز از ثواب برای «عزاداری عاشورا در صحرا» قطعاً بیحکمت نیست و قطعاً به همین مقدار، آثار کمنظیر و اعجابانگیزی در زندگی ما دارد.
3️⃣ معرفت و سوز بهتر و بیشتر نسبت به واقعۀ کربلا
واقعۀ عظیم کربلا و مصائب آن در صحرا اتفاق افتاده است. امام حسین(ع) و زنان و بچههایش در صحرا محاصره شدند و از آب منع شدند. عزاداری در صحرا و در جوار خاک، باعث افزایش معرفت و توجه ما به حقائق کربلا و سوز دل ما میشود. تجربۀ کمنظیر اینگونه عزاداریها را رزمندهها در جبههها داشتند
4️⃣ خاطرهای به یادماندنی و اثرگذار
رفتن به صحرا برای عزاداری، به سادگی عزدارای در خانه یا محله نیست؛ نیازمند عزم، زحمت و یک سفر کوتاه است. اما این زحمت و زمانی که صرف میکنیم، باعث بهیادماندنیتر و اثرگذارتر شدن عاشورا برای ما میشود. و اثر سازنده و قدرتآفرین عاشورا تا مدت زیادی در روح و روان ما میماند.
5️⃣ اثر زحمت
معمولاً کاری که انسان برایش بیشتر زحمت بکشد، اثرش هم بیشتر است. اینکه انسان به جای عزاداری پای تلویزیون، طبق روایت، به پشت بام یا صحرا برود، زحمت دارد، اما همین زحمتی که میکشد، «توجه قلبی» او به امام حسین(ع) و بهرهمندیاش را خیلی بیشتر میکند. شبیه اتفاقی که در اعتکاف یا پیادهروی اربعین میافتد.
6️⃣ تعظیم شعائر حسینی و یاری حضرت زینب(س)
وظیفۀ ما نسبت به امام حسین(ع) اظهار محبت و ادب و بزرگ داشتن او است. کسی که با پای پیاده به زیارت اربعین میرود، میخواهد ارادت و ادب فراوان خود نسبت به سالار شهیدان را نشان دهد. رفتن به پشت بام خانه یا صحرا برای عزاداری در عاشورا، یک اظهار ادب و بزرگداشت ویژه برای امام حسین(ع) است و به همه نشان میدهد که امام حسین(ع) تا چه حد برای ما عزیز است. یعنی با این کار معرفت به حسین(ع) در جامعه تثبیت و تقویت میشود.
7️⃣ امام خمینی: هیاهو میخواهد!
امام خمینی(ره): «اگر فقط مقدّسى بود و توى اتاق و توى خانه مینشست براى خودش و هى زيارت عاشورا میخواند و تسبيح میگرداند، نمانده بود چيزى، هياهو مى خواهد. هر مكتبى هياهو میخواهد» (صحیفه امام، ج۸، ص۵۲۷) منظور امام این است برای حفظ و تقویت راه امام حسین(ع)، باید محبت و معرفت شدید همۀ ما به امام حسین(ع) در جامعه و جهان دیده شود. شبیه پیادهروی اربعین، که این ارادت در اوج خودش دیده میشود. در حال حاضر، با توجه به اهمیت رعایت پروتکلهای بهداشتی و فاصلۀ اجتماعی، و برگزاری مراسم در فضای باز، یکی از بهترین راههای عزاداری عاشورا، عزدارای در صحرا است.
🔸گروه پژوهشی بیان معنوی
@Panahian_ir
📌جزوه | نگاهی به فضیلت و آثار مواسات و همدلی در احادیث اهل بیت(ع)
🔰 آثار عجیب و کمتر شنیده شده "مواسات" در احادیث
👈 کاری از گروه پژوهش مؤسسۀ بیان معنوی
👈🏻دریافت متن + فایل پی دی اف نسخه مناسب مطالعه در تلفن همراه
📎 Panahian.ir/post/6482
#جزوه
@Panahian_ir
NegahiBeFazilatMovasatVaHamdeliDarAhadisAhleBeyt - Mobile.pdf
447.3K
📌جزوه | نگاهی به فضیلت و آثار مواسات و همدلی در احادیث اهل بیت(ع)
📱 نسخه مناسب مطالعه در تلفن همراه
#جزوه
@Panahian_ir
💥 یک پیشنهاد ویژه
👌🏼 "روضه خانگی" نام کانالی است که هر روز در آن چند روضه کامل اما کوتاه(۱۰ دقیقهای) منتشر میشود. روضهای از ب بسمالله تا دعای پایانی؛ طوری که احساس میکنید در یک مجلس روضه واقعی حضور دارید.
🔻با مراجعه به این کانال در ۱۰دقیقه در یک مجلسِ روضه کوتاهِ کامل شرکت کنید و از برکات آن بهرهمند شوید. بلکه با پخش این روضه در فضای خانه، خود و اهالی خانه نیز از برکات خاص روضه خانگی بهرهمند شوند.
👇👇
@RozeKhanegee
@RozeKhanegee
Panahian-ZohoorNatijeYekMoharameKhoob-64k.mp3
1.55M
🎵 ظهور؛ نتیجه یک محرم خوب
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔻صدقه و کمک به محرومین با نیت تسکین قلب امام زمان و تعجیل در ظهور منتقم خون حسین(ع)
👈🏼 با صدقاتی که به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت و تسکین قلب ایشان در مصیبت سنگین جدشان اباعبدالله الحسین(ع) پرداخت میکنید، در همین ایام، گوسفند قربانی میشود و گوشت آن به صورت خام یا غذا به دست محرومین واقعی میرسد.
📌 واریز کمکها و صدقات به رزمایش همدلی
📎 ghadir.org/hamdeli
#مواسات_وهمدلی
@Panahian_ir
🔸آغاز سقوط فرد و جامعه «امساک از پرداخت» است
🔸فلسفۀ پرداخت چیست؟ چرا خدا چیزی را به ما میدهد و بعد آنرا میگیرد؟
🌼 مهمترین راه پیشگیری از سقوط انسان و نابودی جامعه(ج۴)
🔻 همهچیزخواهی انسان، چیز خوبی است و جواب درستش بینهایتطلبی و خداست، اما این همهچیزخواهی میتواند انسان را بیچاره کند؛ اگر بخواهی چیزهایی را که داری، نگه داری، امساک کنی و ندهی، نابود میشوی.
🔻 هرچیزی را که بخواهی نگه داری، نابود میشوی؛ مثلاً اگر پولت را نگه داری و زکات ندهی، انفاق نکنی و صدقه ندهی، یا اگر آبرویت را آنجا که لازم است، خرج نکنی نابود میشوی، گاهی لازم است آبرویت را گرو بگذاری تا یک مؤمن را نجات بدهی و...
🔻 امساک از پرداخت، آغاز سقوط فرد و جامعه است. امامصادق(ع) فرمود: نابودی یک جامعه با ندادن زکات است (کافی/۳ / ۴۹۷) سقوط یک انسان هم با انواع و اقسامِ امساک از پرداخت است. البته پرداخت برای انسان، راحت نیست.
🔻 اما فلسفۀ پرداخت چیست؟ اصلاً چرا خدا چیزی به ما میدهد و بعد آن را میگیرد؟ خدا انسان را برای امتحان و انتخاب آفریده و لازمۀ انتخاب هم پرداخت یا گذشتنِ از برخی دوستداشتنیهاست که این طبیعتاً رنج دارد.
🔻 انتخاب وقتی صورت میگیرد که خدا من و شما را در مقابل «دوتا دوستداشتنی» قرار میدهد؛ هر کدامش را انتخاب کنی، باید آن یکی را کنار بگذاری، از اینجا رنج انسان آغاز میشود.
🔻 انسان کِی سقوط میکند؟ وقتی بخواهد رنج پرداختن را تحمل نکند. یک بخشی از رنج انسان بهخاطر انتخابهای اوست و یک بخشی هم بهخاطر تقدیر و بلاهاست. البته انتخابِ درست، رنجش کمتر از انتخاب غلط است.
👤علیرضا پناهیان
🚩هیئت میثاق با شهدا - ۹۹۰۶.۰۲
👈🏻 متن کامل + صوت و فیلم
📎 Panahian.ir/post/6368
@Panahian_ir