Panahian-Roze-VaghtyAbalFazlAlabasAzEmtiyazKhodEstefadeKard-64k.mp3
796.1K
🔰 روضههای شبهای رمضان | وقتی اباالفضل العباس از امتیاز خود استفاده کرد ..
#روضه
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حالت چطوره؟
🔻سرنوشت شما به "حال" شما وابسته است!
#تصویری
@Panahian_ir
🔘من چرا نباید این گناه را انجام بدهم؟
🔘عمیقبودن دین را برای خودت جا بینداز تا راحت دینداری کنی
🔻 #گناه_و_توبه (ج۵) - ۲
🔸چرا ما اینقدر باید وقت صرف کنیم تا نسبت به دینداری متقاعد بشویم؟ آیا دین خیلی تلخ یا سخت است؟ دین نه تلخ است، نه سخت؛ بلکه عمیق است! اینطور نیست که دین مقولۀ سختی باشد و فقط بهدرد یک گروه یا یک تیپهای خاصی بخورد!
🔸دین به نیازهای عمیق بشر اشاره دارد؛ نیازهایی که معمولاً انسان به آنها پی نبرده است. ضمن اینکه دین با برخی از نیازهای سطحی بشر مقابله میکند (مثل پرهیز از آب و غذا هنگام روزه) لذا انسانها به سادگی برای دینداری متقاعد نمیشوند.
🔸هرکسی میخواهد راحت دینداری کند باید عمیقبودن دین را بفهمد و برای خودش جا بیندازد. البته منظور از «فهم دین» بسیاری از این آموزشهای دینی در مدرسه و دانشگاه نیست! منظور این است که «آدم متقاعد بشود این کار، گناه است و نباید انجامش بدهد!»
🔸اینکه برای شما لیست کنند «اینها گناه است و اینها کارهای خوب است...» این فهم عمیق از دین نیست! محور فهم عمیق از دین، این است که «من متقاعد بشوم گناه نکنم» و اینکه چرا نباید گناه کنم؟ چرا خدا به من دستور داده و گناه و ثواب گذاشته است؟
🔸متقاعدکردن انسان برای ترک گناه، کار سختی است، چون اولاً ترک گناه مربوط میشود به یک نیاز عمیق انسان و تو نیاز عمیقت را بهسادگی درک نمیکنی که متقاعد بشوی گناه نکنی.
🔸ثانیاً برای ترک گناه باید در مقابل یک نیاز سطحی خودت بایستی و تو بهسادگی نمیتوانی از نیاز سطحی خودت چشمپوشی کنی، مگر اینکه عمیقاً بفهمی این کار به نفع خودت است!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۰
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5454
@Panahian_ir
Panahian-Roze-DobareRasoolKhodaTanhaShod-64k.mp3
2.4M
🔰 روضههای شبهای رمضان | دوباره رسول خدا(ص) تنها شدند ..
#روضه
@Panahian_ir
13.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 چیکار کنم گناه نکنم؟
👈🏻 قدم اول ...
#تصویری
@Panahian_ir
🔘قدم اول برای متقاعدشدن به ترک گناه چیست؟
🔘اول باید بپذیری «با برنامه زندگی کنی»
🔻 #گناه_و_توبه (ج۶) - ۱
🔸یک انسان را چگونه میشود متقاعد کرد به اینکه گناه نکند؟ انسان در مسیر متقاعدشدن به ترک گناه، چه مراحلی را باید طی کند؟
🔸قدم اول برای متقاعدکردن انسانها به ترک گناه، این است که افراد را اهل برنامهریزی، تدبیر، دقت در رفتار و «منظم» بار بیاورید.
🔸در دوران دبستان (۷ تا ۱۴سالگی) اول باید این را برای بچهها جابیندازید که «ما برای اینکه بتوانیم زندگی خودمان را اداره کنیم باید برنامهریزی و نظم داشته باشیم» باید جا بیندازید که زندگی تصادفاً اداره نمیشود و برای رسیدن به هر منفعتی نیاز به تدبیر و تلاش منظم داریم.
🔸کسی که اهلِ «با برنامه زندگی کردن» نشده است و همیشه موجودی منفعل بوده و مدام او را-با تشویق و تنبیه و تهدید- به انجام کارها وادارش کردهاند، چنین انسانی نمیتواند دیندار خوبی باشد.
🔸تا وقتی این برای کسی جا نیفتاده باشد که «بدون برنامه و تدبیر، نمیشود زندگی کرد» شما اگر خدا را هم برایش جابیندازید، اثری ندارد؛ او نمیتواند خدا را اطاعت کند، لذا کمکم زیرآبِ خدا را میزند؛ چون برایش زور دارد که به او دستور بدهند.
🔸کسی که با برنامه و منظم زندگی نمیکند، وقتی میبیند یک کسی میخواهد او را منظم کند، قبول نمیکند. آدم بیبرنامه و منفعل، حاضر نیست ضابطهمند بشود؛ حالا چه خدا این ضابطه را از او بخواهد چه غیر خدا!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۱
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5459
@Panahian_ir
Panahian-Clip-RahkaryJalebBarayeAfzayeshEtemadBeNafs-128k.mp3
3.27M
🎵راهکاری متفاوت برای افزایش اعتماد به نفس
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
Panahian-Roze-AzSeSaleATnapors-64k.mp3
1.4M
🔰 روضههای شبهای رمضان | حسین جان! لطفا از سه سالهات نپرس ...
#روضه
@Panahian_ir
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نگاهی به رابطه عبد و مولا
➕چالش عاشقانهترین رابطه عالم
#تصویری
@Panahian_ir
🔘بچهام نماز نمیخواند؛ چهکار کنم؟
🔘ادب به او یاد دادهای؟!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۶) - ۲
🔸بعضیها میپرسند: «بچهام نماز نمیخواند، چهکار کنم که نماز بخواند؟» در پاسخ میگوییم: شما عنصر کلیدی و حیاتی زندگی بچهات را-که همان «ادب» است- به او یاد دادهای؟
🔸اگر بیادب(بدون رعایت آداب) غذا بخوریم، بیادب سلامعلیک کنیم، بیادب بخوابیم، بیادب بیدار شویم، بیادب راه برویم، بیادب لباس بپوشیم و... در این صورت نمیتوان انتظار داشت که بچۀ ما نمازخوان بشود!
🔸اگر توانستی بچهات را باادب بار بیاوری، برای آدم باادب، اضافهکردن یکی دوتا ادب در بین آداب دیگر، سخت نیست. آدمِ باادبی که نسبت به همسایه، آداب را رعایت میکند، در مورد خوابیدن و بیدارشدن و... هم یکسری آداب را رعایت میکند، حالا اگر یک ادبِ دیگر هم به آن اضافه کنید، اجرا میکند و برایش سخت نیست (نماز هم درواقع «ادب نسبت به خداوند» است)
🔸بچهای که نمازخواندن برایش سخت است، انگار در آن خانه، ادب نیست! مهربانی هست، خشم هست، اعتقاد به خدا هست، معنویت هست... اما ادب نیست!
۹علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۱
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5459
@Panahian_ir
Panahian-Roze-HoseinNakhastHorSharmandeShavad-128k.mp3
4.01M
🔰 روضههای شبهای رمضان | حسین(ع) نخواست حر شرمنده شود ...
#روضه
@Panahian_ir
Panahian-Clip-MaEnsanAfareedeShodimTa..-128k.mp3
2.34M
🎵ما انسان آفریده شدیم تا ...
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔘کسی که اهل برنامه نیست، روحش آمادگی دینداری ندارد
🔘دین مال آدمهای اهل برنامه است
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۱
🔸دستورات دینی غالباً با برنامه است؛ زمان دارد، شیوه دارد، ادب و آداب دارد! آدم دیندار، باید در مسائل مالی هم برنامهریزی دقیق داشته باشد؛ باید حساب دخل و خرج خودش را داشته باشد. اگر بخواهی دیندار باشی حتماً باید اهل برنامه و حساب و کتاب باشی.
🔸اگر در یک مدرسهای بچهها را «اهل برنامه» بار نمیآورند و تحمل بچهها برای برنامهداشتن، کم است و حتی دیپلم گرفتهاند اما برنامهریز نشدهاند، دیگر در این مدرسه هرچه قرآن و روایت و دعا هم یاد بدهند، این مدرسه اسلامی نیست، خیالتان راحت!
🔸کسی که اهل برنامه نباشد، اگر نماز هم بخواند، به این نمازخواندنش شک میکنیم؛ چون معلوم نیست روی چه حسابی دارد نماز میخواند؟ این فرد، نتوانسته روح خودش را منظم کند. لذا احتمال میدهیم او یکروز-مثل فنری که جمع شده و رها میشود- از دین بیرون برود، چون روحش آمادگی دینداری ندارد و اساساً آدم منظم و بابرنامهای نیست.
🔸 آدمی که برنامهپذیر نیست، بلکه برنامهگریز است، اگر بههر دلیلی، طبق برنامه عمل کند، از این لحظههایی که دارد به برنامه عمل میکند، لذت نمیبرد. این شخصیت و این روحیه، به درد دینداری نمیخورد. دین مال آدمهای اهل برنامه است.
🔸برای اینکه ایمان انسان زیاد شود، روح او باید از هوای نفس پاک شود؛ هوای نفس هم-به تعبیری- یعنی بیبرنامهبودن! یعنی هروقت هرچیزی دلم بخواهد، انجام بدهم نه اینکه طبق برنامه عمل کنم. مقابله با هوای نفس هم یعنی بابرنامه زندگیکردن؛ البته این قدم اولش است.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5466
@Panahian_ir
📌همراه با نظرات شما
🔻 این کتاب از اون کتاباییه که به نظرم هر خانومی باید داشته باشدش!
💬این کتاب از اون کتاباییه که به نظرم هر خانومی باید داشته باشدش! تا هر وقت حس کرد اعتماد به نفسش داره میاد پایین یا حس بدی بخاطر بعضی فرهنگای غلطی که تو جامعه هست و #ارزش_زن رو آورده پایین، بهش دست داد بخوندش تا یادش بیاد ارزشش تو اسلام خیلی خیلی بالا تر از این حرفاست
و از طرفی هر مردی هم باید حد اقل یک بار بخوندش تا بدونه چقدر ارزش همسر ش یا مادرش و زن بالاست.
به نظرم فمنیست ها به جای این همه جیغ و داد کشیدن و رفتارای سخیف که فقط ارزش زن رو میاره پایین اگر واقعا دنبال این هستن که ارزش زن رو تو جامعه بیارن بالا باید بیان مطالب اسلام رو بخونن و پخش کنن!
___________________
👈🏻 از نظرات شما در مورد کتاب "قدرت و شکوه زن" ؛ پست شده در اینستاگرام
📩 شما میتوانید نظرات خود در مورد این کتاب یا هر کدام از مباحث علیرضا پناهیان را به صورت متن، صوت یا فیلم برای ما ارسال کنید. همچنین در اینستاگرام با تگ کردن صفحه و یا از طریق دایرکت میتوانید مطالبتان را برای ما بفرستید.
🔻پیامگیر: @Admin_Panahian
@Panahian_ir
Panahian-Roze-MaHamShabihToHastamAmeJan-64k.mp3
989.7K
🔰 روضههای شبهای رمضان | من هم شبیه تو هستم عمه جان ...
#روضه
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 حالتی در انسان که خدا از آن گلهمند است!
⚠️خطری که در کمین ماست ..
#تصویری
@Panahian_ir
🔘حاضری برای نگاهکردنِ خودت برنامه بپذیری؟
🔘مگر میشود آدم بیبرنامه را به حجاب متقاعد کرد؟!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۲
🔸گام اول برای متقاعدشدن به دینداری و ترک گناه، این است که خودمان را به زندگیِ بابرنامه متقاعد کنیم. اینکه آدم بپذیرد زندگیِ بابرنامه داشته باشد، مقدمۀ متقاعدشدن به ترک گناه است.
🔸مثلاً وقتی به کسی میگویید «نگاه حرام نکن!» ببینید این را به چه کسی دارید میگویید؟ این را باید به کسی بگویید که حاضر است برای نگاهکردنِ خودش برنامه داشته باشد!
🔸کسی که حاضر نشده برای نگاهکردن خودش برنامه بپذیرد، وقتی به او میگویی «نگاه حرام نکن» زورش میآید و برایش سخت است بپذیرد، لذا ممکن است تو را مسخره کند و حتی ناسزا بگوید!
🔸آدمی که شخصیتاً برای هیچچیزی نمیخواهد برنامه داشته باشد؛ منجمله برای لباسپوشیدن، چطور میخواهید او را برای «حجاب» متقاعد کنید؟! وقتی او را به حجاب، توصیه میکنید، طبیعتاً زورش میآید بپذیرد! اول باید بپرسید: آیا شما اصلاً برای زندگی خودت برنامه داری؟ این برنامه را روی چه اصولی طراحی کردهای؟
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5466
@Panahian_ir
Panahian-Clip-DastaneZibaAzRabeteEmamHasanVaEmamHosein.mp3
851.2K
🎵داستانی زیبا از رابطه امام حسین(ع) و امام حسن(ع)
🌸میلاد کریم اهل بیت مبارک
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
Panahian-Clip-DarsiKeSolhEmamHasnBeMaDad-64k.mp3
898.3K
🎵درسی که صلح امام حسن(ع) به ما یاد داد ..
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
🔘چرا آدمِ اهل برنامه، از «گناه» متأثر میشود؟
🔘گناه یعنی خطایی که در اجرای برنامه رخ میدهد
🔻 #گناه_و_توبه (ج۷) - ۳
🔸کسی که اهل برنامه شد، از بههم ریختن برنامهاش متأثر و ناراحت میشود. چنین کسی وقتی کمکم وارد فضای دین شد، آماده است برای اینکه از چیزی بهنام «گناه» خیلی متأثر و ناراحت بشود.
🔸میدانید گناه چرا آدم بابرنامه را متأثر میکند؟ چون گناه یعنی خطایی که در اجرای برنامه رخ داده است. کسی که اهل برنامه باشد، چکلیستِ برنامۀ خودش را نگاه میکند و با ناراحتی میگوید: «من امروز این دوتا مورد را در برنامهام خراب کردم یا درست اجرا نکردم!»
🔸اگر اهل برنامه باشی، خدا خطایت را جبران میکند. تو یک خدایی داری که وقتی در برنامهات خطا میکنی و میآیی درِ خانۀ خدا و خطایت را با او در میان میگذاری، میفرماید: میدانم الان که برنامهات خراب شده، خیلی ناراحت هستی، بیا خودم درستش میکنم، اینقدر خودت را زجر نده!
🔸آدم بابرنامه، اهل جبران خطا و توبه میشود، اما کسی که اهل برنامه نیست و گُترهای (بدون حساب و کتاب) زندگی میکند، اصلاً توبه چه میفهمد چیست؟! چون خطا و اشتباه در برنامه اصلاً برایش مهم نیست!
🔸آدم هوسران، از خطا در اجرای برنامه، متأثر نمیشود و میگوید «شد شد، نشد نشد!» چنین کسی اگر هم یکروز تا آخر وقت، تمام برنامههایش را دقیق انجام بدهد، کِیف نمیکند. یعنی نه از اجرای برنامه لذت میبرد نه از خطای در برنامه ناراحت میشود!
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۲
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5466
@Panahian_ir
Panahian-Roze-KheyliHoseinZahmatMaRaKesheedeAst-128k.mp3
3.5M
🔰 روضههای شبهای رمضان | خیلی حسین(ع) زحمت ما را کشیده است ..
#روضه
@Panahian_ir
11.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ما برای چه هدفی آفریده شدهایم؟
🔻موفقیت؟
🔻زندگی خوب؟
🔻آدم خوبی بشیم؟
#تصویری
@Panahian_ir
🔘قدم دوم برای متقاعدشدن به ترک گناه این است که منفعتطلب باشی!
🔘دینداری یعنی منفعتطلبی!
🔻 #گناه_و_توبه (ج۸)
🔸 قدم دوم برای متقاعدشدن به دینداری و ترک گناه، این است که آدمها باید منفعتطلب و خودخواه بشوند! تا منفعتطلب و خودخواه نشوی، نمیتوانی دینداری کنی! خودت را نفروش، خودت را فراموش نکن، منافع خودت را در نظر بگیر!
🔸 خدا ما را منفعتطلب آفریده است و دینداری یعنی منفعتطلبی؛ منتها کدام منفعت؟ منفعتِ کم یا منفعت زیاد؟ اگر بخواهیم روی خودخواهی و منفعتطلبی یک قید بگذاریم، میگوییم: «همۀ منافعتان را بخواهید، بیشترین منفعتطلبی را داشته باشید، از یکذره منفعت خودتان هم چشمپوشی نکنید!»
🔸 میدانید چرا آدمها بیدین میشوند؟ چون خودشان را نمیخواهند و منافع خودشان را نمیخواهند! کسی که منافع خودش را نخواهد، لااقل یکچهارم قرآن-که از بهشت و جهنم سخن میگوید- اصلاً به دردش نمیخورد! ترس از جهنم و شوق به بهشت برای کسی است که خودش را میخواهد.
🔸 آدم باید خودخواه و منفعتطلب باشد تا بتوانیم به او بگوییم: «منافع تو اینهاست...» کسی که رسیدن به منافعش، برایش مهم نیست، چطور میشود دربارۀ دین- که برنامۀ تأمین منافع است- با او صحبت کرد؟!
🔸بچه را باید طوری بار بیاوریم که منافع بلندمدت خودش را بخواهد. بچهای که منافع ده سال بعدش را به او گوشزد کنید و او بیتوجهی کند و برایش مهم نباشد، معمولاً اهلِ دین هم نخواهد شد، چون دین میخواهد ما را به منافع بلندمدت و بیشتر برساند.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع)- ۹۸.۲.۲۳
👈🏻متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/5468
@Panahian_ir