فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 این نظام نه به آسانی به دست آمده و نه به آسانی برمی گردد..
✍قابل توجه دشمنان خارجی و عوامل داخلی شون!
🔵 ضرورت پایان برتریجویی آمریکا
🔻گزارش
🔹 اندیشکده کوینسی در گزارشی تحلیلی نوشته است که دولت آمریکا برای خروج از بحرانهای سیاست خارجی باید رویکرد برتریجویی در روابط بینالملل را که از دوران جنگ سرد آغاز کرده، پایان ببخشد.
🔸 به نظر نویسندگان، پایان جنگ سرد این تصور را برای نخبگان حاکم در آمریکا ایجاد کرد که هیچ دولتی حق ندارد چالشی برای ایالات متحده به وجود بیاورد. حمله به افغانستان، اشغال عراق و حمله به لیبی ناشی از تعهد به همین تفکر بود.
🔸 طبق این گزارش، حمله به عراق، صرفاً ناشی از حادثه 11 سپتامبر نبود. بلکه از رویکرد برتریجویی آمریکا در «لحظه تکقطبی» پس از جنگ خلیج فارس برمیآمد و در هر صورت رخ میداد. رویکردی که هیچ مقاومتی علیه آمریکا را برنمیتابد.
🔸 امروزه، تمایل مشابهی برای حفظ سلطه در آسیا، ایالات متحده را در مسیر برخورد با چین قرار داده است. برای اجتناب از جنگ با چین، نخبگان سیاسی باید بپذیرند که ایالات متحده نمیتواند در یک جهان چند قطبی شرایط خود را به دیگران دیکته کند.
🔸 در این گزارش آمده است برخی رقابتها بین ایالات متحده و چین احتمالاً اجتنابناپذیر است. اما این رقابت تهدیدی وجودی برای ایالات متحده نیست و نباید اجازه داد تا از همکاری لازم برای مقابله با تهدیدات اصلی قرن بیستویکم مانند نابرابری، مهاجرت، همهگیریها و تغییرات آب و هوایی جلوگیری کند.
🔸 به عبارت دیگر، نباید اجازه داد که رقابت مانع همکاری شود. باید اولاً اطمینان حاصل شود که این رقابت محدود خواهد بود و ثانیاً، امکان مفاهمه و تعامل از طریق نهادهای بینالمللی و منطقهای را فراهم نمود.
✅ به نظر میرسد تبعات نبرد اوکراین و عدم توفیق آمریکا در ایجاد اجماع همهجانبه (فراتر از متحدان همیشگی خود) علیه روسیه، نگرانیها بابت تداوم رویکرد تقابلجویانه با چین را افزایش داده است. به ویژه که ایجاد اجماع علیه پکن به دلایل دیپلماتیک، اقتصادی و ژئوپلتیک، دشوارتر خواهد بود.
⭕️ ایران گرسنه، تو یهروز برای تتلو ۵۷میلیارد درآمد داشت...🙄
ایرانگرسنه تو یهروز لیر ترکیه رو از سقوط نجات داد...🧐
🔹 ایران گرسنه رکورد ترافیک مسافرت رو شکست...
🔹 ایران گرسنه رکورد ثبتنام برای ماشینهای پوکیده رو شکوند
🔹 در حالی که مردم آلمان ثروتمند!! از سرما، لباس گرم میپوشن و بخاطر نبود انرژی و نبود گندم و آرد و روغن به کشورشان نگفتن گرسنهایم، گفتن باید قناعت کنیم
🔹 بعد، ایران بخاطر ماکرونی ۷۰۰گرمی، گرسنه است؟!!!!
👈 به اسم وطندوستی، وطنفروشی نکنیم
💡 عزت و شرف مردم ایران را با عکس و هشتکهای سعودی و طراحیشده توسط کفتاران پیر کمپ تیرانای منافقین، معامله نکنیم... 🔺
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨🍃
همه آدمهای خوبِ زندگی "یک طرف" اما آنکه سكوتت را میفهمد چیز دیگری است.
در زمانهای که شاید حرفهایت را کمتر کسی درک کرده باشد، شنیدنِ سکوت از چشمهایت كارِ هركسى نيست.
همه آدمهای خوبِ زندگى همانقدر خوباند و دوست داشتنی اما
بعضیها جوری نگاهت را میخوانند که خودت
انگشت به دهان میمانی!
✨ این گروه از آدم ها، معجون های زندگی هستند؛
🍃✨🌸✨🍃✨🌸✨
🔴 دوست واقعی
کشورهای منطقه اگر می خواهند در شرایط حال حاضر ، دوست و هم پیمان واقعی را بشناسند نگاهی به نحوه تعامل ایران و عربستان سعودی با دوستانشان بیندازند :
🔹سعودی ها در یمن ابتدا پس از رها کردن "علی عبدالله صالح" ، به سراغ "عبدربه منصور هادی" رفتند اما اکنون پس از چند سال در حال عبور از وی نیز هستند.
🔹در لبنان هم پس از سال های متمادی خدمت "سعد حریری" به آن ها ، حالا دیگر حنای این مزدورشان رنگی ندارد و به سادگی هر چه تمام تر کنارش گذاشته اند و در انتخابات جاری لبنان به جای او صریحاً از "سمیر جعجع" حمایت می کنند.
🔺اما ایران اسلامی وقتی بر مبنای ارزش های والای اسلامی و انسانی و در چارچوب اصل مقاومت با کشور سوریه به عنوان سنگر جبهه مقاومت هم پیمان شد ، در سخت ترین بحران و در جنگی بین المللی "بشار اسد" را رها نکرد و حق دوستی و مردانگی را به جا آورد ...
#ایران_قوی
#حاج_قاسم
✍"قاسم اکبری"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 در زندگی چون گل باشیم
🌼 و بگذاریم
🌸 عطر وجودمان
🌺 همه را خوشبو کند
سلام روزتون بخیر😍
🔵 تأثیر نبرد اوکراین بر بازتنظیم سیاست خارجی آمریکا
🔻گزارش
🔹 نشریه فارنافرز در مقاله مبسوطی با اشاره به گفته وزیر خارجه بریتانیا مبنی بر اینکه حمله اوکراین «یک تغییر پارادایم در مقیاس ۱۱ سپتامبر» است، تقویت وحدت درونی آمریکا در قبال این بحران و تقویت اتحاد دو سوی آتلانتیک را نمودهای این تغییر پارادایم دانسته است.
🔸 توصیه نویسنده، مواجهه محتاطانه در قبال بحران اوکراین برای پرهیز از تکرار خطاهای آمریکا پس از یازدهم سپتامبر است. به نظر او آمریکا باید از ایجاد مدل تکراری «ما در برابر آنها» جلوگیری کند.
🔸 در حوزه نظامی، ویژگی مهم سیاست آمریکا در اوکراین اعلام رسمی عدم مداخله بوده است. این امر دست آمریکا و متحدانش برای تسلیح و تجهیز اوکراین را بازتر و در ضمن از «تنش هستهای» نیز اجتناب کرد.
🔸 در حوزه اقتصادی، اِعمال تحریم هوشمند به نحوی که عمدتاً مقامات کرملین و نه مردم، هدف قرار بگیرند، اهمیت دارد. زیرا مردم روسیه نقشی در سیاستگذاری مسکو ندارند. در عین حال که از طُرق دیپلماتیک، شرایط رفع تحریمها در صورت عقبنشینی روسها به صورت شفاف بیان شود.
🔸 نویسنده بیان میکند که آمریکا و اروپا با بخشش بدهیهای خارجی اوکراین گام مهمی در جلب نظر حمایت دیگر کشورهای توسعهنیافته یا در حال توسعه برخواهند داشت. زیرا بسیاری از کشورهای آسیایی یا آفریقایی تجربه خوبی از هژمونی آمریکا ندارند.
🔸 در حوزه سیاسی بهتر است آمریکا دوگانه دموکراسی و استبداد را از نبرد اوکراین بزداید. زیرا به دلیل حمایتهای دیپلماتیک و تسلیحاتیاش از عربستان، امارات، مصر و اسرائیل، چنین شعاری تمسخرآمیز است.
🔸 آمریکا برای باورپذیری این شعار، اولاً به قواعد دادگاه بینالمللی لاهه در پیگیری جنایات رخداده توسط ارتش این کشور در افغانستان و عراق بپیوندد. ثانیاً بیش از انرژیهای فسیلی به توسعه انرژیهای سبز و تجدیدپذیر بپردازد. ثالثاً از جنبشهای زیستمحیطی و کارگری در سطح جهان و به خصوص داخل آمریکا، حمایت کند.
🚨اگر لازم باشد برای معیشت مردم از آبروی خودم هزینه خواهم کرد🌹
آیت الله رئیسی:
📌قیمت کالاها طوری نخواهد بود که هر کسی بخواهد به هر قیمتی کالاها را عرضه کند؛ سازمان حمایت از مصرف کننده ملزم است که قیمت ها را اعلام کند.
📌دولتی را تحویل گرفتم که بدهکار بود؛ مقالات آن زمان را بخوانید؛ من با علم و آگاهی به میدان آمدم.
📌یارانه نان سنتی را به نانواییها و یارانه دارو را بهجای واردکننده به بیمهها میدهیم اما قیمت این کالاها تغییر نخواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مارو مشغول گرانی #ماکارونی کردند
تا از بقیه خدمات دولت غافل شویم...
ســـــ😊ــلام✋
#صبحتون_بخیر_و_دلتون_غرق_امید 🌸🍃
روزتون پر از نور خـــ💕ـــدا✨
روزتون پر از ارامش😇
روزتون پر از شادى و لبخند😊
روزتون پر از عشق و نشاط💖
و هر روزتون پر از نور اميد✨🌸🍃
⭕️🇫🇷 درس عبرت پاریسی، قتلعام در ویتنام
❗️در نیمه دوم قرن نوزدهم میلادی بود که اشغالگران فرانسوی سلطه خود را بر سرزمین #هندوچین تثبیت کردند و ویتنام نیز اینگونه به اشغال کامل بیگانه در آمد.
❗️در ۲۰ نوامبر ۱۹۴۶ در شهر هِیفونگ #ویتنام درگیری بین نیروهای فرانسوی و پلیس ویتنام بر سر حق اعمال قانون رخ داد و تعدادی از نیروهای ویتنامی کشته شدند.
❌ روز بعد خبر به نماینده عالی رتبه فرانسه در هندوچین رسید و فرمان تنبیه ویتنام را صادر کرد. معاون او در حکم آغاز حمله نوشت: «وقت آن است که به آنها که خائنانه به ما حمله کردند درس سختی بدهیم.»
⛔️از ۲۳ تا ۲۸ نوامبر بخشهای دارای ساکن ویتنامی هِیفونگ توسط سه ناوجنگی مورد هجوم قرار گرفته و با خاک یکسان میشود. ۶۰۰۰ غیرنظامی ویتنام (ویتنام تعداد واقعی کشتهها را ۲۰ هزار نفر میداند) توسط نیروهای فرانسوی #قتلعام میشوند تا ارتش ویتنام درس سخت فرانسه را فرا بگیرد.
❗️به خاطر اعتقاد عمیق فرانسویها به «جریان آزاد اطلاعات» از این جنایت تصویری منتشر نشده است. تصویر، یکی از ناوهای مجری قتل عام است.
💠"The moment has come to teach those who have treacherously attacked us a severe lesson"
💢روایت استین تونسون :
🌐https://southeastasiaglobe.com/haiphong-massacre-1946-empire-vietnam/
#جنایات_غرب
#استعمار_فرانسه
#نسل_کشی
🔵 نبرد اوکراین نشانهای از افول هژمونی آمریکا
🔻تحلیل
🔹 نبرد اوکراین تجربه مهمی در سیاست خارجی آمریکا محسوب میشود. تبعات اقدامات ایالات متحده نشان داد اعتبار سیاسی و امنیتی این کشور نه فقط برای مخالفان و رقیبانش، بلکه در میان متحدانش نیز کاهش یافته است.
🔸 برخلاف اراده ایالات متحده، نهتنها اجماعی در میان قدرتهای جهانی و به طور خاص اعضای دائم شورای امنیت علیه روسیه شکل نگرفته، بلکه بسیاری از قدرتهای منطقهای و حتی ضعیفتر نیز با اراده آمریکا همسویی نداشتند.
🔸 در میان قدرتهای جهانی، مخالفت چین با فشارها علیه مسکو، آشکار است. هند و دیگر کشورهای آسیایی مانند ویتنام و اندونزی نیز به روابط گرم خود و حتی خرید انرژی از روسیه ادامه دادند. در اتحادیه اروپا نیز رویه واحدی درباره مواجهه با کرملین وجود ندارد.
🔸 حتی متحدان عربی واشنگتن نیز از پذیرش همسویی کامل با امریکا اجتناب کردند. در آمریکای لاتین نیز مکزیک و برزیل، دو قدرت مهم این قاره از اِعمال تحریمها علیه روسیه خودداری کردند. آفریقای جنوبی نیز در میان قدرتهای آفریقایی در این میان قابل اشاره است.
🔸 پس از یازدهم سپتامبر، دیگر قدرتها حتی اگر مخالف اراده واشنگتن برای حمله به افغانستان و عراق بودند، از ابراز آن خودداری میکردند. ولی امروزه ایالات متحده نهتنها با تشویق بلکه حتی با ارعاب و تهدید دیگر کشورها نیز نمیتواند ارادهاش مبنی بر انزوای روسیه را به طور کامل محقق کند.
✅ بحران مالی ۲۰۰۸، ناکامی در دولتسازی در افغانستان و عراق، شکست قیامهای عربی و افزایش راستگرایی در آمریکا و اروپا از مهمترین عوامل و نشانههای افول هژمونی ایالات متحده هستند. نبرد اوکراین میتواند نشانهای بر پایان نظم تکقطبی پس از جنگ سرد و ورود به فضای چندقطبی با حضور روسیه و چین در کنار آمریکا باشد.
ضرورت پاسخگویی به چند سوال؟
با توجه به تغییر در نحوه پرداخت یارانه و آزاد سازی ارز، سوالاتی در اذهان عمومی مطرح است که ضرورت دارد برای روشنگری پاسخهای لازم داده شود.
۱. آیا میزان پرداخت یارانه با تورم و افزایش قیمت ها در آینده متناسب خواهد بود؟
۲. چه تضمین هایی وجود دارد که به موازات افزایش چند قلم کالای اساسی مورد نظر، دیگر اقلام و کالاها افزایش نیابد ؟ ( طی چندین سال گذشته با افزایش بک قلم کالا، کالاهای دیگر نیز متاثر از افزایش شده اند)
۳. مبلغ تخصیصی ارز سالیانه به دولت متناسب با پرداخت یارانه به مردم نیست ، چرا شفاف سازی اعداد و ارقام در این زمینه صورت نگرفته است؟
🔵 قصد عربستان برای الحاق استانهای شرقی یمن
🔻تحلیل
🔹 بنا بر اعلام منابع رسانهای، اخیراً مقامات سعودی با شماری از ساکنان استانهای شرقی یمن شامل حضرموت، شبوه، المهره و ابین نشستی برگزار کردند و تصمیم «اتخاذشده و بازگشتناپذیر» ریاض برای اعطای حق تعیین سرنوشت به مردم این استانها برای پیوستن به عربستان را به آنها اعلام کردهاند.
🔸 با آغاز جنگ، سعودیها بهتدریج کنترل استان المهره از جمله پستهای مرزی با عمان را به دست گرفتند و اکنون بیش از ۲۰ پایگاه در این استان دارند. براساس گزارش دیدهبان حقوق بشر سعودیها و متحدان محلی از زور، شکنجه و بازداشت خودسرانه برای سرکوب هرگونه مخالفت با اشغال استفاده کردهاند.
🔸 عربستان همچنین با تأکید بر شباهتهای فرهنگی و مذهبی به دنبال تحریک احساسات و جلب رضایت مردم این استانهاست. چند سال پیش سند امضاشده از سوی ۹۵ تن از سران قبایل حضرموت در شرق یمن برای الحاق این استان به عربستان، جنجال زیادی به راه انداخت.
🔸 کنترل این استانها به عربستان دسترسی مستقیم به اقیانوس هند میدهد و ریاض را از یک ساحل در اقیانوس هند برخوردار میکند. گفته شده ریاض قصد دارد یک خط لوله نفت از استان شرقی خود از طریق المهره به دریا بسازد تا وابستگی خود به تنگه هرمز برای صادرات نفت و اهرم ایران در کنترل این تنگه را کاهش دهد. اهمیت دیگر چنین اقدامی برای عربستان قطع ارتباط زمینی بخش شمالی یمن با عمان است.
🔸 درحالیکه چشمانداز روشنی برای صلح بین گروههای یمنی وجود ندارد، عربستان و امارات بدون فشار بینالمللی بعید است بهراحتی از حضور خود در مناطق راهبردی یمن چشمپوشی کنند. آنها به دنبال کسب دستاوردی از این جنگ پرهزینه هستند. شاید تصور آنها این است که تصاحب قلمروی سرزمینی راهبردی تنها منفعت قابلحصول برای آنهاست.
🔸 امری که اگرچه برای یمنیها پذیرفتنی نیست در شرایط پیچیده بینالمللی امروز و با توجه به محاسبات قدرتهایی چون آمریکا ممکن است بهصورت بالفعل انجام شود. درواقع ائتلاف سعودی با حمایت قدرتهای غربی تلاش میکند شکست در مقابل انصارالله را با حفظ کنترل بر مناطق کمجمعیت اما راهبردی خارج از حوزه نفوذ انصارالله جبران کند. امری که به معنای تداوم بحران یمن برای سالها خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 گزارش دیدنی یوسف سلامی از دیدار روز گذشته کارگران با رهبر انقلاب در بیت رهبری
➕ انتشار نخستینبار فیلم دریافت انگشتر از رهبر انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کسانی که این چند روز حملات تندی علیه دولت داشتند این کلیپ را ببینند،
🔺صحبت های سعید لیلاز #اقتصاددان_اصلاحطلب/ الان بیشتر متوجه کارهای بزرگ جراحی خطرپذیر (ریسک پذیر) دولت دکتر رئیسی بشویم و اینقدر ناصبرانه و عجولانه قضاوت نکنیم.
#جهادتبیین
🔸رهبر انقلاب: باید کاری کنیم دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود/ در مدارس نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را میشناسند چند درصد رونالدو را
حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز در دیدار معلمان:
🔹️ما بایستی کاری کنیم که دانشآموز ما دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند. از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمی آشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمی آشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟ این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشته علمی را، گذشته سیاسی را، گذشته بینالمللی را بشناسند.
۱۴۰۱/۲/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیشخند نتانیابو بعد از اینکه ازش میپرسن به نظرت دولت از هم میپاشه؟؟؟!
#مرگ_اسرائیل_نزدیک_است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مردگان هم از مشکلات اقتصادی در ایالات متحده در امان نیستند؛ اغلب آمریکایی ها به دلیل هزینه های سرسام آور تدفین و شرایط بد اقتصادی، عزیزان خود را می سوزانند!