eitaa logo
پارادایم
102 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.4هزار ویدیو
15 فایل
🔹اهداف کانال پارادایم : ➖ترویج تمدن اسلامی / تشیع ➖نشر دستاوردهای انقلاب اسلامی با محوریت ولایت مطلقه فقیه ➖نقد و به چالش کشیدن سلطه حاکم بر جهان ➖نشر واقعیات تمدن غرب ➖نقدعملکرد مدیران باحفظ حرمت ها ➖ انتشار اخبار و اطلاعات روز در ابعاد مختلف
مشاهده در ایتا
دانلود
نام ۱۳ کشوری که تلاش کردند قطعنامه ضدصهیونیستی مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب نرسد: ۱. آمریکا 🇺🇸 ۲. اتریش 🇦🇹 ۳. جمهوری چک 🇨🇿 ۴. مجارستان 🇭🇺 ۵. کرواسی 🇭🇷 ۶. فیجی 🇫🇯 ۷. گواتمالا 🇬🇹 ۸. جزایر مارشال 🇲🇭 ۹. میکرونزی 🇫🇲 ۱۰. نائورو 🇳🇷 ۱۱. پاراگوئه 🇵🇾 ۱۲. پاپوآ گینه‌ نو 🇵🇬 ۱۳. تونگا 🇹🇴 نکته قابل توجهش عراقه... دولت عراق رای ممتنع داده... ❇️ مشاور نخست وزیر عراق مدعی شده: عراق از آن‌رو به قطعنامه آتش‌بس رای ممتنع داده که این قطعنامه شامل به رسمیت شناختن اسرائیل به عنوان یک کشور می‌شد. ❇️ او همچنین گفته: از طرفی دیگر قطعنامه عربی، حاوی محکومیت مقاومت فلسطین نیز بود. 🔰 رای ممتنع عراق در سازمان ملل خشم افکار عمومی را در عراق برانگیخته است
🚨راى شگفت‌انگیز ۳ کشور به قطعنامه ضداسرائیلی در مجمع عمومی سازمان ملل 📌قطعنامه ضداسرائیلی با ۱۲۰ رای موافق ، ۱۴ مخالف و ۴۵ ممتنع در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید. در این میان رای ممتنع ۳ کشور باعث تعجب رسانه‌ها شد: 📌 ٢ کشور عرب يعنى عراق و تونس و نیز آلمان که مواضع افراطی حمایت از صهیونیسم دارد.
🚨 درخواست رسمی عراق برای تغییر رأی به قطعنامه ضداسرائیلی سازمان ملل از ممتنع به آری 📌نماینده عراق در سازمان ملل درخواست داد که رأی این کشور به قطعنامه کشورهای عربی در مجمع عمومی سازمان ملل از ممتنع به آری اصلاح شود. 📌او گفته به دلیل خطا در سیستم رای دهی دستگاه ، رای این هیات ممتنع ثبت شده است.
🚨 غیبت ترکیه و رای مثبت جمهوری آذربایجان به قطعنامه ضداسرائیلی مجمع عمومی سازمان ملل 📌ترکیه که در زمان اردوغان داعیه دولت پیشرو در جهان اسلام را دارد ، در جلسه رای‌گیری قطعنامه ضد اسرائیلی در مجمع عمومی سازمان ملل حضور نیافت. 👈 در این میان ، جمهوری آذربایجان که روابطی حسنه با اسرائیل دارد به این قطعنامه رای مثبت داد.
16.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | شریک جرم قطعی 🔹 روایتی از صحنه‌گردانی و مدیریت آمریکا در جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه پس از ضربه متلاشی کننده رزمندگان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی ☝رهبر انقلاب: آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران است؛ یعنی در این جنایت، دست آمریکا تا مِرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران و زنها و مانند اینها داخل شده و آلوده است؛ در واقع، او دارد به یک نحوی مدیریّت میکند این جنایتی را که در غزّه دارد انجام میگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 بی‌شرف ترین انسان‌های تاریخ... ❌جمله عجیب رهبر انقلاب که کمتر کسی به معنای آن آگاه است! 🔺روش تشخیص حق و باطل در اخرالزمان!!
🔥 بازی دوسرباخت صهیونیست‌ها در غزه 🚨 پس از شکست تلاش‌های صهیونیست‌ها در ورود به غزه و تلفات این رژیم، اکنون خانواده‌های اسرای اسرائیلی نیز نسبت به تشدید درگیری و به خطر افتادن جان نزدیکانشان لب به اعتراض گشوده‌اند و خواستار جلسه فوری با کابینه نتانیاهو هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔خدایا به خاطر این حجم از وحشت کودکان غزه عجل لولیک الفرج
🔥 یهودیان و مخصوصا صهیونیست‌ها هیچ وقت جرات مبارزه زمینی و تن به تن با رزمندگان اسلام رو ندارن👇 لا يُقَاتِلُونَكُمْ جَمِيعًا إِلَّا فِي قُرًى مُحَصَّنَةٍ أَوْ مِنْ وَرَاءِ جُدُرٍ ۚ بَأْسُهُمْ بَيْنَهُمْ شَدِيدٌ ۚ تَحْسَبُهُمْ جَمِيعًا وَقُلُوبُهُمْ شَتَّىٰ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لَا يَعْقِلُون همه آنان [به صورت متحد و یک پارچه] با شما نمی جنگند مگر در آبادی هایی که دارای حصار و قلعه و دژ هستند، یا از پشت دیوارها، دلاوری آنان میان خودشان شدید است [ولی از رویارویی با شما می ترسند]، آنان را متحد و هم دست می پنداری در حالی که دل هایشان پراکنده است؛ زیرا آنان گروهی هستند که تعقّل نمی کنند. 🌷آیه ۱۴ سوره مبارکه حشر
🚨روزنامه انگلیسی: ایران پشت تجمع‌های لندن است🤣 📌 روزنامه تایمز لندن مدعی شد، تظاهرات اعتراضی در پایتخت انگلستان که برای سومین هفته پیاپی در حال رخ دادن است، با نظارت و دخالت مستقیم ایران صورت گرفته و نیروهای وابسته به تهران عامل اصلی تشکیل چنین تجمع‌هایی در قلب انگلستان هستند. 📌 امروز سومین شنبه است که طی آن شهروندان انگلیسی قرار است در اعتراض به جنایت‌های اسرائیل دست به تظاهرات بزنند. 👈 این ادعا درحالی است که در سراسر اروپا و حتی در ایالات متحده شهروندان این کشورها در حمایت از غزه دست به تظاهرات زده‌اند.
🔥 سرایا القدس: تجمع نظامیان صهیونیست در پایگاه نظامی کیسوفیم را به وسیله چندین راکت هدف حمله قرار دادیم.
🔥 به کدامین گناه؟؟؟