🔵 رژیم صهیونیستی و انتشار گزارش محرمانه قتل خاشقچی
🔻تحلیل
🔹 اخیراً دولت آمریکا با انتشار گزارش محرمانه اطلاعاتی در مورد قتل «جمال خاشقچی»، اذعان کرده که ربایش یا قتل او با تأیید محمد بنسلمان ولیعهد عربستان صورت گرفته است. صرف نظر از این که دولت بایدن با چه قصدی این گزارش را منتشر کرده است، این اقدام میتواند در سطح منطقه پیامدهایی داشته باشد.
🔸با پیروزی بایدن تحرکاتی سیاسی در منطقه آغاز شد که میشد آنها را در جهت اتحاد سه محور عبری، عربی و اخوانی برای مقاومت برابر تغییر احتمالی سیاست آمریکا نسبت به دوران ترامپ در قبال مسائل منطقه تفسیر کرد. از اینرو میتوان این اقدام بایدن را نوعی زهر چشم گرفتن و هشدار نسبت به چنین تلاشهایی تلقی کرد. بر این اساس انتظار میرود رژیم صهیونیستی برای در امان ماندن از چنین اقداماتی، در سیاستهای خود در قبال فلسطینیها و نیز مخالفتهایش با بازگشت آمریکا به برجام محتاطتر عمل کند.
🔸 یکی دیگر از پیامدهای این اقدام برای رژیم صهیونیستی متوجه روند عادیسازی روابط با کشورهای عربی خواهد بود که با توجه به رویکرد بنسلمان و در واقع رضایت ضمنی عربستان توانست به توافقات صلح با امارات، بحرین، سودان و مراکش دست یابد. اما آیا تضعیف بنسلمان با توجه به رویکردش در قبال رژیم صهیونیستی مانعی بر سر راه همگرایی بیشتر کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی ایجاد نمیکند؟
🔸پاسخ این است که چنین اقدامی نه تنها مانع تداوم عادیسازی نیست بلکه در قالب باجگیری سیاسی و اقتصادی قابل تحلیل بوده و درست در خدمت به این هدف عمل خواهد کرد. شایان ذکر است که موضع دولت بایدن در خصوص توافقات عادیسازی مثبت بوده و تحلیلها نیز این بوده است که وی نیز از تداوم این روند حمایت خواهد کرد.
✅ مهمترین هدف دولت بایدن از این اقدام را میتوان به نمایش گذاشتن حمایت آمریکا از ارزشهای حقوق بشری دانست و روشن است که رژیم صهیونیستی یکی از بزرگترین ناقضان حقوق بشر در مواجهه با فلسطینیهاست. نوع برخورد بایدن با رژیم صهیونیستی عیار این شعار را آشکار خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 این فیلم نشان میدهد آمریکاییها چه نفوذی در اقتصاد ایران بعد از انقلاب کردهاند!/ اقتصاد ایران دست ۵ هزار ثروتمند است
👤دکتر حجتالله عبدالملکی، استاد اقتصاد دانشگاه امام صادق در گفتگو با «نود اقتصادی»: وقتی به ۱۳ برنامه توسعه کشور در قبل و بعد از انقلاب نگاه میکنید، متوجه نمیشوید کدام برنامه برای قبل از انقلاب و کدامیک برای بعد از انقلاب است!/ بعد از انقلاب نظامات اقتصادی که آمریکاییها برقرار کردهاند همچنان به کار خود ادامه می دهد. بانک، صنعت خودرو، بازار ارز، کشاورزی و نظام بودجه ریزی ما همانی است که آمریکایی ها طراحی کردند!
🔵انتخابات ۱۴۰۰
📍آخرین خبر از شورای وحدت
🔺فعالیتهای انتخاباتی روز به روز جدیتر میشود. مثلا شورای وحدتیها قرار است که به زودری وارد بررسی مصادیق شده و نامزد خود را مشخص کنند. این را کمالالدین سجادی، عضو هیات اجرایی شورای وحدت به «نامهنیوز» گفته است.
🔺این خبر درحالی میرسد که با توجه به مواضع و اظهارات اصولگرایان در هفته و روزهای اخیر تفاهم بین دو سازوکار انتخاباتی یعنی شورای وحدت و ائتلاف به یک چالش بدل شده و این نگرانی وجود دارد که موازیکاری موجود، کار دست این جریان سیاسی بدهد.
🔺البته سجادی میگوید که « مذاکرات با شورای ائتلاف قطع نشده و ادامه دارد تا هر دو یکی شوند.» به گفته او «اگر چهره ای بیاید که مورد اجماع دو طرف باشد طبیعتا هر دو مکانیزم یکی می شوند.»
🔺تکلیف این موضوعات یعنی ورود یا عدم ورود یک چهره شاخص به رقابتهای انتخاباتی و چگونگی همکاری دو شورای وحدت و ائتلاف به زودی مشخص خواهد شد زیرا فرصت زیادی تا انتخابات باقی نیست. در این مرحله اما گمانههای بسیاری مطرح است. مثلا برخی همچون علیرضا زاکانی میگویند که علی لاریجانی نامزد احتمالی شورای وحدت خواهد بود. سجادی، عضو هیات اجرایی شورای وحدت البته این سخنان را تایید نمیکند.
🔺وی درباره انتخاب محسن رضایی، محمدباقر قالیباف و سیدابراهیم رئیسی به عنوان نامزدهای مورد بررسی در شورای وحدت نیز گفته است: «این خبر وجود داشت که سه شخصیت اصولگرا می توانند در شورای وحدت مورد بررسی قرار گیرند اما تا این لحظه اسم هیچ کدام از آقایان یعنی آقای لاریجانی و سایرین در هیأت اجرایی شورای وحدت مطرح نشده شاید چند روز آینده مطرح شود
🔵انتخابات ۱۴۰۰
🔸محسن هاشمی: من و جهانگیری از کاندیداهای کارگزاران هستیم اما دیدگاه ها درباره کاندیداتوری ظریف مثبتتر است.
🔵احتمال تعطیلی مناظرات انتخاباتی/ صداوسیما: امکان برگزاری نداریم؛ شورای نگهبان: مجری قوی بگذارید تا توان مدیریت داشته باشد!
🔺فشار به صدا و سیما برای حذف مناظره های زنده ریاست جمهوری
🔺تیم رسانه ای و اتاق فکر یکی از مهم ترین نامزدهای ریاست جمهوری فشار چند جانبه به صداوسیما را برای حذف مناظره های زنده ریاست جمهوری آغاز کرده است.
🔺این نامزد که در سه نظرسنجی رتبه خوبی را دارد نمی خواهد جابه جایی جدی در آرای مردم نسبت به نامزدها از طریق مناظره ها رخ دهد.
🔺اتاق فکر نامزد مورد نظر از طریق سازوکارهای قانونی «شورای نگهبان، هیات نظارت بر صداوسیما» و همچنین ساختارهای فراقانونی اقدام به فشار سنگین به صدا و سیما کرده است.
🔺اطرافیان این نامزد معتقدند با توجه به شخصیت جدید این فرد که طی چهار سال اخیر ساخته شده ممکن است در مناظره های ریاست جمهوری حرف هایی زده شود که به شخصیت ایشان و جایگاه حساس فعلی او آسیب برساند.
🔺در انتخابات ریاست جمهوری در سال ۸۸، ۹۲ و ۹۶ مناظره ها تعیین کننده اصلی نامزد ریاست جمهوری بودند.
🔺تغییر و یا حذف مناظره های ریاست جمهوری می تواند از شور انتخابات که دغدغه اصلی مسئولان عالی رتبه نظام است، به مقدار قابل توجهی بکاهد.
🔵 سناریوهای پیش روی آمریکا پس از انتشار گزارش قتل خاشقچی- بخش نخست
🔷 گزارش
🔹 اندیشکده «شورای آتلانتیک» در گزارشی با توجه به انتشار گزارش «مدیر اطلاعات ملی» آمریکا درباره نتایج تحقیقات پیرامون قتل جمال خاشقچی، به بررسی سناریوهای آمریکا و عربستان در مواجهه با یکدیگر در صورتی که آمریکا بخواهد به استناد این گزارش سعودی را مورد فشار قرار دهد، پرداخته است. در این گزارش در ابتدا به گزینههای عربستان برای مقابله با فشارهای آمریکا اشاره شده و در ادامه به گزینههای در دسترس آمریکا برای پاسخگویی پرداخته است.
🔸 پاسخهای احتمالی عربستان به فشارهای آمریکا:
1️⃣ عربستان میتواند سرمایهگذاری مستقیم خارجی در بخش خصوصی آمریکا را محدود کند.
2️⃣ عربستان میتواند خرید تسلیحات در آینده را از شرکتهای آمریکایی به شرکتهای چینی، روسی، انگلیسی یا فرانسوی هدایت کند.
3️⃣ عربستان میتواند در مورد تولید نفت تصمیماتی اتخاذ کند که تأثیر منفی بر برنامه انرژی سبز بایدن داشته باشد یا قیمت سوخت را به حدی افزایش دهد که موجب ایجاد نارضایتی در پایگاه سیاسی بایدن شود.
4️⃣ عربستان میتواند درخواستهای قدرتهای بزرگ یا متحدان آنها را برای ایجاد پایگاههایی در داخل خاکش مورد بررسی قرار دهد. همچنین سعودی میتواند دهها هزار دانشجویی را که به طور سنتی در کالجهای سراسر آمریکا تحصیل میکنند و شهریههای کلان میپردازند به کشورهای دیگر بفرستد.
5️⃣ عربستان میتواند درخواست آمریکا برای کمک به ثبات سوریه یا هماهنگی اقدامات در عراق و لبنان را رد کند.
6️⃣ عربستان میتواند فشارهای آمریكا برای پایان دادن به جنگ یمن را نادیده بگیرد و هدف خود را برای حذف حوثیها همچنان پیگیری کند.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
⛔️ باید مراقب باشیم دلی را نشکنیم، آبروی مؤمنی را نبریم؛
دل شکستن باعث ظلمت و بیچارگی میشود.
#سخن_بزرگان
#حدیث
♦️ منطقه در یک نگاه | 12 اسفند 1399
1️⃣ شبکه خبری الجزیره در پی سفر نماینده آمریکا به منطقه گزارش داد واشنگتن بهدنبال تعدیل توافق خود با طالبان بوده و قصد خروج از آن را ندارد.
2️⃣ منابع عراقی، امروز گزارش دادند که یک کاروان لجستیک ارتش آمریکا در استان بابل واقع در مرکز عراق هدف حمله قرار گرفته است.
3️⃣ مشاور وزیر اطلاعرسانی دولت مستعفی یمن از اقدام امارات برای انتقال فرماندهان نظامی وابسته به خود به استان سقطری در جنوب شرقی یمن خبر داد.
4️⃣ سازمان «گزارشگران بدون مرز» از محمد بن سلمان ولیعهد سعودی به علت قتل جمال خاشقچی شکایت کرد.
5️⃣ رئیسجمهور ارمنستان با رد درخواست شورای امنیت ملی این کشور مبنی بر برکناری فرمانده ستاد کل کشور، تصمیمگیری در این باره را به دادگاه قانون اساسی ارجاع داد.
6️⃣ یک مقام وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که این کشور ضمن ادامه کمک به ریاض، گزینه بازخواست جنبش انصارالله یمن را مورد بررسی قرار میدهد.
7️⃣ منابع صهیونیستی، از دیدار «گابی اشکنازی» وزیر خارجه این رژیم با «ایمن الصفدی» همتای اردنی او خبر دادند.
🔵 مركز مطالعات بين المللي و استراتژيك در واشنگتن پيشنهاد كرد
✴️ ايران را با جنگ نامنظم مهار كنيم
🖊 دکتر هادی خسروشاهین
◽️ «سث جی جونز»، معاون ارشد مرکز مطالعات بینالمللی و استراتژیک در واشنگتن مي نويسد: مهمترین چالش دولت بایدن با ایران مذاکرهی مجدد در مورد توافق هستهای نیست، بلکه تضعیف جنگ نامنظم ایران در منطقه و کمک به شرکای غیردولتی مانند حزبالله لبنان است. سپاه قدس به نیروها و شرکای غیردولتی خود در سوریه، عراق، یمن، لبنان، افغانستان و سایر کشورها کمک میرساند. علاوهبر این، ایران بزرگترین نیروی موشکی بالستیک و کروز در خاورمیانه را دارد و این را هم با مجوز و حمایت روسیه، چین و کرهی شمالی بهدست آورده است. ایران همچنین تواناییهای سایبری تهاجمی خود را بهبود بخشیده است.
◽️ کازینوها، سدها، شبکهی برق و موسسات مالی مانند چیف مورگان، بانک آمریکایی و بورس اوراق بهادار نیویورک بارها مورد حملات ایران قرار گرفتهاند. اين در حاليست كه آژانسهای دولتی آمریک هنوز در فضای جنگهای متعارف و هستهای قرار دارند؛ درحالیکه این نوع جنگها تا حد زیادی تعارضهای میان قدرتهای بزرگ را در قرن بیستم تعریف میکرد. اما احتمالا سیاست بینالمللی را برای سالهای آینده، جنگهای نامنظم تحتتاثیر قرار خواهد داد؛ بنابراین چالش دولت بایدن ایجاد تعادل میان آمادگی برای جنگ متعارف و هستهای و جنگهای نامنظم برای رسیدن به نقطهی بازدارندگی است. بنابراین در حالی که رقبای آمریکا از استراتژی و تاکتیکهای نامنظم در حال استفاده هستند، آمریکای بایدن نیز باید با بازبینی در استراتژیهای دفاعی و نظامی در این مسیر گام بردارد.
◽️ بهطور خلاصه جنگ آیندهای که بایدن با آن مواجه است، به تعریف ژنرال و استراتژیست نظامی چین، سان تزو نزدیکتر است (تسلیم کردن دشمن بدون جنگ، اوج مهارت است) تا به کال فون کلازویتس نظریهپرداز ارتش پروس که جنگ را به عنوان یک اقدام خشونتآمیز برای اجبار حریف جهت انجام خواستهی طرف مقابل تعریف میکرد. بنابراين دولت بايدن دولت بایدن باید عملیات تهاجمی و نه دفاعی از جمله در حوزهی اطلاعاتی را به انجام برساند چراکه چین، روسیه و ایران آسیبپذیر هستند؛ دقیقا مانند شوروی که در طول جنگ سرد آسیبپذیر بود. سیستمهای سیاسی اقتدارگرایانه آنها و تلاش برای کنترل دسترسی به اطلاعات ازجمله از طریق رسانههای دولتی، آنها را مستعد نبرد اطلاعاتی و جنگ نامنظم غرب و آمریکا میکند. بنابراین آمریکا و شرکای این کشور در اروپا، آسیا و سایر مناطق باید بیوقفه موارد نقض حقوق بشر، ظلم و فساد در چین، روسیه و ایران را افشا کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
🔵 اصل اصالت منافع؛ علت انصراف آمریکا از وعده مجازات ولیعهد سعودی
🔻تحلیل
🔹 پس از انتشار گزارش مدیر اطلاعات ملی آمریکا درباره قتل خاشقچی و اعلام بایدن مبنی بر اینکه روز دوشنبه سیاستهای دولت خود را در قبال عربستان اعلام خواهد کرد، کارشناسان به بررسی گزینههای محتمل و سناریوهای ممکن پرداختند و بسیاری نیز گزینه کنار زدن ولیعهد سعودی را بسیار جدی و محتمل ارزیابی کردند! اما با اعلام سیاستهای آمریکا توسط سخنگوی وزارت خارجه، مشخص شد آمریکا نهتنها بنای حذف بنسلمان را ندارد بلکه در عمل اقدام جدی تنبیهی یا تحریمی علیه دولت عربستان و مقامهای این کشور انجام نخواهد داد.
🔸 این سیاست دقیقاً منطبق با همان تحلیلی است که طیفی از کارشناسان این حوزه بر آن تأکید داشتند؛ یعنی اینکه آمریکا اساساً پیگیری بحث حقوق بشر را به طور جدی و عملی درباره کشورهایی مانند عربستان در دستور کار ندارد و از سویی منافع استراتژیک و نیازهای راهبردی و اقتصادی آمریکا به سعودی، امکان جدایی از این کشور را به دولت آمریکا (فارغ از دموکرات و جمهوریخواه) نخواهد داد.
🔸 بنابراین وعدههای انتخاباتی بایدن و ادعاهای او و مقامهای دولتش (پس از استقرار) مبنی بر فشار به عربستان و پاسخگو کردن ریاض در قبال نقض حقوق بشر و مشخصاً پرونده قتل خاشقچی را باید به عنوان ابزاری برای فشار آوردن بر دولت عربستان بهمنظور تحمیل خواستهها و انتظارات جدید در روابط دوجانبه تفسیر کرد. مسئلهای که در بیان ند پرایس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا هم بر آن تاکید شد و او از آن به عنوان «تنظیم مجدد روابط» و نه قطع روابط یاد کرد.
✅ همانطور که علت اصلی روابط نزدیک و دوستانه ترامپ با عربستان و بن سلمان، دلارهای نفتی و اجرای پروژههای منطقهای بوده است، این معادله با انجام تغییراتی، متناسب با شرایط و نیازهای جدید در دولت بایدن نیز کارآیی خواهد داشت. بر این اساس، شاید بتوان خبر امروز رویترز مبنی بر اعلام دولت سعودی جهت خرید 70 فروند هواپیمای مسافربری از بوئینگ و ایرباس به ارزش بیش از 3 میلیارد دلار را در این راستا ارزیابی کرد.
🔵 حکایت
آیا تا به حال توجه کردید همه مسولان ما از کوچیک تا بزرگ از نماینده تا وزیر و رئیس جمهور همه دکتر هستند. و در رسانه حتما کلمه دکتر را قبل از اسمشون میارن.
مثلا دکتر روحانی دکتر عارف دکتر نوبخت دکتر لاریجانی
یعنی همه متخصصاند ولی کشور هر روز به جای پیشرفت، .....
ولی تو کشورهای دیگه هیچ وقت از تلویزیون خودشون یا تلویزیون ما به مسئولان کشورها دکتر نمیگن.
مثلا شنیدین بگن دکتر ترامپ یا بگن دکتر اوباما یا دکتر جانکری یا دکتر اردوغان یا دکتر پوتین یا دکتر پومپئو؟
قبول دارین دکترا تو کشور ما شده سیمکارت ایرانسل؟
🔵انتخابات ۱۴۰۰
📍روزنامه سازندگی: آذری جهرمی با سیدحسن خمینی، احمد مسجدجامعی، علی لاریجانی و حسین دهقان دیدار انتخاباتی داشته است
🔺روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران در گزارشی پیرامون تحرکات انتخاباتی آذریجهرمی با اعلام خبر فوق نوشته:
🔺آذری جهرمی امیدوار است بتواند حمایت اصلاحطلبان و اصولگرایان میانهرو را جلب کند. به هر حال سیدحسن خمینی چهره صاحب نفوذی میان اصلاحطلبان است و دیدار با او از این جهت مهم است. به خصوص که او هنوز حواشی مربوط به بررسی صلاحیتش در فراکسیون امید و تلاش برای گرفتن رای اعتماد از مجلس دهم را فراموش نکرده و میداند چندان میان اصلاحطلبان و بدنه رای آنها محبوب نیست.
🔺دیدار با مسجدجامعی از چهرههای نزدیک به خاتمی به این جهت بوده تا به این واسطه هم از رویکرد و نگاه خاتمی نسبت به کاندیداتوریاش مطلع شود و هم لابد درخواست و انتظارات خودش را به گوش او برساند.
🔺اینکه او بتواند نظر اصلاحطلبان را جلب کند بیشتر به این بستگی دارد که اصلاحطلبان بتوانند با کاندیدای اصلی خودشان در انتخابات حاضر شوند یا خیر. اگر آنها بتوانند با محمدجواد ظریف یا گزینهای مانند او به عنوان کاندیدای اصلی خودشان وارد انتخابات شوند آذری جهرمی شانسی برای دریافت حمایت آنها نخواهد داشت اما اگر شرایط شبیه چیزی مانند سال ۹۲ رقم بخورد چه بسا او این شانس را داشته باشد.
🔺البته آذریجهرمی نمیخواهد تنها حمایت یک طیف سیاسی را داشته باشد و دیدارش با علی لاریجانی هم در این راستاست
🔺او به ائتلافهای انتخاباتی نگاه جدی دارد و دیدارش با حسین دهقان میتواند در راستای یک ائتلاف انتخاباتی باشد.
🔵انتخابات 1400 و سرنوشت اعتدالیون
🔺درست یا غلط، بسیاری از نیروها و تحلیلگران سیاسی اصولگرایان را برنده انتخابات پیشرو میدانند. دلیلشان نیز لطمهای است که جریان اصلاحات به واسطه حمایت از روحانی و عملکرد ضعیف او خورد. اصلاحطلبان نیز خودشان به این ضعف واقفاند اما قصد ندارند که دست روی دست گذاشته و این انتخابات را ساده واگذار کنند. برای همین هم بعد از کلی بگو مگو و حرف و حدیث از ایده تحریم انتخابات به مشارکت مشروط رسیده و حالا هم هر از گاهی حرف از احتمال ائتلاف و مشارکت با کاندیدای حداقلی میزنند
🔺ائتلاف اگرچه محل اختلاف نیروهای اصلاحطلب است اما بیش از آنان سرنوشت اعتدالیون را مشخص خواهد کرد. اصلاحطلبان برنده یا بازنده به نقش آفرینی خود در عرصه سیاست ادامه خواهند دارد و جریانی ریشهدار از آن هستند که با یک باخت حذف شوند. وضعیت اعتدالیون اما فرق دارد. این طیف به واسطه دولت روحانی حرفی برای گفتن پیدا کردند و اگر در این انتخابات از سوی اصلاح طلبان به بازی گرفته نشوند و دولت بعد نیز از آن هر یک از دو جریان اصلاح طلب یا اصولگرا شود، به حاشیه خواهند رفت
🔺سرنوشتی که به نظر میرسد از همین حالا خود را برای آن آماده کنند. دلیلش نیز اظهاراتی است که برخی نیروهای اصلاح طلب بیان کرده و روشن میکند، در آن جریان کسی قصد سازگاری با اعتدالیون را ندارد.
🔺روشن است که اصلاحطلبان یا از اعتدالیون در این انتخابات – فارغ از آنکه گزینه اعتدالیون ظریف است یا لاریجانی و یا دیگری – حمایت نمیکنند و یا حمایت قاطع نمیکنند. نتیجه هر دو نیز یکی است
🔵تمدن اسلامی /تشیع
🔹 حقوق بشر اسلامی
💧پيوند نماز با حقوق اطرافیان
✅ استاد قرائتی:
🌧 سفارش شده است قبل از رفتن به مسجد پياز نخوريد تا كساني كه در اطراف شما هستند از بوي دهان شما ناراحت نشوند .
🌧 به محل سجده فوت نكنيد تا غبارش مجاورين شما را آزار ندهد .
🌧 اگر كسي سجادهاي در محلي پهن كرده ، ديگري حق ندارد سجاده او را برداشته و خودش جاي او نماز بخواند . چرا كه اگر فرد اول راضي نباشد ، نماز در محل غصبي است و اشكال دارد .
🌧 اگر كودكي در مجلسي نشسته است حتي بالاترين شخصيت هم حق ندارد او را بلند كند و جاي او بنشيند.
📚 پیوند های نماز ؛ حضرت استاد قرائتی ؛ صفحه 58
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
♦️ سقوط آزاد ارزش پول ملی لبنان و تداوم اعتراضات
🔹 ارزش پوند یا لیر لبنان روز سهشنبه به کمترین میزان ثبتشده خود رسید. همزمان با این سقوط آزاد، اعتراضاتی پراکنده در بخشهایی از لبنان مشاهده شده است که تظاهرکنندگان به افزایش بهای کالاها و کمبود ارز در این کشور معترض هستند.
🔹 موج جدید کاهش ارزش پول لبنان پس از آن صورت گرفت که با سپریشدن ضربالعجل 10 اسفند به بانکها برای افزایش سرمایه، تقاضای ارز در بازار سیاه به میزان قابل توجهی افزایش یافت.
🔹 علاوه بر این، رسیدن کشتیهای حامل نفت به لبنان با تأخیر همراه بوده که این مسئله سبب قطع مداوم برق در بخشهای بسیاری از این کشور شده است. لبنان برای تولید برق به شدت به نفت متکی است.
🔹 بانک جهانی در ماه دسامبر پیشبینی کرد تولید ناخالص ملی در این کشور با کاهش 20 درصدی مواجه شود. بدهی لبنان به 90 میلیارد دلار یعنی 170 درصد تولید ناخالص ملی رسیده است.
♦️ منطقه در یک نگاه | 13 اسفند 1399
1️⃣ منابع عراقی گزارش دادند پایگاه نیروهای آمریکایی در عین الاسد با 10 راکت کاتیوشا هدف حمله قرار گرفت. برخی رسانهها از کشته شدن سه نیروی آمریکایی در جریان این حمله خبر دادند.
2️⃣ رئیس نهاد صنایع دفاعی ترکیه ضمن اشاره به بیاثر بودن تحریمهای واشنگتن علیه آنکارا به دلیل خرید سامانههای دفاعی روس، گفت ترکیه در حال مذاکره برای خرید سری دیگری از سامانههای «اس-400» است.
3️⃣ وزرای خارجه مصر، اردن و فلسطین بر ضرورت پایان دادن به رکود در روند سازش و تلاش برای تحقق راهحل دو دولتی تأکید کردند.
4️⃣ معاون اول ریاست جمهوری افغانستان تلاش آمریکا برای تشکیل دولت مشارکتی با طالبان را رد و تاکید کرد اساس نظام جمهوری اسلامی افغانستان قانون اساسی است که با رای مستقیم مردم ایجاد شده است.
5️⃣ «پاپ فرانسیس»، رهبر کاتولیکهای جهان تاکید کرد که با وجود حملات راکتی در عراق هم به این کشور سفر خواهد کرد. پاپ شنبه 6 مارس با آیتالله سیستانی مرجعیت عالیقدر تشیع دیدار کند.
6️⃣ نائبرئیس پارلمان عراق خبر داد که به زودی قانون خاصی برای تشکیل دادگاه ویژه محاکمه عناصر داعش تصویب خواهد شد.
7️⃣ برخی منابع از تماسهای مقامات سیاسی رژیم صهیونیستی با همتایان خود در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در تلاش برای تشکیل ائتلاف نظامی خبر دادند.
🔵ایران ابرقدرت منحصر به فرد
🔹 راهبرد منحصر به فرد (مقاومت)
🔸قدرت گفتمان سازی انقلاب اسلامی اساسیترین معرفی نظام جمهوری اسلامی در غلبه بر چالش های گوناگون، پیشرفت روز افزون کشور و الهام بخشی آن در منطقه وجهان اسلام و ملتهای آزاده بوده است
🔸در واقع پدیداری و ماندگاری و باربری اندیشه مقاومت که امروز به مولفه ای تعیینکننده و قدرتمند در معادلات منطقه و جهان اسلام تبدیل شده یکی از تاثیرات بسیار مهم و راهبردی انقلاب اسلامی است که متاثر از آرمانها، ارزشها و اندیشههای انقلابی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و تدابیر و تصمیمهای دور نگرانه و راهبردی مقام معظم رهبری است
🔸واژه مقاومت از جمله واژگان کلیدی است که در این سپهر فکری از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و هست
🔸امام خمینی (ره) در طول دوران نهضت و انقلاب اسلامی و دوران رهبری در نظام جمهوری اسلامی بیش از ۴۰۰ بار از واژه مقاومت و مقام معظم رهبری حدود سه هزار بار از این واژه بهره بردند
👌این ابر قدرت نوظهور با اتخاذ راهبرد مقاومت و سازش ناپذیری و ایستادگی در مقابل زورگویان و قدرتهای مستکبر شیوه بی نظیر و منحصر به فردی برای مقابله با دشمنان خود اتخاذ کرده است و در طول این ۴۰ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نه تنها توانست با این روش جدید به همه توطئه های دشمن قدرتمند خود غلبه یابد بلکه جبهه مقاومت را شکل داد که از مرزهای ایران فراتر رفته و در واقع بخش عمده ای از منطقه جنوب غرب آسیا (خاورمیانه ) را در بر گرفته است و در مقابل متجاوزین به سرزمین کیان اسلامی با تمام قوا و شجاعت ایستادگی نموده است .
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبت های حیرت آور معارض سعودی:ایران همانند پیامبر(ص) که دربرابر امپراطوری روم پیروز شد،آمریکارا شکست خواهد داد...
🔵 حکایت
گویند: روزی ابلیس ملعون خواست با فرزندانش از جایی به جای دیگر نقل مکان کند، خیمه ای را دید، و گفت: اینجا را ترک نمیکنم تا آنکه بلایی بر سر آنان بیاورم.
به سوی خیمه رفت و دید گاوی به میخی بسته شده و زنی را دید که آن گاو را می دوشد،
1بدان سو رفت و میخ را تکان داد.
با تکان خوردن میخ، گاو ترسید و به هیجان درآمد و سطل شیر را بر زمین ریخت و پسر آن زن را که در کنار مادرش نشسته بود لگدمال کرد و او را کشت.
مادر بچه با دیدن این صحنه عصبانی شد و گاو را با ضربه چاقو از پای درآورد و او را کشت.
شوهر آن زن آمد
و با دیدن فرزند کشته شده و گاو مرده، همسرش را زد و او را طلاق داد.
سپس خویشاوندان زن آمدند و آن مرد را زدند، و بعداز آن نزدیکان آن مرد آمدندو همه با هم درگیر شدند و جنگ و دعوای شدیدی به پا شد!!
فرزندان ابلیس با دیدن این ماجرا تعجب کردند و از پدر پرسیدند: ای وای،
این چه کاری بود که کردی؟!
ابلیس گفت: کاری نکردم فقط میخ را تکان دادم.
بیشتر مردم فکر می کنند کاری نکرده اند، در حالی که نمیدانند چند کلمهای که میگویند و مردم می شنوند، سخن چینی است
🔺 مشکلات زیادی را ایجاد می کند
🔺 آتش اختلاف را بر می افروزد
🔺 خویشاوندی را برهم میزند
🔺 دوستی وصفا صمیمیت رااز بین میبرد
🔺 کینه و دشمنی می آورد
🔺 طراوت و شادابی را تیره و تار میکند
🔺 دل ها را میشکند
بعدا کسی که اینکار را کرده فکر می کند کاری نکرده است فقط میخ را تکان داده است!
قبل از اینکه حرفی را بزنی، مواظب سخنانت باش !
*مواظب باش میخی را تکان ندهی !*
https://eitaa.com/joinchat/1029505109Cde87725cf4
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بهشت و جهنم کجاست؟🔸
🎙تفاوت بهشت و جهنم در مکان نیست؛ تفاوت در وضع انسان است.
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹