در معراج الشهدا چشمانش را باز کرد🥺
حاج کریمیبااشاره به لحظه وداعش با پیکر شهید عنوان کرد: دیدار آخر ما در معراج الشهدا بود، آنجا خیلی غافلگیر شدیم و در وداع آخر مادرشان گفت که تو خیلی مهمان نواز بودی و قسمش داد که به حرمت مهمانها یک بار دیگر چشمانت را باز کن که من چشمانت را ببینم و در آنجا در تابوت چشمانش را باز کرد.🥺🥀
ایشان را در گلستان شهدای اصفهان در قسمت مدافعان حرم به خاک سپردند🌺
سالروز شهادت سردار پاسدار شهید مدافع حسین رضایی☘
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
همسر شهید در رابطه با نحوه شهادت همسرش گفت: در آزادی نبل و الزهرا شهید شد، این شهرهای شیعهنشین چند سال در اسارت داعش بودند.
آن گونه که دوستانش میگفتند، ایشان بین نخلهای زیتون بوده، سه چهارتا ساختمان هم روبرو، مقر دشمن بوده. آقای رستمیان، همرزمیکه درکنارشان حضور داشت میگفت: من از صدای موشکهایی که از بین درختهای زیتون میآمد فهمیدم که ایشان باید حاج حسین باشد، رفتم جلو و دیدم که درست است، دیدم که سه تا از ساختمانها را زدهاند و دارند به دنبالتانک میگردند که گرای ساختمان بعدی را بدهند تا آن را بزنند.گرا میدهند وتانک شلیک میکند؛ اما به هدف نمیخورد، ما صدای موتور را هم میشنیدیم؛ اما فکر میکردیم که خودی باشند؛ ولی در واقع داعشیها بودند که ایشان را دور زده بودند و با تک تیرانداز ایشان را زدند، من هم که متوجه موضوع نشده بودم ایشان را بلند کردم و گذاشتم داخل ماشین و چون فکر میکردم که از روبرو تیر خورده و دیدیم بازویشان زخمیشده فکر کردم تنها از این ناحیه مجروح شدهاند، هنگامیهم که داخل ماشین بودیم مدام به ما تیراندازی میکردند، من دیدم که حاجی چیزی نمیگوید، با شوخی برگشتم به او گفتم چیزی نشده و تنها به بازویت تیر خورده، وقتی به مقر رسیدیم و میخواستم ایشان را پیاده کنم دیدم تیر از بازو عبور کرده و به قلبشان برخورد کرده، من هر چه حساب میکردم دشمن در روبروی ما بود و باید از روبرو تیر خورده باشد؛ اما یادم آمد که صدای موتورها را شنیده ام، گویا اینها با موتور ما را دور زدهاند و تک تیرانداز ایشان را از پهلو مورد اصابت قرار دادند. 😭
سردار پاسدار شهید مدافع حسین رضایی☘
شهید مدافع حرم آقا نوید صفری در تاریخ ۱۶ تیر ماه سال ۱۳۶۵ در استان تهران دیده به جهان گشود.
آقا نوید از نسل سوم از فرزندان حضرت روح الله (ره) بود که برای دفاع از حرم حضرت زینب راهی سفر عشق سوریه شدند و به مقام شهادت نائل شدند .
آقا نوید متاهل و تازه داماد بودند و خطبه عقد شهید نوید صفری توسط رهبر معظم انقلاب (به صورت تلفنی) خوانده شد.
از صفات بارز اخلاقی شهید احترام بسیار زیاد به پدر و مادر ، مودب و با حیا ، بسیار دلسوز ، اهل فکر و صبور ، شوخ طبع، بسیار کار راه انداز و توانمند بودند .
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
شهید نوید صفری که برای انجام ماموریت سه ماهه به سوریه اعزام شده بودند پس از پایان ماموریت به درخواست خود شهید و با اجازه فرماندهان به دیرالزور البوکمال اعزام شدند
شهید نوید صفری طی نبرد با تروریست های داعش در شهر البوکمال زخمی و به اسارت تروریست ها در آمد
طی مدتی خبری از وی نبود تا اینکه با آزادی کامل شهر البوکمال از لوث تروریست های تکفیری در تاریخ ۵ آذر ماه ۱۳۹۶پیکر مطهر او شناسایی و مشخص شد که همچون سالار و سرور شهیدان ، مظلومانه به شهادت رسیده و سر از پیکرش جدا شده است .
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
شهیدنویدصفری علایق خاصی به شهیدان
محمدحسن(رسول) خلیلی ، شهیدسعیدعلیزاده و شهید علی خلیلی داشتند .
از علایق شهید می توان به هیئت و روضه های هفتگی ، زیارت شهداء ، کارهای فرهنگی ، سر زدن به خانواده شهداء و …. اشاره کرد
شهید آقا نوید صفری بسیار اهل زیارت بودند و تا جایی که شرایط اجازه می داد به سفر مشهد ، کربلا ، قم و….. می رفتند و شرایط سفر اطرافیان و نیازمندان را برای رفتن به زیارت فراهم می کردند .
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
مطیع خدا باش تا خدا مطیعت باشه
وصیت نامه شهید نوید صفری:
زیارت عالی و پرفیض زیارت عاشورا را بخوانید از طرف من و به ارباب ابراز ارادت کنید. آه که تمام حسرتم این است که چقدر دیر فهمیدم زیارت عاشورا چیست و حیف که فقط روزی یک مرتبه نصیبم نشد. و بدانید هرکه چهل روز عاشورا بخواند و ثواب آن را هدیه بفرستد، حتما تمام تلاش خود را به اذن خدا خواهم کرد تا حاجت او را بگیرم و اگر نه در آخرت برای او جبران کنم. حتی یک عاشورا هم قیامت می کند با روضه ارباب از زبان مادر و خواهرش.
ان شاء الله شرمنده شما نباشم.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
🌷•° شهیده طیبه سادات زمانی موسوی گودینی:⇩
در ۱۹ آبان ماه ۱۳۳۴ در روستای گودین کنگاور در استان کرمانشاه به دنیا آمد.
طیبه سادات که ۶ ساله شد والدینش تصمیم گرفتند او را به مکتب بفرستند به همین خاطر هم در زمانی کوتاه قرآن خواندن را فرا گرفت و عامل به کلام وحی شد.
● شهیده در رشته شیمی دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شد و دانشگاه را فرصت مناسبی برای ادامه فعالیتهای مبارزانه خود علیه رژیم طاغوتی شاهنشاهی میدانست و هر بار که از مشهد برمیگشت با خود اعلامیههای امام را به همراه داشت، وی به عکاسی و فیلمبرداری نیز علاقه بسیاری داشت و در اکثر تظاهراتی که صورت میگرفت از وقایع و شهدا عکسبرداری میکرد.
🔻طیبه دختر بسیار فداکار و مهربانی بود، همواره با برخود خوش، پذیرای دوستان و خانواده و اقوام بود، سعی می کرد هیچ گاه تلاوت دعای کمیل را فراموش نکند ضمن اینکه روزهای دوشنبه و پنج شنبه را روزه می گرفت و به تزکیه نفس خویش اهتمام ویژه ای داشت.
🚺روز «آزادی زن»
۲۶ دی ماه ۱۳۵۶، را رژیم طاغوت ،روز «آزادی زن» اعلام کرد. طیبه سادات که مطالعات خوبی داشت از نتیجه این اقدامات رژیم آگاه بود و به همراه دیگر دانشجویان مسلمان در مشهد به تظاهرات رفتند و از حجاب و مقام زن دفاع کردند، رژیم که طاقت انتقادهای دلسوزانه را نداشت، آنها را بازداشت کرد ولی طولی نکشید که با هشدار آیت الله عبدالله شیرازی به ساواک، آزاد شدند
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
🔸〰در زلزله شهریور ۵۷ که حادثه زلزله طبس رخ داد، در گروه امداد امام خمینی (ره) به همراه دیگر دانشجویان به طبس رفت و با تمام توانش به مدت یک ماه مشغول خدمت به یتیمان و بیسرپرستان شد و از محرومیت و کمبود امکانات مردم زلزلهزده طبس عکسبرداری میکرد، مجموعه عکسهای بسیاری داشت و قصد داشت در نمایشگاهی همه آنها را به نمایش بگذارد، اما این مجموعه ناقص بود تا اینکه در روز هفدهم دیماه ۵۷ در تظاهراتی که در کنگاور برپا شده بود شرکت کرد و توسط مأموران به گلوله بسته شد و عکسهای خودش نیز به عکسهایی که از شهدا گرفته بود اضافه و مجموعهاش تکمیل شد.
📸⇦ نمایشگاه عکس یک روز پس از شهادت
دوستان طیبه یک روز بعد از شهادتش تمام مجموعه عکسهایی که خودش گرفته بود و عکسهایی از ظلمهای طاغوت به مردم را با عکسی از خود شهید طیبه سادات زمانی موسوی در نمایشگاهی به نمایش گذاشتند و این جمله شهید زینتبخش این نمایشگاه شد که: «مگر نه این است که میمیریم، پس بگذار مرگی را انتخاب کنیم که زندگیها را بارور کند…»
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
🎥🔚 یکی از کارکنان مجموعههای امنیتی پهلوی در مقابل دوربینهای مستندی در خصوص این شهیده گفت:
طیبه دانشجو بود و کارهای تشکیلاتی میکرد و با گروههای سیاسی ارتباط داشت، یکبار توسط ساواک دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفت، در تظاهرات همیشه جز پیشقراولها بود، خیلی هم فعالیت داشت و توسط مأموران در تظاهرات کشته شد.
📼🔍 در این مستند مأمور شهربانی رژیم ستمشاهی از روز شهادت طیبه نقل میکند: هلیکوپترها از کرمانشاه به کنگاور آمده بودند، حدود ۵۰ نفر سرباز از آنها پیاده شد، مقابل دبیرستان دخترانه پیاده شدند و نصفشان داخل دبیرستان رفتند تا بچهها را تنبیه کند نصف دیگر داخل خیابان به صورت گروهی ایستادند و با اسلحه در شهربانی تیراندازی کردند و طیبهسادات هم در این تیراندازی شهید شد.
📰 ⇦: در همان روز شهادتش روزنامه اطلاعات تیتر زد: «طیبه زمانی نماینده امام در طبس، به گلوله بسته شد»، پدرش نماینده امام خمینی (ره) در کنگاور بود به خاطر همین هم برخی از نشریات تیتر زدند: «دختر نماینده امام در کنگاور شهید شد»، طیبه اولین شهید زن در کرمانشاه بود، در مجلس ختمش، پیر روشنضمیر کنگاور، حاج آقا بزرگ محمدی عراقی گفت: «من معتقدم که خون این سیده جوان رژیم شاه را از ریشه بر خواهد کند».
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
🌷 شهید فرشاد رمزی متولد ۲۰ آبان ۱۳۷۸ در قزوین است.
کودکی فرشاد کمی متفاوت از همسن و سالهایش بود. همیشه در فکر کارهای بزرگ بود. آنقدر به مسائل مهم فکر میکرد که نمیتوانست مثل بقیه بچهها باشد. صورتش همیشه خندان بود. هیچوقت نمیفهمیدیم چه زمانی ناراحت است و چه زمانی واقعاً شاد. از هفت سالگی هر وقت میخواستیم سراغش را بگیریم به مسجد میرفتیم و آنجا پیدایش میکردیم. دوستهایش را از محیط مسجد انتخاب کرده بود.
فرشاد عضو پایگاه بسیج امام حسن عسکری (ع) بود. هر کاری از دستش برمیآمد در آنجا انجام میداد. برایش فرقی نمیکرد که سخت باشد یا آسان. هر وظیفهای که به دوشش بود، به بهترین وجه ممکن انجام میداد. با همین احساس مسئولیت و حُسن عملی که داشت، خیلی زود توانست پیشرفت کند. مسئول پایگاه که به مأموریت میرفت، فرشاد را به جای خودش میگذاشت. بهخاطر همین لیاقتش، بارها تقدیر شده بود. بارها شده بود که از نگرانی، ساعت یک یا دو نیمه شب به دنبالش میرفتم. میدیدم هنوز در پایگاه مشغول کار است. وقتی میدیدمش خیلی لذّت میبردم. با جان و دل کار میکرد.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
اعتماد به خدا
شهید فرشاد رمزی اصلاً اهل مادیات و تجملات نبود. همه چیز را ساده میگرفت. سعی میکرد از مغازهدارهایی خرید کند که فروش زیادی ندارند. حاضر بود از مغازهدارهایی که درآمد کمتری دارند خرید بکند، میگفت: «خب آن بندة خدا هم کاسب است. باید به طریقی روزی بخورد.» فقط به این فکر بود که به مردم خیر برساند. حتی اگر خودش به سختی میافتاد و مورد سرزنش قرار میگرفت، باز به فکر مردم بود. اخلاقش عجیب بود. بهترین ثواب را در خیر رساندن به مردم میدانست. تنها حرفش این بود که: «بابا به مردم کمک کن. خدا بزرگ است.» میگفتم: «آخر پسر من، بعضی وقتها نمیشود به مردم اعتماد کرد.» میگفت: «شما بهخاطر خدا اعتماد کن. اگر کاری را برای خدا انجام بدهی، هیچکس نمیتواند به شما ضرر برساند!»
فرشاد رمزی در یازدهمین روز از تیر ماه ۱۳۹۶ در مرز پیرانشهر آذربایجانغربی در حالی که تنها ۲۰ روز به پایان خدمت سربازی فرشاد رمزی باقی مانده بود که در حمله اشرار مسلح شهادت نصیبش شد و در راه تأمین امنیت آسمانی شد.
پدر شهید میگوید زمانی پسرم را از دست دادم که ظاهراً هیچ جنگی کشورمان را تهدید نمیکرد، اما تأمین امنیت و آرامش در این مرز و بوم، هیچگاه خالی از خطر نبوده و نیست و همواره نیروهای حافظ امنیت ایران اسلامی، شهدایی را تقدیم کردهاند.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
🌹امروز، سالگرد عملیات استشهادی شهید #احمد_قصير عزیزه. جوان ۱۸ ساله ای که عضو مقاومت #لبنان بود و سال ۱۹۸۲ با خودروی حامل مواد منفجره به ساختمان نظامی اسرائیلیها حمله کرد و بیش از ۱۴۰ تا صهیونیست به درک واصل شدن.
شهید قبل از عملیات، اعلام کرده بود که الگویش #حسین_فهمیده ست.
🦋شادی روح بلندش صلوات
🕊🤍 @pareparvvaz
🥀🥀خلاصه زندگی نامه شهید طهرانی مقدم
شهید «حسن طهرانی مقدم» که به «پدر موشکی ایران» معروف است، متولد سال ۱۳۳۸ در تهران می باشد. شهید طهرانی مقدم در سال ۱۳۵۹ به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. وی پس از فراگرفتن علوم توپخانهای در ارتش با حمایت امیر سپهبد شهید «علی صیاد شیرازی»، مرکز تحقیقات فنی توپخانهای را سال ۱۳۶۱ در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی راهاندازی کرد و سپس فرمانده توپخانه سپاه در دوران دفاع مقدس شد.
شهید «طهرانی مقدم» فرماندهی موشکی نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در سال ۱۳۶۴ برعهده گرفت و در جهت استقلال صنعت موشکی کشور، تلاشهای زیادی را انجام داد. وی همچنین سال ۱۳۸۴ به سمت جانشین فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی منصوب شد و مدیریت پروژههای مختلف موشکی را برعهده گرفت و تا اینکه سال ۱۳۸۵، رئیس سازمان جهاد خودکفایی سپاه شد و سرانجام ۲۱ آبان سال ۱۳۹۰ بههمراه جمعی از همرزمان خود، حین آزمایش موشکی به شهادت رسید و به همرزمان شهید خود پیوست.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
خصوصیات اخلاقی شهید طهرانی مقدم
یکی از نکات قابل توجه در زندگی شهید مقدم چند بعدی بودن شخصیت آن شهید با وجود فعالیت های جهادی و تخصصی کار ایشان بود که با وجود صرف زمان بسیار زیاد برای انجام فعالیت های نظامی با نظم و برنامه ریزی فوق العاده توانست در عرصه های دیگر نیز مفید باشد. نظیر حضور در عرصه های ورزشی که علاقه همیشگی او بود.
کمک به محرومین و انجام امور خیریه و سرپرستی ایتام سادات، ساخت و بازسازی چندین مسجد، دارالقرآن و حوزه علمیه از دیگر فعالیتهای ایشان است که اکنون به یمن تأسیس و حمایت ایشان تعداد زیادی از حافظان و قاریان قرآن و طلاب در این مؤسسات مشغول تدریس هستند.
کار با جوانان و تشویق آنان و اعتماد داشتن به جوان، برخورداری از حسن خلق و لبخند داشتن همیشگی با وجود کار طاقت فرسا، توجه خاص و احترام فوق العاده به مادر و همسر و فرزندان، کمک و حمایت مادی و معنوی به خانواده، خودباوری و عزت مندی، تلاش و پشتکار زیاد، مطیع محض ولایت، مدیریت بی نظیر و استفاده از حداقل امکانات و حداکثر سوددهی، از دیگر خصوصیات این شهید بود.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶
معرفی کتاب خط مقدم
کتاب خط مقدم یا کتاب شهید طهرانی مقدم یک روایت داستانی به دور از تخیل و رویاپردازی است که در مورد تشکیل یگان موشکی ایران صحبت می کند. این داستان با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم که به نام پدر موشکی جمهوری اسلامی ایران ملقب است نگاشته شده و از نظر مقطع زمانی، از مرداد سال ۶۳ تا دی سال ۶۵ را شامل می شود.
مقطعی که اتفاقا پر از حادثه و موانع پیچیده است. پر از «نمی توانی ها» و «دیگر نمی شودها»، پر از جمله «اینجا دیگر آخر خط است». کتاب خط مقدم نوشته فائضه غفارحدادی است و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
🕊 پرپرواز
@pareparvvaz🪶