🔷موشک کروز زیردریایی پرتاب هند
🔹هند در حال توسعه یک موشک کروز زیردریایی پرتاب در دو نوع جهت انجام مأموریتهای ضدکشتی و ضد اهداف زمینی توسعه یافته است. این موشک کروز، بدون بوستر ۵.۶ متر طول و دارای ۵۰۵ میلیمتر قطر است. این موشک ۵۰۰ کیلومتر برد داشته و سرعت آن ۷. ماخ است. این موشک دارای هدایت اینرسی (INS) در طول مسیر و GPS و سیکر راداری در فاز نهایی است.
🔹این موشک در ماه فوریه سال جاری میلادی طی آزمایشی توانست پس از پیمودن ۴۰۲ کیلومتر و اصابت به هدف مورد نظر، به تمام اهداف مأموریتی مورد نظر خود دست یابد.
Tomcat
@Partisan2015
🔷هواپیمای پنهانکار در دهه ۶۰ میلادی!
🔹شرکت بوئینگ در سالهای ۱۹۶۲-۱۹۶۳ یک برنامه هواپیمای پنهانکار به نام Model 853-21 Quiet Bird را برای ارتش ایالات متحده آمریکا توسعه داد.
🔹این هواپیما با شکل خاص و بهرهگیری از مواد جاذب رادار، برای آزمایشات مد نظر آمریکا جهت بررسی تأثیر این موارد بر روی سطح مقطع راداری (RCA) طراحی و ساخته شد و این هواپیما هیچ وقت پرواز نکرد.
🔹نتایج این آزمایش، نتایج بسیار خوبی بود اما سبک طراحی این هواپیما کمی آیندهنگرانه بود و مورد توجه ارتش آمریکا قرار نگرفت.
🔹بوئینگ از تجربیات مورد استفاده در این هواپیما که شامل استفاده از مواد ترکیبی و کامپوزیتی بود در سایر پروژههای خود استفاده کرد. از تجربیات این پروژه در موشک کروز AGM-86 ALCM استفاده شد.
Tomcat
@Partisan2015
🔷چهارصد و یازدهمین سالگرد امضا عهدنامه نصوح پاشا
🔹عهدنامه نصوح پاشا یا عهدنامهٔ دوم استانبول، عهدنامهای بود که میان ایران صفوی و امپراتوری عثمانی پس از سلسله جنگهای ۱۶۰۳ تا ۱۶۱۲ در تاریخ ۲۰ نوامبر ۱۶۱۲ منعقد شد.
🔹شاهعباس بزرگ مدتی کوتاهی پس از تاجگذاری در سال ۱۵۹۰ ناچار به امضا عهدنامه استانبول شد. طی مفاد این عهدنامه، ایران مناطق وسیعی از غرب و شمال غرب کشور و همچنین قفقاز را تسلیم عثمانی کرد. در سال ۱۶۰۳ شاهعباس پس از بازسازی قوای نظامی، اصلاح وضعیت داخلی کشور و رفع تهدید ازبکان شیبانی در غرب، با استفاده از درگیری عثمانی در اروپا شرایط را برای بازپسگیری اراضی ازدسترفته ایران مساعد دید.
🔹در این سلسله درگیریها، شاهعباس بزرگ و سردارانش توانستند با موفقیت حاکمیت ایران بر زاگرس و قفقاز احیا کرده و ضد حملات عثمانی را دفع کنند.
🔹در سال ۱۶۱۲ صدراعظم باب عالی عثمانی نصوح پاشا حاضر به امضا صلح شد. بهموجب این صلح، مرزهای دو کشور به وضعیت سال ۱۵۵۵ و صلح آماسیه بازگشت و اراضی از دست رفته در سال ۱۵۹۰ به ایران بازگردانده شد.
🔹هر چند این پیمان دوام طولانیمدتی نداشت و ثبات نسبی در جبهه غربی ایران دهها سال بعد حاصل شد؛ اما این پیمان اهمیت تاریخی قابلتوجهی دارد. در این پیمان امپراتوری عثمانی برای نخستینبار در تاریخ خود حاضر به ازدستدادن زمین شد و شاهعباس بزرگ توانست اقتدار و اعتبار ازدسترفته ایران و خاندان صفوی را با پیروزیهای نظامی خود احیا کند.
Archivist
@partisan2015
61.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷ویدئوی منتشرشده از عملیات توقیف کشتی گلکسی لیدر توسط انصارالله یمن
🔹در این ویدئو، نیروهای انصارالله با هلیبرن توسط بالگرد میل mi-17، خود را به عرشه کشتی گلکسی لیدر رسانده و پس از کنترل و مسلط شدن بر کشتی مذکور، با اسکورت قایقهای تندرو نیروی دریایی یمن، آن را به بندر الحدیده یمن منتقل کردند.
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حملات راکتی وسیع از مبدا شمال غزه در ۴۵امین روز جنگ
AnotherOne
@Partisan2015
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹حزبالله تصاویری از حمله به مقر لشکر (۹۱) ارتش اسرائیل با استفاده از راکت های سنگین برکان در پادگان برانیت را منتشر کرد.
Ghost
@Partisan2015