🔷لایتنینگ نروژی و هورنت فنلاندی 🇳🇴🇫🇮
🔹تصاویری زیبا از جنگنده مولتیرول نسل پنجمی لاکهید مارتین F-35A لایتنینگ نیروی هوایی نروژ (RNoAF) و جنگنده مولتیرول نسل چهارمی F/A-18C هورنت نیروی هوایی فنلاند (FAF) که در طول رزمایش FWIC 24 در نروژ گرفته شده است.
🔹در این تصاویر برروی جنگنده F-35A لایتنینگ نروژی لنز لونبرگ نصب شده است و در زیر و نزدیک نوک بالهای آن لانچر LAU-151/A که برای شلیک موشک هوابههوای کوتاهبرد با سیکر تصویرساز فروسرخ AIM-9X سایدوایندر استفاده میشود، قابل مشاهده است.
🔹در نوک بال سمت چپ F/A-18C هورنت فنلاندی نیز موشک هوابههوای کوتاهبرد با سیکر تصویرساز فروسرخ AIM-9X سایدوایندر لود شده است. همچنین یک مخزن سوخت اکسترنال ۳۸۰ گالنی نیز در زیر بدنه هورنت فنلاندی لود شده است.
#F35 #RNoAF
#F18 #FAF
Tomcat
@Partisan2015
🔷کروز نسل بعد اروپایی🇬🇧🇫🇷🇮🇹
🔹برنامه FC/ASW یکبرنامه توسعه مشترک بریتانیا، فرانسه و (اخیرا) ایتالیا برای جایگزینی سلاحهای هواپرتاب کروز و ضدکشتی فعلی این کشورهاست. نمونههای مختلف این موشک قرار است جایگزین استورمشادو و اسکالپ و هارپون و اگزوسه شوند.
🔹از جمله نیازمندیهای اصلی این موشک حملات ضدکشتی، سرکوب پدافند و حملات عمقی است؛ به همین منظور دو نسخه از این موشک در حال طراحی بوده، یکی بهینهشده برای سرعت بالا و دیگری بهینهشده برای سطح مقطع پایین.
🔹در حال حاضر توسعه نمونه هواپرتاب با سرعت مادونصوت و سطحمقطع پایین با تمرکز بر غلبه بر پدافند و اهداف عمقی به رهبری بریتانیا و توسعه نسخه ضدکشتی مافوقصوت با پروفایل شبهبالستیک به رهبری فرانسه در حال انجام است.
🔹پیشبینی میشود توسعه این خانواده از موشکها در سالهای ۲۰۲۸ تا ۲۰۳۰ به مرحله اجرایی و آزمایشها برسد.
#موشک_کروز #فرانسه
#بریتانیا #ایتالیا
AnotherOne
@Partisan2015
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷️ تهاجم با موشک ضدزره 🇷🇺
🔹️روسها ویدئوهایی از عملیات واحدهای ضدزره خود منتشر کردهاند. در ویدئوی اول، حمله بهوسیله موشک ضدزره به وسیلهنقلیه درحال حرکت اتفاق میافتد و در ویدئوی دوم، حمله با موشک ضدزره علیه تجمع نیروهای طرف مقابل مشاهده میشود. موشک استفاده شده، مشخصا از هدایت بهروش پرتوسوار لیزری بهره میبرد و احتمالا کورنت است.
#روسیه #اوکراین #موشک #ضدزره
NPC
@Partisan2015
🔷️ناوچه موشکانداز (کوروت) کلاس الزُباره 🇶🇦
🔹️کوروتهای کلاس الزباره نیروی دریایی سلطنتی قطر -که آنها را بهنام کلاس دوحه نیز خطاب میکنند- شامل ۴ فروند از این ناوچههای ساخت صنایع دریایی فینکانتیِری ایتالیا هستند. قطر اولین ناوچه را به شماره بدنه F101، در سال ۲۰۲۱ تحویل گرفت. از ۳ کوروت بعدی، ۲ فروند به شماره بدنههای F102 و F103 در سال ۲۰۲۲ و آخری F104، در سال ۲۰۲۳ تحویل نیروی دریایی قطر شد.
🔹️این ناوچه، ۱۰۷ متر طول، ۱۴.۷ متر عرض و درحالت کاملا عملیاتی، ۳۲۵۰ تن جرم دارد. کوروت الزباره گنجایش ۱۱۲ نفر پرسنل (۹۸ نفر خدمه و ۱۴ نفر اضافی) را دارد. پد بالگرد عقب الزباره، توانایی میزبانی از یک فروند بالگرد NH90 را داراست؛ همچنین یکفضای هنگر برای بالگرد در داخل ناوچه درنظر گرفته شده. ۴ موتور دیزلی، نیروی محرکه این ناوچهها را از طریق دو شفت تامین میکنند.
🔹️تسلیحات حمل شونده توسط ناوچه کلاس الزباره:
▪️۱۶ تیر موشک پدافندی سری Aster-30 که در نسخه Block 1 توانایی درگیری با اهداف بالستیک را نیز دارد. این موشکها بسته بهنوع، بین ۱۲۰ تا حدود ۱۵۰ کیلومتر برد دارند و در دو پرتابگر VLS هشت سیلویی Sylver A50 روی ناوچه بارگیری میشوند.
▪️۸ تیر موشک ضدکشتی اگزوسه Exocet MM40 بلوک 3 با برد ۲۰۰ کیلومتر
▪️یکسامانه پرتابگر ۲۱ عددی موشکهای پدافندی بردکوتاه RAM بلوک 2
▪️یکتوپ ۷۶ میلیمتری سوپر راپید اتوملارا
▪️دو توپ ریموت کنترل ۳۰ میلیمتری Marlin-WS
🔹️کوروتهای کلاس دوحه، از سامانه مدیریت نبرد (CMS) لئوناردو بهره میبرند. رادار این ناوچهها از نوع آرایهفازی فعال (AESA)...