فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ پهپاد علیه شهپاد 🇷🇺🇺🇦
🔹️بهنظر میرسد روسها پساز دادن تلفات بالگردی در برابر شهپادهای اوکراینی در دریای سیاه، بالاخره پرندههای بیسرنشین را وارد نبرد علیه این شناورهای بیسرنشین اوکراینی کردهاند. گفته میشود ویدئوی فوق مربوط به شکار یکشهپاد اوکراینی در دریای سیاه، بهوسیله پهپاد آریون روسی است.
🔹️پهپاد با استفاده از موشک Kh-BPLA که روسها به آن TKB-1030 نیز میگویند، شهپاد را مورد هدف قرار میدهد. این موشک، حاصل همگامسازی موشک ضدزره کورنت برای پرتاب از پهپاد آریون (اینوخودِتس) است.
▪️در لینکهای زیر میتوانید مواردی از استفاده روسها از ترکیب پهپاد آریون و موشک Kh-BPLA را مشاهده نمایید:
لینک | لینک | لینک | لینک | لینک
#پهپاد #شهپاد #روسیه #اوکراین
NPC
@Partisan2015
⭕️اگاه سازی حفاظتی
🔹️از هر گونه انتشار ویدئو همراه با ذکر کردن آیدی پیج دوستان پاسدار خود جهت تبریک روز پاسدار خودداری نمایید.
🔹️لذا این اقدام موجب به لو رفتن هویت آن پاسدار در آن پلتفورم میشود و تبعاتی برای وی دارد.
"@didgah257"
● موشک بالستیک اعتماد
• این موشک نخستینبار تحتعنوان موشک بالستیک عماد در نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع در مردادماه سال ۱۴۰۲ مشاهده شده بود. موشک بالستیک اعتماد نسخه توسعهیافته موشک بالستیک عماد است که بهنظر در بخش دماغه و هدایتوکنترل ارتقا یافته. از دیگر تفاوتها و ویژگیهای این موشک نسبت به نمونه پایه خود (موشک عماد) اطلاعاتی موجود نیست.
#هوافضا #وزارت_دفاع
@iranian_defensive_power
● موشک بالستیک فتح-L۳۶۰ و فتح-۴۵۰
• علاوهبر موشک اعتماد، از موشکهای بالستیک فتح-L۳۶۰ و فتح-۴۵۰ نیز نامبرده شد. شکل ظاهری این موشکها بر اساس همان خانواده فاتح است اما بهنظر موشک بالستیک فتح-۴۵۰ ابعاد و قطر بیشتری نسبت به فتح-۳۶۰ و ابعاد و قطر کمتری نسبت به فاتح (موشک ۶۱۶) دارد. بهنظر اعداد این موشکها بیانگر قطر آنهاست. دقیقا تفاوت فتح-L۳۶۰ نسبت به فتح-۳۶۰ مشخص نیست.
#هوافضا #وزارت_دفاع
@iranian_defensive_power
🔷️بهزودی، پرتابهای فضایی
🔹️امیر نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از برنامه ۲ پرتاب فضایی در بهمن ماه سال جاری خبر داد/تسنیم
#سپهر #فضایی #ماهواره
CoManche
@Partisan2015
48.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 نمایشگاه دستاوردهای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به مناسبت ۱۴ بهمن روز ملی فناوری فضایی با حضور رئیس جمهور برگزار گردید.
🔹در این نمایشگاه شاهد پرتابگر سیمرغ ۲(سیمرغ بهینه) که در چند روز آینده ماهوارهای را در مدار ۳۶ هزار کیلومتری (از طریق مدار بیضوی) قرار خواهد داد؛ بودیم.
🔹همچنین موشک بالستیک اعتماد، موشک پدافندی عقاب، موشک پدافندی نواب، و همچنین موشک صیاد ۴B با برد ۳۰۰ کیلومتر و سامانههای پدافندی زوبین، دزفول و آرمان به نمایش گذاشته شدند.
Meghdad
@Partisan2015
ای که به عشقت اسیر خیل بنیآدماند
سوختگان غمت باغم دل خرماند
تاج سر بوالبشر، خاک شهیدان توست
کاین شهدا تا ابد، فخر بنی آدماند
خاک سر کوی تو، زنده کند مرده را
زانکه شهیدان تو، جمله مسیحا دماند
هر دم از این کشتگان گر طلبی بذل جان
در قدمت جانفشان، با قدمی محکماند
🔷️فرا رسیدن میلاد سراسر نور و برکت سید و سالار شهیدان، کشتی نجات، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را به همه عاشقان راه حق تبریک و تهنیت عرض مینماییم.
@Partisan2015
🔷 کرهجنوبی پیشرفتهترین نسخه بالگرد Surion خود را به پرواز درآورد 🇰🇷
🔹پیشرفتهترین نسخه بالگرد سوریون با موفقیت اولین پرواز آزمایشی را پشتسر گذاشت. این بالگرد که با نام MAH شناخته میشود حاصل ارتقایی روی بالگردهای هوادریایی MUH-1 Marineon است که پیشتر در اختیار نیروی دریایی کرهجنوبی بود.
🔹بالگرد MAH مجهز به سامانههایی مانند رادارهای جستجوگر زیردریایی، سونارهای غوطهور و تجهیزات جنگ الکترونیک است. این بالگرد قادر به شناسایی و ردیابی زیردریاییهای دشمن و انجام عملیاتهای جستوجو و نجات در شرایط سخت است.
🔹انتظار میرود بالگرد MAH قادر به حمل موشکهای ضد کشتی و اژدرها نیز باشد که آن را به یک سلاح قدرتمند برای مقابله با تهدیدات دریایی تبدیل میکند. در پرواز آزمایشی، بالگرد به پاد راکت، موشکهای ضدزره و موشکهای هوابههوا مسلح شده.
🔹️چندی پیش، اخباری مبنیبر سفارش عراق برای دو فروند بالگرد سوریون KUH-1 منتشر شد. بالگردهای MAH نیز از موتور همین خانواده بالگردها بهره میبرند.
#کره_جنوبی #بالگرد
#Surion #Surion_Marineon
ECHO PAPA
@Partisan2015
● سرانجام موتور RD-250 در ایران!
• بررسی تصاویر منتشرشده نشان میدهد که ماکتی از موتور RD-250 نیز در نمایشگاه امروز حضور داشته که نشاندهنده دسترسی و سرمایهگذاری وزارت دفاع برروی این موتور است.
• موتور RD-250 یک موتور سوخت مایع است که حدود ۹۰ تن رانش ایجاد میکند، اگرچه قدمت این موتور دستکمی از موتورهای سیمرغ و... ندارد، اما ایمپالس (ضربه ویژه) آن حدود ۳۰۱ ثانیه است؛ برخلاف ایمپالس ۲۳۶ ثانیهای موتور تفتان ماهوارهبر سیمرغ که اصلا عدد خوبی نیست!
• پیشتر اخبار و نشانههایی مبنی بر حضور این موتور در ایران و آزمایش آن مشاهده شده بود که اکنون میتوان با قطعیت از حضور آن سخن گفت. بهکارگیری این موتور سوخت مایع بهجای موتورهای فعلی ماهوارهبرهای سیمرغ/سریر، توان حمل محموله آنها را بهشدت افزایش میدهد و این پرتابگرها را از مشکلات آنها تا حد زیادی رها میکند!
#هوافضا #وزارت_دفاع
#RD250 #RD_250
@iranian_defensive_power