پارتیزان
#تکمیلی 🔹پیشران زیردریایی فوق قطعا دیزل الکتریک میباشد و فقط تسلیحات اتمی حمل میکند، چنین چیزی عجی
#تکمیلی
🔹اصلیترین تغییرات در بادبان صورت گرفته است. کرهشمالی برای جایگذاری 10 سیلوی مورد نیاز جهت شلیک 4 فروند موشک اتمی هواسونگ 11S و 6 فروند کروز اتمی از نوع هواسال، بخش پشت بادبان را کشیدهتر ساخته است.
🔹پاشنه زیردریایی نیز تغییراتی به خود دیده است، به احتمال بسیار تیوبهای شلیک اژدر در بخش پاشنه حذف شده باشد، همچنین رسانههای کرهشمالی پروانههای این زیردریایی را از تصویر حذف کردهاند، کلاس رومئو کمی پیش از رادر(سکان عمودی) در هر سمت خود یک پروانه دریانوردی دارد.
🔹به شکل کلی تناژ زیردریایی فوق میتواند حداکثر بین 5 تا 6 هزارتن در حالت غوطهوری باشد.
🔹استقرار بخشی از زرادخانه اتمی در دریا، برای اولین بار توانایی پاسخ قطعی متقابل اتمی کرهشمالی را برای آنها به ارمغان میآورد و این تهدید بسیار بزرگی، برای کشورهایی چون ژاپن، کرهجنوبی و حتی آمریکا میباشد، چرا که تا دیروز تنها محل پرتاب تسلیحات اتمی کره شمالی خاک این کشور بود، نه جایی در اعماق اقیانوس.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷جابهجایی کاروانهای نظامی باکو ادامه دارند 🔹امروز 7 سپتامبر ویدئویی در فضای مجازی باکو منتشر شده
🔷باکو: ارتش ما درحال تمرین است
🔹حکمت حاجی اف معاون رئیس جمهور آذربایجان امروز گفت: یگان های ارتش جمهوری آذربایجان در حال انجام تمرینات از پیش برنامه ریزی شده برای آمادگی برای فصل پاییز و زمستان هستند.
Maverick
@Partisan2015
🔷دولت فعلی ارمنستان علاقهای به کمک ایران ندارد
🔹اکانت روسی رایبار طی مطلبی نوشت:
با توجه به آمادگی ایرانیها برای وارد شدن به درگیری برای حفظ تمامیت ارضی ارمنستان و البته منافع ملی خودشان، واکنش مقامات ارمنستان به آنچه در حال وقوع است(یا بهتر است بگوییم نبود واکنش) عجیب است.
🔹رایبار: امیرسرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در سخنان اخیر خود درباره آمادگی ایران برای ارائه کمک های لازم به متحدان خود در منطقه اشاره کردند، اما مشخصا ایروان علاقهای به کمک ایران ندارد.
🔹جمهوری آذربایجان در حال جابجایی نیروها، آماده سازی یگانها برای جنگ، اجرای رزمایش و آموزش، آزمایش تاکتیکهای مختلف رزمی از جمله در مناطق کوهستانی و صعب العبور هستند، مقامات در ارمنستان چه کردهاند؟
🔹آنها تا همین اواخر، تشدید احتمالی درگیری را رد میکردند و اکنون سطح آمادگی ارمنستان در ابهام است. اما ایران مشکلی در درخواست کمک نداشته و ندارد، زیرا تهران خود علاقه ای به شکست و تجزیه خاک ارمنستان ندارد.
🔹و شاید این پارادوکس وضعیت کنونی باشد: ایرانیان بیشتر از رهبری ارمنستان نگران سرنوشت ارامنه هستند.
Maverick
@Partisan2015
🔹برنامه احتمالی آذربایجان برای تهاجم به ارمنستان چیست!؟
🔹نیروهای مسلح باکو در چند مرحله در سال گذشته با ریتم کند از خطوط مرزی ارمنستان گذشت و همکنون در چندین نقطه اقدام به اشغال خاک ارمنستان نموده است.
🔹یکی از این مناطق ارتفاعات شهر جرموک است که سال گذشته ارتش باکو با نفوذ بیش از ۷ کیلومتری خود را به ارتفاعات این شهر رسانده و همکنون شهر جرموک از سه طرف تحت محاصره قرار دارد. شهر جرموک از مناطق گردشگری ارمنستان بشمار میرود، احتمالا محور اصلی حمله ارتش آذربایجان از این شهر خواهد بود، فاصله جرموک تا منطقه نخجوان نزدیک ۲۰ کیلومتر است. در صورت که کمک خواستی به ارمنستان نرسد ظرف نهایتا یکهفته استان سیونیک از ارمنستان جدا میشود.
Meghdad
@Partisan2015