🔷 لئوپارد 2A8 به سفارش آلمان
🔹به گزارش اشپیگل، وزارت دفاع آلمان قصد دارد ۱۰۵ عراده تانک لئوپارد 2A8 جدید را تا سال ۲۰۳۰ میلادی به خدمت بگیرد. ارزش قرارداد سفارش این تعداد تانک از شرکت KNDS، دو میلیارد و نهصد و سی میلیون یورو خواهد بود.
🔹بخشی از اهداف این سفارش، تامین تعداد کافی تانک برای تیپ زرهی آلمان مستقر در لیتوانی اعلام شدهاست؛ زیرا این تیپ از اولین سنگرهای دفاعی ناتو در شرق اروپا محسوب میشود. گفته میشود تا سال ۲۰۲۸ از این ۱۰۵ عراده، ۳۵ عراده در لیتوانی مستقر خواهند شد.
🔹طبق گزارش اشپیگل، آلمان اکنون ۳۱۰ تانک لئوپارد در مدلهای مختلف آن را درخدمت دارد، این یعنی درصورت تصویب شدن این سفارش و بودجه آن، حدودا به اندازه یک سوم دارایی کنونی آلمان، تانک جدید به ارتش این کشور اضافه خواهد شد که عدد قابل توجهی است.
🔹احتمال تصویب شدن این قرارداد بالاست زیرا سال گذشته نیز امکان عقد یک قرارداد جهت خرید ۱۲۳ عراده لئوپارد 2A8 از شرکت KNDS مورد بررسی قرار گرفتهبود؛ اما درنهایت فقط ۱۸ عراده تانک جهت جایگزین کردن تعدادی از تانکهای اهدا شده به اوکراین، سفارش داده شد.
▪️پن: با احتساب قیمت ذکر شده برای ۱۰۵ عراده، قیمت هر عراده لئوپارد 2A8 حدود ۲۸ میلیون یورو خواهد بود!
#لئوپارد
#آلمان
#تانک
NPC
@Partisan2015
🔹کمپانی Rheinmetall اعلام کرد که بزرگترین قرارداد تاریخ خود را از آژانس تدارکات دفاعی آلمان BAAINBw برای تامین مهمات توپخانه ۱۵۵ میلی متری به ارزش کلی تا ۸.۵ میلیارد یورو دریافت کرده است. گفته می شود که "این قرارداد در درجه اول برای افزایش ذخایر آلمان و متحدانش و همچنین حمایت از اوکراین می باشد." تحویل مهمات توپخانه ۱۵۵ میلی متری بر اساس این قرارداد قرار است از اوایل سال ۲۰۲۵ آغاز شود.
🔹دریافت کننده اصلی جمهوری فدرال آلمان خواهد بود که بعد از تحویل، انتقال بخشی از این مهمات به اوکراین را تضمین می کند. همچنین بر اساس این قرارداد، هلند، استونی و دانمارک نیز مهمات دریافت خواهند کرد. طبق اعلام راین متال، این شرکت قصد دارد از سال ۲۰۲۵ تا ۷۰۰۰۰۰ گلوله توپ در سال تولید کند.
Ghost
@Partisan2015
🔷 لاکهید مارتین ۲۷۰۰ امین هواپیمای C-130 Hercules را تحویل داد.
🔹 شرکت لاکهید مارتین اعلام کرد که به تازگی ۲۷۰۰ امین عضو خانواده هواپیماهای ترابری نظامی هرکولس را به مشتری خود تحویل داده است.
🔹 ظاهرا پرنده تحویل شده ، هواپیمای سوخترسان KC-130J Super Hercules بود که به اسکادران سوختگیری هوایی 252 نیروی دریایی ایالات متحده، واقع در پایگاه هوایی Cherry Point (کارولینای شمالی) تحویل شده است.
🔹 نسخه KC-130J برای سوخت رسانی به هواپیماها و هلیکوپترها در هوا از جمله F-35B و همچنین در زمین برای وسایل نقلیه و تانکرها طراحی شده است. این هواپیما با حداکثر وزن برخاست ۷۴۳۷۶ کیلوگرم، مجهز به چهار موتور رولزرویس AE 2100D3 است. KC-130J تنها با استفاده از مخازن سوخت داخلی و خارجی، قادر به حمل ۲۷۸۲۹ کیلوگرم سوخت است. این هواپیما همچنین می تواند ۱۱۰۶۲ کیلوگرم سوخت اضافی را در یک مخزن که در بدنه ای که به طور خاص تعبیه شده است حمل کند. به لطف طراحی خاص خود، KC-130J قادر به پرواز در سرعت های پایین و ارتفاع کم است که به آن اجازه می دهد تا در حین پرواز به انواع مختلف بالگردها سوخت رسانی کند.
🔹 در حال حاضر هواپیماهای هرکولس به ۷۰ کشور دنیا تحویل داده شده است. پیشرفته ترین نسخه این خانواده، C-130J Super Hercules، که در حال حاضر در حال تولید است، در ۲۲ کشور به مشتریان تحویل داده شده است. کل زمان پرواز ۵۴۰ هواپیمای C-130J تولید شده حدود ۳ میلیون ساعت است. C-130J Super Hercules در ۱۸ پیکربندی مختلف از جمله ترابری، شناسایی، تخلیه مجروحان و امدادرسانی، تانکر سوخت رسان KC-130J، جستجو و نجات HC-130J، عملیات ویژه MC-130J و غیره موجود است.
Ghost
@Partisan2015
🔷️ مقابله با ریزپرنده به روش نرم
🔹️روسها تصاویری از تعدادی تجهیزات که از گروهی از اوکراینیها به غنیمت گرفته شدهاست منتشر کردهاند. این تجهیزات شامل تحلیلگر طیف (طیفسنج سیگنال - spectrum analyzer) تاینی-اساِی اولترا و تفنگ جمر سیگنال کوِرتوس میباشند.
🔹️برای مبارزه با ریزپرندهها ابتدا باید از حضورشان در محیط مطلع بود. ریزپرندهها و بهطور خاص مولتیروتورها، همواره درحال تبادل اطلاعات با اپراتور هستند، بهویژه مولتیروتورهای افپیوی که تصاویر را بهصورت مستقیم برای کاربر ارسال میکنند. تمامی این فرآیند ارسال اطلاعات و دریافت دستورات از طریق سیگنالها شکل میگیرد؛ و این جایی است که طیفسنجهای سیگنال بهکمک میآیند.
🔹با شناسایی وجود برخی سیگنالهای خاص در محیط، میتوان فهمید که یک یا چند ریزپرنده اکنون در محیط حضور دارند. بهزبان سادهتر، طیفسنجهای سیگنال، صدای ارتباطات را میشنوند و وقتی ارتباط وجود دارد، این نشانه حضور ریزپرنده است. پس از جمعآوری سیگنالهای موجود در محیط، وظیفه دیگر طیفسنجهای سیگنال، تحلیل و طبقهبندی آنهاست تا با تشخیص فرکانس و بزرگی این سیگنالها، بتوان در آنها اخلال مناسب ایجاد کرد. همچنین بعضی طیفسنجها خودشان قادر به تولید سیگنال نیز هستند.
🔹️طیفسنج سیگنال تاینی-اساِی اولترا (TinySA ultra) ساخت هلند است و در بازه فرکانس ۱۰۰ کیلوهرتز تا ۶ گیگاهرتز کار میکند. همچنین این طیفسنج توانایی تولید موج سینوسی در بازه ۱۰۰ کیلوهرتز تا ۸۰۰ مگاهرتز را دارد. باتری مدل غیرنظامی آن که در دسترس است، دو ساعت به طور مداوم کار میکند و این...