🔷۲ انتصاب جدید در فراجا
🔹 معاون جدید مهندسی و پدافند غیرعامل فراجا و رئیس مرکز مدیریت و تحلیل دادههای فراجا منصوب شدند.
🔹سرتیپ پاسدار هابیل درویشی به سمت معاون مهندسی و پدافند غیرعامل فراجا و سردار حسین رمضانی به سمت رئیس مرکز مدیریت و تحلیل دادههای فراجا منصوب شدند.
#فراجا
Alpha
@Partisan2015
🔷️ رومانی مشتری جدید F-35
🔹️وزارت دفاع رومانی روز سهشنبه اعلام کرد که رومانی انتظار دارد در پاییز امسال یک توافقنامه بیندولتی برای خرید جنگندههای F-35 Lightning II با ایالاتمتحده امضا کند.
🔹️رومانی اولین گام رسمی را برای دستیابی به جتهای F-35 Lightning II در اوایل آوریل ۲۰۲۳ برداشت و درخواستی را برای تایید خرید ۴۸ جت جنگنده F-35 Lightning II در دو مرحله به پارلمان ارائه کرد.
🔹️هزینه تخمینی برای خرید ۳۲ جنگنده F-35 در مرحله اول حدود ۶.۵ میلیارد دلار است که شامل تامین جنگندههای F-35، آموزش پرسنل و خلبانان، تدارکات، شبیهسازها و تسلیحات میباشد.
🔹️قرار است اولین فروند تا سال ۲۰۳۰ تحویل داده شود و تا آن زمان، رومانی ۴۸ جنگنده F-16 را عملیاتی خواهد کرد که برخی از این جنگندهها در مرحله انتقال از نروژ هستند.
🔹️لازم بهذکر است، رومانی در واکنش به حمله روسیه به اوکراین، توسعه بلندپروازانه توان دفاعی خود را آغاز کردهاست و قصد دارد تا سال ۲۰۲۷ تقریباً ۳۲۰ میلیارد لئو (تقریباً ۶۴.۴ میلیارد یورو) در حوزه نظامی سرمایهگذاری کند که امکان خرید تجهیزات مختلف نظامی و برنامههای نوسازی را فراهم میکند که در این زمینه ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی خود را به افزایش توان دفاعی جهت خرید خودروهای رزمی پیاده نظام، پهپادهای تاکتیکی، جنگندههای F35 ، ناوهای گشتی رزمی و... اختصاص دادهاست.
■ برای مطالعه بیشتر: لینک
#رومانی #F35 #آمریکا
Ghost
@Partisan2015
🔷️ شینوکهای ایرانی در خاک شوروی!
🔹️در چنین روزی به تاریخ ۲۱ جولای سال ۱۹۷۸ (معادل ۳۰ام تیرماه سال ۱۳۵۷)، ساعت ۶ و ۲۱ دقیقه صبح به وقت محلی، چهار فروند بالگرد CH-47 شینوک ارتش شاهنشاهی ایران، در منطقه ترکمنستان امروزی وارد آسمان اتحاد جماهیر شوروی شده و ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر در عمق خاک شوروی پیشرفتند.
🔹️در ساعت ۶ و ۲۶ دقیقه، رادارهای پایگاه هوایی "آقتپه" در ترکمنستان شوروی، اهداف هوایی را شناسایی کردند و یک فروند میگ-۲۳ به خلبانی سروان دِمیانُف برای بررسی شرایط به آسمان برخاست؛ دمیانف یکی از بالگردها را میبیند اما بهعلت مهآلودبودن هوا و شرایط محیط، آن را با یک میل می-۶ خودی اشتباه میگیرد و به پایگاه باز میگردد.
🔹️اما رادارهای پایگاه همچنان اهداف را در آسمان رصد میکردند. ساعت ۶ و ۵۲ دقیقه یک میگ-۲۳ دیگر به خلبانی سروان شکیندِر به منطقه اعزام میشود. شکیندر به محض دیدن بالگردها، حضور شینوکهای ایرانی را گزارش میکند و بلافاصله دستور حمله صادر میشود.
#شینوک #شوروی #ایران
۱/۲
NPC
@Partisan2015
🔹️شینوکها وقتی متوجه میشوند که توسط یک جنگنده کشف شدهاند، بلافاصله به سمت مناطق کوهستانی و به سمت مرز ایران برای فرار تغییر جهت میدهند. شکیندر دو تیر موشک R-60 به سمت نزدیکترین شینوک شلیک میکند، شینوک اول منهدم میشود و هشت ثانیه پس از برخورد شکیندر گزارش میکند که شینوک مورد اصابت قرارگرفته سقوط کرد و در آتش میسوزد. در این برخورد، هشت نفر خدمه شینوک ایرانی جان خود را از دست میدهند.
🔹️شکیندر دو فروند از شینوکها را دیده بود، پس از اولی به سراغ دومین شینوک میرود، در حدود پنج کیلومتری مرز ایران از سوی پایگاه به او اعلام میشود که خیلی نزدیک مرز ایران نشود. در همین حین شکیندر دومین گزارش مورد اصابت قراردادن شینوک را مخابره میکند. اینبار با مسلسل ۲۳ میلیمتری جنگنده یکی از موتورهای شینوک دوم مورد اصابت قرار گرفته بود، شینوک دوم با مهارت خلبان در نزدیکی مرز ایران درخاک شوروی فرود اضطراری انجام میدهد و چهار نفر خدمه آن توسط گارد مرزی شوروی دستگیر میشوند.
🔹️درنهایت، دو فروند دیگر از چهار فروند اعزام شده، با موفقیت به کشور بازمیگردند. پس از این حادثه، دو دولت ایران و شوروی سعی میکنند که اتفاقات سرپوشیده باقی بماند، شینوک دوم توسط متخصصان اعزامی از ایران بازیابی میشود و به ایران بازگردانده میشود و چهار خدمه آن نیز آزاد میشوند.
🔹️درباره علت حضور شینوکهای ایران در شوروی نیز روایات مختلف است؛ یکی از علل میتواند اجرای پروژه "ژن تیره" (Dark Gene) باشد. این یک پروژه مخفی بین ایران و آمریکا بود که هدف از آن اجرای عملیاتهای ELINT و SIGINT برای جمعآوری...
پارتیزان
🔹️شینوکها وقتی متوجه میشوند که توسط یک جنگنده کشف شدهاند، بلافاصله به سمت مناطق کوهستانی و به سمت
اطلاعات از وضعیت راداری و... شوروی در نزدیکی مرزهای ایران بود.
#شینوک #شوروی #ایران #جنگ_سرد
۲/۲
NPC
@Partisan2015
🔷️نگهبان جدید آسمان انگلیس؟
🔹️ارتش انگلیس مایل به خرید پدافند هوایی کوتاهبرد و متحرک VAMTAC Rapid Ranger ساخت اسپانیا بهمنظور جایگزینی با سامانه پدافندی کوتاهبرد قدیمی Stormer HVM است که در سال ۲۰۲۳ به اوکراین تحویل داده شدهاند، این خرید احتمالی نیازمند تایید پارلمان این کشور میباشد که شامل ۶ واحد جهت جایگزینی با سامانههای اهداشده به اوکراین و ۶ واحد دیگر برای تقویت دفاع هوایی انگلیس است.
🔹️این خرید بخشی از برنامه ارتش انگلیس برای خرید سامانههای دفاع هوایی سبک و متحرک است که تا زمانی که یکپلتفرم اختصاصی ایجاد شود، بر همین اساس این یک راهکار موقت برای رفع تهدیدات خواهد بود؛ سامانه فوق میتواند به موشکهای STARStreak یا Martlet مجهز شود، همچنین این سامانه دارای سیستم کشف و هدایت خودکار موشک است.
🔹️تجربیات جنگ اوکراین اهمیت راهبردی سامانههای پدافندی متحرک و سبک را در نبردهای امروزی آشکار ساخت، از همینرو بسیاری از کشورها بهدنبال ساخت و به خدمتگیری پدافندهایی با این خصوصیات هستند تا بتوانند از زیرساختهای حیاتی خود حفاظت کنند.
#انگلستان #پدافند_کوتاهبرد
CoManche
@partisan2015
21.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷بمب FAB-500T با کیت UMPK نیز وارد میشود!
🔹در ویدئویی که توسط وزارت دفاع روسیه منتشر شده است، در ابتدای آن بمب FAB-500T مجهز به کیت هدایت ماهوارهای بالدار UMPK برروی جنگنده تهاجمی سوخو Su-34 فولبک مشاهده میشود. البته در ادامه نیز تصاویری آرشیوی از بمب FAB-500 M-62 مجهز به کیت UMPK مشاهده میشود در حال حمل توسط جنگندههای سوخو-۳۴ مشاهده میشود.
🔹بمب FAB-500T یکیاز اعضای خانواده سری بمبهای FAB-500 بوده که نسبتبه بمب FAB-500 M-62 دچار بهبود در طراحی شده و آیرودینامیک بهتری نیز دارد که برد آن را نسبت به بمب FAB-500 M-62 چه در حالت سقوط آزاد و چه با کیتهای UMPK افزایش میدهد.
🔹بدین ترتیب تا اینجای کار روسها برروی بمبهای سقوط آزاد OFAB-250-270، FAB-500 M-62، FAB-500T، FAB-1500 M-54 و FAB-3000 M-54 و بمبهای ترموباریک ODAB-500 OF و ODAB-1500 (احتمالاً ODAB-1500 OF) و بمبهای خوشهای سری RBK-500 (تاکنون برروی بمب خوشهای RBK-500 ShOAB-0.5 مشاهده شده است) کیت هدایت ماهوارهای بالدار UMPK را نصب کردهاند.
#FAB500 #UMPK
#Su34 #Fullback
Tomcat
@Partisan2015