🔷 کپی برابر اصل برای تمرین! 🇨🇳
🔹 همزمان با اعلام این خبر، در پانزدهمین نمایشگاه هوایی ژوهای چین که بهتازگی به پایان رسیده است، شرکت Beijing Jinpengda Aviation Technology که در ضمینه توسعه موشکهای هدف برای تمرین نیروهای نظامی چین فعالیت میکند، یکموشک هدف ضدرادار را با ظاهری مشابه و مشخصات مشابه با موشک ضدرادار AARGM-ER به نمایش گذاشت.
🔹 این موشک هدف، FH-BD1 نام دارد که با طول ۴.۱ متر، قطر ۳۳۴ میلیمتر و وزن ۴۰۰ کیلوگرم، دارای حداکثر برد ۲۲۰ کیلومتر و حداکثر سرعت پرواز ۳.۵۳ ماخ است.
▪️ تسلیحات هدف که بهمنظور شبیهسازی تسلیحات مختلف برای سامانههای پدافندی، رادارها و... توسعه یافتهاند، در تمرین دقیقتر و نزدیکتر به واقعیت ارتش چین نقش مهمی ایفا میکنند.
#چین #موشک
Jīngyú
@Partisan2015
۱۵ آذر ۱۴۰۳
۱۵ آذر ۱۴۰۳
● استتار جنگلی تکاوران ارتش در وسط بیابان و استتار خاکی تکاوران سپاه در وسط جنگل.
● (نمیدونم والا شاید من وسواس دارم.)
@Milita_Camp
۱۵ آذر ۱۴۰۳
۱۵ آذر ۱۴۰۳
🔷️سلام، صبح شما بهخیر
🔹️جنگنده F/A-18E Super Hornet از اسکادران VFA-195 نیروی دریایی آمریکا در حال تیکاف از روی ناو هواپیمابر جورج واشینگتن (CVN-73)
#نیروی_دریایی #جنگنده #آمریکا #F_18
CoManche
@Partisan2015
۱۶ آذر ۱۴۰۳
🔷سیمرغ، در ثریا!
🔹ساعاتی قبل، بلوک انتقال مداری سامان-۱ بههمراه دو محموله جانبی دیگر، یک تاسواره و یک محمولهی تحقیقاتی توسط ماهوارهبر سیمرغ از پایگاه پرتاب امامخمینی پرتاب و با موفقیت در مدار بیضوی با ارتفاع اوج ۴۱۰ کیلومتر و حضیض ۳۰۰ کیلومتر تزریق شد.
🔹این هشتمین پرتاب ماهوارهبر سیمرغ و دومین پرتاب مداری موفق آن است. پرتاب قبلی در بهمنماه سال گذشته انجام شد. سیمرغ توانست با تزریق موفق چندگانهی بلوک انتقال مداری سامان-۱ و دو محمولهی تحقیقاتی دیگر با مجموع وزن حدود ۳۰۰ کیلوگرم، رکورد جدیدی در وزن محمولههای قابل پرتاب کشور رقم بزند.
▪️پینوشت۱: تصویر قدیمی و مربوط به پرتاب سال گذشته است.
#سپهر #سیمرغ #سامان
FND
@Partisan2015
۱۶ آذر ۱۴۰۳
16.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● ماهوارهبر سیمرغ
• دومین ماهوارهبر ایران پس از ماهوارهبر سفیر، سیمرغ نام دارد که در مرحله نخست از ۴ موتور کلاسترشده ماهوارهبر سفیر برخوردار است و ۱۴۴ تن رانش فراهم میکند. در مرحله دوم از تعدادی موتور کوچکتر که ماحصل توسعه موتورهای مرحله دوم سفیر هستند، نیرو میگیرد و در صورت نیاز، از سامانه انتقال مداری سامان نیز بهعنوان مرحله سوم یا آپراستیج استفاده میکند.
مرحله اول و دوم سیمرغ تماماً سوخت مایع است و این مسئله آنرا به بزرگترین و سنگینترین پرتابگر سوخت مایع ایران تبدیل کرده که از پایگاه فضایی امام خمینی (ره) سمنان پرتاب میشود. سیمرغ توانایی حمل ۲۵۰ کیلوگرم محموله به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین را دارد. آخرین پرتاب این ماهوارهبر ۸۷ تنیِ ایران در بهمنماه سال گذشته انجام گرفت و ۳ ماهواره را بهطور همزمان در مدار زمین قرار داد.
• Faraz | فَــــراز •
۱۶ آذر ۱۴۰۳
♦️ماهواره مخابراتی «فخر ۱» ارتش با ماهواره بر سیمرغ در مدار قرار گرفت
🔺این ماهواره ساخت متخصصان صنایع الکترونیک وزارت دفاع است و در مدار ۴۱۰ کیلومتری قرار گرفت.
🔺ماهواره فخر ۱ ارتش لحظاتی پیش نخستین سیگنال را به ایستگاههای زمینی ارسال کرد.
۱۱
@KDnews_ir
۱۶ آذر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷️ کاروان پیکاپ و اسیووی، راهی حمص
🔹️از صبح امروز، تصاویری از کاروان تویوتا و مخلفات تروریستها منتشر شده که بدون ذرهای مزاحمت درحال رجزخوانی و شاد و خوشحال همان مسیر بزرگراه M5 را در امتداد دماغشان گرفته و به جنوب تا هدف بزرگ بعدی، یعنی شهر حمص راندهاند.
🔹️ادعا شده ویدئوهای فوق از داخل شهرستانهای الرستن و تلبسیه هستند که به ترتیب در فاصله حدود ۲۰ و ۱۰ کیلومتری از شمال شهر حمص واقعاند. احتمالا در زمان نگاشته شدن این پست، تروریستها در همان جاده M5 به کمتر از پنج کیلومتری شمال حمص رسیدهاند.
#سوریه #تروریسم #حمص
NPC
@Partisan2015
۱۶ آذر ۱۴۰۳
۱۶ آذر ۱۴۰۳
۱۶ آذر ۱۴۰۳
۱۶ آذر ۱۴۰۳