15.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
● طبس، پدافند تاکتیکی ایران
• سامانه پدافندهوایی طبس بهعنوان یک سامانه پدافندی تاکتیکی و متحرک که توسط نیروی هوافضا سپاه توسعه یافته، توانایی درگیری با اهداف هوایی آئرودینامیکی نظیر جنگندهها، پهپادها، موشکهای کروز و... را دارد. سامانه طبس نخستینبار در سال ۱۳۹۲ عملیاتی شد؛ این سامانه با برخورداری از موشکهای زمینبههوا طائر-۲ توانایی درگیری با اهداف را تا برد ۹۰ کیلومتر دارد.
• Faraz | فَــــراز •
🔷رادار ساخت سرزمین آفتاب تابان در خدمت مروارید دریاهای شرق!
🔹وزارت دفاع فیلیپین اعلام کرده است که نیروی هوایی این کشور، رادار نظارت هوایی TPS-P14ME ساخت کمپانی میتسوبیشی الکتریک ژاپن را دریافت کرده است.
🔹فیلیپین در سال ۲۰۲۰، قراردادی برای خرید ۴ واحد رادار پیشرفته ژاپنی TPS-P14ME با شرکت میتسوبیشی الکتریک قراردادی بهارزش حدوداً ۱۰۰ میلیون دلار امضا کرد که تاکنون ۲ واحد از ۴ رادار سفارش داده شده را دریافت کرده است.
🔹رادار نظارت هوایی TPS-P14ME یک رادار آرایه فازی برد بلند ساخت کمپانی میتسوبیشی الکتریک بوده که در باند S فعالیت میکند و ماکزیمم برد آن ۲۵۰ ناتیکال مایل معادل ۴۶۳ کیلومتر است. المانهای این رادار سهبعدی از تکنولوژی گالیم نیترید (GaN) بهره میبرند.
Tomcat
@Partisan2015
🔷آمریکا میگوید چین از سرگیری مذاکرات "کنترل تسلیحات اتمی" را پس نشست نوامبر 2023، رد کرده است.
🔹نشریه سمافور در گزارشی نوشت: سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفته متاسفانه جمهوری خلق چین تشکیل جلسه بعدی کنترل تسلیحات اتمی را رد کرده و پاسخی اساسی به گزینههای پیشنهادی آمریکا را ارائه نکرده است.
🔹نماینده وزارت امورخارجه آمریکا اظهار داشت که دولت بایدن "گام های منطقی را برای مقابله با خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل نشده در حوزههای هسته ای و فضایی" به چین پیشنهاد کرده است؛ این پیشنهادها شامل بهبود ارتباطات با پکن در زمان بحران، ارائه اطلاعیههای پیشاخطار برای پرتابهای آزمایشی موشکهای بالستیک استراتژیک(قارهپیما) و تلاش برای کاهش تنشها در فضا بود.
🔹سخنگوی سفارت چین در واشنگتن، لیو پنیو گفت که آمریکا باید دیپلماسی نمایشی خود را متوقف کند. وی از کشورهای دارای زرادخانههای اتمی بزرگ خواست تا به میزان قابل توجهی و اساسی ذخایر اتمی خود را جهت مذاکرات کنترل تسلیحات اتمی بیشتر کاهش دهند! این اظهارات با اینکه فقط آمریکا را شامل نمیشود، اما اشارهای صریح به واشنگتن بود که تخمین زده میشود حدود 5,000 کلاهک اتمی در اختیار داشته باشد، اگرچه روسیه، یکی از شرکای مهم چین، حدود 5,580 کلاهک اتمی را در اختیار دارد.
🔹پنتاگون در گزارشهای قبلی گفته بود که چین اکنون بیش از 500 کلاهک اتمی عملیاتی دارد و انتظار میرود تا پایان دهه جاری این تعداد به 1,000 کلاهک اتمی برسد.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹وزارت دفاع روسیه ویدئویی منتشر کرده است که در آن ۲ بمب افکن استراتژیک توپولوف Tu-95MS پروازی تمرینی برفراز آبهای بیطرف دریای برینگ در نزدیکی سواحل غربی آلاسکا را انجام دادهاند.
🔹در این ویدئو، یک فروند جنگنده F-16C فالکن نیروی هوایی آمریکا که به اسکادران رهگیر ۱۸اُم اختصاص داده شده است، اقدام به رهگیری Tu-95های روسی میکند. این فالکن آمریکایی که اخیراً از اسکادران اگروسر ۱۸ام نیروی هوایی آمریکا به اسکادران رهگیر ۱۸ام منتقل شده است، به موشک هوابههوای میانبرد هدایت فعال راداری AIM-120C آمرام و موشک هوابههوای کوتاهبرد AIM-9M سایدوایندر مسلح است.
🔹همچنین در ویدئو، جنگندههای سوخو Su-35S و Su-30SM نیروی هوایی روسیه که در حال اسکورت بمبرهای Tu-95MS هستند، هر دو به ۲ تیر موشک هوابههوای کوتاهبرد حرارتی R-73L مسلح هستند، مشاهده میشوند.
Tomcat
@Partisan2015
🔷روستِک: درحال افزایش تولید بمب برای ادغام با کیتهای هدایتی UMPC هستیم.
🔹شرکت روستک(روستیخ) گفته به لطف بمبهای UMPC، جنگندهها در عملیاتهای هوایی میتوانند مواضع دشمن را بدون قرار گرفتن در معرض پدافند هوایی آنها مورد حمله قرار دهند، به همین علت بهطور فزایندهای این بمبها در جنگ مصرف میشوند.
🔹این شرکت افزود عملیات تصرف آودیئیفکا و پیشروی فعلی نیروهای روسی در منطقه چاسیو یار دونتسک ثابت کرده که عملیاتهای هوایی با بمبهای UMPC برای شکستن حتی یک خط دفاعی بسیار قدرتمند و کاملاً آماده دشمن ضروری هستند.
🔹روستک افزود اکنون متخصصان آنها درحال کار برروی تطبیق انواع مختلف مهماتهای استاندارد نیروی هوایی روسیه با ماژولهای UMPC هستند.
Maverick
@Partisan2015
پارتیزان
🔷آمریکا میگوید چین از سرگیری مذاکرات "کنترل تسلیحات اتمی" را پس نشست نوامبر 2023، رد کرده است. 🔹نش
#تکمیلی
🔹نشریه Foreign Affairs در بخشی از تحلیل خود درباره ترک مذاکرات کنترل تسلیحات اتمی توسط چین مینویسد:
🔹ارزیابی دقیق تفکر در حال تحول در رهبری سیاسی و محافل سیاست امنیتی چین نشان میدهد که مقامات چینی صرفاً زرادخانه هستهای خود را برای اهداف نظامی-فنی گسترش نمیدهند، بلکه به نظر میرسد رهبران چین بر این باورند که تسلیحات هستهای به آنها اهرم برتری ژئوپلیتیک بیشتری برای مقابله با تهدیدات درک شده میدهد.
🔹اعتراض پکن به آنچه که به عنوان یک استراتژی ناعادلانه اتمی از طرف آمریکا و به طبع منافع نامشروع امنیتی ایالات متحده میبیند، تمایل این کشور را برای اقدامات یکجانبه جهت رسیدگی به نگرانیهای امنیتی خود تقویت میکند.
🔹تعهد شی جین پینگ، رئیسجمهور چین به سلاحهای هستهای نشاندهنده تفاوت عمیقی در نحوه فهم او از این سلاحها در مقایسه با همتایان آمریکاییاش است. پکن بهجای هدف دستیابی به اهداف نظامی مشخص، مانند بازدارندگی دشمن از انجام فعالیتهای نظامی خاص، سلاحهای هستهای را نماد قدرت نظامی میداند و معتقد است که این سلاحها تأثیر خاصی بر ذهنیت دشمن از توازن قدرت دارند. این مفهوم زیربنای چیزی است که مقامات چینی از آن به عنوان ماموریت "تعادل استراتژیک" نیروهای هستهای خود یاد میکنند، تلاشی برای وادار کردن آمریکا به اتخاذ موضع سازگارتر در قبال چین.
🔷کرواسی هشت بلک هاوک دیگر بهخدمت میگیرد
🔹کرواسی ۸ فروند دیگر از بالگرد چندمنظوره UH-60M بلک هاوک را سفارش داده است تا در کنار ۴ بلک هاوک در حال خدمت در کرواسی وارد خدمت شوند تا مجموع بلک هاوکهای کرواسی به ۱۲ فروند برسد.
🔹ارزش این قرارداد شامل تجهیزات و خدمت مرتبط، حدود ۵۰۰ میلیون دلار ارزیابی میشود و دولت آمریکا ۵۱ درصد از بودجه بالگردها را تامین میکند. وزارت دفاع کرواسی میگوید که تحویل بالگردها تا سال ۲۰۲۸ ادامه خواهد داشت.
🔹کرواسی از بالگردهای چندمنظوره UH-60M بلک هاوک خود در نقشهای ترابری، کمکهای پزشکی، جستوجو و نجات و ماموریتهای پشتیبانی عملیات ویژه استفاده میکند.
Tomcat
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷صبح بخیر
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷ویدئویی از انهدام پهپاد یمنی توسط ناو فرانسوی
🔹فریگیت آلزاس از کلاس آکیتن(FREMM) احتمالا با استفاده از موشک پدافندی Aster 15 پهپاد یمنی را که به نظر از خانواده صماد است، سرنگون میکند.
Maverick
@Partisan2015
🔷بمب JDAM-ER اوکراینی تغییر نقش میدهد.
🔹طبق گزارشهای منتشر شده، نیروی هوایی آمریکا به دنبال خرید کاوندههای آشیانهیاب جمر GPS است تا آنها را با بمبهای JDAM-ER تحت اختیار اوکراین ادغام کند.
🔹قرار است بمبهای JDAM-ER پس از ادغام با این کاوندهها، به سمت منبع انتشار امواج جمینگ برروی باند GPS پرواز کنند که در واقع سیستمهای جنگال روسی در میدان نبرد است.
🔹علت اصلی تغییر نقش بمب JDAM-ER به سرکوب اخلالگر، عدم موفقیت بمبها در عملیاتها به علت جنگال سنگین روسیه برروی GPS در میدان نبرد اوکراین است.
🔹دو ماه پیش در جلسه کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفته شد گلولههای 155 میلیمتری هدایت دقیق اکسکالیبور در روزهای ابتدایی که در جنگ اوکراین استفاده میشدند بازدهی 70% در برخورد با اهداف داشتند، با این حال تنها پس از شش هفته، روسیه با تطبیق سیستمهای جنگال خود بازدهی گلولههای اکسکالیبور را به 6% کاهش داد.
🔹پیش از این گزارشهای مختلفی از تأثیر جنگال GPS روسیه برروی دقت بمبهای JDAM-ER و راکتهای GMLRS اوکراین منتشر شده بود، تأثیری که حالا نیاز به سرکوب مبرم آنها را نشان میدهد.
Maverick
@Partisan2015
🔷نچیروان بارزانی به تهران می آید
🔹نچیروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق بعد از نزدیک به سه سال به ایران سفر می کند.
🔹بارزانی در این سفر با مقامات عالیرتبه از جمله رهبر انقلاب، رئیس جمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار خواهد کرد./مشرق
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اوکراینیها ویدئویی از انهدام سامانه تل/بارگذار 9A39M1 مربوط به یک سامانه پدافندی بوک-ام۱ ارتش روسیه در منطقه کورسک در فاصله حدود ۱۵ کیلومتری از مرز اوکراین را با استفاده از مهمات سرگردان RAM-II منتشر کردند.
🔹هرچقدر که به این ویدئو دقت کنید، این ویدئو برایتان عجیبتر میشود! کمی آن طرفتر از سامانه 9A39M1، یک تلار 9A310M1 سامانه بوک-ام۱ قرار دارد که هیچ موشک پدافندی حمل نمیکند! و علاوهبر آن، حتی خود سامانه در شرایط جنگی نیز غیرفعال است! (حتی اگر سامانه هم فعال بود، بوک-ام۱ روسی کاری از پیش نمیبرد و منهدم میشد؛ زیرا که سامانه بوک-ام۱ توانایی درگیری با اینجور مهمات سرگردان را ندارد و برای این کار طراحی نشده است.)
Tomcat
@Partisan2015
🔷 ۴۰ درصد از پهپادهایی که پدافند اسرائیل از آغاز درگیریها سرنگون کرده، متعلق به خودش است.
🔹یکی از مقامات تفنگداران دریایی آمریکا اخیرا فاش کرده که پدافند اسرائیل تعداد قابل توجهی از پهپادهای خود را در جریان عملیات سرنگون میکنند.
🔹سرهنگ دوم سپاه تفنگداران دریایی مایکل پرودن: "موضوع جالبی که در اسرائیل وجود دارد، ۴۰ درصد از پهپادهای سرنگون شده توسط اسرائیل، فرندلی فایر است."
Maverick
@Partisan2015
🔷مشکلات جدید برای جنگندههای F-35C تفنگداران دریایی آمریکا
🔹پرسنل زمینی نیروی تفنگداران دریایی آمریکا در پایگاه میرامار، متوجه شدهاند که برخی از قطعات ۵ جنگنده F-35C که به تازگی به اسکادران VMFA-311 تحویل داده شدهاند، بهدرستی مونتاژ نشدهاند و همچنین برادههای فلزی در مخازن سوخت بالهای این جنگندهها مشاهده شده است.
🔹همچنین سرهنگدوم مایکل فیشر، فرمانده اسکادران VMFA-311، میگوید که آنها پساز یک پرواز با یکی از تجهیزات پلاستیکی که از بخش جمعشونده بال F-35C بیرون زده بود، مواجه شده بودند!
🔹سرهنگ فیشر افزود که قطعات چک و تعویض قطعات پیشاز موعد مربوط به جنگندههای F-35C باعث شده تا آمادگی جنگندههای F-35C کاهش یابد.
فیشر همچنین گفته است که هر ۵ جنگندهای که اخیراً تحویل داده شدهاند، هنگام تحویل دارای سوختهای آلوده به برادههای فلزی بودند.
🔹او افزود که برخیاز قطعات جنگندههای F-35C بهدرستی مونتاژ نشده بودند و علاوهبر آن، با مشکلات فنی از جمله کنترلکنندههای سیستم مدیریت نیرو و حرارت جنگنده، واحدهای الکترونیکی و ... مواجه شدند.
🔹سرهنگ فیشر افزود که آنها با مشکلاتی در مونتاژ مربوط به گیربکس و همچنین از کار افتادن صفحه نمایش جنگنده و سیستم اکسیژنرسانی مواجه شدند.
Tomcat
@Partisan2015
🔷 ۶۰ سال تا فوجیان 🇨🇳
🔹مسیر دستیابی چین به ناوهواپیمابر فوجیان یک مسیر کوتاه نبوده، اولین تلاشهای چین در دستیابی به ناو هواپیمابر توسعه «پروژه ۷۰۷» در دهه ۱۹۶۰ بود.
🔹این تلاشها در دهه ۱۹۸۰ با «پروژه ۸۹۱» ادامه پیدا کرد. این پروژه که اخیرا تصاویر جدیدی (تصاویر این پست) از ماکت کانسپت آن منتشر شده، شامل یک ناو هواپیمابر ۴۰,۰۰۰ تنی بود که دارای ۲ منجنیق بخار و ۲ آسانسور بود.
🔹این پروژه همچنین شامل تحقیق و توسعه جنگندههای ناونشین توسط موسسات ۶۰۱ و ۶۱۱ همچنین آواکس ناونشین توسط موسسه ۶۰۳ نیز میشد.
🔹این پروژه که در آن از همکاری با کشورهای غربی نیز استفاده میشد، بخاطر تحولات سیاسی اواخر دهه ۸۰ چین متوقف شد، همچنین این کشور پروژه این کلاس از ناوهواپیمابر را به نفع سوپر کریرها کنار گذاشت و از ادامه آن دست کشید.
🔹در نهایت مسیر دستیابی چین به ناو هواپیمابر تغییر کرد و چین پروژه جدید را برای دستیابی به ناو هواپیمابر شروع کرد که سرآغاز آن زنده کردن پیکر بیجان ناوهواپیمابر Type-001 لیائونینگ بود که امروز به ساخت بومی Type-003 یعنی فوجیان رسیده.
Jīngyú
@Partisan2015
🔷پس از درگیری با موشکهای ایرانی، نیروی دریایی آمریکا موشک SM-3 بیشتری میخواهد.
🔹اخیرا فرمانده نیروی دریایی آمریکا کارلوس دل تورو در جلسه بودجه کنگره گفته: من واقعا معتقدم که موشک SM-3IB با توجه به عملیاتی که در دفاع از اسرائیل انجام شد، در آینده در تعداد بیشتری مورد نیاز خواهند بود، دل تورو عملکرد SM-3 را بسیار مؤثر خواند، عملکردی که طبق گفته ارتش اسرائیل پس شلیک 8 موشک SM-3 بلاک IB توسط ناوشکنهای آمریکا تنها 2 موشک بالستیک ایرانی سرنگون شده است که نرخ موفقیت را تنها به 25% میرساند، با این حساب به موشکهای SM-3 بیشتری نیاز است.
🔹از سال مالی 2026 تا 2028 تعداد خرید SM-3IB تقریبا دو برابر شده و به 43 فروند موشک در سال میرسد؛ در بخش موشک SM-3IIA تعداد خرید از سال جاری تا سال 2028 فعلا 12 فروند در سال خواهد بود.
🔹موشک SM-3IB که برای درگیری با موشکهای بالستیک با برد 1,000 کیلومتر تا 3,000 کیلومتر استفاده میشود حوالی 12.5 میلیون دلار قیمت دارد و در مقابل موشک SM-3IIA که برای درگیری با موشکهای بالستیک با برد 3,000 کیلومتر تا 5,000 کیلومتر استفاده میشود، قیمت 28 میلیون دلاری دارد.
Maverick
@Partisan2015
🔷تصاویری از خط تولید جدید برای پهپاد Wing Loong در چین
🔹گروه صنعت هوانوردی چنگدو اخیرا یک خط تولید جدید برای پهپاد Wing Loong II را در شهر زیگانگ در سیچوآن چین افتتاح کرده است.
🔹این کارخانه با بهرمندی از روشهای ساخت با استفاده از پرینترهای سه بعدی و همچنین اتوماسیون حداکثری در خط تولید، میتواند به تنهایی سالانه 200 فروند پهپاد "وینگ لونگ دو" را تولید کند.
Maverick
@Partisan2015