پارتیزان
🔷#تکمیلی | بررسی برخیاز تجهیزات حاضر در رزمایش مشترک ایران و آذربایجان: بالگردهای هوانیروز بدون تجه
بود.
🔹از بالگردهای بدون الکترواپتیک که بگذریم، بالگرد بدون تجهیزات خودحفاظتی، در نبردهای امروزی یک سیبل مطلق است. در شرایطی که حتی بهدست آوردن موشکهای پدافندی دوشپرتاب توسط گروهکهای تروریستی کار چندان سختی نیست و بالگردهای ما هم برای چنین تهدیدات ابتدایی فاقد هرگونه سیستم مقابلهکننده هستند، عدم نصب سامانههای خودحفاظتی برروی بالگرد، حماقت محض است.
🔹در یک جنگ احتمالی که امیدواریم هیچوقت علیه کشورمان رخ ندهد، سطح تهدیدات فراتر از موشکهای دوشپرتاب بوده و اهمیت سامانههای خودحفاظتی نیز بیشتر است. جهت درک بهتر، در جنگی مانند جنگ اوکراین، گرچه اکثر بالگردهای روسی به سامانه خودحفاظتی پرزیدنت-اس مجهز هستند و کارایی بسیار خوبی هم از خود بهنمایش گذاشتهاند ولی مجدد هم متحمل تلفات شدهاند چون هر سامانه خودحفاظتیای عملکرد ۱۰۰ درصدی ندارد؛ حال وضعیت ما نیز بدون تجهیزات خودحفاظتی برای بالگردهایمان و صرفاً مجهز بودن تعدادی از کبراها به خشاب پرتابگر فلر که اصلا برای دفع تهدیدات کافی نیست، بهخوبی مشخص است.
Tomcat
@Partisan2015
پارتیزان
🔷#تکمیلی | بررسی برخیاز تجهیزات حاضر در رزمایش مشترک ایران و آذربایجان: بالگردهای هوانیروز بدون تجه
🔷#تکمیلی | بررسی برخیاز تجهیزات حاضر در رزمایش مشترک ایران و آذربایجان: سفر در زمان؛ جنگ سرد در دوران مدرن!
🔹وضعیت نیروی زمینی ارتش نیز بر همگان واضح است و نیازی به حرفهای ما نیست؛ اینکه هنوز هویتزر کششی عتیقه ۱۰۵ میلی متری M101 بدون ارتقاء خاصی استفاده میشود و جابهجایی آن نیز بسیار زمانبر است و از حواشی دیگر هویتزر کششی M101 نیز که بگذریم، در نبردهای امروزی یک هویتزر کششی هدفی راحت برای بالگردهای تهاجمی و تهدیدات نوظهور مانند پهپادها و کوادکوپترهای انتحاری است.
🔹همچنین استفاده از خودروی تاکتیکی مانند سفیر مجهز به راکتانداز ۱۰۷ میلیمتری غیرهدایتشونده که حتی جوابگوی حفاظت در برابر تسلیحات انفرادی هم نیست، جای سوال دارد.
🔹در بخش تسلیحات و تجهیزات انفرادی نیز مشابه قبل بوده و حرفی برای گفتن نیست و واضح است که وضعیت آن بسیار ضعیف هست. کافی است تسلیحات و تجهیزات انفرادی ارتش کشورمان را با تسلیحات و تجهیزات انفرادی ارتش جمهوری آذربایجان [تصویر چهارم] مقایسه کنید تا به عمق ضعف آن پی ببرید.
🔹یکی دیگر از معدود نکات مثبت این رزمایش، حضور سامانههای جنگ الکترونیک ارتش نیز علاوهبر پهپادهای شناسایی-رزمی ابابیل-۴ و سامانه پدافندی کوتاهبرد مجید بود.
#M101
#EW
Tomcat
@Partisan2015
پارتیزان
🔷سلام، صبح شما بخیر! 🔹Kamov Ka-29 #Ka29 #Kamov Tomcat @Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷سلام، صبح شما بخیر!
🔹ویدئویی دیگر از یک بالگرد کاموف Ka-29 نیروی دریایی روسیه که پادهای توپ ۲۳ مم دولول GSh-23L برای مقابله با شهپادهای انتحاری اوکراینی مسلح است.
🔹همانطور که گفته شد، بالگردهای کاموف Ka-29 یکیاز مهمترین توان هوادریای روسیه را برای مقابله با شهپادهای انتحاری اوکراینی تشکیل میدهند.
#Ka29
#Kamov
Tomcat
@Partisan2015
9.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹️پهپاد ترابری HH-100 چین اولین پرواز آزمایشی خود را با موفقیت انجام داد 🇨🇳
🔹️ پهپاد HH-100 که با هدف حملبار با کمترین هزینه درحال توسعه است، در اولین پرواز خود از فرودگاهی دراستان شَنشی بلند شده و پس از یک پرواز ۳۵ کیلومتری به پایگاه هوایی خود بازگشته است و در طول آزمایش سیستمهای آن عملکرد مطلوبی داشتهاند.
🔹️ مشخصات پهپاد:
+ حداکثر وزن برخواست: ۲۰۰۰ کیلوگرم
+ حداکثر محموله قابل حمل: ۷۰۰ کیلوگرم
+ حداکثر سرعت کروز: ۳۰۰ کیلومتر
+ حداکثر برد: ۵۲۰ کیلومتر
+ حداکثر ارتفاع پرواز: ۵ کیلومتر
▪️استفاده از پهپادهای ترابری برای حمل بار زیر ۱۰۰ کیلوگرم درحال حاضر امری متداول در چین بشمار میرود. شرکتهای مختلف خصوص و دولتی در چین در حال توسعه پهپادهای ترابری سنگینتری هستند که هزینه و بازده حمل و نقل بار را افزایش خواهد داد.
▪️پهپاد ترابری W5000 با توانایی حمل ۵ تن بار: اینجا بخوانید
CoManche
@partisan2015
🔷پهپاد شناسایی استریپت با بدنه ساخت روسیه در مسکو به نمایش درآمد.
🔹️پهپاد تیلت روتور Strepet با قابلیت فرود و برخاست عمودی(VTOL) که بدنه آن کاملاً در روسیه ساخته شده است، در نمایشگاه HeliRussia 2024 در مسکو به نمایش درآمد. این پهپاد توسط دفتر طراحی Stratim ساخته شده است.
🔹️پهپاد شناسایی Strepet که برای اولین بار در نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است ، طول بال هایش ۲ متر است و برد پروازی آن ۲۰۰ کیلومتر است و می تواند محموله ای تا ۲ کیلوگرم را حمل کند و سرعت آن ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می باشد.
🔹️جنگ با اوکراین سبب شده شرکت های متعددی در روسیه اقدام به طراحی و ساخت پهپاد در نقش های مختلف کنند ولی اینکه کدام یک از این پهپادها بتوانند به مرحله تولید انبوه و عملیاتی برسند نکته اساسی این ماجراست که فعلا انگشت شمار توانسته اند به این مرحله برسند.
Ghost
@Partisan2015
🔷 آشیانه پرنده، اما زیر زمین! (۳) 🇳🇴
🔹 پست اختصاصی صفحه اینستاگرام پارتیزان
🔹 ماجرای نروژ که پس از چهل سال مجدداً به استفاده از پایگاه هوایی زیرزمینی دوران جنگ سرد رو آورده ...
🔹 برای مشاهده پست اینجا ضربه بزنید 👉🏻
Jīngyú
@Partisan2015
🔹️وزارت دفاع هلند اعلام کرد که ۴۰۰ میلیون یورو به صندوق مشترک دانمارک و سوئد برای تامین مالی تولید و خرید خودروهای رزمی پیاده نظام CV90 برای اوکراین که توسط BAE Systems Hägglunds شعبه کمپانی سوئدی BAE Systems Corporation توسعه داده شده است، کمک خواهد کرد.
🔹️در این رابطه دیفنس نیوز با جزئیات بیشتری اعلام کرد هلند اولین خودروهای رزمی پیاده نظام CV90 ساخت هلند را در سال ۲۰۲۶ به اوکراین عرضه خواهد کرد. با استناد به اعلام وزارت دفاع هلند، این مبلغ ۴۰۰ میلیون یورو می باشد که «سهم هلند» است و برای تهیه «چند ده» خودرو استفاده میشود.
🔹️در دسامبر ۲۰۲۲، دانمارک و سوئد پروژه ای را برای خرید مشترک ۲۵ خودروی رزمی پیاده نظام CV90 جدید برای اوکراین ارائه کردند. سوئد ۱۱۵ میلیون یورو برای این طرح مشترک متعهد شده است، در حالی که دانمارک متعهد شده است ۲۴۱ میلیون یورو ارائه کند. در این زمینه آژانس تدارکات دفاعی سوئد Försvarets materielverk (FMV) قراردادی را با شعبه سوئد BAE Systems (BAE Systems Hägglunds) برای خرید تعداد ۲۵ خودرو رزمی پیاده نظام اصلاح شده جدید CV9035 Mk IIIC امضا کرد.
🔹️اکنون به گزارش دیفنس نیوز، دولت هلند نیز با سوئد برای ایجاد خط تولید خودروی رزمی پیاده نظام CV90 در هلند به توافق رسیده است و انتظار دارد که حداقل ۱۸۰ خودرو تحت قراردادهای مذکور از سوئد، دانمارک و اوکراین در آنجا مونتاژ شود. همزمان، اولین خودروهای جنگی پیاده نظام در سال ۲۰۲۶ به اوکراین تحویل داده می شود. گزارش شده است که میزان کل این قراردادها ۲۳۰ دستگاه خودرو خواهد بود که ۱۱۵ دستگاه برای دانمارک و ظاهراً ۵۵ تا ۶۰ دستگاه برای سوئد و اوکراین می باشد.
Ghost
@Partisan2015