🔷️سومین زیردریایی دلفین-۲
🔹️نیروی دریایی اسرائیل سومین و آخرین زیردریایی کلاس دلفین-۲ خود به نام INS Drakon را در شهر کیل آلمان به آب انداخت. اولین فروند از این کلاس بهنام INS Tanin در ژوئن ۲۰۱۴ و دومین فروند آن بهنام INS Rahav در ژانویه ۲۰۱۶ تحویل این نیرو شده بودند.
🔹️زیردریایی Darkan (اژدها) یکنسخه بهبودیافته از Dolphin II است که دارای یکبادبان غیرمعمول بزرگ است. این امکان وجود دارد که این زیردریایی جدید همانند زیردریایی آینده نیروی دریایی اسرائیل (کلاس داکار) دارای یکسامانه پرتاب عمودی (VLS) باشد که امکان استقرار تسلیحاتی همچون موشکهای بالستیک را فراهم میکند.
🔹️هزینه ساخت این زیردریایی بیش از نیم میلیارد یورو (۶۵۰ میلیون یورو) عنوان شده است. زیردریایی دراکن پس از گذراندن آزمایشات مختلف بهطور رسمی وارد خدمت خواهد شد. زیردریایی فوق همانند همکلاسهای خود دارای ۶ تیوب اژدر ۵۳۳ میلیمتری (برای حمل مینها، اژدرها و موشکهای کروز ضدکشتی و تهاجم زمینی) و ۴ تیوب اژدر ۶۵۰ میلیمتری (برای پرتاب موشکهای کروز اتمی توربوپوپای) است.
#زیردریایی #اسرائیل #نیروی_دریایی
CoManche
@Partisan2015
🔶ماهواره چوبی!
🔸محیط فضا بهدلیل ویژگیهای خاصی که دارد، محیطی بسیار خشن است و بهدلیل اینکه امکان تعمیرونگهداری ماهواره در فضا وجود ندارد، برای ساخت ماهوارهها غالبا از فلزات با پوششدهیهای ویژه استفاده میشود تا اجزا و قطعات الکترونیکی بهطور موثری در مقابل آسیبها محافظت شوند. بههمین دلایل روند استفاده از مواد جدید و ویژه در فضا بسیار کند است، به گونهای که حتی از کامپوزیتها نیز بهندرت در سازه ماهوارهها استفاده میشود.
🔸در ادامه تلاشها برای ارزانشدن طراحی و ساخت ماهوارهها (بهویژه ماهوارههای تحقیقاتی) گروههایی از محققان و دانشجویان ایده ساخت سازه ماهواره مکعبی با استفاده از چوب را بررسی کرده و حتی ماهوارههایی نیز ساختهاند.
🔸یکی از این ماهوارهها LignoSat است که در دانشگاه کیوتو (ژاپن) ساخته شده و در تاریخ ۱۵ آبان توسط اسپیسایکس به ایستگاه فضایی بینالملی منتقل شده تا به فضا پرتاب شود.
این ماهواره برای نشاندادن کارایی چوب بهعنوان یکمصالح ساختمانی پایدار برای سکونت انسان در آینده در فضا طراحی شده است.
#سپهر #ماهواره #اسپیس_ایکس #ماهواره_چوبی
۱/۲
HMJ
@Partisan2015
🔸یکشرکت فنلاندی بهنام Arctic Astronautics نیز ماهوارهای با نام Wisa Woodsat طراحی کرده است که در ساخت آن از چوب استفاده شده؛ ماموریتهای اعلام شده برای این ماهواره به شرح زیر است:
🔸ماموریت علمی:
▪️آزمایش یک سیستم کنترل وضعیت غیرفعال جدید.
▪️مطالعه خواص چوب در مدار LEO از طریق تصویربرداری از خود ماهواره و سنسورهای دیگر.
▪️آزمایش یکپوشش جدید برای محافظت در برابر اکسیژن اتمی.
🔸ماموریت آموزشی:
▪️ارائه ماده جدید و با دسترسی راحت برای موسسات آموزشی.
▪️هدف، گسترش جامعه رادیوآماتوری با دسترسی به ارتباطات ماهوارهای است. این کار از طریق انتشار دستورالعمل نحوه برقراری ارتباط با ماهواره برای عموم انجام میشود و کمک میکند به افزایش دسترسی آموزشی به فضا برای مدارس، کشورهای در حال توسعه و افرادی که در مناطق روستایی زندگی میکنند.
#سپهر #ماهواره #الکترون #ماهواره_چوبی
۲/۲
HMJ
@Partisan2015