قتلی به سبک هالیوود
🔹الک بالدوین بازیگر به نام هالیوود در سر صحنه فیلم برداری فیلم جدید وسترن خود« زنگار » با سلاحی که برای بازی در آن صحنه اماده شده بود و قرار بود با گلوله مشقی پر شده باشد ولی اینطور نبود ، " هالینا هاچینز " فیلم بردار 42 ساله هالیوود را کشت و " جوئل سوزا " کارگردان 48 ساله را هم بر اثر ان حادثه مصدوم کرد.
▪️هنوز هیچ فردی در این رابطه دستگیر نشده و بازپرسان در حال بازجویی و مصاحبه با شاهدان عینی این اتفاق تلخ در این پروژه سینمایی هستند.
🔹این نخستین باری نیست که فردی در صحنه فیلمبرداری یک فیلم بر اثر اصابت گلوله جان خود را از دست میدهد.
اتفاق مشابهی برای " برندون لی " پسر " بروس لی " در سر صحنه فیلم برداری فیلم «کلاغ» افتاد که منجر به مرگ وی شد.
Tupolev
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹با دیدن این ویدیو از پشت صحنه فیلم "Halloween" کاملا میشود متوجه شد اتفاقی که برای " الک بالدوین " و " هالینا هاچینز " افتاده است در صورت عدم رعایت اصول ایمنی امکان دارد در تمام پروژه های سینمایی رخ بدهد.
Tupolev
@Partisan2015
پارتیزان
🔺واکنش اردوغان به تنشها میان ایران و جمهوری آذربایجان رییسجمهور ترکیه: 🔹 ایران به دلیل روابط آذرب
واکنش شمخانی به اظهارات اردوغان:
🔹 ترس از اقوام، سهم حکومتی است که با داغ و درفش با آنان روبرو میشود نه ایران.
🔹اردوغان قبل از این درباره تنش ایران و جمهوری آذربایجان گفته بود: تصور نمیکنم دولت جدید ایران تنش با آذربایجان را ادامه دهد. تعداد شهروندان آذری در ایران معلوم است و دولت ایران هم این را در نظر دارد.
Maverick
@Partisan2015
سه خبر از ایالات متحده
🔹دولت بایدن قصد دارد مطالب ناشناخته قبلی تحقیقات مربوط به ترور جان اف کندی، رئیس جمهور سابق آمریکا را از حالت طبقه بندی خارج کند، انتشار برای 15 دسامبر برنامه ریزی شده است.
🔹ارتش آمریکا سیستم دفاع موشکی گنبد آهنین اسرائیل را در گوام مستقر کرده است. این سیستم این هفته از طریق sealift تجاری وارد جزیره غربی اقیانوس آرام شد.
🔹دولت بایدن به کنگره گفته است که ایالات متحده در حال نزدیک شدن به توافق رسمی با پاکستان برای استفاده از حریم هوایی این کشور جهت انجام عملیات نظامی و اطلاعاتی در افغانستان است.
Maverick
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
Another Day , Another Dollar...
🔹نیروی هوافضای روسیه صبح امروز به مواضع شبه نظامیان حامی ترکیه در منقطه مسکونی کنصفره واقع در ناحیه احسم استان ادلب که یکی از پست های دیده بانی ترکیه در مجاورت آن قرار دارد، حمله کرد.
🔹از تابستان، این منطقه مرتب بمباران می شود.
Maverick
@Partisan2015
🔹دو شرکت کره جنوبی موتور تانک بومی آلتای ترکیه را تامین خواهند کرد.
🔹شرکت BMC ترکیه گفت که این شرکت قراردادی با دوسان و S&T داینامیکس برای تامین موتور(DV27K )و مکانیزم گیربکس(EST15K) آلتای امضا کرده است.(توئیتر وزیر امور خارجه ترکیه)
🔹برنامه آلتای به دلیل اختلافات سیاسی ترکیه با آلمان ، جایی که قرار بود موتورها از آنجا تأمین شوند، متوقف شده بود . این کشور قبلاً امیدوار بود که بتواند برای تانک بومی آلتای موتور آلمانی شرکت MTU Friedrichshafen(موتور لئوپارد2) و گیربکس شرکت آلمانی RENK(گیربکس تانک Leclerc فرانسه و آژاکس بریتانیا) تأمین کنند.(لازم به ذکر است شایعاتی مبنی بر استفاده این تانک از توپ 120 mm/L55 شرکت Rheinmetall آلمان می باشد، با این حال منابع کره ای توپ این تانک را به توپ CN08 120 mm 55 تانک K2 کره جنوبی نسبت داده اند، یکی از اسناد سال 2009 وزارت دفاع کره جنوبی نشان داد است که ترکیه برای انتقال فناوری این توپ 10 میلیون دلار به شرکت کره ای Hyundai Rotem پرداخت کرده است)
🔹مذاکرات با تولیدکنندگان آلمانی طی دو سال گذشته به دلیل تحریم تسلیحاتی فدرال آلمان ،علیه ترکیه که به دلیل دخالت این کشور در جنگ داخلی سوریه اعمال شده بود، شکست خورد.
🔹ترکیه همچنین با واردات زره فرانسوی برای تانک آلتای پس از درگیری با فرانسه بر سر اکتشاف هیدروکربن در دریای مدیترانه در سال گذشته به مشکل برخورده و پاریس در کنار رقیب سرسخت ترکیه، یونان قرار گرفته است.(در واقع زره استفاده شده در پروتوتایپ ها از فرانسه تأمین شده است و حتی در طراحی های اولیه سیستم دفاع نزدیک Galix فرانسه برای این تانک نیز در نظر گرفته شده بود در هر حال ترکیه که گفته است این تانک از زره بومی Roketsan استفاده خواهد کرد که در واقع از تکنولوژی زرهی k2 با پرداخت مبلغ 32 میلیون دلار جهت انتقال تکنولوژی بهره خواهد برد.)
🔹مقامات BMC پیش تر گفته بودند که برای دور زدن محدودیتهای مجوز صادرات آلمان، شرکتهای کره جنوبی برخی از اجزای آلمانی موجود در تانک را «ژرمن زدایی» خواهند کرد.
🔹برنامه Altay به دو نسخه T1 و T2 تقسیم می شود و در نهایت قرار است 1,000 عراده تولید شود! تقریبا 250 عراده آلتای T1 و مابقی نسخه پیشرفته تر T2 می باشد، ترکیه گفته است پس از تولید این تعداد تانک به سراغ یک نسخه (T3) بدون سرنشین بر اساس این تانک خواهد رفت.
پ.ن: جالب است بدانید، گیربکس EST15K شرکت S&T داینامیکس کره جنوبی(برای تانک آلتای در نظر گرفته شده) که در اصل برای تانک K2 این کشور تولید شده بود، کنار گذاشته شد و خود کره جنوبی از گیربکس های شرکت معظم Renk استفاده کرده است.
از موتور توربین گازی 1,800 hp تولید ترکیه نیز خبری منتشر نشده است.(به مشکل خورده اند.)
بیش از 60% پروژه در حالت خوشبینانه از کشور های کره جنوبی و آلمان تأمین می شود، قیمت تخمینی برای هر عراده این تانک $13.75 میلیون دلار در نظر گرفته شده،در حالی که یک عراده تانک K2 تقریبا $8.5 میلیون دلار قیمت دارد و با این وضعیت با گران قیمت ترین تانک بومی جهان مواجه هستیم.
Maverick
@Partisan2015
اولین تقابل غرب و شرق:
🔹ویدئو خبری از پیشروی نیروهای امریکایی و سازمان ملل متحد (U.N) به سمت مدار ۳۸ درجه که مرز توافقی بین امریکا و شوروی در سال ۱۹۴۵ برای کره شمالی و جنوبی بود.
🔹نیروی های سازمان ملل به دلیل تصویب قطعنامه ۸۴ که شکایت جمهوری کره (کره جنوبی) از جمهوری دمکراتیک خلق کره (کره شمالی) بود به فرماندهی امریکا وارد کره شده بودنند.این قطعنامه طی نشست ۴۷۶ام با ۷ موافق، ۰ مخالف و ۳ ممتنع تصویب شد.
▪️کشورهای بریتانیا، جمهوری چین (تایوان) ، کوبا، اکوادور ، فرانسه، نروژ، ایالات متحده آمریکا این قطعنامه را تایید کردند و سه کشور پادشاهی مصر و جمهوری فدرال سوسیالیستی یوگسلاوی و هند رای ممتنع دادند.
(نماینده شوروی در این جلسه غایب بود و علت غیبتش اعتراض به حق وتو تایوان به جای جمهوری خلق چین بود)
پ.ن: اگر نماینده شوروی در جلسه ۴۷۶ام حضور داشت به احتمال بسیار زیاد این قطعنامه را وتو می کرد و به احتمال زیاد تر کره شمالی پیروز می شد به این دلیل که در ان زمان فقط منطقه پوسان تحت تسلط کره جنوبی بود (قسمت آبی در نقشه).
#جنگ_سرد
#جنگ_کره
Tupolev - Xterm
@Partisan2015
🔴کانال مطالعات جنگ هیبریدی با رویکرد بررسی مولفه ها و شاخص های شکل دهنده جهت آشنایی علاقه مندان به این حوزه جذاب راه اندازی شد.
🔷موضوعات مورد بحث 👇
ارایه تعارف مرتبط با محیط تهدیدات هیبرید
مولفه های جغرافیایی،زمان، اثرگذاری بازیگران غیردولتی(شورشیان ،تروریست ها،شبه نظامیان، باندهای جنایتکار ،بنگاه های خصوصی ،کارتل ها و....)نقش جنگ اطلاعات ،جنگ روانی ،جنگ شناختی ،سیاست های بین المللی، محیط خاکستری و...
✔️پشتوانه علمی ما ۱۰ سال تحقیق و پژوهش و انتشار ۳۶ جلدکتاب توسط مدیران کانال است.
🎗بودن در کنار شما افتخاری است در راه جهاد علمی🎗
🔍لینک کانال
@HybridWarSt
@HybridWarSt
🔍لینک گروه
@GHybridWarSt
پارتیزان
سه خبر از ایالات متحده 🔹دولت بایدن قصد دارد مطالب ناشناخته قبلی تحقیقات مربوط به ترور جان اف کندی،
🔹وزارت خارجه پاکستان گزارش های طرف آمریکایی مبنی بر همکاری اسلام آباد در رابطه با امضای توافقنامه ای با واشنگتن جهت استفاده این کشور از حریم هوایی پاکستان برای ماموریت های ضد تروریستی در افغانستان را تکذیب کرد.
🔹سیانان اوایل روز شنبه به نقل از منابع آگاه از جزئیات جلسه توجیهی طبقهبندی شده در روز جمعه با اعضای کنگره گزارش داد که دولت بایدن به نهایی کردن توافق با پاکستان در مورد حریم هوایی نزدیک شده است.
Maverick
@Partisan2015
پیمان اتحادیه جدید شوروی:
🔹در کنکره ۲۸ام حزب کمونیست که در جولای ۱۹۹۰ برگزار شد، میخائیل گورباچوف پیشنهاد تشکیل اتحادیه جدیدی با سیستم فدرالِ کمتر متمرکز را ارائه داد، این پیمان نامه بین دولت مرکزی اتحادیه و جمهوری های امضا کننده آن بود.
🔹گورباچوف برای مشروعیت دادن به این پیمان نامه یک همه پرسی در مارس ۱۹۹۱ برگزار کرد که طی آن ۹ جمهوری به اتحادیه جدید رای دادند و ۶ جمهوری دیگر که خواهان استقلال بودند، این همه پرسی را تحریم کردند.
🔹طبق پیش نویس های این پیمان نامه قرار بود کشور های امضا کننده کنترل بیشتری بر منابع و صنایع خود داشته باشند و دولت مرکزی تنها بر سیاست نظامی و خارجی، منابع الماس و طلا و ارز اتحادیه (روبل شوروی) نظارت داشته باشد. جمهوری ها میتوانستند برای خود قوانین مستقلی داشتن باشند که بر قوانین اتحادیه مقدم بود و همچنین اجازه رابطه مستقیم با سایر کشورها را نیز دارا بودند.
🔹در نهایت با وقوع کودتا اوت ۱۹۹۱ این پیمان نامه عملی نشد و با فروپاشی شوروی جای خود را به CIS داد.
Xterm
@Partisan2015
همه پرسی مارس ۱۹۹۱ شوروی:
🔹همه پرسی ۱۷ مارس ۱۹۹۱ شوروی، تنها همه پرسی موجود در تاریخ این کشور بود.
🔹هدف از این همه پرسی تشکیل اتحادیه جدید متشکل از جمهوری های مستقل برابر بود.
🔹جمهوری های مولداوی، لتونی، لیتوانی، استونی، ارمنستان و گرجستان این همه پرسی را تحریم کردند.
🔹در نهایت به دلیل اتفاقات اوت ۱۹۹۱ و مصادف شدن امضای پیمان اتحادیه جدید با کودتا و عدم امضای پیمان نامه این همه پرسی راه به جایی نبرد.
🔹نتایج همه پرسی:
▪️روسیه: ۷۳٪
▪️آذربایجان: ۹۴.۱۲٪
▪️بلاروس: ۸۳.۷۲٪
▪️قزاقستان: ۹۵٪
▪️قرقیزستان: ۹۵.۹۸٪
▪️تاجیکستان: ۹۶.۸۵٪
▪️ترکمنستان: ۹۸.۲۶٪
▪️اوکراین: ۷۱.۴۸٪
▪️ازبکستان: ۹۴.۷۳٪
Xterm
@Partisan2015
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹ویدئویی از کَت لانچ F/A-18 Super Hornet متعلق به ناوهواپیمابر USS Dwight D. Eisenhower.
🔹پرتاب به وسیله Catapult یا به اختصار Cat lunch ، به روشی می گویند که در آن منجنیق ناوهواپیمابر که متشکل شده از پیستون ها و کپسول های پرفشار بخار است ، به جنگنده این امکان را میدهد که سرعت 165 نات را در کمتر از 2.5 ثانیه به دست آورد و اقدام به تیک آف کند و خلبان نیروی 4G را در این لانچ 2 ثانیه ای تجربه میکند.
🔹تمامی ناوهای هواپیمابر 2 تا 4 منجنیق بر روی عرشه خود دارند ، جدیدترین نوع منجنیق ها بر روی کلاس فورد نصب شده اند که مغناطیسی می باشند، و سرعتی بیشتر را فراهم میکنند ، در ضمن از مشکلات مکانیکی کمتری نسبت به سیستم قدیمی بخار بهره میبرند، همچنین منجنیق های مغناطیسی ، طول زمان 15 دقیقه ای را برای پرتاب مجدد طی میکنند، در حالی که برای لانچ مجدد از سیستم های بخاری باید تا زمان پر شدن دوباره کپسول های پرفشار(گاهی تا یک ساعت)صبر کرد ، و مهمترین مزیت منجنیق های مغناطیسی قدرت بیشتر آن ها برای پرتاب هواپیماهای ترابری C-2A و هشدار زودهنگام E-2D می باشد ، که سیستم بخاری عملکرد جالبی در این زمینه ندارد.
Maverick
@Partisan2015