مهرداد ویس کرمی نماینده خرم آباد :
خدا و پیامبر و قرآن هم با مردم شفاف نبوده و نیستند، چون مردم ظرفیت ندارند
در توئیتی دیگر برای مخالفین طرح صیانت از دو عبارت «گرگ های مجازی» و «سگ های قلاده بلند»
#انتشار_حداکثری
#ایران
دستگیری اعضای گروهک تروریستی انصار الفرقان
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان:
دو عضو مسلح گروهک تروریستی انصار الفرقان در پی شهادت و مجروحیت بسیجیان شهرستان قصرقند در کمتر از چند ساعت با رصد اطلاعاتی دقیق ماموران پلیس شناسایی و دستگیر شدند.
در تحقیقات اولیه مشخص شد این افراد که دارای تابعیت ایرانی هستند با یک برنامهریزی هدفمند عصر دیروز در این منطقه اقدام به شهادت و مجروحیت بسیجیان شهرستان قصرقند برای گروهک تروریستی انصار الفرقان به همراهی دو نفر دیگر کردهاند.
@PartisanNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال مسابقه شبکه افق: کدام یک از فرزندان هاشمی رفسنجانی از تحریمهای ترامپ علیه ایران حمایت کرد
۱. یاسر
۲. فاطمه
۳. فائزه
۴. مهدی
@PartisanNews
فرمانده نیروهای واکنش سریع عراق؛ قاسم سلیمانی فرمانده قرن بود و دنیا را زیر و رو کرد!
@PartisanNews
⭕️ خبرگزاری فرانسه:
توافق #ایران و #آمریکا از کاهش تنشهای فیمابین خبر می دهد اما تعداد کمی انتظار دارند که دو طرف به این زودیها توافقات بزرگی به دست یایند.
دیپلماسی توانست ابزار موثری در مسیر تنشها میان دو کشور باشد.
@PartisanNews
صدای طبل جنگ در آفریقا؛ کشورهای گروه اکواس آماده جنگ با نیجر میشوند
🔹منابع نظامی در غرب آفریقا روز جمعه خبر دادند که رؤسای ستاد مشترک کشورهای جامعه اقتصادی غرب آفریقا (اِکُواس-ECOWAS) قرار است فردا در شهر «آکرا» پایتخت غنا، نشست مشترک برای بررسی حمله نظامی به کشور نیجر برگزار کنند.
@PartisanNews