شوک بعدی به بازار سوخت اروپا!
روسیه ممنوعیت صادرات سوخت بنزین و گازوییل را اعمال کرده است. این تصمیم می تواند عرضه گازوئیل و بنزين را در زمستان دچار اخلال کند
طبق گزارش بلومبرگ، روسیه امسال تا به حال بیش از یک میلیون بشکه گازوئیل در روز ارسال کرده است ولی دیگر نمیخواهد سوخت صادر کند.
این تنها تاجران نفت و رانندگان کامیون نیستند که از تنگناهای عرضه و افزایش قیمت ناشی از آن متاثر خواهند شد. گازوییل به کشتی ها و قطارها نیرو می دهد و در کشاورزی، صنعت و ساخت و ساز نیز استفاده می شود. به بیان ساده، این سوخت بخش بزرگی از اقتصاد جهانی را تامین می کند.
@RooRaast_Media
رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا:
امروز 1.5 میلیارد یورو دیگر به اوکراین پرداخت کردیم.
فقط در سال جاری، ما 13.5 میلیارد یورو برای کمک به اوکراین برای فعال نگه داشتن بیمارستان ها، مدارس و سایر خدمات پرداخت کردیم.
این امر همچنین با حمایت از اصلاحات تحول آفرین به اوکراین در مسیر حرکت به سمت اتحادیه اروپا کمک می کند.
او گفت اروپا قاطعانه در کنار اوکراین است. (البته که کنتور نمی اندازد )
@IRAN_CITYOFSUN
⭕️ اوگنی فدوروف، معاون دومای دولتی روسیه گفت که روسیه قصد دارد با بازگردان یا تصرف کشورهای همسایه، اتحاد جماهیر شوروی را "احیا " کند.
به گفته وی، استقلال کشورها بعد از فروپاشی شوروی "غیرقانونی" است.
این نماینده مجلس گفت که روسیه با همه کشورهایی که قبلا بخشی از اتحاد جماهیر شوروی بودند خواهد جنگید.
در عین حال، این سیاستمدار اشغال بالقوه جمهوری های پس از شوروی را «بازگشت این کشورها به اتحاد جماهیر شوروی» می داند.
فدوروف گفت: دیر یا زود، همه جمهوریهای سابق با روسیه درگیر میشوند ولی در نهایت به روسیه ملحق میشوند، گرجستان و اوکراین از جمله این کشورها هستند. این قضیه به طور کامل در مورد ارمنستان نیز صدق میکند.
طبق گفته ولادیمیر سولوویف آنها به دنبال تصرف گرجستان و ارمنستان در آینده هستند. به نظر وی، این امر برای جلوگیری از ظهور پایگاه های نظامی ناتو در این کشورها ضروری است.
به هر حال، حتی قبل از تهاجم تمام عیار روسیه، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفته بود که روسیه قصد دارد نظم چیزهایی را که در دوران شوروی وجود داشت بازگرداند و این گزینه غیرقابل قبول است.
IRAN_CITYOFSUN
@Partisanplus
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعترافی تلخ اما دیرهنگام؛ جنگی که صدام به نیابت از کشورهای عربی علیه ایران آغاز کرد نقطه شروع انحرافی بزرگ بود
🔹 کارشناسان شبکه ضد ایرانی"الحوار":
🔹 کشورهای عربی از انقلاب ایران ترسیده بودند زیرا شاه که متحد غرب بود را سرنگون کرده بودند، به این دلیل صدام را تشویق به جنگ علیه ایران کردند!
@Partisanplus
🔹انتخاب این عکس از طرف رسانه ترکیه ای برای خبر رضا کایالپ کشتی گیر این کشور، در شبکههای اجتماعی با واکنش هایی مواجه شد.
🔹در حالیکه کایالپ در بازی فینال به میرزازاده حریف ایرانی اش باخت و نقره گرفت، عکس پیروزی بر حریف چینی را گذاشت و تیتر زد که کایالپ دوم شد!
@Partisanplus
🔴 فوری
⭕️ رسانه ها: یک هواپیمای مسافربری متعلق به گروه #واگنر روسیه امروز شنبه هنگام فرود در فرودگاه شهر گائو در شمال مالی سقوط کرد.
🆔 @alalamarabic
/العالم
@Partisanplus
روزنامه "ترکیه" نوشت:
باکو برای جنگ در زنگزور آماده میشود
منابع امنیتی میگویند عملیات نظامی اصلی در محور زنگیلان - زنگزور انجام خواهد شد. به گزارش این نشریه، سرهنگ بازنشسته جلیل خلیلاف، یکی از معلولان جنگ اول قره باغ (1988-1994) میگوید طرف آذربایجانی اعم از ارتش و اطلاعات از آنچه در حال وقوع است مطلع بوده و اقدامات لازم را انجام داده است.
❌ هدف ترکیه عدم وابستگی به ایران است ؛ چون بیش از ۹۰ درصد ترانزیت ترکیه به آسیایمیانه از خاک ایران انجام میشود ؛ یک مسیر کوتاه، امن و البته تاریخی !
کریدور بهاصطلاح زنگهزور برای عدم وابستگی به ایران و ارمنستان است، و همه تلاش ترکیه حتی به قیمت جان هزاران انسان، برای همین است
🔷 توجه داشته باشید که در سال ۲۰۱۴ درپی یک تنش ترانزیتی میان ایران و ترکیه ؛ آنها گفتند که ایران را دور میزنند و از این پس از طریق گرجستان، باکو، روسیه و دریای کاسپین ترانزیت خود را انجام خواهند داد. سال بعد این کار را کردند ولی راه بجایی نبردند و متوجه شدند ؛ چقدر مسیر ایران بصرفه است و دوباره از جادههای ایران استفاده کردند
iranzamin777
@Partisanplus
♦️ روسیه صادرات گازوئیل و بنزین به همه کشورها به جز ارمنستان، بلاروس، قزاقستان و قرقیزستان را به مدت نامحدود ممنوع اعلام کرد.
@Partisanplus
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ در میانه تعمیق شراکت نظامی تهران و مسکو، وزیر دفاع روسیه به بازدید سلاحهای ایرانی رفته است...
🆔 @Kavoshmedia
⭕️ آمادگی برای افزایش ۳۶ هزار بشکهای برداشت نفت از میدانهای سپهر و جفیر
🔹همایون کاظمینی، مجری طرح توسعه میدانهای سپهر و جفیر با اشاره به آمادگی برای تولید و بهرهبرداری از این دو میدان گفت: تولید از این میدانها ابتدا ۲۱ هزار بشکه در روز است که در پایان مرحله نخست به ۳۶ هزار بشکه و در پایان توسعه فاز دوم به ۱۱۰ هزار بشکه در روز خواهد رسید.
@Partisanplus