⭕️ کارنامه عجیب ناجا
🔹 نیروی انتظامی هم مشکلات متنوع و انبوهی دارد: کمبود نیروی انسانی، کسر بودجه و عدم امکانات و هم وظایف انبوه و متنوعی: مرزبانی، مبارزه با مواد مخدر، راهور، گذرنامه، مبارزه با سرقت و قتل و شرارت، پلیس فتا، امنیت اجتماعی، پلیس اماکن، مقابله با قاچاق کالا و ...
🔹اما آمارها و مشاهدات میدانی نشان میدهد ناجا در انجام برخی از این وظایف (مثلا تعیین تکلیف پروندههای قتل و دستگیری قاتلین) به موفقیتهای قابل توجهی رسیده و انجام بعضی از وظایفش را عملا رها کرده (مثل مقابله با منکرات و جریان سازمان یافته ترویج بیحجابی و بیعفتی یا مقابله با روزهخواری)
🔹 به نظر میرسد ناجا برای انجام برخی از وظایفش (مثلا ایجاد امنیت اجتماعی و مقابله با جریان روزافزون کشف حجاب) نه تمایلی دارد و نه انگیزهای و به همین خاطر مرتب بهانه میآورد و از تنهایی در این مسیر مینالد و لزوم کار فرهنگی و هماهنگی ۲۶ دستگاه مسئول در این زمینه را یادآوری میکند و ...
🔹 اما همین ناجا در مورد انجام برخی از وظایفش هم انگیزه دارد و هم تمایل و تخصص (مثلا دستگیری قاتلین و سارقین مسلح) و هیچگاه عدم همکاری و هماهنگی سایر دستگاهها (قوه قضائیه و ...) را بهانه نکرده تا قاتلین و سارقان را دستگیر نکند و بهانه نیاورده که سرقت و قتل ریشه در ضعف فرهنگی دارد و باید با کار فرهنگی مقدار چنین جرائمی را کاهش داد و ...
🔹 بیعلاقگی و عدم تمایل ناجا به ایجاد امنیت اجتماعی و اخلاقی در جامعه و مقابله با باندهای سازمان یافته ترویج بیحجابی و بیعفتی و کشف حجاب و ... در طول سه دهه گذشته بر آگاهان امر مخفی نبوده و نیست و جالب اینجاست که فرماندهی کل نیروهای مسلح، طی بیست سال اخیر، ایجاد امنیت اخلاقی و حفاظت از ارزشهای دینی و اجتماعی را بالاترین وظیفه نیروی انتظامی دانستهاند!
▪️وضع فعلی جامعه و عدم امنیت اجتماعی برای مومنان و افرادی که به دنبال زندگی سالم و بدون فساد برای خود و نسل آینده هستند نکتهای نیست که قابل مخفی کردن باشد: در دو دهه اخیر از کوه و جنگل و دریا و بوستانهای عمومی و مراکز خرید گرفته تا مناطق آزاد و گردشگری و ... به تصرف بیحجابان و مروجان بیعفتی و سگهایشان درآمده و دیگر جایی برای تفریح و حضور سالم خانوادهها و افراد متشرع باقی نمانده و ناجا هم در تمام این مدت منتظر هماهنگی سایر دستگاهها بوده و لزوم کار فرهنگی برای ایجاد امنیت اجتماعی را یادآوری کرده اما برای حرکتی جدی در جهت ایجاد امنیت اخلاقی وارد میدان نشده است!
❇️ بر خلاف تصور ناجا، مهار موج ویرانگر ناامنیهای اخلاقی و اجتماعی ممکن است و نیازی به بودجه و نیروی فراوان ندارد اما مشکل اینجاست که فرماندهان ناجا در تمام این سالها فرصتی برای شنیدن راهکارهای پیشنهادی نداشته و به صورت رفع تکلیف با این ماموریت بسیار مهم برخورد کردهاند.
❇️ ناجا در این مقوله دو راه بیشتر ندارد: یا با مشاوره و همفکری با اساتید و عالمان انقلابی و حساس به این معضل، روشهای انتظامی مقابله با مفاسد اجتماعی و اخلاقی را بیابد و بکار بندد
و یا این که از انجام این ماموریت استعفا کند و از مقامات مافوق بخواهد که ماموریت دفاع از ارزشها را به نهاد یا دستگاه دیگری بسپارند.
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ دولت قوی و لزوم فعال سازی مرکز بررسیها
🔹 مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری از جمله دستگاههایی است که از ابتدای تشکیل تا به امروز به جز جذب بودجههای قابل توجه و ارائه متونی غیرکاربردی و عمدتا نظری، کار چشمگیری انجام نداده و گرهی از مشکلات کشور را باز نکرده است و شاید به همین علت به چشم آقای رئیسی نیامده و هنوز امنیتیترین مهره اصلاحات ریاست آن را بر عهده دارد. این مرکز تا امروز پاتوق امنیتیهای اصلاحات بوده تا با خیال راحت در آن بنشینند و از بودجههای آن برای پیشبرد جنگ روانی قدرتطلبانه و بازیهای سیاسیکارانه استفاده کنند.
🔹 اما این مجموعه میتواند و باید چراغ راه "دولت قوی" باشد و محل پیوند متخصصین انقلابی دانشگاه با هسته مرکزی دولت قرار گیرد.
🔹دولت رئیسی در سالهای پیش رو با انبوهی از کارهای برزمین مانده دولتهای قبل و مشکلات جدید روبرو خواهد شد. (ادامه خشکسالی و بیکاری و مهاجرت ناشی از آن و تبعات امنیتی اجتماعی آنها، فتنهانگیزیها و شورشهای قومیتی هدایت شده از خارج مرزها، ایجاد تنشهای پی در پی با همسایگان بواسطه دخالت قدرتهای فرامنطقهای و ...) که هدف تمامی آنها متوقف کردن این دولت در مسیر خدمترسانی و حل معضلات مردم است.
🔹شناخت و رصد این رویدادها و ارائه راهکار برای مهار این حرکات از جمله وظایف مرکز "بررسیها" است و به همین علت شایسته است رئیس جمهور بدون تعلل و در اولین فرصت ممکن با انتصاب فردی چیره دست در پژوهشهای کاربردی و میدانی و صاحب دغدغهها و انگیزههای انقلابی به مدیریت این مرکز، آن را به کانونی فعال برای طراحی و انجام پژوهشهای ریشهای (مانند آمایش جمعیت، مهار بحران آب، مدیریت مطالبات قومیتی، فعالسازی دیپلماسی اقتصادی، سیاستگذاری کلان اشتغال و ...) تبدیل کند و با تهیه و ارائه گزارشها و پیشنهادات کاربردی، رئیس جمهور را در شناخت دقیق مسائل و هماهنگی دولت برای غلبه بر آنها یاری دهد.
✳️ مدیر دولت قوی به مرکزی قوی برای مشاوره و شناخت مسائل کلان کشور نیاز دارد و چرا این مجموعه "مرکز بررسیهای راهبردی ریاست جمهوری" نباشد؟
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ مملکت داری خیلی سخت است!
🔹 رئیس جمهور : دانشگاه اتاق فکر دولت است و دانشگاهیان نظراتشان را درباره مسائل کشور با دولت مطرح کنند.
🔹به عنوان یک دانشگاهی بارها گفتیم انتخاب فردی بی تجربه برای وزارت اقتصاد، آن هم در این شرایط برای دولت و مردم مشکل ساز خواهد شد ، آقای رئیسی که نشنید و مجلس هم که در خواب غفلت بود و با۲۰۰ رای ایشان را برای وزارت تایید کرد.......
🔹 این روزها شاخص بورس ریزش ۳۸ هزار واحدی و قرمز ترین روزهای خودش را تجربه می کند و مجلس و آقای وزیر "بی تجربه" ساکت و تماشاچی اند و سرمایه و اعتماد ملت است که دود می شود و....
🔹یک ماه است که فریاد می زنیم فرایند تغییر مدیران و تعیین تکلیف استانداران ، معاونین وزرا ، مدیران کل ستادی و استانی و مدیریت سازمانهایی مانند بورس باید با سرعت انجام شود تا اداره کشور سر و سامان پیدا کند اما رئیس جمهور نمی شنود و اعضای کابینه هم به تبعیت از ایشان عجله ای برای این کار ندارند و نتیجه آن می شود که وزیر اقتصاد ۸ مهرماه یادش می آید که به مدیر بورس نامه بزند که آماده تغییر باش اما هنوز هیچ تغییری رخ نداده و نتیجه دو ماه بلاتکلیفی مدیر بورس می شود بلایی که بر سرمایه های مردم نازل شد و کسی نیست تا به فریاد ملت برسد!
🔹 آقای رئیسی!
مملکت داری از آنچه تصور کرده و می کنید سخت تر است و با این رویه که شما و برخی همکاران بی تجربه شما در پیش گرفته اید باید خدا به داد ملک و ملت برسد!
✳️ برادر عزیز! لطفا در شنیدن راهکارها و تذکرات اهالی فکر و اندیشه به رهبر انقلاب اقتدا کنید و مانند روسای جمهور قبل نباشید که دانشگاهیان را به ارائه نظرات و نقدها دعوت می کردند اما برای شنیدن حتی یک جمله حرف حساب وقت نداشتند!!
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ آقای رئیسی! چه خبر از اندیکا؟
🔹 روزهاست که مردم زلزله زده اندیکا در خرابه ها نشسته اند و خبری از امداد و حضور «دولت قوی» برای حل مشکلات آنها نیست!
🔹این یعنی درهای دولت هنوز به پاشنه دوران روحانی می چرخد.
🔹 و یعنی هنوز کسی به رئیسجمهور خبر نداده که در اندیکا چه خبر است!
🔹یعنی وقتی فرمانداران و مدیران استانی و بدنه مدیریتی دولت عوض نشده و یادگار دولت روحانی اند نمی توان از آنها توقع داشت انقلابی و مردمی عمل کنند و به فرياد مردم مصیبت زده اندیکا برسند و یا حداقل خبر و گزارش درستی به رئیسجمهور برسانند!
✳️ آقای رئیسی!
زلزله اندیکا بهترین فرصت برای سنجش عملکرد استاندار ویژه خوزستان و دستگاههای مرتبط دولتی و ساختار دفتر و نهاد ریاست جمهوری است. ساختاری که حتی حال و دغدغه اطلاع رسانی درست و دقیق به شما را هم ندارد. اگر این ساختار را به صورت سریع و بنیادین متحول نکنید بعید نیست که آبرو و اعتبار شما بدست عوامل غیر مردمی و غیر انقلابی جاخوش کرده در بدنه مدیریتی دولت به فنا برود و به همراه آن امید مردم به شما و دولت قوی هم به یأس تبدیل شود!
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ سرنوشت یاران روحانی
🔹 خیلیها علاقه دارند بدانند وزرا و همکاران روحانی در این روزها چه میکنند. جهت اطلاع این عزیزان:
▪️اسلامی (وزیر راه و شهرسازی روحانی): رئیس سازمان انرژی اتمی دولت رئیسی است.
▪️رزم حسینی (وزیر صمت روحانی): مشاور معاون اول دولت رئیسی است.
▪️مدرس خیابانی (قائم مقام وزیر صمت دولت روحانی): استاندار سیستان و بلوچستان در دولت رئیسی است.
▪️علی ربیعی (وزیر کار و سخنگوی دولت روحانی): رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری در دولت رئیسی است.
▪️سورنا ستاری (معاون علمی و فناوری روحانی): معاون علمی و فناوری دولت رئیسی است.
▪️جهرمی (وزیر ارتباطات روحانی): مشاور وزیر میراث فرهنگی دولت رئیسی است.
▪️ظریف (وزیر امور خارجه روحانی): در دولت رئیسی، هیات علمی دانشگاه تهران شده است.
❇️ بقیه اعضای دولت روحانی هم بدون ترس از مواخذه و بازخواست و دادگاه و مجازات مشغول لذت بردن از زندگیاند و بعید نیست همین روزها جهت استفاده از تجربیات گران قدرشان و اثبات فراجناحی بودن آقای رئیسی به همکاری در دولت سیزدهم دعوت شوند.
@pas_kouchehaie_enghelab
1.28M
از معلم به رئیس جمهور
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ زاکانی تا پمپ بنزین
❇️ جناب زاکانی باید توجه کند اتفاقات این روزها، چوب خداست! وقتی فردی خوشسابقه و انقلابی بر خلاف خواست ولی فقیه سنگر مجلس را رها کرده و مشغول کار اجرایی میشود و در حقیقت خواست خودش را بر تکلیف شرعی ترجیح میدهد باید هم منتظر "چوب خدا" باشد!
🔹عملکرد رسانه ملی در جریان انتصاب داماد زاکانی خوب و قابل تقدیر بود. اگر این روش در سازمان فراگیر شود و رسانه ملی بدون تعارف و در اولین فرصت در خصوص مواردی از این دست اطلاع رسانی کند، فرصت سوءاستفاده از رسانههای دشمن گرفته میشود و اعتماد مخاطب به رسانه خودی افزایش پیدا میکند.
❇️ تهاجم سایبری به سامانه پمپ بنزینها نشان داد که:
🔹دشمنی رژیم صهیونیستی با ما بیش از آن که تصور میکنیم، واقعی و جدی است و اگر ما رژیم تل آویو را درگیر بحران نکنیم آنها از جایی که توقعش را هم نداریم به ما ضربه میزنند.
🔹 اگر "شبکه ملی اطلاعات" جدی گرفته شده و راه اندازی شده بود، امکان تهاجم دشمن به سامانههای داخلی (مانند سامانه پمپ بنزینها) به حداقل ممکن میرسید.
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ چه سازمانی؟ چه تبلیغاتی؟
🔹لازم است ریاست سازمان تبلیغات اسلامی توضیح بدهد چه ربطی میان فیلم دینامیت (که در سینماهای تحت پوشش سازمان تبلیغات اکران شده) با ماموریت اصلی سازمان ( یعنی تبلیغ اسلام) وجود دارد؟
🔹لطفا یا اسم سازمانتان را عوض کنید و یا دیگر چنین محصولات مغایر با «دیانت و شریعت و اخلاق و هنر» را در زیر مجموعه های «سازمان تبلیغات اسلامی» عرضه نکنید!
▪️( اگر هم تصور می کنید تصمیم شما درست و بجا بوده لطفا گزارش اکران فیلم مذکور در سینماهای سازمان تبلیغات به همراه یک نسخه از فیلم را به دفاتر مراجع و فضلای حوزه ارسال بفرمایید)
❇️ و یک نمونه مثبت :
اقدامات یک سال اخیر صدا و سیما در مهار موج فساد رایج در شبکه سینمای خانگی و اعمال نظارت بر تولید و پخش مجموعه های نمایش خانگی( آن هم در شرایطی که وزارت ارشاد و عدلیه و.... وظایف خود در این عرصه را به فراموشی مطلق سپرده اند) جای تقدیر و حمایت دارد. انشاالله که مؤمنان و علما و ائمه جمعه و... تشکر از صدا و سیما بابت این حرکت انقلابی و دینی را فراموش نکنند!
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ حاجعلیاکبری و توقعات اضافی
▪️آنهایی که از رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه آقای حاج علی اکبری توقع اندیشه و اقدامات انقلابی دارند به این نکته توجه ندارند که: فاقد شیء نمیتواند معطی شیء باشد!
🔹 اگر روزی بزرگواری شبیه امام جمعه اهواز به جای حاج علی اکبری نشست آن وقت میتوان به بروز و ظهور رفتارهای انقلابی در نمازهای جمعه امیدوار شد.
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ اصلاحطلبان در دولت رئیسی
۱) ویژگی مثبت اصلاحطلبها پشتکار آنهاست. سران این جریان هر جایی که به قدرت برسند از رئیس تا آبدارچی را تصفیه میکنند و فقط نیروهای وفادار به خود را در آن دستگاه باقی میگذارند و این نیروها هم تا زمانی که عزل یا اخراج نشدهاند همه توان و انرژی خود و آن اداره را در مسیر اصلاحات هزینه میکنند و در این مسیر هیچ مانعی را هم به رسمیت نمیشناسند.
۲) الان ۳ ماه از ریاست جمهوری رئیسی میگذرد و هنوز نیروهای اصلاحطلب در بدنه دولت مشغول خدمت به جریان اصلاحاتند! به بیان دقیقتر عمده وقت و توان این نیروها صرف پیشبرد برنامههای جریان اصلاحات و به شکست کشاندن دولت رئیسی شده و میشود: از جهاد دانشگاهی و ایسنا و وزارتخانههای علوم و اطلاعات گرفته تا آموزش و پرورش و استانداریها و فرمانداریها و این یعنی جریانی قوی درون دولت مشغول تلاش برای زمین زدن و عدم موفقیت رئیسی است!
۳) آقای رئیسی بدون توجه به "میدانهای مین و تلههای انفجاری" به جا مانده از جریان اصلاحات، مشغول کار برای حل و فصل مشکلات مردم است اما هنوز متوجه عمق خباثت و نامردی جریان اصلاحات نشده و این یعنی هنوز باید شاهد انفجار این تلهها و عمل کردن این مینها باشیم.
۴) طنز تلخی است که راننده میخواهد قطار دولت را به مسیر انقلاب و نظام برگرداند اما بخش قابل توجهی از واگنها مقاومت میکنند و در هنوز بر پاشنه قبل میچرخد و مردم بوی رئیسی را از دولتش حس نمیکنند !
۵ ) شرط موفقیت رئیسی در خدمت به مردم و حل مشکلات کشور، تصفیه دولت از جریان ضدمردمی و ضدانقلاب اصلاحات است به شرط آن که افراد "صفر کیلومتر و بیتجربه" جای نیروهای اصلاحات را نگیرند که در آن حالت دولت و زیر مجموعههای آن از چاله به چاه خواهند افتاد!
@pas_kouchehaie_enghelab
⭕️ بیحجاب، بدون کرونا
🔹اینجا پارک پرواز تهران است. چند روز پیش.
اینجا دختران و پسران جوان به صورت مختلط مشغول ورزشند. بدون رعایت حریمهای شرعی، بیحجاب و بدون ماسک و با خندیدن به ریش ستاد کرونا!
🔹از ناجا و ستاد کرونا هم خبری نیست!
▪️ستاد کرونا هم زورش فقط به مسجد و هیات و مدرسه و دانشگاه میرسد! ناجا هم که سرش شلوغ است و ...
▪️اینجا برای بیقانونی آزادترین جای دنیاست!
@pas_kouchehaie_enghelab