eitaa logo
🇮🇷کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی🇵🇸
390 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
6.2هزار ویدیو
56 فایل
🔊 کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی برای جهاد تبیین و مرتبط با گروهی که هم‌نام این‌کانال هست به لینک : http://eitaa.com/joinchat/1287192606C70c4828438 مالک: @Alamdarvelayatbasijeyanfedayat
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️‌ این صحنه های تلخ به خاطر دزدیدن فقط ۲کیلو گندم توسط پسر بچه رخ داده، اما در پاکستان 🔹‌ اینو به خاطر بسپارید که دو روز دیگه علی عاقا نیاد اینو بزاره و بنویسه مردم ایران گرسنه هستن و حتی به بچه ها هم رحم نمیکنن، خانم ابتکار هم لایکش کنه
هدایت شده از حاج داود
این زن در محمودآباد ۷ مرد را به قتل رسانده است / قاتل سریالی مردان مازندرانی بازداشت شد 🔹فرمانده انتظامی مازندران از شناسایی یک زن قاتل در محمودآباد خبر داد که تاکنون به قتل ۷ مرد اعتراف کرده است. 🔹سردار حسن مفخمی: طی روزهای گذشته با شکایت یک خانواده در محمودآباد مبنی بر فوت مشکوک پدر ۸۲ ساله آنها بحث پیگیری این پرونده در دستور کار قرار گرفت. 🔹 این خانم طی تحقیقات پلیس به قتل همسرش اعتراف کرد.  این زن اعلام کرد که با حل کردن قرص فشار خون به تعداد زیاد در ظرف آب طی چند مرحله موجب بی‌حال شدن همسرش می‌شد و در نهایت اقدام به خفه کردن این پیرمرد ۸۲ ساله کرده است. 🔹 تاکنون طی اعترافات این زن به ۷ مورد قتل به این شیوه اعتراف کرده است. گزینه‌های این فرد در قالب همسرش و افراد متمول مالی و مسن بودند که به عنوان همسر صیغه‌ای با آنها ازدواج می‌کرد. 🔹این زن افرادی را که به عنوان همسر انتخاب می‌کرد افراد متمول و با سن حدود  ۷۵ تا ۸۰ به بالا بودند، در شهرهای مثل ساری، نکا، محمودآباد و قائمشهر این قتل‌ها اتفاق افتاده است.
هدایت شده از حاج داود
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ چجوری میشه توی ترکیه سود کرد؟ ایرانی‌ها چطوری تو ترکیه زندگی می‌کنند؟
هدایت شده از حاج داود
🔴 شعله های فتنه شام دوباره زبانه می کشد! 🔹 فتنه شام بعد از مدت کوتاهی سکون و آرامش و در حالی که همچون آتش زیر خاکستر داغی خود را حفظ کرده بود، دوباره زبانه های آن شعله کشیده و جنگ و ویرانی و خونریزی تشدید شده است. 🔸 در جنوب و در استانهای درعا و سویدا، دروزی ها و برخی طرفداران گروه های مسلح تظاهرات علیه نظام سوریه را آغاز کرده اند، در شرق فرات، نیروهای قسد با قوای عشایر درگیری سنگینی را شروع کرده اند. در استان ادلب مسلحین تحریرالشام حملات علیه مواضع ارتش سوریه را تشدید کرده اند و در شمال حلب نیز وضع بحرانی شده و درگیری بین قسد، ارتش سوریه، کردها، مسلحین تحت حمایت اردوغان شدت گرفته است. ✅ حملات گاه و بیگاه رژیم صهیونیستی به تاسیسات نظامی و زیرساخت‌های دفاعی سوریه ادامه دارد. آمریکایی ها با اشغال شرق سوریه از یک سو مانع از مقابله ارتش این کشور با داعش و سایر گروه های مسلح شده اند و از سوی دیگر با اشغال منابع نفتی این کشور، بحران سوخت و تورم شدید را به ملت سوریه تحمیل کرده اند. همچنین با همکاری اروپا و با تشدید تحریم ها، سوریه را گرفتار بحران اقتصادی سنگینی کرده اند و تلاش می کنند با مشکلات اقتصادی مردم را علیه حاکمیت تحریک کنند! 🔹 شام انگار بنای آرامش ندارد و قرار است تا ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در خون و آتش دست و پا بزند. فتنه انگار هر بار از سویی زبانه می کشد و نظام شیطانی غرب با همکاری عوامل منطقه ای خود و با سوءاستفاده از جهل و فقر توده ها و خیانت برخی خواص بر این آتش می دمد. 💢 روح شهدای مدافع حرم و در رأس آنها حاج قاسم سلیمانی شاد باد که در دوران پیشین فتنه، با مجاهدت شبانه روزی خود شعله های فتنه را رام کردند اما انگار دوباره بوی خون و باروت و میدان مبارزه مردان جهاد را فرا می خواند!
هدایت شده از حاج داود
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ درآمدی بر پدیده فرقه سازی و خرافات. 🔹قسمت نخست 🔸خاستگاه فرقه های انحرافی ✨ هر دینی به مرور زمان به دلایل مختلف، به فرقه ها و شعباتی منشعب شده؛ افکار، باورها و رفتارهایی دامن زده می شود که ریشه در اصل دین نداشته؛ بلکه یا ساخته اوهام و خرافات و برخاسته از جهل عوام است و یا ساخته و پرداخته دشمنان دین برای زدن اساس دین توسط دین مداران جاهل و ناآگاه بوده است. در هر دو حال؛ خرافه و فرقه سازی؛ ریشه در جهل عوام و دنیاخواهی خواص دارد. 💫 از آن جمله است؛ فِرَق خوارج، مرجئه، کیسانیه و اسماعیلیه و... در ادوار پیشین و فرقه های نوظهوری همچون وهابیت، داعش، تکفیری ها و شیعه انگلیسی و... در دوره معاصر که علما و مراجع اسلام اصیل، برای هیچیک از آنها جایگاه و اصالتی در اسلام قائل نیستند. 💫 بنا بر این خلط این موضوع و همسان شمردن فرقه هایی که با اسلام بیگانه اند و در بین مسلمانان وجهه ای ندارند با اساس اسلام؛ همان هدف نهایی سازندگان فرقه های جعلی می باشد؛ چه عامدانه بوده باشد و چه جاهلانه! 💫 آنچه در این ویدئو با تاکتیک مغالطه گرانه "این همانی" منعکس و روایت می شود؛ در واقع "پیوست رسانه ای" عوامل فرقه های جعلی است برای فریب اذهان عمومی.
هدایت شده از حاج داود
اسامی جان‌باختگان تصادف محور کاظمین-کربلا 🔹رئیس مرکز کنترل عملیات هلال احمر در کشور عراق از تصادف دو دستگاه ون در محور کاظمین ـ سامرا و جان‌باختن ۱۹ نفر در این حادثه خبر داد. 🔹اسامی جان‌باختگان حادثه تصادف محور کاظمین - کربلا شامل ۱۰ نفر از هموطنان و ۴ نفر از اتباع افغانستان بشرح زیر است: سیدحسن واعظی، سیداحمد واعظی، سیدحسین واعظی، ابوالفضل ترابی نیا، محسن راستین، پیمان سلمانیان دهقانی، حمزه عباسی، عباس رضاپور، بتول یزدانی پیکانی، بلقیس امیر احمدی، غفور رضایی / تبعه افغانستان، عبداله خاوری/ تبعه افغانستان، مریم کریمی /تبعه افغانستان، غلام حسینی / تبعه افغانستان.
هدایت شده از حاج داود
شما نمی‌دونین ولی رضا عطاران و جواد عزتی رو به‌خاطر رقصیدن تو فیلم هزارپا ۱عد۱مشون کردن!!)))))))) 😂😂😂😂😂
هدایت شده از حاج داود
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 هنرمند نامدار یمنی «عیسی اللیث». در وصف شهید سلیمانی و ابو مهدی اهنگی را خواند یمنی ها این نوع سرودهای حماسی را «زوامل» می نامند. همه کشورها و ملتهای محور مقاومت را دوست داریم محتوای این کلیپ کوتاه را ببینید همه حرف انصارالله یمن دستتون میاد. # ظهور نزدیک است...!! ✨💫
هدایت شده از حاج داود
⭕️تصویری که در شبکه اجتماعی به عنوان اتوبوس جدید تیم ملی عربستان در حال پخش است ساختگی‌ست‌ 💢 این اتوبوس توسط هوش مصنوعی طراحی شده و در واقعیت وجود ندارد. 🌸🌹🌷🌺🌼