eitaa logo
🇮🇷کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی🇵🇸
389 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
6.2هزار ویدیو
56 فایل
🔊 کانال جبهه پاسداری از اندیشه ها و ارزشهای انقلاب اسلامی برای جهاد تبیین و مرتبط با گروهی که هم‌نام این‌کانال هست به لینک : http://eitaa.com/joinchat/1287192606C70c4828438 مالک: @Alamdarvelayatbasijeyanfedayat
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خوب ببینید 🚨 چگونه برجام نافرجام را برد،برد جلوه می‌دهند؟ شماها که از سال ۹۴برجام را تصویب و اجرا کردید وهمه شرایط یانکی‌های گاوچران را پذیرفته و همه تعهدات کشور ما را برای اونها انجام دادید چرا نتوانستید تا سال ۱۴۰۰ در دولت خود نتیجه بگیرید یا کاری کنید که اونها یک تعهد خود را عملی و اجرا کنند تا حداقل مردم به شما دلخوش باشند که حق و حقوق وطن و هموطن را پیگیری می‌کنید؟؟؟؟!!!! حالا متوجه شدید که چرا میگوییم یانگیهای گاوچران هستند؟؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌ ببینید عاقبتتون با پزشکیان چیه!! آذری جهرمی، قائم مقام ستاد پزشکیان: 🔹یارانه ها را باید حذف کنیم! 🔸قیمت برق را باید ببریم بالا! 🔹قیمت آب را باید ببریم بالا! 🔸قیمت بنزین را باید ببریم بالا! و به . ┅┅┅❀💠❀┅┅┅
4_5764822602111521753.mp3
16.49M
💢 فوری ▪️حالا با این نتیجه انتخابات چیکار کنیم؟ ▪️چطور سعید جلیلی دور دوم تبدیل بشه به پیروز قطعی انتخابات؟ سخنانی ارزشمند حجت الاسلام مجتهدزاده (شیخ قمی) 1403/04/09 حاج آقا مجتهدزاده از حامیان دکتر قالیباف در مرحله اول بوده و تواین صوت ارزشمند تحلیل خوبی از چگونگی اقدام تا انتخابات دور دوم بیان و راهکارهای دقیق برای پیروزی آقای جلیلی‌ در دور دوم ارائه میده. هم طرفداران آقای ‌جلیلی و هم آقای قالیباف اگه دغدغه انقلاب دارند حتما وقت بزارید و این چند دقیقه رو گوش بدین و تا می تونید منتشر کنید🙏
22.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون انداختن یک تیر، تسلیم شدیم! این حرفها واقعا شنیدنی است! حتی اگر عِرق دینی نداشته باشی باید وطن پرستی ات اجازه نده دولت روحانی تکرار بشه. این کلیپ میتونه خیلی موثر باشه به هر طریقی که بلدید پخشش کنید. تلگرام و اینستا رو هم جدی بگیرید!
هدایت شده از حاج داود
همزمان با انتخابات و مناظرات در کشور ما داخل آمریکا هم داره مناظره برگزار میشه متعجبم ازین قضیه که اونجا دارن بر سر دشمنی با ایران و کم کاری نسبت به نابودی ایران سر و کله هم میزنن داخل کشور ما هم نامزدی داریم که با وعده دادن با رابطه با همین کشور داره برا خودش رای جمع میکنه!!!
هدایت شده از حاج داود
مردم شریف آذربایجان به این زودی این تصاویر رو فراموش کردید ؟😔 :) شهیدمون واسه خدمت به ملت و در این راه شهید شد، بعد اکثریت .. خوب جواب زحمتای شهید رو‌ دادید .
❌اصلاح‌طلبان قصد دارند تا اگر پزشکیان به دولت و قدرت رسید ، قیمت بنزین را آزاد کنند. 🚨حالا ببینید با محاسبه قیمت ۱۸ برابری یک لیتر بنزین آزاد با قیمت داخلی آن که ۳۰۰۰ تومان هست ، به قیمتی معادل ۵۴۰۰۰ تومان میرسیم و برای یک باک ۵۰ لیتری بنزین باید معادل ۲،۷۰۰،۰۰۰ (دومیلیون و هفتصد هزار) تومان هزینه و پول پرداخت کنیم حالا اگر در طول یک ماه حداقل ۲باک بنزین بزنیم باید مبلغی معادل ۵،۴۰۰،۰۰۰ (پنج میلیون و چهارصد هزار) تومان پرداخت کنیم حالا حساب کنید که هر کارگر یا کارمند یا بازاری یا مغازه دار و .....باید چند درصد از حقوق ماهیانه خود را برای بنزین پرداخت کند. ✅پس برای اینکه چنین تفکری خاکم نشود: اولا همه پای صندوقهای رای حاضر شویم. دوما مواظب باشید در انتخاب افراد اصلح و توانمند که به فکر معیشت و زندگی و سفره مردم هستند، نه کسانیکه اصل را رها کرده و بفکر فرعیات هستند. ❌این جماعت در سالهای که در دولت بودند بجای واردات مایحتاج اصلی مردم که سفره ها را پر کند یا دارو را وارد کنند تا بیماران را از عذاب و درد و رنج و مرگ نجات دهند ، رفتند و از کشورهای دیگر غذای سگ و گربه و حتی کود انسانی وارد کردند. با انتخاب دکتر هرگز و به رای نمی‌دهیم. .
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ هم اکنون| میدان امیر چقماق یزد استانی که بعد از خراسان جنوبی بیشترین مشارکت را انتخابات هشتم تیر داشت مضافاً اینکه برابر آمارهای انتخاباتی استانی که بیشترین رای(۴۷ درصد) از رای دهندگان به دکتر جلیلی رای دادند.