✍ این روزگار آخرالزمانی
روزگار تقابل حق با باطل است
تمام ساحران و کذابان به میدان آمدند با تمام قوا،
آمریکای جنایتکار، اروپا، اسرائیل کودک کش، منافقین، کفار، مشرکین، ضدانقلاب، اینترنشنال، بی بی سی، و...
🔹اما علمدار در میدان حاضر است،
در این روزگار آخرالزمانی خیلی از یاران سیدعلی شهید شده اند...
و بعضی از یاران بی وفا، دنیاپرست و عاقبت بخیر نشدند.
اما همچنان هستند یارانی بسیار، چون کوه استوار و مانند پولاد مقاوم و چشم انتظار ظهور مهدی فاطمه...
ایران کربلای زمان ، قبل از ظهور است...
برای علمدار نگران نیستم، او خدا را دارد، ان معی ربی...
پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد
ان شاءالله همه ما عاقبتبهخیر شویم
🔴 شاخصه های شناخت #مدعیان_دروغین_زمینه_سازان_ظهور و مهدویت:
حجتالاسلام والمسلمین ولیالله نقیپور فر استاد حوزه و دانشگاه در خصوص چگونگی شاخصههای شناخت مدعیان دروغین مباحثی را مطرح کرد:
میزان پایبندی به اعتقادات اسلامی و ارزشهای الهی از شاخصههای اصلی شناخت مدعیان دروغین است.
دو شاخص اصلی برای شناخت مدعیان دروغین وجود دارد، یکی اینکه فرد معتقد به اصول اعتقادات باشد و ثانیاً دینش، دین اسلام و مبتنی بر قرآن و فرهنگ ثقلین باشد.
اینکه توجه کنیم حق و عدم حقانیت افراد چیست، ملاک سنجش اصول، اعتقادات اسلامی، کتاب الله و معصومین اینها مراجع دینی ما هستند، این موارد را ملاک عرفان الهی میدانیم و قبول داریم. رعایت نکردن احکام مسلم اسلامی(مانند: توهین کردن تهمت زدن تهدید کردن ، تکفیر کردن و .....) نشان از ادعای کذب مدعیان دروغین دارد.
اگر احکام بدیهی را انسان بفهمند، میتواند آنها را رسوا کند، این افراد فریبکار، کلاهبردار و شیاد هستندٰ فعل آنها، فعل حرام است در جهت شیطنت است، این اقدامات اثر خودش را نمیگذارد، از راه حرام کسی به حقیقت معنویت نمیرسد.
در معنویت اسلامی، مدعیان را از پرهیز به حرام باید شناخت، نه عمل به مستحباب، عمل به مستجاب شاخص اولیه نیست، شاخص اصلی و پایه پرهیز از حرام است، شگرد معاویه هم همین بود،روایتی از امام جعفر صادق علیهالسلام که در اصول کافی نقل شده است، مطرح میکند که شگرد معاویه این بود که بر بالای منبر از مستحبات میگفت، از اعمال خوب حرف میزد، اما از اعمال بد شیطان حرفی نمیزد و آن را ممنوع کرد.
ادامه دارد.......
۱
حجت الاسلام والمسلمین ولی الله نقی پورفر استاد حوزه و دانشگاه در خصوص شاخصه های شناخت مدعیان دروغین ادامه میدهد که:
خداوند میفرماید: «فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِنْ بِاللَّهِ»، اول کفر را بگو و شیطان را بشناس، نماد محرمات را بشناس و از آن پرهیز کن، وقتی از آن بیزاری جستی، تازه ایمان در نهانت شکل میگیرد و این ایمان به خدا، ریسمان محکم الهی را میخواهد، این در حالی بود که معاویه بر عکس این عمل میکرد، میگفت، از ایمان به خدا و مستحبات حرف بزنید، اما از شیطنت، کفر و فساد ابداً چیزی نگویید!
شاخص دیگر، شخصیت اخلاقی و انسانی فرد است، از نظر انسانی، کارهایی که فرد انجام میدهد، حرکات و سکناتش گواه از مشکلات فردی و خانوادگیاش دارد، قبل از اینکه قدرتهای شخص را ببیند، باید دید که آیا شخصیت او در درجه اول اصلاحاتی در زندگی خودش صورت داده است یا نه؟ نوع زندگی مدعیان دروغین، نکبت و کثافت است، از نظر انسانی، روابط خودش با همسر و بچههایشان فضای شیطانی است.
✅اولیای الهی اهل کتماناند، مدعیان دروغین اهل جار و جنجال!
شاخص بعدی این است که اولیای خدا اهل کتمان هستند نه جار و جنجال. اینکه آنها پرچم بردارند و بگویند، ایها الناس من آنی هستم که با خداوند عالم ارتباط ملکوتی دارم و ......یک نکته اساسی را قرآن مطرح میکند، آن کسانی که پیامبر و یا امام معصوم هستند و حکومت رسمی از جانب خدا دارند، مامور هستند که قدرت ملکوتی را در زیر پرچمشان آشکار کنند، چرا که منصب الهی دارند و برای اثبات منصبشان قدرتهای ملکوتی را آشکار میکنند، حتی برای امام معصوم هم این موارد مطرح است، چرا که آنها باید به عنوان جانشین پیامبر معجزه داشته باشند. بحث مفصل قرآنی دارد، پس تمام جانشین پیامبران آیات و معجزات الهی داشتند و مانند پیامبر مردم قدرت ملکوتیشان را مشاهده کردند.
این نکته اول، اما کسانی که منصب ندارند و از راه ایمان، تقوا و پرهیز از محرمات، خداوند عالم قدرتهای معنوی را به آنها افاضه و میبخشد، اینان چون سمتشان رسمیت ندارد، خطر سقوط برای آنها وجود دارد، به همین جهت چون شخصیت کسانی که منصب الهی دارند، این شخصیت برای آنها تثبیت و تضمین شده است، از راه به در نمیشوند، چرا که یک مرجع معصوم الهی هستند، اما کسانی که منصب رسمی ندارند و به قدرتهای معنوی رسیدند، خطر سقوط آنها وجود دارد، یک مثال ساده، اولین کسی که به قدرتهای ملکوتی دست پیدا کرد، «ابلیس» بود، همین شیطان، به مقامات معنوی ملکوت رسید، از طریق ریاضتهای دینی به قدرتهای معنوی رسیده بود. اولین عارف بالله همین «ابلیس» بود که اکنون سرکرده منحرفین عالم و یک هیولای وحشتناک شده است که از منحرف کردن خلایق لذت میبرد و یک جورایی مرض انحراف خلایق را دارد.
در نهجالبلاغه در خطبه قاصعه امام علی علیهالسلام میفرماید، ابلیس حداقل ۶ هزار سال عبادت خدا را کرده است، حتی حضرت نقطه ابهام میگذارند که معلوم نیست منظور از 6 هزار سال، ۶ هزار سال از سالها دنیوی بوده یا 6 هزار سال از سالهای آخرتی، چرا در سالهای اخروی حداقل یک روزش هزار سال است. یعنی شیطان در عبادت خداوند فوقالعاده بوده است، به مقامات معنوی فوقالعاده رسید، حتی ملائکه، او را از خودشان دانستند، در صورتی که از طایفه جن بود.
ادامه دارد......
۲
حاج آقای نقی پورفر (استاد حوزه و دانشگاه در خاتمه بحث شاخصه های شناخت مدعیان دروغین ادامه داد:
شیطان در اوج عرفان با مسئله جاهطلبی آزمون شد، کسی که در عرفان استخوان خرد کرده بود، خداوند او را با حضرت آدم علیهالسلام امتحان کرد، حضرت آدم(ع) مانند یک جوان تازه به دوران رسیده خلق شد، در هیبت یک فرد بالغ جوان آمد، خداوند فرمود، رئیس کل عالم به اذن خدا، آدم است، ابلیس که یک قدوس در عرفان بود، گفت: سر رشته عرفا و اولیا من هستم!، چرا خدا یک جوان را رئیس همه عالم کرده است، او قاطی کرد، دیوانه شد و دیوانگی عجیبی کرد، شروع کرد، با خدا با بیادبی رفتار کردن که چرا آدم را خلق کردی تا من را دیوانه کنی! به مقدسات توهین کرد، از اینجا اسم او «ابلیس» شد، «ابلیس»؛ یعنی فرد بدبخت تمام عیاری که از رحمت خدا به دور است.
او همان کسی بود که در حوزه معنویت باغبان کارگشتهای بود، عارف بود!، باید توجه داشت، این عرفان درست است، این عرفان او، غلط نبوده است، این همان عرفان درستی است که شیطان به مقامات بالایی از آن رسید، اما چون شخصیتش تضمین نشده بود، سقوط کرد، بنابراین کسی که عارف است و حواسش بسیار جمع است، چرا که میداند، شخصیتش تضمین نشده و ممکن است، سرنوشت ابلیس را داشته باشد، دیگر کسی از ابلیس در عرفان بالاتر نمیشود! او ساقط شد؛ چه برسد به دیگران و برای همین حاشا و کتمان میکنند.
چرا که اکر این قدرت را مردم بدانند، شخص در چشم مردم عظمت و هیبت پیدا میکند، نذر و نیازشان را پیش او میبرند، دست و پایش را میبوسند، نفسش قوی میشود، نفس اماره و شیطانی قدرت میگیرد، پس چون منصبشان تضمین نشده، رسمیت الهی ندارد و امکان سقوط دارد، عموم مردم خبردار نمیشوند، حتی شاگردان خصوصی آنها نیز در کلاسهای آنها آرام آرام با رگههایی از این قدرت الهی آشنا میشوند و تاکید میکنند تا من زنده هستم، نباید گفته شود، حضرت امام از عرفای الهی بودند، بسیار اهل پنهانکاری بودند، فوقالعاده پنهانکار بودند که هنوز هم برخی از قدرتهای ایشان را نمیدانیم، مرحوم آیت الله بهجت رحمتالله علیه، علامه طباطبائی نیز از عرفای الهی بودند و از آنجایی که اهل تهذیب نفس بودند، کتمان میکردند.
پایان بحث
19.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 ببینید پشتپرده غرامت جنگی عراق به ایران
🔸 بحث دریافت غرامت جنگی ایران از عراق یکی از مسائل مورد سوال در چند سال اخیر بوده است.
🔸 سعدالله زارعی کارشناس ارشد مسائل بین الملل میگوید: در قطعنامه ۵۹۸ هیچ اشاره به مسئولیت عراق در آغاز جنگ نشده و ایران نمیتواند بحث غرامت را مطرح کند.
✅هشتمین همایش چادرهای آسمانی
⭕️مکان: یزد، سالن شهید منتظرقائم استانداری
❌زمان: ۹ تا ۱۱:۳۰
🔶تاریخ:۲۰ تیر ۱۴۰۲
🚨#چادر_حجاب_برتر
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید خراسانی کیست
وظیفه سید خراسانی چیست
نشر گسترده
اگاه شویم و اگاه سازیم
این نمونه ای از سخنرانیهای اوست که مریدان و پادوخایش منتشر کردند.
------------------------------------------------------
بله همانطور که شنیدید اینجا هم فقط یک فایل صوتی بدون منبر و بدون مستمع و ..... هست که بنظر میرسه این صوتها فقط روخوانی از یک مطلب باشه.
اینجا مبهم و هدفدار از صوت های قبلیش صحبت میکنه
ی ساعت داره میگه سید خراسانی و نمیگه اون کیه...و مردم رو ترغیب میکنه دنبالش بگردن ، که بدون اون نمیشه کار کرد برای ظهور
در ثانی در کلیپ هاش همش میگه مردم کاری توی این چهل سال نکردن!!!!!
این همه شهید
راهپیمایی هااااااا
و .....
نمبینه که از حکومت و رهبری دفاع شده
اصلا تو این اغتشاشات بارها راهپیمایی های میلیونی شده و فتنه خاموش شده.....
معلوم نیست دنبال چی میگرده..
هدایت شده از پلیس +۱۰ بلوارپروفسورحسابی یزد
👆پهلوی نوکر غرب از دیروز تا به امروز...
✈️
┅═══🍃✼🇮🇷✼🍃═══┅