هدایت شده از حاج داود
🔺️به دستور ساترا پخش سریال حشاشین در ایران ممنوع شد
🔹معاون امور کاربران و تنظیم گری ساترا از ممنوعیت پخش سریال «حشاشین» در پلتفرم های شبکه خانگی داخلی خبرداد.
🔹️محمدصادق افراسیابی در خصوص دلایل ممنوع شدن پخش سریال حشاشین در شبکه های خانگی داخلی، گفت:
🔹پخش این سریال به دلیل تحریف وقایع تاریخی و نشان دادن چهرهای نادرست از ایرانی ها از سوی ساترا ممنوع اعلام شد.
🔹سریال مصری حشاشین روایتی تاریخی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح ، بنیانگذار دولت اسماعیلیه در ایران است.
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ لحظهی عملیات استشهادی گردشگر اهل ترکیه در قدس امروز
🔹 دیگه صهیونیستها باید آماده عملیات های استشهادی بقیه گردشگرها باشن
خلاصه مواظب همه جاتون باشین 😎
هدایت شده از حاج داود
حاکم شرع محترم شیراز
ریاست محترم دادگستری شهر شیراز
اعزه ی محترم جامعه روحانیت شیراز
علمای اعلام و حضرات حجج اسلام...
سلام علیکم
در سال هزار و سیصد و پنج، دبیر کنسولگری انگلستان در شیراز، اقدام به شرابخواری و بدمستی در انظار عمومی کرد و حساسیت و انزجار بدنه متدین این شهر را، بر انگیخت! آقا سید نورالدین -که قدرت و نفوذ اجتماعی فراوان داشت - در حضور مردم، بر این وابسته سفارت انگلستان حد شرعی جاری کرد! به عکاس هم سپرد تا این صحنه را ثبت و پخش کند، که باعث عبرت همگنانِ این عنصر خاطی گردد!
و این برگ پر افتخار از غیرت دینی در تاریخ ماندگار شد تا در روزهای سفر مقام معظم رهبری به استان پهناور فارس با این تعابیر مورد تمجید معظم له قرار گیرد :
((مرحوم سیدنورالدین حسینی، در همین شهر شیراز عضو سفارت بیگانه را - که به مقدسات مردم اهانت کرده بود - خواباند و با دست خودش به او شلاق زد و حدّ الهی را جاری کرد.))
(۱۳۸۷/۰۲/۱۱بیانات در دیدار مردم شیراز)
شما اعزه ی محترم بفرمایید هماکنون و با گذشت ۴۵ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی و نثار خون هزاران شهید گلگون کفن در راه حفظ شریعت مقدس و اجرای احکام اسلام عزیز باید با این خبر که عالَم گیر شده است ، چه کنیم که در شیراز (استثنائاً این بار بخاطر حفظ حرمت حضرات آل الله ، نخوانید سومین حرم اهل بیت علیهم السلام) ۲۹ تن به اصطلاح پزشک، بخاطر شرب خمر در باغی از باغهای اطراف شیراز دچار مشکلات جسمی حاد گشته اند ؟!!
آیا با فرض بهبودی جسمی آنها ، نیاز به اقامه ی احکام شرع مقدس و اجرای حدود الهی نیست تا قبح این حرام قطعی بیش ازین در این شهرودیار نشکند
هدایت شده از حاج داود
#تلخند
زمان شاه در تبریز دختر جوان یکی از سناتورها رفته بود لب دریا شنا کنه غرق شده بود!
برای این که کلاس کار حفظ بشه از مشهورترین خطیب یعنی حاج آقا خسروشاهی برای سخنراني دعوت کردن، ایشون قبول کرد و به منبر رفت!
اولِ منبر کمی سکوت کرد و بعد گفت: ای مردم! دختر جوان سناتور رفته دریا شنا کنه غرق شده!
من هر چی فکر می کنم در مورد کدام یک از بانوان مقدس صحبت کنم که با شأن این خانم تناسب داشه باشه چیزی به عقلم نمی رسه! پس من را معاف کنید و بعد از منبر پایین آمد و رفت!
حالا به نظرتون اگر در ختم این خانم دکتر که با خوردن شراب تقلبی فوت کرده یک مداح و یا منبری بخواد مردم را به فیض برسونه، در مورد کدوم معصوم سخن بگه تناسب را رعایت کرده؟
!😔━━━🍃🌸🍃┗━━━🍃🌸
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیار عالی
هدایت شده از حاج داود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عالی بود این 😂
بسیج محلات آمریکا
فعالیتش رو به صورت جدی شروع کرده و آموزش میده 😂
کی فکرشوووو میکرد
یه روزی تو قلمرو کدخداااا، آموزش این جمله اونم به زبان فارسی! 😎
بهههههله انقلاب اسلامی تاقلب دشمن نفوذکرده.
هدایت شده از حاج داود
⭕️این دارو که میبینید پودر بندآورنده خون هست به نوجوان امروزمون نگفتیم موقع جنگ بخاطر تحریم و نداشتن همچین دارویی چقدر عزیز از دست دادیم اما امروز تونستیم تولید کنیم و صادرکننده هم بشیم شما این حقایق رو بیواسطه به نسل امروز بگو اونم دیگه دلیلی نمیبینه بگه رضا شاه روحت شاد!
هدایت شده از حاج داود
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد!
واکنش شهید حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت
هدایت شده از حاج داود
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پلیسی که این طوری قاطع نباشه به درد لای جرز دیوار میخوره
پلیسی که با یه باتوم زدن قرار باشه به 10 تا خودی و غیر خودی حساب پس بده به درد لای جرز دیوار میخوره
آزادی بیان در دانشگاه و حقوق بشر و ... یه مشت مزخرفی بیش نیست که غرب فقط برای اهداف خودش استفاده میکنه
تازه این دانشجوها فقط حرفشون اینه که چرا اسرائیل داره قتل عام میکنه نه براندازن نه مسلحن اون وقت توی محیط علمی دانشگاه این طوری برخورد میشه انگار میخوان تروریست بگیرن
حالا فرض کنید این اتفاق توی دانشگاه ایران بود
اول از همه اصلاح طلبای لاشخور و رسانههاشون کف و خون قاطی میکردن که وای محیط دانشگاه جای این کارا نیست ، دانشجو فلانه... دانشجویی که قرار باشه با پول ملت درس بخونه بعد بره اون ور به اونا خدمات بده و سرکشی کنه باید توی همون دانشگاه زد گردنشو شکست ... درست مثل پلیس آمریکا که با کسایی که خلاف ایدئولوژیشون هستن میزنه له میکنه میخواد استاد تمام باشه یا دانشجو
همین شریفی زارچی که زمان جنبش فواحش زبونش سه متر بود و کامل توی پروژه براندازی لیدری میکرد ، الان در برابر برخورد پلیس آمریکا که سر و ته استاد و دانشجو رو یکی میکنه زبونش رو کرده تو گوشش ... اگه یه استاد بود توی آمریکا و از فلسطین حمایت میکرد پلیس با باتوم آزادی بیان آمریکایی رو بهش تزریق میکرد
هدایت شده از حاج داود
❎❎❎
❎ یک شبهه و پاسخ آن
روز ۱۲ اردیبهشت ( روز معلم ) ربطی به شهادت مطهری ندارد بلکه قبل از انقلاب هم بوده و روز فوت ابوالحسن خانعلی در سال ۱۳۴۰ است.
✅ پاسخ
1⃣ اولین نکته در این شبهه این است که با وجود اینکه ابوالحسن خانعلی به شهادت رسیده است، میگویند «روز فوت خانعلی ....»!! چرا نمیگویند شهادت؟ چون باید علت شهادت را بگویند. چرا علت شهادت را نمیگویند؟ چون نمیخواهند مخاطبانشان بدانند که شهید ابوالحسن خانعلی بدست رژیم سفاک شاه به شهادت رسیده است.
2⃣ اصل ماجرا : در ۱۲ اردیبهشت سال ۱۳۴۰ معلمان برای اعتراض به وضعیت معیشتی معلمان تجمعی بزرگ در تهران برگزار کردند. در این #اعتراضات یک معلم ۲۹ ساله به نام ابوالحسن خانعلی با گلوله مزدوران شاه مخلوع به شهادت رسید. معلمان شعار میدادند: «کشتند یک معلم را»
این معلم که در دبیرستان جامی تهران فقه و عربی درس می داد، همزمان در مقطع دکتری دانشکده معقول و منقول - که شهید مطهری در آن تدریس میکرد- درس می خواند.
3⃣ در مراسم هفتم این معلم، معلمان بیانیه ای صادر کردند و ۱۲ اردیبهشت را روز معلم نامیدند اما رژیم شاه هیچگاه آن را به رسمیت نشناخت.
4⃣ پس از انقلاب معلمان تصمیم داشتند این روز را به نام روز معلم احیا کنند که تقریباً با ترور شهید مطهری مصادف شد (ترور استاد شامگاه ۱۱ اردیبهشت بود) ، به این ترتیب نظام اسلامی به تصمیم معلمان صحه گذاشت و روز ۱۲ اردیبهشت را بعنوان روز معلم نامگذاری کرد. روزی که هیچوقت رژیم سابق به آن احترام نگذاشت.
🍎🍎🍎