استعمار انگلیس و دیگر استعمارگران با بلاد و سرزمین ایران چه کردند ...⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
بهشت و جهنم، در دو سوی آمو!
به این تصویر نگاه کنید؛ دو سوی یک رودخانه، دو سوی یک سرزمین!
در یک طرف تاجیکستان؛ .. ...
در طرف دیگر افغانستان؛ ویرانه، اسلحه، محرومیت و رنج و.....حاصل سلطه استعماری است که این بلاد را از ایران جدا کرد ....
یک رودخانه، اما دو سرنوشت!
فاصله بهشت و جهنم، گاهی فقط چند متر است؛ اما فاصله میان پیشرفت و عقبماندگی، در اندیشه و عملکرد انسانهاست.
7.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅برخورد شایستهٔ نمایندهٔ ایران با نمایندهٔ استرالیا در سازمان ملل
✅ نمایندهٔ ایران در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل، به محض استفادهٔ نمایندهٔ استرالیا از ادبیات نامناسب و استفاده از واژهٔ "رژیم" برای جمهوری اسلامی ایران، بلافاصله سخنان وی را قطع کرد و نمایندهٔ بیپرنسیب استرالیا را سر جای خود نشاند.
@pasokh0👈👈👈👈
.💠 کدام آیه قرآن در موعظه از همه رسا تر است ⁉️
پاسخ 👇👇👇👇
امام حجت بن الحسن علیهماالسّلام در صورت مردی که شیخ او را میشناخت، بر شیخ قطیفی وارد شد.
حضرت از شیخ قطیفی پرسید: کدام آیه قرآن از نظر جنبه موعظه ای از همه با عظمت تر است؟
شیخ گفت: آیه «إِنَّ الَّذینَ یُلْحِدُونَ فی آیاتِنا لا یَخْفَوْنَ عَلَیْنا أَ فَمَنْ یُلْقی فِی النَّارِ خَیْرٌ أَمْ مَنْ یَأْتی آمِناً یَوْمَ الْقِیامَةِ اعْمَلُوا ما شِئْتُمْ إِنَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصیرٌ»،
{کسانی که در (فهم و ارائه) آیات ما کج میروند بر ما پوشیده نیستند. آیا کسی که در آتش افکنده میشود بهتر است یا کسی که روز قیامت آسوده خاطر میآید؟ هر چه میخواهید بکنید که او به آنچه انجام میدهید بیناست.} (فصلت، ۴۰)
حضرت فرمود: راست گفتی ای شیخ! سپس حضرت بیرون آمد. شیخ از اهل خانه پرسید: فلانی از خانه بیرون رفت؟ گفتند: ما احدی را ندیده ایم که داخل خانه شود یا از آن خارج شود!
📔 بحارالانوار: ج۵۳، ص۲۵۵
کانالوگُمنکنید 👇👇👇👇👇
@pasokh0👈👈👈👈
17.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ منظور از ترک اولی پیامبران چیست؟!
آیا ترک اولی گناه محسوب نمی شود تا با عصمت پیامبران منافات داشته باشد؟
چه فرقی بین ترک اولی و انجام گناه وجود دارد؟
@pasokh0👈👈👈
10.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ یادآوری گناه بعد از توبه خوبه یا بد؟
@pasokh0👈👈
8.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📝 رازی برای سلامت بانوان که شاید کمتر شنیده باشید!
📃 چرا اطباء و متخصصان تأکید دارند که خانمها حتماً باید از پوشش و بستر خواب پشمی استفاده کنند؟
میقان_توصیه_طبیبان
🎥 پیشنهاد میکنیم حتماً این ویدیو رو تا انتها ببینید و برای خانمهای عزیز زندگیتان ارسال کنید
@pasokh0👈👈
1.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اثر جدید کمال شرف از نتانیاهو در سازمان ملل
@pasokh0👈👈
گزیدهای از رویدادهای مهم تاریخی امروز امروز شنبه
☀️ 04 مهر ماه 1405 شمسی
🌙 14 ربيع الثانی 1448 قمری
❄️ 25 سپتامبر 2026 میلادی
☀️ شمسی
➕ اشغال بُستان توسط اشغالگران بعثي در روزهاي آغازين جنگ (1359 ش)
➕ درگذشت استاد "رضا مافي" خطاط صاحب سبك و نقاش برجسته معاصر (1361 ش)
➕ امضاي پيمان منع آزمايش های هسته اي توسط ايران (1375 ش)
🌙 قمری
➕ قيام "مختار ثقفی" به خونخواهی امام حسين (ع) (66ق)
➕درگذشت "الله ورديخان" از سرداران شاه عباس(1023 ق)
❄️ میلادی
➕ تأسيس اولين كليساي مسيحي به فرمان "كُنْسْتانْتين" امپراتور روم در اورشليم (330م)
@pasokh0👈👈
💠 "قيام "مختار ثقفي" به خونخواهي امام حسين(ع)(66ق)
✍ پس از شهادت امام حسين(ع) و قيام توابين، نفرتي عميق از بنياميه در ميان مسلمين ايجاد شد. با شكست قيام توابين، باقي ماندهي آنها به گرد مختار بن ابوعبيده ثقفي جمع شدند. مختار به داعيهي خون خواهي امام حسين و به دعوت محمد حنفيه برادر آن حضرت، در كوفه قيام كرد و آن شهر را تصرف نمود. مختار قاتلان و كساني را كه در شهادت امام حسين(ع) نقش داشتند به قتل رساند و انتقام اهل بيت را از اشقياي زمان گرفت. مختار ثقفي حدود يك سال بر كوفه حكومت كرد امّا از سپاهيان مصعب بن زبير شكست خورد و كشته شد.
@pasokh0👈👈
◼️ درگذشت استاد "رضا مافي" خطاط صاحب سبك و نقاش برجسته معاصر (1361 ش)
✍ استاد رضا مافي در سال 1322 ش در مشهد به دنيا آمد. از كودكي به هنر گرايش داشت. اولين استاد وي در زمينه هنر خطاطي، استاد اعتضادي بود كه در آن زمان، كتب خطي موزه آستان قدس رضوي را مرمت مي كرد. بعدها نزد استاد حسين ميرخاني در تهران شاگردي نمود و از شيوه ميرزا غلامرضا اصفهاني هنرمند قرن سيزدهم تأثير مي پذيرفت. او سپس به خط نقاشي روي آورد و نستعليق را وارد خط نقاشي كرد.
✅ وی نخستين هنرمند خطاطي بود كه خط و نقاشي را به صورت تابلو عرضه كرد و خط نستعليق را به شكل نقاشي - خطاطي ترسيم نمود. اين هنرمند خطاط، بيش از هشتصد تابلو خلق كرد و تعدادي نمايشگاه از آثار خود، در داخل و خارج از ايران، برپا نمود.
✅ او پس از پيروزي انقلاب اسلامي در سال 1358 نمايشگاهي با عنوان شهيدان راه آزادي شامل آخرين كارهايش را برپا كرد و درآمد اين نمايشگاه را براي نوشتن سنگ نبشتهايی براي شهداي انقلاب اسلامي در نظر گرفت. او سرانجام در 39 سالگي بر اثر سانحه اي درگذشت و در حرم عبدالعظيم دفن شد.
@pasokh0👈👈