✅پرسش:
منظور از تسليم در برابر خدا چيست؟
🌺پاسخ:
خداوند متعال ميفرمايد: وَ مَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ اْلإِسْلامِ دينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَ هُوَ فِي اْلآخِرَةِ مِنَ الْخاسِرينَ. هر كس جز اسلام (و تسليم در برابر فرمان حق،) آييني براي خود انتخاب كند از او پذيرفته نخواهد شد و او در آخرت از زيانكاران است.(1)
🌸منظور از تسلیم، تسلیم در برابر اراده خداوند است. اراده خداوند شامل اراده تکوینی و اراده تشریعی میشود.
🌱اراده تکوینی یعنی خواست الهی نسبت به یک اتفاق که در عالم به وقوع می پیوندد. اراده تکوینی خداوند از مراد تخطی پذیر نیست. یعنی به محض اینکه خداوند به اراده تکوینی چیزی را بخواهد محقق میشود. إِنَّما أَمْرُهُ إِذا أَرادَ شَيْئاً أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُون. فرمان او چنين است كه هر گاه چيزى را اراده كند، تنها به آن مىگويد: «موجود باش!»، آن نيز بىدرنگ موجود مىشود!(2) تسلیم در برابر این اراده یعنی رضایت به قضا و قدر الهی که به ظهور فضیلت صبر و بردباری در سختی ها و مشکلات منتهی میشود.
🌸اراده تشریعی یعنی خواست خداوند که باید توسط انسان تحقق پیدا کند و از طریق اوامر و نواهی الهی به او میرسد.
👈تسلیم در برابر این اراده به معنای انجام واجبات و ترک محرمات است و به ظهور فضیلت اطاعت و رسیدن به مقام عبادت منتهی میشود.
..........................
(1) آل عمران، 85
(2) یس، 82
👈ارسال پرسش در پيام رسان هاي ايراني از طريق آیدی
@pasokhgoo10
و يا با شماره تلفن
📞 096400 👈
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
👇👇👇
♨️سوال:
✅خدا در قرآن ميفرمايد هرکس از ياد من روي گردان شود زندگي سختي خواهد داشت ولي آدمهايي رو ميبينيم که گناه مي کنند و غرق در نعمت هستند !!
✍️پاسخ:
(وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْری فَإِنَّ لَهُ مَعیشَةً ضَنْکاً وَنَحْشُرُهُ یَوْمَ الْقِیامَةِ أَعْمی)[1]؛ «و هر کس از یاد من روی گرداند، پس حتماً زندگی (سخت و) تنگی برای اوست؛ و او را روز رستاخیز نابینا گرد میآوریم»
درباره این که معیشت ضنک (تنگ) به چه مناست مفسران نظراتی مطرح کردهاند از جمله علامه طباطبایی میفرماید:
و🌱 اگر فرمود: کسی که از ذکر من اعراض کند «معیشتی ضنک» یعنی تنگ دارد، برای این است که کسی که خدا را فراموش کند، و با او قطع رابطه نماید، دیگر چیزی غیر دنیا نمیماند که وی به آن دل ببندد، و آن را مطلوب یگانه خود قرار دهد، در نتیجه همه کوششهای خود را منحصر در آن کند و فقط به اصلاح زندگی دنیایش بپردازد، و روز به روز آن را توسعه بیشتری داده، به تمتع از آن سرگرم شود، و این معیشت، او را آرام نمیکند، چه کم باشد و چه زیاد، برای اینکه هرچه از آن به دست آورد به آن حد قانع نگشته و به آن راضی نمیشود و دائماً چشم به اضافهتر از آن میدوزد، بدون اینکه این حرص و تشنگیش به جایی منتهی شود.
🔶پس چنین کسی دائماً در فقر و تنگی به سر میبرد و همیشه دلش علاقهمند به چیزی است که ندارد، صرف نظر از غم و اندوه و قلق و اضطراب و ترسی که از نزول آفات و روی آوردن ناملایمات و فرارسیدن مرگ و بیماری دارد، و صرف نظر از اضطرابی که از شر حسودان و کید دشمنان دارد، پس او علیالدوام در میان آرزوهای بر آورده نشده، و ترس از فراق آنچه بر آورده شده به سر میبرد.
🔺در حالی که اگر مقام پروردگار خود را میشناخت و به یاد او بود و او را فراموش نمیکرد، یقین میکرد که نزد پروردگار خود حیاتی دارد که آمیخته با مرگ نیست و ملکی دارد که زوالپذیر نیست و عزتی دارد که مشوب با ذلت نیست و فرح، سرور، رفعت و کرامتی دارد که هیچ مقیاسی نتواند اندازهاش را تعیین کند و یا سر آمدی آن را به آخر برساند، و نیز یقین میکند که دنیادار مجاز است و حیات و زندگی دنیا در مقابل آخرت پشیزی بیش نیست، اگر او این را بشناسد دلش به آنچه خدا تقدیرش کرده قانع میشود و معیشتش هرچه باشد به رایش فراخ گشته، دیگر روی تنگی و ضنک را نمیبیند(ترجمه المیزان، ج 14، ص 316.)
تفسیر نمونه:
📌گاهی تنگی معیشت به خاطر این نیست که درآمد کمی دارد، ای بسا پول و درآمدش هنگفت است، ولی بخل و حرص و آز زندگی را بر او تنگ میکند نه تنها میل ندارد در خانهاش باز باشد و دیگران از زندگی او استفاده کنند، بلکه گویی نمیخواهد آن را به روی خویش بگشاید، به فرموده علی(ع) «همچون فقیران زندگی میکند و همانند اغنیاء و ثروتمندان حساب پس میدهد». (تفسیر نمونه، ج13، ص: 328.)
شهید مطهری می گوید:
🔹وَمَنْ أَعْرَضَ عَنْ ذِکْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِیشَةً ضَنْکاً)؛ آن کسی که از یاد ما اعراض میکند، معیشت سخت و تنگی پیدا میکند. با اینکه لازمه در یاد خدا نبودن این نیست که اسباب و وسایل مادی زندگی انسان (مثل قرض و بیپولی) انسان را تحت فشار قرار بدهد، ولی انسان از ناحیه درون تحت فشار قرار میگیرد برای اینکه چیزی را دارد که مطلوب واقعیاش نیست و از مطلوب واقعی چیزی در آن وجود ندارد. (مجموعه آثار استاد شهید مطهری، ج 4، ص 653.)
📍سختی که در آیه مطرح شده فقط سختی مادی نیست بلکه مطلق است و میتواند شامل دو نوع سختی مادی و روحی باشد. بلکه میتوان گفت سختی و راحتی مسألهای روحی و روانی است که ارتباط صددرصدی با سختی و راحتی جسمی ندارد.
👈ارسال پرسش در پيام رسان هاي ايراني از طريق آیدی
@pasokhgoo10
و يا با شماره تلفن
📞 096400 👈
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰اگر کسی بیماری روحی و روانی یا افسردگی داشته باشه در اون دنیا هم اینا باهاش خواهد بود یا نه درمان خواهد شد؟
✍️پاسخ:
✅گاهی انسان در بیماری روانی خود مقصر بوده است یعنی فردی بوده مثلا این قدر در کار مردم تجسس کرده و یا به مردم بد بین بوده که این عمل اختیاری اش برای او شده یک عادت و به عبارت دیگر شده یک بیماری و از این قبیل بیماری های روحی .
این فرد که خود موثر در این حالت روحی بوده و به عبارت دیگر این بیماری روحی دستاورد عملکرد بد چندین ساله او بوده بعد از مرگ و در برزخ و حتی قیامت به صورت عینی و عملی در خواهد آمد و این فرد با آن صورت تجسم یافته عمل خود باید برزخ و قیامت خود را بگذراند و این می شود عامل عذاب او.(مانند کسی که با یک سوء اختیار گرفتار بیماری جسمی شده باشد مثلا کسی که اهل شرب خمر است بعد از چند سال دچار بیماری های کبدی و کلیوی می شود) مگر این که در دنیا از آن عمل توبه کرده باشد و مورد آمرزش الهی قرار گرفته باشد که در بخش دوم به آن خواهیم پرداخت.
اما اگر کسی به علت های غیر اختیاری دچار حالت روحی و یا بیماری خاصی (چه جسمی و چه روحی) شد این فرد نه تنها این بیماری بعد از مرگ از او رخت بر می بندد و این فرد با روحی سالم از این بیماری و جسمی بَری شده از آن وارد برزخ و دنیا می شود بلکه این صبر بر این بیماری موجب ترفیع درجه او ثواب اخروی او می گردد.
بنا بر این با مرگ بیماری های انسان تمام می شود چرا که این بیماری ها از عوارض جسم است و آنچه که همراه انسان می ماند و در برزخ و قیامت بروز و ظهور می یابد خصلت های پسندیده و ناپسندی است که انسان با اراده خود آن را برای خود کسب کرده است «ان لیس للانسان الا ما سعی» و با مرگ که جسم انسان و بیماری های آن در قبر گذاشته می شود روح انسان در بدن برزخی ادامه مسیر می دهد با آن خصلت هایی که خود آن را کسب کرده است. چه بسا انسان در قالب دنیایی سالم باشد ولی عملکرد او به گونه ای باشد که در بدن اخروی او نقصی ایجاد می کند که قرآن به این حقیقت اشاره می کند:
وَمَنْ كَانَ فِي هَذِهِ أَعْمَى فَهُوَ فِي الْآخِرَةِ أَعْمَى وَأَضَلُّ سَبِيلًا ﴿۷۲﴾
که هر کس چشم دلش از حقایق کور باشد در آخرت کور محشور می شود هر چند در دنیا ظاهرا بینا بوده است.
اما باید دانست که صبر بر بیماریها (چه جسمی چه روحی) اجر بسیاری دارد و باعث ترقی انسان در آخرت می شود چرا که هربار مریضی و درد و رنجی که یک شخص در این دنیا متحمل می شود باعث نزول و فروکش کردن گناهان و عقوبت اخروی شخص در آن دنیا می شود البته کاهش عذاب و گناه در آخرت دارای شروطی است، اولا: شخص مریض و دارای درد و رنج، صبر و تحمل بر درد را داشته باشد چون انسانی که صبور نباشد اجر خود را تاحدودی در این دنیا ضایع کرده، ثانیا: بر مصیبتهای وارده و مریضی که شخص مبتلا به آن شده با وجود همه سختیهایی که دارد، راضی به رضای خداوند تبارک و تعالی باشد، چرا که خیلی از اوقات انسان از خیری که به او می رسد خبر ندارد، بیماری هم خیر بر افراد می باشد بخاطر همین است که باعث ترقی انسانها می شود.
«إِنَّ فِی الْجَنَّةِ مَنْزِلَةً لَا یبْلُغُهَا عَبْدٌ إِلَّا بِالِابْتِلَاءِ فِی جَسَدِه» [3] ؛ در بهشت جایگاهی هست که هیچ بندهای به آن نمیرسد مگر در اثر مبتلا شدن بدنش (به بیماری).
بدیهی است کسی به چنین جایگاهی میرسد که در بیماری خود صبر کرده باشد و زبان به کفران نعمت نگشوده باشد
پس بسیار مهم است که در هنگام مواجهه با مریضیها مأیوس نشویم بلکه با یاد خدا و توبه و صبر سعادت ابدی را برای خود رقم بزنیم.
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
✅پرسش:
اشكالي نداره از خدا، چيزهاي دنيايي هم بخواهم؟ از خدا، چه چيزهايي را مي شود درخواست كرد؟
🌺پاسخ:
اراده خداوند بر امتحان و آزمايش انسان براي رسيدن به کمال است و طريق تکامل انسان👈 بندگي خداوند است و از مظاهر بندگي 👈اين است که انسان فقط حاجت خود را به پيشگاه خداوند عرضه کند و از او رفع آن را بخواهد.
🌱 به هر اندازه دل انسان متوجه خداوند بشود و از او بخواهد نيازش را بر طرف کند بر کمال او افزوده مي شود؛ 👈و به همين جهت اگر انسان حتي براي نيازهاي مادي خود نيز به خدا توجه کند، باعث کمال او مي گردد.
🌹پيامبر اکرم(صلي الله عليه و آله) مي فرمايد: «براي هر حاجتي که داريد حتي اگر بند کفش باشد، دست خواهش به سوي خداي عزوجل دراز کنيد زيرا تا او، آن را آسان نگرداند، آسان نشود» (بحارالانوار.295.90)
🍀باز مي فرمايد: خداوند به موسي، وحي فرمود: «اي موسي! هر چه نياز داري از من بخواه حتي علوفه گوسفند و نمک خميرت را.» (بحارالانوار. .303.90)
🌸بديهي ست که دعا و نيايش و تقاضاي فضل و عنايت پروردگار، به اين نيست که انسان به دنبال اسباب و عوامل هرچيزي نرود، بلکه بايد فضل و رحمت خداي سبحان را در لابلاي اسبابي که او مقرر داشته است جستجو کرد.
👈پرسش از طریق شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
✅سوال:
وقتی کار اشتباه فرزند سه ساله ام را تذکر می دهم، پرخاش کرده و حتي مرا می زند. چه رفتاری با او داشته باشم؟
🌺پاسخ:
✅یک کودک در حدود سنین ۲ تا ۶ سالگی نمی تواند احساسات خود را به خوبی کنترل کند. برای حل این مشکل بهتر است ابتدا بدانیم چرا کودک دیگران را می زند و این زدن به چه معانی می تواند باشد.
🍃در ارائه الگو به کودکتان بررسی و ارزیابی کنید که این رفتار برگرفته از کدام الگو و رفتار است.
🌸لازم است از برخورد خشن در حضور ایشان و با خود او خودداری شود. زمانی که یک فرد بزرگسال، کودکی را کتک می زند، بچه احساس عجز و نا امیدی می کند. این احساسات باعث می شود که کودک افسرده و پرخاشگر شود.
کارتون و برنامه های خشن و... نیز می بایست حذف شود.
🌼لازم است نیازهای کودک از قبیل نیازهای عاطفی و روانی تامین شود و به اندازه کافی به کودک برای بازی و کنجکاوی وقت و آزادی اختصاص داده شود.
🔹بنابراین همانطور که بیان شد، از تنبیه و سختگیری نسبت به کودک اجتناب کنید و در صورت تداوم رفتار پرخاشگرانه وی را برای مدتی از توجه محروم کنید و به وی پاسخ ندهید.
👈ارسال سوال در پيامرسان ايراني به :
@pasokhgoo10
و يا با شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
🌐 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#مشاوره
✅ پرسش:
چگونه میتوان بر احساسات هنگام تصمیم عقل غلبه کرد؟
🌺پاسخ:
همه انسانها علاوه بر عقل و منطق از هیجان و احساسات نیز برخوردار هستند. همانگونه که خود عاطفه و هیجان به سرعت تغییر می کند تصمیم مبتنی بر آن نیز می تواند ناپایدار باشد بر خلاف تصمیم منطقی که مبتنی بر دوراندیشی است.
🍀 از جمله مواردی که می تواند زمینه منطقی بودن تصمیم را افزایش دهید، به تاخیر انداختن تصمیم و یا تاخیر در عملی کردن تصمیم است. ضمن اینکه مشورت نیز می تواند میزان منطقی بودن تصمیم را افزایش دهد.
👈ارسال سوال در پيامرسان ايراني به :
@pasokhgoo10
و يا با شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
🌎 کانال رسمی مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@pasokhgoo1 👈
#مشاوره #اخلاقی
✅پرسش:
خدا ارحم الراحمينه.. گناهان رو هر چقدر بزرگ باشه مي بخشه؟
🌺پاسخ:
خداوند غفارالذنوب است و توبه کننده را مي بخشد، در اين شکي نيست. منتها چه توبه اي؟!
🌸مسلما کسي که عالما و عامدا مرتکب گناه شده، و الان هم پشيمان نيست و فقط از باب رفع تکليف و به صورت زباني استغفار مي کند، توبه کننده نيست.
🔹توبه ای انسان را از گناه پاک می کند که توبه کننده هرگاه آنرا به خاطر آورده و به یادش می آید که چطور در مقابل خداوند به خودش جسارت داده و نافرمانی اش کرده، بر خود بلرزد و اشک ندامت بریزد.
👈 چنین توبه ای، هیچوقت شکستنی نیست و چنین توبه کاری هرگز به گناه باز نمی گردد.
🌱قرآن توبه نصوح و حقیقی را مایه غفران و بخشش بندگان می داند و می فرماید: يَآ أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ تُوبُواْ إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَّصُوحاً عَسَى رَبُّكُمْ أَن يُكَفِّرَ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيُدْخِلَكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِى مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ…؛
🔺 اى كسانى كه ایمان آوردید! به درگاه خدا توبه كنید، توبه اى خالصانه. امید است كه پروردگارتان بدىهاى شما را بپوشاند و شما را به بهشتهایى كه نهرها از زیر آنها جارى است وارد كند... (سوره مبارکه تحریم، آیه ۸)
👈پرسش از طریق شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اخلاقی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا درجه عصمت همه پيامبران در يک حد است مثلا پيامبران بني اسرائيل عصمتشان مانند پيامبر اسلام است يا نه؟ و آیا عصمت هم داراي مراتب است؟ اگر عصمت داراي مراتب است آيا باعث نميشود که عصمت امري نسبي باشد؟
✍پاسخ:
✅عصمت دارای مراتبی است و آنچه را که لازمه پیامبری و رساندن دین خدا به بندگان باشد را همه پیامبران داشته اند (کف عصمت : درجه لازمه عصمت) و این امر در پیامبران مختلف به درجات معنوی شان متفاوت است تا حد اعلای خودش که در پیامبر اکرم اسلام و ائمه اطهار که حتی از ترک اولی هم معصوم بوده اند. و عصمت کلیه داشته اند .
به عبارت دیگر عصمت امری دارای مراتب مختلف است (دارای درجات مختلف است) که به درجات پیامبران مختلف است قرآن می فرماید:
تِلْكَ الرُّسُلُ فَضَّلْنَا بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ ۘ مِّنْهُم مَّن كَلَّمَ اللَّهُ ۖ وَرَفَعَ بَعْضَهُمْ دَرَجَاتٍ ۚ وَآتَيْنَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ الْبَيِّنَاتِ وَأَيَّدْنَاهُ بِرُوحِ الْقُدُسِ ۗ ... (بقره 253)
پس، همانگونه كه نبوّت و رسالت مراتبي دارد، درجات عصمت پيامبران نيز متفاوت است؛ گرچه همه آنان معصومند.
پيامبران اولوا العزم در درجه والاتري از عصمت قرار دارند. درجه پيامبر برتر، سبب ميشود كسي كه در مرتبه پايينتر از اوست، خود را در سنجش با پيامبر فايق مذنب بداند؛ بيآنكه از او گناه بزرگ يا كوچكي سر زده باشد: حسناتُ الأبرار سيّئات المقرّبين[3] ؛
يعني پيامبري كه خود را در مرتبهاي مينگرد كه نسبت به مرتبه پيامبران اولوا العزم ناقص است، خود را با آنان كه كاملترند ميسنجد. از اينرو، مينالد و ميگدازد و ميگويد: فارحم عبدك الجاهل [4]؛ با آن كه خود، انساني بزرگ و معصوم است.
بنا بر ذو مراتب بودن عصمت حتی عصمت در غیر انبیاء و ائمه نیز متصور است در بندگان مخلص خدا که بر اثر عبادت و دل سپردن به خدا و دل بریدن از غیر خدا تمام و رفتارشان در چارچوب شرع بوده و هیچ گناهی انجام نمی دادند افرادی مثل حضرت ابا الفضل ، حضرت زینب و سلمان و اباذر و ..
البته باید توجه داشت ذو مراتب بودن و دارای درجه بدون عصمت به معنای نسبی بودن آن در پیامبران نیست درست است که وقتی می گوییم فلانی از قتل معصوم است فلانی شراب خوردن معصوم است این نیز نوعی از عصمت است امام آن عصمتی که در پیامبران و ائمه هست عصمت از گناه و سهو و نسیان است.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰انسان ها در بهشت هم به تکامل و پيشرفت و علم و فناوري دست پيدا مي کنه؟
🔰اگه هر چيزي که اراده کنه براش فراهم ميشه يعني اگه يک کامپيوتر يا يک گوشي درخواست کنه براش ممکن ميشه؟
✍️پاسخ:
✅بله انسان در بهشت به هر آنچه بخواهد دست پیدا می کند. «وَفِيهَا مَا تَشْتَهِيهِ الأَنْفُسُ وَتَلَذُّ الأَعْيُنُ»
در بهشت هر چه اراده کند هست بهشت سراسر راحتی و لذت و آرامش است. اما درباره وجود تکنولوژی در بهشت باید توجه کنیم که اصلا بشر چرا دنبال تکنولوژی است برای این که به رفاه و آسایش و آرامش برسد اگر اتومبیل تولید می کند برای این است که راحت جابجا شود اگر هواپیما می سازد برای این است که این مدت را به حد اقل برساند اگر تلفن همراه تولید می کند برا این است که با دیگرانی که از او دور هستند بتواند ارتباط بر قرار کند اگر دارو درست می کند و بیمارستان های فرق تخصصی درست می کند برای این است که بیماری هایش را درمان کند و بهداشت زندگی اش را تامین نماید و عمرش طولانی شود اگر تا چند سال قبل در ظرف غذا درست می کرده حال برای این که راحت تر باشد فر و اجاق گاز را اختراع می کند و ماشین لباس شویی و ظرفشویی را برای راحتی خود اختراع می کند و .... تا جایی که خانه های هوشمند می سازد که در و پنجره اش به اشاره باز شود گلدان هایش به اشاره آب بخورد غذا سر برنامه پخته و سرو شود و...
پس این همه تکنولوژی پیشرفت و فن آوری برای این است که انسان برخی مشکلات را در زندگی دارد باید آن را رفع کند و به رفاه برسد اما در بهشت رفاه کامل هست و هیچ نقصی وجود ندارد و همه چیز فراهم است.
بنا بر آیات قرآن در بهشت همه چیز هست وانسان هر چه اراده کند برایش فراهم است می خواهد جابجا شود اراده می کند و به آنجا که می خواهد سیر می کند چشم بر هم زدنی !! غذا می خواهد در انواع مختلفش هست «و لحم طیر مما یشتهون» لذات جنسی می خواهد فراهم است«و حور عین کامثال اللولو المکنون» نوشیدنی از شیر و عسل و شراب طهور فراهم است اراده که کند ملائکه با قدح های بهشتی دور سر و می چرخانند قصر هایی که از طلا و نقره است و از زیر ان آب روان است هوا در اوج لطافت نه رنجی هست نه مریضی و نه پیری و نه مرگی ...
اما با همه این اوصاف هر چه اراده کند برای او فراهم می شود.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
🌟عید مبعث عید زدودن رنجهای بشر در طول تاریخ است
🔻رهبرانقلاب: حقیقتاً امروز بشریّت از همیشه محتاجتر است برای فهم کردن معنای بعثت و حقیقت بعثت.
🔹قرآن کریم این آیهی شریفهی «لَقَد جآءَکُم رَسولٌ مِن اَنفُسِکُم عِزیزٌ عَلَیهِ ما عَنِتُّم حَریصٌ عَلَیکُم» را خطاب به همهی بشریّت فرموده است که فِقرهی آخر [آن] «بِالمُؤمِنینَ رَءوفٌ رَحیم»(١) است. امّا رنج بشریّت، مشکلات زندگی انسانها و جوامع بشری گران است بر جان مبارک پیغمبر اسلام، حَریصٌ عَلَیکُم؛ مشتاق هدایت آنها و مشتاق سعادت آنها است. #بعثت برای همهی انسانها است...
🔺 #عید_مبعث عید برانگیختگی برای زدودن رنجهای بشر است؛ بنابراین حقیقتاً عید است. رنجهای عمدهی بشر که در طول تاریخ ادامه داشته است و امروز هم این رنجها به شکلهای گوناگون ادامه دارد، بندگی غیر خدا، استقرار ظلم و بیعدالتی، شکاف میان طبقات مردم، رنجهای فرودستان و زورگویی زورگویان است؛ اینها رنجهای همیشهی بشر است. ۱۳۹۵/۰۲/۱۶
١)توبه/ ١٢٨
👈ارسال سوال در پيامرسان ايراني به :
@pasokhgoo10
و يا با شماره تلفن زیر :
📞 096400 👈
#تاریخی #خامنه_اي