چرا تحریم هستیم؟.mp3
21.43M
🗣 انتشار مطالب بسیار مهم برای اولینبار! نشر حداکثری بدید.
✅ چرا تحریم هستیم و دلیل دشمنی آمریکا و استکبار جهانی با ایران چیست؟
🔻در این صوت با استناد به سخنان مقامات آمریکا از جمله جو بایدن، ریک سنتوروم، مارکو روبیو و غیره خواهید فهمید که دلیل دشمنی استکبار جهانی با ایران، یک موضوع کاملا اعتقادی است نه سیاسی!
🎙سخنران: مهدی گلشنی (نویسنده و پژوهشگر)
#هفته_بسیج
#ایران_همدل
#وعده_صادق
کانال پاتوق_مذهبیها
@patoqhe_mazhabiha
🟠💢🔸💢🔸💢🟠
🍃🌹
📌# برڪت_مال
🖊 هر ڪس"سوره غافر"را بنویسد
بر دیوار باغ خود بیاویزد سرسبز و پرمحصول خواهد شد و در مغازه
و محل ڪسب بیاویزد خرید و
فروش در آن زیاد مےشود.۱✅
۱-ثواب الاعمال ۱۳۰
#هفته_بسیج
#فاطمیه
#وعده_صادق
کانال پاتوق_مذهبیها
@patoqhe_mazhabiha
🟠💢🔸💢🔸💢🟠
✅ ثواب و پاداشی کاملتر است
🌷پیامبر اسلام(ص):
کسی که نماز پنج وقت خود را به جماعت بخواند و به نماز جمعه حاضر شود، پس به تحقیق اجر و ثواب پاداش خود را به حد کافی دریافت کرده است. سپس رسول خدا(ص) این آیه کریمه را تلاوت فرمود: "پس پاداش داده شود بر آن ، پاداش کاملتر".
📗جامع احادیث الشیعه ج۶ ص۳۸۶
سایت تبیان
KayhanNews759797104121485752150452.pdf
9.73M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مأموریت بزرگ حضرت بقیةالله (عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻زخمی شدن ۳ نیروی امنیتی اردن در حادثه تیراندازی به سفارت اسرائیل
🔹شبکه الجزیره قطر به نقل از یک مقام امنیتی اردنی اعلام کرد که حادثه امنیتی تیراندازی در اطراف سفارت رژیم اسرائیل در شهر أمان پایان یافته است و پلیس ورودیهای منتهی به محل سفارت را در کنترل دارد.
🔹سازمان امنیت عمومی اردن همچنین از کشته شدن یک عامل تیراندازی به نیروهای امنیتی در اطراف سفارت اسرائیل در امان خبر داد.
🔹این سازمان همچنین تأیید کرد که سه تن از نیروهای امنیتی در نتیجه تیراندازی به آنها در اطراف سفارت اسرائیل مجروح شدند.
@patoqhe_mazhabiha
🔻حمله راکتی حزب الله به شهرک صهیونیستنشین «کفار بلوم»
🔹حزب الله اعلام کرد که شهرک کفار بلوم در شمال فلسطین اشغالی را با تعدادی راکت هدف حمله خود قرار داده است.
🔹این اولین عملیات حزب الله طی امروز یکشنبه است. حزب الله طی دیروز شنبه، ۳۴ عملیات علیه اشغالگران انجام داده است.
@patoqhe_mazhabiha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخوان حدیث کساء که حاجت روا بشی به حق خانم زهراسلام الله علیها
التماسدعااا
23.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنچه رسول الله میدانند
@patoqhe_mazhabiha
.
♨️ موفقیت های جدید مقاومت فلسطین (تجمیعی)
⭕️حزب الله: مجاهدین مقاومت اسلامی با یک اسکادران پهپادهای تهاجمی به پایگاه شاراگا (مقر اداری فرماندهی تیپ گولانی) در شمال شهر حمله هوایی کردند. شهر اشغالی آکا برای دومین بار و با دقت به اهداف خود اصابت کرد.
⭕️حزب الله: مجاهدین مقاومت اسلامی با مسلسل و راکت به مواضع نیروهای ارتش دشمن اسرائیل در حومه شمال شرقی شهر بیاضه حمله کردند.
⭕️حزب الله: مجاهدین مقاومت اسلامی شهرک آیلت حشاهر را هدف موشک قرار دادند.
⭕️حزب الله: مجاهدین مقاومت اسلامی شهرک کفار بلوم را با موشک هدف قرار دادند.
@patoqhe_mazhabiha
.
♨️ هک بزرگترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ اسرائیل
گروه سایبری حنظله:
🔹بزرگترین و مخوف ترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ رژیم صهیونی را هک کردهایم. واحد ۸۲۰۰ برای مخفی ماندن و ناشناخته ماندن شرکتهای پوششی زیادی ایجاد کرده است که بزرگترین آنها سیلیکام است!
🔹این شرکت مسئولیت طراحی و اجرای کلیه ایستگاه های جاسوسی الکترونیکی واحد ۸۲۰۰ و موساد در سرزمین های اشغالی و سراسر جهان را بر عهده دارد.
🔹تمامی اعضای کلیدی و مدیران ارشد شرکت از افسران مخفی رده بالای واحد ۸۲۰۰ هستند که هویت و مدارک آنها به زودی منتشر خواهد شد!
🔹حنظله ماهها مخفیانه در شبکه سیلیکوم حضور داشت و همه ۴۰ ترابایت اطلاعات فوق محرمانه از جمله تمام ایمیل ها، مکاتبات، اسناد اداری و مالی، اسناد تحقیق و توسعه، تماس ها و غیره را به دست آورده و پاک کرده است.
🔹با توجه به انباشته شدن صدها هزار سند محرمانه که به زودی برخی از آنها را لو خواهیم داد! اعضای ۸۲۰۰ عضو باید از سایه خودشان بترسند!
🔹گروه سایبری حنظله اعلام کرده این عملیات سایبری را در انتقام خون یحیی سنوار انجام داده است.