بسم الله قاصم الجبارین
سلام وقت همگی بخیر
#عباسی_ولدی_هستم
در ساعات اولیۀ حملۀ رژیم کودککش اسرائیل به کشورمون هستیم. گشتی در فضای مجازی زدم و دیدم لازمه چند نکته رو خدمت شما مردم عزیزم بیان کنم.
1. خدا، خدا، خدا. خدا رو فراموش نکنیم. ما تنها نیستیم. خدا با ماست. ترس یا یأس، دقیقا همون چیزیه که شیطون میخواد. با توکل به خدا و قوت قلب گرفتن از ایمان به خدا، اسممون رو در جبهۀ توحید بنویسیم.
2. شک نکنید اتفاقی که افتاد، اگر چه ظاهر تلخی داره، اما خیر ما و ملتهای مظلوم در دل این اتفاق رقم خواهد خورد. تأکید میکنم که شک نکنید.
3. به تدبیر رهبرمون و فرماندهان نظامی و سیاسی، اعتماد کنیم. شکر خدا انسجام نظر در سطوح بالا وجود داره. به هیچ وجه به حرفهای بیسندی که خلاف این رو میگه توجه نکنید.
4. از خالی کردن دل مردم پرهیز کنید. این کار بازی در جبهۀ دشمنه.
5. از تحلیلهایی که مردم رو به فرماندهان ارشد نظامی و امنیتی و مسئولان سیاسی بدبین میکنه دوری کنید. شک نکنید که وسط جنگ این کار به هر نیتی انجام بگیره، خیانته. بازم تأکید میکنم خیانته، خیانته خیانته.
6. مردم عزیز! در انتشار خبرهای تأیید نشده، با همدیگه مسابقه ندیم. این کار، فضای روانی جامعه را به نفع دشمن به هم میریزه.
6. «دیدی گفتم»هایی که در فضای مجازی راه افتاده، بیشتر از اونی که بخواد مسئلهای رو حل کنه، بدبینی تولید میکنه. الان وقت اثبات درستی تحلیلهای پیشین نیست.
7. این اتفاق میتونه انسجامی رو در داخل ایران ایجاد کنه که بیشک یک سرمایۀ بزرگ برای مقابله با اسرائیل کودک کشه. هر کسی با هر روشی و به هر نیتی به این انسجام لطمه بزنه، آگاهانه یا ناآگاهانه داره به نفع اسرائیل غاصب قدم برمیداره.
8. یادمون باشه که ما ملت امام حسینیم و با شهادت زندهتر میشیم. پس از اصل خودمون غافل نشیم.
یقین داشته باشید که پیروزی نزدیکه.
یاعلی
@abbasivaladi
🔴پیشگوییهای آقای #صادق درست از آب درآمد: پزشکیان و تفکر امثال ظریف رای آورد، اسرائیل در زمان حج و در حین مذاکرات، حمله کرد!!!
✍نوشته آقای صادق، راوی مستند صوتی شنود در سحرگاه ۲۳خرداد۱۴۰۴:
📌«این اتفاق جنگ هم از مشاهدات حقیر بود که متاسفانه به وقوع پیوست.
📌در ایام حج و هم زمان تیم ایرانی ما در حال مذاکره هستند.
📌این جنگ حتما باید با حملات کوبنده ما به قلب تلآویو و دیمونا و حیفا ادامه پیدا کنه و چیزی که حقیر دیدم این است.
📌این جنگ با نابودی کامل اسرائیل انشاءالله همراه خواهد شد.
📌اتحاد و همدلی مردم ایران در حمایت از نظام شرط پیروزی ما خواهد بود.
📌سوره فتح و سوره نصر را بخوانیم
۲۱ مرتبه آیت الکرسی برای سلامتی رهبر معظم انقلاب و فرماندهان و سربازان ایران زمین و محور مقاومت فراموش نشود
📌ظهور، بهایی دارد که باید پرداخت.
سرباز کوچک شما
صادق راوی مستند شنود»
جای ناامیدی نیست؛ دعای امامزمان(ع) و سایه نائبامامزمان(ع) را داریم
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ از انتقال اطلاعات در واتساپ و اینستاگرام خودداری کنید
مرکز مبارزه با جرایم سازمانیافته سپاه:
هموطنان عزیز!
باتوجه به اینکه دشمنان روی پیامرسانهای خارجی اشراف دارند از انتقال هر گونه اطلاعات اعم از تصویر و فیلم در این گونه پیامرسانها بهخصوص واتساپ و اینستاگرام خودداری کنید.
📌 #فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از اخبار تهران
❌بر اساس گزارشات، پیام رسان واتساپ در عملیات دیشب به عنوان بستری برای جاسوسی سایبری و شناسایی توسط رژیم صهیونیستی به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفته است.
✅اخبار تهران 👇
https://eitaa.com/joinchat/2367422697Ccde4d4f394
Khamenei.ir14030906_46402_1921k.mp3
زمان:
حجم:
10.56M
🎧 تلاوت اختصاصی سوره فتح توسط استاد کریم منصوری
Khamenei.irtavassol-doa.mp3
زمان:
حجم:
11.99M
🎧 قرائت اختصاصی دعای توسل توسط حاج مهدی سماواتی