هدایت شده از کشکولوار
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✔️ اگر واسطه ازدواج شدین؛
اینطوری باشین؛
🍀 رُک و رو راست...😂😜😂😂😂
╭━━⊰❀☀️❀⊱━━╮
💠کشکولوار؛کانالیهمگانی
🌸🍃
@kashkoolvar
هدایت شده از کشکولوار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀این روزا که ماها توی ایران داریم با خیال راحت میریم سفر و بیرونشهر تفریح میکنیم....
🍃 وضعیت شهرکهای اشغالی اسرائیل اینجوریه!
╭━━⊰❀☀️❀⊱━━╮
🇵🇸 اسرائیل باید محو شود
ישראל צריכה להימחק מעל
🌸🍃
@kashkoolvar
هدایت شده از کشکولوار
✔️واکنش کمال کامیابینیا به شایعۀ خداحافظی در پایان فصل؛ در آستانۀ ۳۶ سالگی ا 👆
▪️ورزشکارامون هم از سیاستمدارامون یاد گرفتند که با واکر و ویلچر هم صندلی ریاست رو رها نکنند...😜😂
╭━━⊰❀☀️❀⊱━━╮
💠کشکولوار؛کانالیهمگانی
🌸🍃
@kashkoolvar
☑️ روز ملی منابع انسانی گرامی باد
✔️فرا رسیدن ۲۵ فروردینماه #روز_ملی_منابع_انسانی را به همه کارکنان پرتلاش صنعت نفت از شمال تا جنوب کشور #تبریک عرض می کنیم.
.
.
⬅️ #وب_سایت نفت آنلاین:
https://www.naftonline.ir/
⬅️ #تلگرام نفت آنلاین:
http://T.me/naftonline
⬅️ #اینستاگرام نفت آنلاین:
http://instagram.com/naftonline
⬅️ #سروش نفت آنلاین:
http://splus.ir/naftonline
⬅️ #ایتا نفت آنلاین:
https://eitaa.com/naftonline
⬅️ #توییتر نفت آنلاین:
https://twitter.com/naftonline
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽فیلمی از لحظه توقیف نفتکش اسرائیلی در نزدیکی تنگه هرمز توسط نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
https://naftonline.ir/video/29686/
.
.
🔴🔴 جهت مشاهده آخرین اخبار صنعت نفت و انرژی در کانال تلگرام ، کانال ایتا و پیج اینستاگرام نفت آنلاین از طریق لینکهای زیر عضو شوید:
🆔 http://T.me/naftonline
🆔 https://eitaa.com/naftonline
🆔 http://instagram.com/naftonline
هدایت شده از منوچهر پرحلم صومعه سرایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از عمار
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ دختر جیمی جامپی که با عبور از ماموران خودش را به حسینی دروازبان استقلال رساند و همدیگه رو در آغوش گرفتند و در پایان هم بازیکن دیگر استقلال لخت شد و پیراهنش رو به دختره داد!! که همین اتفاقات باعث درگیری مختصری با ماموران حاضر شد
یادتونه صورتی ها از حضور خانمها در ورزشگاه دفاع میکردند ؟! اونم برخلاف نظر مراجع و حضرت آقا
تحویل بگیرید
منتظر بدتر از این هم باید باشیم
ولی هنوز دیر نشده...
#اللهم_احفظ_قائدنا_امام_خامنه_ای
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان (عج)
@ammar1402bahman
هدایت شده از آیات الهی
✨ وصف مومن ✨
🌹🌹 مَّن كَانَ يُرِيدُ الْعَاجِلَةَ عَجَّلْنَا لَهُ فِيهَا مَا نَشَاءُ لِمَن نُّرِيدُ ثُمَّ جَعَلْنَا لَهُ جَهَنَّمَ يَصْلَاهَا مَذْمُومًا مَّدْحُورًا......
هر که زندگى زودگذر (دنیا) را مى طلبد، آن مقدار را که بخواهیم به هر که اراده کنیم، مى دهیم. سپس دوزخ را براى او قرار خواهیم داد، که در آتش سوزانش مى سوزد در حالیکه نکوهیده و راندهء (درگاه خدا) است. و آن کسیکه سراى آخرت را بطلبد، و براى آن سعى و کوشش کند، در حالیکه ایمان داشته باشد، سعى و تلاش او، پاداش داده خواهد شد. هر یک از این دو گروه را از عطاى پروردگارت، بهره و کمک مى دهیم، و عطاى پروردگارت هرگز (از کسى) منع نشده است. ببین چگونه بعضى را (در دنیا) بر بعضى دیگر برترى بخشیده ایم. درجات آخرت و برترى هایش، از این هم بیشتر است. ۱۸ تا ۲۱ اسراء.
تفسیر: خداوند دربارهء طالبان دنیا، دو قید قائل مى شود: اول اینکه همهء آنها به آنچه می خواهند نمی رسند، و دوم اینکه همانها هم که می رسند، همهء خواسته هایشان اجابت نمیشود و در قیامت، هر دو اهل دوزخند.
اما کسیکه آخرت را بطلبد و سعى و کوشش خود را در این راه به کار بندد، در حالیکه ایمان داشته باشد، خداوند، قدرشناس سعی او خواهد بود(سَعْیُهُمْ مَشْکُوراً).
بنابراین، براى رسیدن به آخرتی آباد، سه امر اساسى شرط است:
۱) ارادهء انسان برای کسب آخرت.
۲) این اراده، محدود در محیط فکر و اندیشه نباشد، بلکه، انسان را به حرکت وادارد، و آخرین سعى و تلاش خود را به کار بندد(کلمه سَعْیَها یعنی چیزى فروگذار نکند).
۳) همهء اینها توأم با ایمان باشد.
خداوند در مورد پاداش طالبان آخرت نمى فرماید بهشت، بلکه می فرماید: سعى و تلاش آنها مورد تشکر و قدردانى پروردگار خواهد بود. چرا که تشکر و قدردانى هر کس به اندازهء شخصیت و سعهء وجودى اوست، نه به اندازهء عملى که طرف مقابل انجام داده، پس تشکر و قدردانى خدا متناسب با ذات بى پایان اوست. نه فقط بهشت بلکه انواع نعمتهاى مادى و معنوى و هر آنچه در تصور ما بگنجد و نگنجد در آن جمع است.
سپس می فرماید: ما هر یک از این گروه دنیا طلب و گروه آخرت طلب را از عطاى خود بهره مى دهیم و امداد مى کنیم. این اصل رحمانیت خداست.
اما در مورد آخرت طلبان، آن اندازه نعم دنیا را عطا میکند که مسیری را که انتخاب کرده اند، راحتتر و آسانتر طی کنند. نه اینکه به انحراف کشیده شوند.
و در آیهء بعد، می فرماید: تفاوت تلاشها در این دنیا باعث تفاوت در بهره گیرى هاست، در کارهاى آخرت نیز همین اصل، حاکم است، با این تفاوت که این دنیا محدود است و تفاوت هایش هم محدود، ولى آخرت نامحدود، و تفاوت هایش نیز نامحدود است، و در دنیا ممکن است کسی استحقاق چیزی را که بدست آورده نداشته باشد و یا برعکس، ممکن هم هست کسی به آنچه استحقاقش را دارد دست نیابد، اما در آخرت چنین نیست.
👈 👈 حالا ممکن است گفته شود افرادى را در این جهان مى بینیم که بدون تلاش و کوشش، بهره هاى وسیع مى گیرند!
شاید آنها مومنان سخاوتمندانی باشند که خداوند، رزق افرادی دیگر را در دست آنان قرار داده. شاید هم طبق آیات ۸۲ تا ۸۵ توبه، خدا می خواهد با عطای مال به منافقان، آنها را در دنیا عذاب کند.
بهرحال، تشخیص چرایی و چگونگی وضعیت مالی افراد مختلف فقط با خداست و هرگز نمی توانیم قضاوت صحیحی داشته باشیم. یک فرد باایمان فقط موظف است در مسیر خدا، برای کسب روزی تلاش کند و طبق آموزه های دین برای وسعت رزقش دعا کند و به آنچه خداوند، صلاح می بیند که در اختیارش بگذارد، راضی باشد.
👈 👈 پاسخ به یک دوگانگی ظاهری:
در بعضى از آیات، مال بعنوان خیر، معرفى شده(۱۸۰بقره)
و در جایی، مواهب مادى، فضل خداست (۱۰جمعه)
در جاى دیگر مى فرماید: همهء نعمتهاى روى زمین را براى شما آفریده است(۲۹بقره)
و در آیاتی دیگر، قویّاً دنیا را تحقیر می فرماید:
دنیا متاع فانى است(۹۴نساء)
دنیا مایهء غرور و غفلت است(۲۰حدید)
و در موردی دیگر آنرا وسیلهء سرگرمى و بازیچه معرفی میکند(۶۴عنکبوت)
این تعبیرات ظاهراً دوگانه به این معنی است که اگر مواهب جهان مادى، بعنوان وسیله اى براى رسیدن به سعادت و تکامل معنوى انسان، مورد بهره بردارى قرار گیرد، قابل تحسین است. اما اگر بعنوان یک هدف و نه وسیله، مورد توجه قرار گیرد، باعث میشود انسان از ارزشهاى معنوى و انسانى دور، و گرفتار غرور و غفلت و طغیان و سرکشى و ظلم گردد. اولی دنیای ممدوح، و دومی دنیای مذموم است.
✅ در حقیقت، مفهوم این آیات اینست که ضمن تلاش برای کسب معیشت حلال، اولا نباید از یاد خدا و انجام عبادات غافل شویم و دوم، نباید آنچنان دلبستهء آن شویم بطوریکه کسانی را که باید آنرا در اختیارشان قرار دهیم محروم کنیم، و یا اگر خسارتی به آن وارد شد، محزون و غمگین شویم.
به این ترتیب دنیا را وسیلهء کسب آخرت کنیم.