eitaa logo
عاشقان ولایت روستای محمداباد
165 دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
17.2هزار ویدیو
139 فایل
اهداف کانال،نشر مطالب مهدوی ،شهدایی،سیاسی ،تحلیلی بصیرتی در راستای جهاد تبیین و در امتداد خط سرخ شهیدان ❣️ان شاءالله لینک دعوت؛👇 @payegahhabibenmazaher
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 صفحه استاد پناهیان متعاقب دیدار رهبری و انصارالله یمن وعده اخبار مهم در روزهای آتی داد ....
🔴 🇾🇪🏴‍☠سخنگوی انصارالله یمن: رژیم صهیونیستی عصر دیروز بصورت علنی جنگ را آغاز کرد و از این پس ما بدون هیچ حد و مرزی عمق سرزمین های اشغالی را هدف قرار می‌دهیم.
حوثی های یمن با پوستری اسرائیل را تهدید کردند. عبدالسلام جحاف هم اکنون در توییتر: به شما می‌گوییم که تل آویو ناامن است هرچه سریعتر سرزمین های اشغالی را ترک کنید ارتش یمن در بیانیه ایی جدید اعلام کرد : اسراییل دیگر در امان نخواهد بود رسانه های عبری: ماهواره‌ها تدارکات حوثی‌ها را برای ده‌ها پهپاد و موشک بالستیک در مناطق مختلف یمن رصد می‌کنند، آماده‌سازی مشابه آنچه که ایران در ۱۴ آوریل انجام داد.
⭕️امان نامه برای فرزندان ام البنین سلام الله علیهاشمر با حضرت ام البنین سلام الله علیها از یک قبیله بودند. عصر تاسوعا شمر در برابر یاران امام حسین علیه السلام ایستاد و فریاد کشید: «پسران خواهر ما کجا هستند؟» منظور او حضرت عباس علیه السلام و برادران ایشان یعنی عبدالله، عثمان و جعفر بود. 🔺حضرت عباس و برادران ایشان که نزد اباعبدالله علیه السلام نشسته بودند سکوت کردند و جواب شمر را ندادند. امام حسین علیه السلام فرمودند : «پاسخ او را بدهید، هرچند که فاسق است.» حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام و برادران ایشان از خیمه بیرون آمده و فرمودند: «چه می‌گویی؟» 🔸شمر گفت : «ای پسران خواهر ما! شما در امان هستید. خودتان را به‌خاطر حسین به کشتن ندهید و به فرمان امیرالمؤمنین یزید درآیید تا در امان باشید.» ♦️حضرت عباس علیه السلام و برادرانشان پاسخ دادند : «دستت بریده شود ای شمر. امان‌نامه آورده‌ای؟ خداوند تو و امان‌نامه‌ات را لعنت کند. ای دشمن خدا! از ما می‌خواهی که برادرمان حسین (ع) فرزند فاطمه زهرا س و رسول خدا ص را رها کنیم و به فرمان لعنت شدگان و فرزند لعنت شدگان درآییم؟ هرگز! آیا ما در امان باشیم و فرزند پیغمبر را امانی نباشد؟!» 🔸شمر با شنیدن پاسخ کوبنده حضرت عباس علیه السلام و برادرانش در حالی که خشمگین بود و ناسزا می‌گفت، به لشکرگاه خودش برگشت.
🔻محسن هاشمی رفسنجانی در برنامه تلویزیونی اعلام کرده؛ من اصلاح‌طلبِ معتدلم و قطعا با رسایی که افشا کرد بابام تو استخر(فرح) فوت کرد، تسویه حساب خواهم کرد!جناب آقای معتدل پدر شما پشت میز کارش فوت کرد؟ در جبه‌های حق علیه باطل فوت کرد؟ فقط صرف این‌که آقای رسایی مکان فوت پدر شمارو بازگو کرده، تندرو محسوب میشه؟! جل الخالق!
. ♨️ محسن هاشمی: 🔹رسایی اصولگرای تندرو است و من اصلاح طلب میانه رو 🔹با رسایی تسویه حساب دارم چون هر چه از دهانش درمی‌آید می‌گوید. او بود که استخر فرح را مطرح کرد! ✍در مورد تندرو بودن و میانه رو بودن، رهبری معظم قبلا توضیحات مبسوط ایراد فرمودند!(فیلم پایین) اما اینکه بخوان امثال رسایی رو با انگ تندرو بودن از میدان به در کنن ترفندی نخ نما هست که مردم ولایتمدار و بصیر در انتخابات نشون دادند که میشناسند و گول نخواهند خورد! اینها همون کسانی هستند که توییت تمجید رسایی از حاج قاسم عزیز رو به اسم اهانت به این شهید بزرگوار به مردم بی اطلاع معرفی کردند که نشان از ذات شون داره و توضیح بیشتر بی فایدست. رسانه این قدرت رو داره که سیاه رو سفید و سفید رو سیاه نشون بده! گول نخوریم...
هدایت شده از اخبار سیاسی
سلام و ادب💐✋ دوره آموزشی هم‌رزمان حسین ویژه علاقمندان فرهنگیان و مبلغین هم اکنون در حال برگزاری است علاقمندان می‌توانند وارد لینک زیر شده و از مباحث استفاده نمایند https://www.skyroom.online/ch/nehzat_123/nezamtabeen 🖇مدرسه تبیین @nahzattabeen ـــــــــــــــــــــــ 🤚 لبیک یا زینب 🌐 مبلغات‌ شبکه ساز مدرسه تبیین https://eitaa.com/nahzattabeen
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف از شرکت در مجالس سیدالشهدا چیست ؟ سخنران مهندس سلمان قنبری مدرسه روضه کاری از گروه فرهنگی قدیم الاحسان
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هدف از شرکت در مجالس سیدالشهدا چیست ؟ سخنران مهندس سلمان قنبری مدرسه روضه کاری از گروه فرهنگی قدیم الاحسان