فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹تاثیر فرد بی نماز در خانه
🔹روایتی که در طول عمرم نشنیده بود.
#مجتهد_تهرانی
📣📣📣📣📣📣📣📣
🌷﷽🌷
موضوع نشست :
#تاثیرنتیجهانتخاباتآمریکادرایران
سخنران : استادمعلمی
🗓 زمان: سه شنبه ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
🌍مکان : کانال فاطمه زهرا سلام الله علیها
👇👇👇👇👇👇👇
کانال فاطمه زهرا ( سلام الله علیها)👇
╭─┅══❀🌸✨🌸❀══┅─╮
@paykah
╰─┅══❀🌸✨🌸❀══┅─╯
⛔️ چرا ضدانقلاب خارج نشین و داخلی ها فتیله ایجاد آشوب در آبانماه را پایین کشیدند؟
✍سعید درخشان کارشناس مسائل امنیتی:
طبق شواهد و قرائن قرار بود با افزایش نارضایتی ها و گرانی ها اعم از ریزش دستوری بورس تا گروگان_گیری_معیشت مردم توسط مدیران غربگرا و احتکار سازماندهی شده کالاهای اساسی در گمرک ها فشار را بر جامعه زیاد بکنند تا در آستانه سالگرد فتنه بنزینی سال گذشته دوباره آشوبها در کشور کلید زده شود.
اما به یکباره شاهد تغییر معادلات و پایین کشیدن فتیله نارضایتی تراشی در جامعه هستیم و در آستانه سالگرد فتنه بنزینی آبانماه شاهد کمترین تحرکی برای ایجاد آشوب در کشور هستیم.
دو دلیل عمده برای این تغییر رفتار دشمنان داخلی و خارجی بیان شده است .
1⃣دلیل اول پیروزی بایدن در آمریکا و تغییر راهبرد جریان غربگرا از اقدامات سخت و خیابانی به اقدامات نرم و فریب افکار عمومی در بستر اجتماعی و فرهنگی و سیاسی برای تغییر معادلات نظام است.
2⃣دلیل دوم حفظ زیرساخت مدیریت افکار عمومی توسط شبکه های نفوذ: فضای مجازی کشور با مختصات فعلی کاملا در اختیار دشمنان است و به راحتی در این بستر در حال مدیریت افکار عمومی ایرانیان هستند . لذا ایجاد هرگونه شورش و آشوب در کشور باعث اقدام اساسی نظام برای کنترل و مهار مدیریت دشمنان در فضای مجازی خواهد شد خصوصا که این روزها در مجلس شورای اسلامی طرحی برای صیانت فضای مجازی کشور در دست بررسی است.
شبکه نفوذ دشمن بشدت پیگیر است تا طرح ساماندهی فضای مجازی در مجلس به نتیجه نرسد و در چرخه بروکراسی اداری مشمول گذشت زمان بشود . لذا ایجاد هرگونه آشوب در کشور باعث تسریع در تصویب این طرح و خروج مدیریت فضای مجازی کشورمان از دست دشمنان خواهدشد .
لازم است نمایندگان مجلس هوشیار باشند و فریب برخی تحلیل های غلط را نخورند و هرچه سریعتر برای آزادسازی فضای مجازی از اشغال دشمنان اقدام نمایند.
🆔 @paykah
♦️هشدار سردار حاجیزاده به آمریکا؛ انتقام قطعی است
🔹سردار حاجی زاده در دیدار با وزیر دفاع عراق: جمهوری اسلامی ایران، دوست دوران سخت ملت عراق بوده و همواره به یکپارچگی و قدرتمندتر شدن این کشور میاندیشد. انتقام از اقدام امریکا در ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حتمی و قطعی است.
🔹ملت ایران و عراق هیچگاه فراموش نمیکنند که امریکای تروریست حاج قاسم سلیمانی را که مهمان شما و در خانه شما بود، شهید کردند و نباید فراموش کنیم که قهرمان ملی عراق ابومهدی المهندس را آمریکا شهید کرد.
🔹عناد سعدون وزیر دفاع جمهوری عراق: عراق هیچگاه حمایتهای برادرانه جمهوری اسلامی ایران از عراق در مقابله با داعش را فراموش نخواهد کرد. امیدواریم با توسعه همکاریها و مناسبات فی مابین توانمندیهای نیروهای مسلح عراق برای مقابله با دشمنان استقلال، امنیت و آرامش این کشور تقویت شود/ مهر
✅
📣📣📣📣📣📣📣📣
🌷﷽🌷
موضوع نشست :
#تاثیرنتیجهانتخاباتآمریکادرایران
سخنران : استادمعلمی
🗓 زمان: سه شنبه ۱۳۹۹/۰۸/۲۷
🌍مکان : کانال فاطمه زهرا سلام الله علیها
👇👇👇👇👇👇👇
کانال فاطمه زهرا ( سلام الله علیها)👇
╭─┅══❀🌸✨🌸❀══┅─╮
@paykah
╰─┅══❀🌸✨🌸❀══┅─╯
📣📣📣📣
کانال در حال برگزاری نشست می باشد
شروع نشست 👇👇👇
سخنران : استاد معلمی بزرگوار
موضوع : تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا در ایران