هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
✅هفت مصیبتِ شام از زبان امام سجاد علیه السلام...
✍از امام سجاد علیه السلام پرسیدند: سخت ترین مصائب شما در سفر کربلا کجا بود؟در پاسخ سه بار فرمودند: الشّام، الشّام، الشّام... امان از شام ! در شام هفت مصیبت بر ما وارد آوردند که از آغاز اسیری تا آخر ، چنین مصیبتی بر ما وارد نشده بود:
▪️1.ستمگران در شام اطراف ما را باشمشیرها احاطه کردند و بر ما حمله مینمودند و در میان جمعیت بسیار نگه داشتند و ساز و طبل میزدند.
▪️2.سرهای شهداء را در میان هودجهای زنهای ما قرار دادند. سر پدرم و سر عمویم عباس(علیه السلام) را در برابر چشم عمههایم زینب و ام کلثوم(علیها سلام) نگهداشتند و سر برادرم علی اکبر و پسر عمویم قاسم(علیه السلام) را در برابر چشمان خواهرانم سکینه و فاطمه میآوردند و با سرها بازی میکردند، و گاهی سرها به زمین میافتاد و زیر سم سُتوران قرار میگرفت.
▪️3.زنهای شامی از بالای بامها، آب و آتش بر سر ما می ریختند، آتش به عمامهام افتاد و چون دستهایم را به گردنم بسته بودند نتوانستم آن را خاموش کنم. عمامهام سوخت و آتش به سرم رسید و سرم را نیز سوزاند.
▪️4.از طلوع خورشید تا نزدیک غروب در کوچه و بازار با ساز و آواز ما را در برابر تماشای مردم در کوچه و بازار گردش دادند و میگفتند: «ای مردم! بکُشید اینها را که در اسلام هیچ گونه احترامی ندارند؟!»
▪️5.ما را به یک ریسمان بستند و با این حال ما را در خانه یهود و نصاری عبور دادند و به آن ها میگفتند: اینها همان افرادی هستند که پدرانشان، پدران شما را (در خیبر و خندق و ...) کشتند و خانههای آنها را ویران کردند . امروز شما انتقام آنها را از اینها بگیرید.
▪️6.ما را به بازار برده فروشان بردند و خواستند ما را به جای غلام و کنیز بفروشند ولی خداوند این موضوع را برای آن ها مقدور نساخت.
▪️7.ما را در مکانی جای دادند که سقف نداشت و روزها از گرما و شبها از سرما، آرامش نداشتیم و از تشنگی و گرسنگی و خوف کشته شدن، همواره در وحشت و اضطراب به سر میبردیم...
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌 پیامی به تشنگان
❇️ رهبر انقلاب در یکی از جلسات قرائت خطبهی عقد، به سخنرانی خود در سازمان ملل در سال ۶۶ اشاره کردند و فرمودند:
🎙 «من در یک سخنرانی در سازمان ملل، حدود یک ساعت و اندی راجع به خانواده صحبت کردم. بعد به من اطلاع دادند که تلویزیونهای آمریکا با اصراری که در سانسور حرفهای ما دارند، این صحبتها را چند بار پخش کرده و تفسیر هم گذاشتهاند. فقط به خاطر گفتن یک کلمه دربارهی خانواده!
یعنی پیام متضمن مسأله خانواده، امروز برای غرب یک پیامی است مثل آب خنکِ گوارا. چون کمبود آن را حس میکنند.۷۶/۹/۲۴
💥 حال و پس از گذشت سی و دو سال از آن سخنرانی، ویدئو این قسمت از سخنرانی ایشان در سازمان ملل منتشر میشود.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از خادم الرضا"ع"
〰〰〰〰🍃
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
🍃〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🍃اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍃
🍃 روز پنج شنبه روز زیارتی امام حسن عسکری علیه السلام 🍃
اَللّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیکَ الفَرَجْ
🍃 لا اله الا الله الملک الحق المبین 🍃
🍃〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
〰〰〰〰〰〰🥀🍃
زیارت امام حسن عسکری در روز پنج شنبه
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَلِيَّ اللّهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّهِ وَ خَالِصَتَهُ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا إِمَامَ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثَ الْمُرْسَلِينَ وَ حُجَّةَ رَبِّ الْعَالَمِينَ، صَلَّى اللّهُ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ، يَا مَوْلايَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، أَنَا مَوْلًى لَكَ وَ لِآلِ بَيْتِكَ، وَ هَذَا يَوْمُكَ وَ هُوَ يَوْمُ الْخَمِيسِ، وَ أَنَا ضَيْفُكَ فِيهِ وَ مُسْتَجِيرٌ بِكَ فِيهِ، فَأَحْسِنْ ضِيَافَتِي وَ إِجَارَتِي بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ.
〰〰〰〰〰〰〰〰🍃🥀
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🍃🥀〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰🏴🥀🍃
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🍃🥀بسم الله الرحمن الرحيم 🥀🍃
🥀اِلهي عَظُمَ الْبَلااءُ ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ ، وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ، وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ، وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ ؛
🥀اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ، اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ، وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛
🥀يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛
يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛
🥀يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ
🍃🥀🏴🍃🥀🏴🍃🥀🏴🍃🥀
وبراي سلامتي محبوب
✨اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .
*اللهم عجل لولیک الفرج*
🍃🥀〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🥀اللّهمَّ صَلِّ عَلیٰ فاطِمَةَ و أبیها و بَعْلِِها وَبَنیها و السِّرِّ الْمُسْتَودَعِ فیها بِعَدَدِ ما أحاطَ بِهِ عِلْمُک.
🥀اللهمَّ صلٍّ علی مُحَمّد و آل مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم
منتظران مهدی زهراییم
🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀🍃🥀
سلامتی سربازان امام زمان "عج" پنج صلوات
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🍃🥀〰〰〰〰〰〰〰〰
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
مولای متقیان حضرت علی علیه السلام :
كُلُّ وِعَاءٍ يَضِيقُ بِمَا جُعِلَ فِيهِ إِلَّا وِعَاءَ الْعِلْمِ فَإِنَّهُ يَتَّسِعُ بِهِ
هر ظرفي با ريختن چيزي در آن پر مي شود جز ظرف دانش كه هر چه در آن جاي دهي، وسعتش بيشتر مي شود.
نهج البلاغه ، حکمت۲۰۵
🍃🍃
پـر می شود با ریختن هر چیز ، ظرفهـا
جز ظرف علم ودانش که هست استثناء
هر چه جای دهی وسیعتر می شود آن
علم مفیـد بخواه ، قـُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْمـاً
ان شاءالله
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
@payyyam
〰〰〰〰🍃🥀
استاد قرائتی حفظه الله تعالی :
سوره طه
فَتَعالَى اللَّهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ وَ لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ مِنْ قَبْلِ أَنْ يُقْضى إِلَيْكَ وَحْيُهُ وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً «114»
پس (بدان كه) بلند مرتبه است خداى فرمانرواى بر حقّ، و تو (اى پيامبر!) بر خواندن قرآن پيش از آنكه وحى آن بر تو پايان يابد شتاب مكن و بگو: پروردگارا! علم مرا زياد كن.
🍃🥀 نکته ها :
از عبارت «لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ» بهدست مىآيد كه پيامبراكرم صلى الله عليه و آله مجموعه آيات قرآن را مىدانسته و آن را پيشخوانى مىكرده است واين خود دليل روشنى است بر آنكه قرآن مجيد دو بار بر پيامبر نازل شده است، يكبار به صورت دفعى و بار ديگر به شكل تدريجى و آنچه را پيامبر در نزول دفعى در شب قدر دريافت كرده بوده، در هنگام نزول تدريجى، قبل از وحى مىخوانده است.
ميان شتابزدگى و عجله از يك طرف و سرعت و سبقت كه در قرآن با عباراتِ «سارِعُوا» ، «سابِقُوا» مورد ستايش و دستور قرار گرفته از طرف ديگر، تفاوت و اختلاف اساسى وجود دارد. حُسن سرعت و سبقت در جايى است كه تمام مسائل محاسبه و تنظيم شده باشد، لذا نبايد فرصت و وقت را از دست داد، ولى شتابزدگى و عجله در جايى است كه هنوز موعد انجام نرسيده و يا نياز به تكميل و بررسى است، از اين روى مىبايست درنگ كرد.
سرچشمهى عجله و شتاب، گاه امور منفى چون كم صبرى، غرور و اظهار وجود است كه البتّه اين صفات، مذموم، و از ذات مقدّس نبوى به دور است، و گاهى به خاطر شدّت عشق و علاقه به دريافت مطلب و دلسوزى براى حفظ چيزى است، كه در اين صورت امر نيكويى به شمار مىرود و تعجيل پيامبر صلى الله عليه و آله در وحى از اين جهت بوده است، يعنى دريافت عاشقانه، و هيجان و نگرانى براى حفظ وحى.
خداوند، حضرت موسى عليه السلام را براى آموزش در اختيار حضرت خضر گذاشت، لذا موسى عليه السلام از او كسب اجازه كرد كه «هَلْ أَتَّبِعُكَ عَلى أَنْ تُعَلِّمَنِ مِمَّا عُلِّمْتَ رُشْداً» آيا اجازه مىدهى كه من همراه و پيرو تو باشم تا از آنچه آموختهاى به من نيز بياموزى؟ امّا تعليم و آموزش پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله را ذات مقدّس الهى بر عهده گرفت و به او فرمود: «قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً» بگو: پروردگارا! علم مرا زياد كن.
اوّلين معلّم، خداوند علّام و عليم است، «عَلَّمَ آدَمَ الْأَسْماءَ» ، «الرَّحْمنُ، عَلَّمَ الْقُرْآنَ عَلَّمَهُ الْبَيانَ» پس علم را از او بخواهيم. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
در حديث آمده است كه رسول اكرم صلى الله عليه و آله فرمودند: اگر روزى بر من بگذرد و در آن بر علم من افزوده نشود، آن روز براى من مبارك نيست.
🍃🥀 پیام ها :
1- آفرينش بىهدف و انسان رها نيست، زيرا بيهودگى وبىهدفى در شأن خدا نيست. «فَتَعالَى اللَّهُ»
2- ذات مقدّس الهى را از هر فكر و انديشهاى برتر و افعال او را از هر امر باطل، پاك ومنزّه بدانيم. «فَتَعالَى اللَّهُ»
3- حكومت حكيمانه، حقيقى، مطلق ومنحصربهفرد، از آنِ خداست. «الْمَلِكُ الْحَقُّ»
4- پيامبر اسلام صلى الله عليه و آله عاشقانه طالب شنيدن و گرفتن وحى بود. «لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ»
5- فراگيرى هر چيزى به تناسب خود آدابى دارد. «لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ»
6- نهىها وعتابهاى قرآن نسبت به پيامبر، نشانهى صداقت پيامبر است وگرنه كسى خود را مورد نهى وعتاب قرار نمىدهد. «لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ»
7- در بيان قوانين الهى، بايد به شرايط زمانى توجّه كرد. لا تَعْجَلْ ... قَبْلِ أَنْ يُقْضى
8- علم را از عالم حقيقى طلب كنيم. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
9- براى علم و دانش نهايتى نيست و فارغ التحصيل معنا ندارد. «زِدْنِي عِلْماً»
10- علم حقيقى، قرآن مجيد است. «لا تَعْجَلْ بِالْقُرْآنِ- وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
11- اگر كسى را از چيزى نهى مىكنيم، در مقابل، راه صحيح و حقّ را هم به او نشان دهيم. «لا تَعْجَلْ- قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
12- افزون طلبى در كمالات ارزش است. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
13- علم، وسيلهى رشد انسانهاست. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
14- علمى داراى ارزش و اعتبار است كه همراه با فراگيرى آن، ظرفيّت انسان نيز زياد شود و رشد كند. «زِدْنِي عِلْماً»، نه، «زد علمى»
15- اگر چه خداوند مىتواند بدون دعا هم لطف كند، ولى از پيامبرش مىخواهد كه دعا نمايد. «قُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
16- در دعا از كلمه ربّ و ربوبيّت خدا استمداد كنيم. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
17- جز خداوند، علم همه حتّى علم پيامبر محدود است. «رَبِّ زِدْنِي عِلْماً»
🍃🥀〰〰〰〰〰〰〰〰
@payyyam
〰〰〰〰🇮🇷🥀🍃
السلام علیک یا ابا عبدالله
〰〰〰〰〰〰〰〰〰
توصیه شهید به دانش آموزان
برادران عزیز بسیجی دانش آموز ! زیاد درس بخوانید چون جامعه ما فردا به متخصّصین
متعهد چون شما شدیدا نیاز دارد و شما آینده سازان فردای میهن اسلامی مان هستید.
شهید جعفر مقدم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
امام خامنه ای حفظه الله تعالی :
شما در محدودهی نفوذ خودتان هر مقداری که میتوانید تأثیر بگذارید - کاری کنید که بچّهها در راه مستقیم و صراط مستقیم ثابتقدم بمانند. اگر چنانچه در صراط مستقیم ثابتقدم ماندند و حرکت کردند، هر کسی جای خودش را پیدا میکند؛ هر کسی موقعیّتی را که میتواند مفید باشد، پیدا میکند و هیچ لزومی ندارد که من بگویم شما در فلان رشته کار کنید، در فلان قضیّه کار کنید؛ نه، وقتی ثابتقدم بودند در راه خدا، میفهمند چه کار باید بکنند؛ این توصیهی مؤکّد بنده است.»
همچنین رهبر انقلاب در این دیدار، در سفارش به یکی از طلاب جوان حاضر در جمع فرمودند: «سفارش؛ آقاجان! درس را خوب بخوان؛ انشاءاللّه ملّای خوبی بشوی و بتوانی در لباس پیغمبر برای اسلام خدمت کنی. اگر شما روحانیِ فاضلِ ملّایِ متدیّنِ متقّیای بشوید، فایدهتان خیلی بیش از خیلی چیزهای دیگر است...» ۹۸/۶/۱۱
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
با کسی نشست و برخاست بکنید که همین که او را دیدید به یاد خدا بیفتید، به یاد طاعت خدا بیفتید؛ نه با کسانی که در فکر معاصی هستند و انسان را از یاد خدا باز می دارند.
@bahjat_ir
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
حدیث روز :
مولای متقیان حضرت علی علیه السلام :
كُلُّ وِعَاءٍ يَضِيقُ بِمَا جُعِلَ فِيهِ إِلَّا وِعَاءَ الْعِلْمِ فَإِنَّهُ يَتَّسِعُ بِهِ
هر ظرفي با ريختن چيزي در آن پر مي شود جز ظرف دانش كه هر چه در آن جاي دهي، وسعتش بيشتر مي شود.
نهج البلاغه ، حکمت۲۰۵
🍃🥀🍃
پـر می شود با ریختن هر چیز ، ظرفهـا
جز ظرف علم ودانش که هست استثناء
هر چه جای دهی وسیعتر می شود آن
علم مفیـد بخواه ، قـُلْ رَبِّ زِدْنِي عِلْمـاً
ان شاءالله
خادم الرضا"ع"
#پیام_رسان_ولایت
〰〰〰〰〰🇮🇷🥀🍃
اَللّهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وال مُحَمَّدٍ
وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@payyyam
هدایت شده از در محضر استاد بروجردي
٤٧
#تهذيب_نفس
ادامه بحث تفكر
انسان باید اهل علم و عمل باشد و در حالات و در ملکات نفسانیه خود فكر كند، چه ملکات نفسانیه مثبت چه منفی .
بطور مثال از نظر علمی بچه ای را که از پوشک می گیرند بايد در ده جای خانه لگن بگذارند و نگویند اینجا را نجس نکن ، آنجا را نجس نكن ، اصلا نبايد تحت فشار باشد اگر بگویید صبر کن تحمل كن، بخیل می شود، یعنی ما به اين ميزان در معرض آسيب هستيم، اگر روان فرد آسیب ببیند تا بزرگی همراه او است، بايد یک طول زماني مراقبه داشته باشد و به قبح کار خود پی ببرد تا رذیله بخل را از خودش دور کند قابل رفع شدن است ولی سختی دارد.
در ملکات خوب خود هم فکر کند مثل بخشش، حالا در ملکه بخل فکر کند چرا راحت اهل پرداخت نیست بدی ان را متوجه شود بعد روی خود کار کند و پرداخت صحیح داشته باشد واهل بخشش شود
در هر رشته ايي كه تخصص دارد فکر کند آيا تخصصش در این ملکات اخلاقی تأثير گذار هست یا نه؟
ش پشت کتاب درسی نوشته بود: درخت تو گر بار دانش بگیرد
به زیر آورد چرخ نیلوفری را
متوجه باشد علامت علم، تواضع است اگر اهل علم هست باید متواضع هم باشد اگر اهل علم هست و خود را از دیگران بالاتر می بیند علم برای او نفعي نداشته است اگر نگاهش به دیگران تحقیر آمیز است ، علم او به هیچ درد زندگی اش نخورده است.
زینت علم حلم است، اگر علم میزان تحمل را بالا نبرده و برای فرد هیچ ملکه صحیحی نساخته است،علم او نافع نبوده و اگر اهل معرفت است و علمش علم معارف است توجه كند از وقتی یاد می گیرد به خلق الله بیشتر علاقمند شده یا کمتر؟ آدمها را بیشتر دوست دارد یا یک سره اهل انزوا می شود؟
همین روزها که سر مقدس اباعبدلله علیه السلام هرجا قرار دارد و نور می دهد، همراهان اباعبدلله هم چنین اند نور می دهند ، اگر واقعا کسی اهل نور است خلوت و انزوا را برای جلوه گری انتخاب نمی کند.
نور، جمع را می طلبد وقتی جمعیت زیاد هستند نور بیشتر است، هزارو چهارصد سال است كه یک سر چه جاذبه ای دارد ! اگر انسان اهل نور باشد باید جاذبه اش خیلی فراوان باشد، نگوید انقدر نورانی شدم طاقت هیچ کس را ندارم ، آدمها را دوست ندارم.
اصلا فرض کند آدمها تاریک هستند بالاخره بايد نوري برود و روشنشان کند، آيا دوست دارد آنها در تاریکی بمانند؟ یک دلیل این که حضرت اباعبدلله فرصت خواستند و اجازه ندادند عصر تاسوعا جنگ شود همين بود كه هر كس می خواهد بیاید ، رجوع كند و فرصت نهایی در اختیارش باشد.
امام می فرمایند : ببینید با این علمی که پیدا کردید محبتتان به افراد بیشتر یا کمتر شده است تواضعتان چگونه شده؟ نکند به خاطر یک ذره علم نگاهتان به افراد ابلیسی و از بالا به پایین است، چهار کلمه یاد گرفته فلاسفه و علما و حکماء و اهل عبادت را رد می کند به همه مردم می گوید اینها که حیوان هستند، به واسطه همین امر هیچ کس را قبول ندارد.
سر و صداي خورده علم خیلی زیاد است پول خورد است اذیت کن و سنگین است و باید بداند این اصطلاحاتي که یاد گرفته مانع و حجاب شده است ، اجازه نمي دهد خدا را ببیند، یاد گیری ما باید ما را از عالم ماده رها کند نه اينكه روز به روز بیشتر اسیر مادیات شويم و در سجن طبیعت محبوس گرديم و زنجیری شیطان شويم
بعضي ها در عالم طبیعت زندان شده اند خیلی حرف محبت خدا و معرفت را می زنند ولی زنار که کراوات و علامتی بوده است برای صلیبی ها و نماد نفسانیت است ، مي بندد ، در واقع کراوات نفس را بسته و بت پرست شده است و بت نفسش را در آغوش گرفته است .
او فکر می کند بنده است، در حاليكه عبد نفس است .
خدا به حضرت موسی گفت بدتر از خودت را بیاور ! موسی گفت : نزدیک بود سگی را بیاورم ولی دیدم شاید او بهتر است. خدا گفت اگر او را می آوردی، کلیم من نمی شدی، ابلیس با تکبرش از جوار حق اخراج کسی که متکبر است تاریک است و تاریکی را عرضه مي كند.
ادامه دارد
استاد بروجردي
كلاس شرح تهذيب نفس
٩٨/٦/٢٣
كانال در محضر استاد بروجردي را در پيام رسانهاي زير دنبال كنيد
پيام رسان سروش پلاس
sapp.ir/darmahzareostadbroujerdi
پيام رسان بله
https://ble.im/boroojerdi
پيام رسان گپ
https://gap.im/darmahzar
پيام رسان ايتا
https://eitaa.com/darmahzareostadbroujerdi
تلگرام
@darmahzar
لينك سايت حوزه علميه السلطان علي بن موسي الرضا(ع)👇
http://bit.ly/2WTptgK
قسم به روح خمینی،قسم به سیدعلی
به امر رهبر و فرمودهای شخص ولی
قسم به عارف جبهه،به مصطفی چمران
به گریه دردل سنگر،تلاوت قرآن
قسم به ترکش وقطع نخاع وجانبازی
قنوت ودست جدای حسین خرازی
قسم به جوخه اعدام وسینه نواب
به عالمان شهید فتاده در محراب
به انتهای افق،سرگذشت حاج احمد
خوراک کوسه شدن درتلاطم اروند
قسم یه پیکربی سر،قسم به حاج همت
به چادر و به حجاب زنان باعفت
به صبح دوکوهه،به دردوصبراز رنج
غروب دشت شلمچه،به کربلای پنج
قسم یه سیدحسن شیرمردحزب الله
به جنگ سی وسه روزه،نبردحزب الله
قسم به حنجرلگدشده حجاج درمکه
به رمل های روان و به مقتل فکه
قسم به باکری وباقری وزین الدین
به غرش نهم دی به فتنه رنگین
قسم به تنگه مرصادوعقده ازصیاد
به غربت اسرا و شکنجه و فریاد
قسم به روح هنر از نگاه آوینی
به جنگ معتقدان ضدرنگ بی دینی
قسم به قدرت خون دربرابر شمشیر
به یک پدرکه نیامدپسر، اوشدپیر
به مادرسه شهیدی که خم نکرد ابرو
به تکه تکه شدن در مصاف رو در رو
به دست خالی رزمنده ای که میجنگید
به آن جنازه که باچشم بازمیخندید
قسم به خون خلیلی شهید راه حیا
به ندبه وبه کمیل و زیارت عاشورا
که تارمق به تنم هست مکتبی هستم
حسینی ام وفدایی سیدعلی هستم
🌹به برکت صلوات برمحمدوال محمد(ص)
هفته دفاع مقدس گرامی باد
🌾🌾sapp.ir/tofir1345🌾🌾