🔴فقط شورای نگهبانی که ما می گوییم!
🔺گاه آسیب شناسی تجربیات تلخ، ما را به ارائه راه حل هایی می رساند که خود آسیب زا هستند. ما از تفسیر به رأی قانون زیاد خوده ایم؛ اما اجرای قانون هیچ وقت پشیمانی نمی آورد. نمی شود گاه منتقد عدم اجرای قانون باشیم و گاه مطالبه گر توقف اجرای قانون.
🔹نامه ای به #شورای_نگهبان نوشته شد که «آقای شورای نگهبان بیا در راستای نیل به #انتخاب_آزاد و محک زدن سلایق مختلف سیاسی توسط آحاد جامعه و رقابت عادلانه و مشارکت بالا، در تایید صلاحیت ها فقط به دو ملاک "تجربه سیاسی و اجرایی" و "عدم محکومیت در حوزه مفاسد اقتصادی" اکتفا کن.» دلیل شان هم بلوغ جامعه پس از چهل سال است.
🔹حرف زیبایی ست و در نگاه اول راحت الحلقوم. اما خیلی زود اولین سوال در ذهن مان شکل می گیرد که اگر بناست به خاطر بلوغ جامعه، نظارت را کنار بگذاریم، دلیل سوا کردن دو مولفه فوق چیست؟
🔹اگر آزادی حکم می کند انتخاب مردم را محدود نکنند، سلیقه شما در سوا کردن ملاک ها، به این محدودسازی دامن نمی زند؟
🔹اگر سلیقه مردم به این تعلق بگیرد که یک مفسد اقتصادی بهتر می تواند بحران های اقتصادی را حل کند، ملاک تعیین شده توسط شما این را محدود نمی کند؟
🔹در کدام نظام سیاسی دنیا آزادی به معنای در معرض انتخاب مردم قرار گرفتن کسانی ست که اصل آن نظام را قبول ندارند؟
🔹آیا #عدالت است در روزگاری که رسانه ها کرکس را جای قناری به افکار عمومی غالب می کنند، دستگاه های نظارتی اجازه دهند افرادی با نداشتن ملاک های قانونی، #آزادی استفاده از فرصت و تریبون فریبکاری در بالاترین جایگاه انتخابی جامعه را بیابند؟
🔹باز هم می توان به لیست این سوالات اضافه کرد. اما به پرسیدن این سوال اکتفا می کنم؛ آیا دوستان نویسنده نامه به این سوالات فکر نکرده بودند؟ یا ماجرا همان داستان قدیمی «قانونی که من می گویم، شورای نگهبانی که من می گویم ...» است؟!
🔻پاسخ امام خمینی(ره) به چنین سخنانی کافیست: «نمیشود از شما پذیرفت که ما قانون را قبول نداریم. غلط میکنی قانون را قبول نداری! قانون تو را قبول ندارد. نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت، که ما شورای نگهبان را قبول نداریم. نمیتوانی قبول نداشته باشی. مردم رای دادند به اینها، مردم شانزده میلیون تقریباً یا یک قدری بیشتر رای دادند به قانون اساسی. مردمی که به قانون اساسی رای دادند منتظرند که قانون اساسی اجرا بشود؛ نه هر کس از هر جا صبح بلند میشود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم. نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، و لو بر خلاف رای شما باشد. باید بپذیرید.»
https://eitaa.com/joinchat/309329995Cb940a36589
ظریف و عارف چرا نیامدند
نظرسنجی ها چه می گوید؟ - ۲
🔹نتایج نظرسنجی مراکز دولتی هم در جای قابل تامل است. بر اساس نظرسنجی «ایسپا» که قبل از ثبتنام نامزدها انجام شد، بیش از 41 درصد از افرادی که «قطعا و به احتمال زیاد» در انتخابات شرکت میکنند گفتهاند در صورت نامزد شدن سید ابراهیم رئیسی، به احتمال زیاد به او رأی میدهند، 16 درصد گفتهاند «تا حدی» ممکن است به رئیسی رای بدهند. فقط 9 درصد میگویند اصلا به او رای نمیدهند.
🔹درباره محمدجواد ظریف، فقط 14 درصد شرکت کنندگان گفته بودند قطعا و به میزان زیاد به او رای میدهند؛ و 16 درصد تا حدودی. در عین حال، 37 درصد گفتهاند اصلا به ظریف رای نمیدهند. رای احتمالی ظریف در حالی به رقم 14 درصد افول کرد، که همین آمار در نظرسنجی آذرماه گذشته ایسپا، 21 درصد بود. این احتمالا یک دلیل مهم انصراف ظریف از نامزدی بود.
آمار مربوط به سایر نامزدهای مطرح به این شرح است:
🔻لاریجانی: 7 درصد قطعا و به احتمال زیاد، 16 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. آنها که اصلا به او رای نمیدهند، بالای 41 درصد.
🔻جهانگیری: حدود 4 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 11 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 41 درصد.
🔻محسن هاشمی: 6 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 12 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 32 درصد.
🔻 پزشکیان: حدود 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 6 درصد تا حدودی احتمال دارد به وی رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند 22 درصد.
🔻عارف: 3 درصد قطعا و به احتمال زیاد، و 10 درصد تا حدودی احتمال دارد به عارف رای بدهند. اصلا به او رای نمیدهند بیش از 28 درصد.
🔹اما چرا سید ابراهیم رئیسی در کانون توجه است؟ پاسخ این سؤال را میتوان از نظرسنجی دو هفته قبل خبرگزاری ایرنا استخراج کرد. در این نظرسنجی هم که آیتالله رئیسی، محبوبترین فرد در میان 13 نامزد است، از مردم درباره «مهمترین ویژگیهای رئیسجمهور آینده» سؤال شده که مشارکتکنندگان به ترتیب، مولفههای «مردمی بودن، داشتن سابقه اجرایی قوی، داشتن برنامه و داشتن روحیه ضدفساد» را در اولویت دانستهاند.
🔹بیشترین تعداد شرکتکنندگان در نظرسنجی از رئیسجمهور آینده انتظار دارند وضعیت اقتصادی و معیشتی را بهبود بخشد. در یک نظرسنجی دیگر «ایسپا» هم از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه است:
🔹بیشترین عامل ترغیبکننده افراد برای شرکت در انتخابات (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد، و احیای برجام و رفع تحریمها با ۳۹ درصد» قرار گرفتهاند.
🔹 ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود تاثیر زیادی بر تصمیمشان برای شرکت در انتخابات دارد و ۲۷ درصد معتقدند اگر شیوع کرونا کمتر شود تاثیر زیادی بر شرکت کردنشان دارد. ۱۶ درصد اظهار کردهاند در صورت بهبود وضعیت بورس به میزان زیاد ترغیب میشوند که در انتخابات شرکت کنند.
✍ #محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
: 🇦🇫🇮🇷🇵🇸 قیـام قـــم 🇵🇸🇮🇷🇦🇫 🔅در حمایت از مقاومتِ فلسطین و بزرگداشت شهدای مظلوم دبستانسیدالشهداءافغانستان 🇵🇸🇵🇸🇵🇸 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🇦🇫🇦🇫🇦🇫 لطفاً به زمانبندی هر ۲برنامه توجهبفرمایید: 🔘 دوشنبه۱۴۰۰/۲/۲۷👇
🔸برنامه۱: ساعت۱۷:۳۰🕠 کاروان خودرویی و موتوری شروع: ابتدای بلوار پیامبراعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم بسمت مسجدمقدس جمکران
🔸برنامه۲: ساعت۱۹🕖 پیادهروی شروع: میدان آل یاسین (انتهای بلوار پیامبراعظم صلیاللهعلیهوآلهوسلم) بسمت مسجدمقدس جمکران 💎این برنامه به صورت مردمی و خودجوش با رعایت کامل موارد بهداشتی برگزارمیشود.
📌درصورت امکان موارد زیر را انجام دهید:👇 ✨تزیینِخودرو با نمادهای مقاومت ✨همراهداشتنِ👈 پرچم🚩 و پیشانیبند و پوستر📜 و عکس حاجقاسم و... ✨همراه داشتن سیستم صوتی (کوچک یا بزرگ) جهت پخش صوتهای انقلابی 📌برای کمک به جبههٔمقاومت و این حرکتِجمعی رسانه باشید و به دیگران ارسال کنید📣📢
✊ @moghavemateeslami
🟢 چهار عامل سقوط و انحطاط یک جامعه از نظر قرآن
🔸آنچنان که از قرآن مجید استنباط کردهام چهار عامل است که عامل فنای اقوام است و نقطه مقابل آنها عامل بقا. حال ممکن است عامل دیگری هم باشد و من از قرآن درک نکرده باشم:
👈 ۱. ظلم و بیعدالتی
👈 ۲. فساد اخلاق
👈 ۳. تفرق و چند دستگی
👈 ۴. ترک امر به معروف و نهی از منکر
📘 استاد مطهری، پانزده گفتار، ص۳۱۱ (با تلخیص)؛ همچنین: جامعه و تاریخ، ۲۲۱-۲۲۳.
‼️دعوت از کاندیداها به مسجد
🔷س 5452: با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از کاندیداها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد ؟
✅ج: باید بر طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
📕منبع: leader.ir
#انتخابات
#انتخابات_1400
🆔 @resale_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رامالله: اسراییل از بمبهای فسفری در غزه استفاده میکند
🔹وزارت خارجه فلسطین با انتقاد از کارشکنیهای آمریکا در نشست شورای امنیت، اعلام کرد رژیم صهیونیستی مرتکب جنایات جنگی شده و حتی از بمبهای فسفری علیه مردم در نوار غزه استفاده کرده است.
🔹وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد در حملات اخیر در غزه، کرانه باختری و قدس 218 تن شهید و بیش از 5600 نفر مجروح شدهاند. تعداد شهدای غزه به 197 تن رسیده که در میان آنها 58 کودک و 34 زن حضور دارند.
🇮🇷 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
⭕️ چرا رسانههای دشمنان ملت و انقلاب مثل ایران اینترنشنال(سعودی)، تایمزِ اسرائیل و جروزالم پست(صهیونیستی)، رویترز و بیبیسی(انگلستانی) بطور گسترده اخبار لاریجانی رو پوشش میدن و خیلی شیک براش تبلیغ میکنن؟
آیا همگی خصوصا اینترنشنال همان پروژه "تبلیغ برای روحانی" را در حق او میکنند؟!
👤 سهند خرسندی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
✍شهید قاسم سلیمانی:
این جنگ را شما شروع میکنید اما پایانش را ما ترسیم میکنیم.
+ حماس خطاب به اسرائیل :
جنگ را شما آغاز کردید
_ پایانش را ما ترسیم میکنیم
https://eitaa.com/joinchat/309329995Cb940a36589
❤️ #پیامبر_اکرم صلیاللهعلیهواله فرمودند:
🍀 لا تَضْرِبْهُ واهْجُرْهُ وَ لا تُطِلْ.
🍃 کودک را نزن، بلکه با او قهر کن، ولی نه به مدت طولانی.
📖 عده الداعی، ص
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋