هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: خط حزبالله دلایل #حمایت رهبر انقلاب از #رئیس_سابق قوه قضائیه را بررسی میکند؛ #قاعده_انصاف
🔶 #اطلاعنگاشت: #توصیههای رهبر انقلاب درباره رابطه بین #دولت و #مجلس؛ با نشان دادن #اختلاف #مردم را #ناامید نکنید
🔹 #حزبالله_این_است: #روحیهی تافتهی جدابافته بودن را از خودتان دور کنید
🔻#تفسیر_قرآن: در مواجهه با #حوادث #ناامید نشوید
🔰 #کلام_امام: #بازاریها ملاحظهی #طبقات_ضعیف را بکنند
@Khattehezbollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✍ نامه نگاریهای اخیر به رهبر انقلاب با چه خطی کلید زده شده؟
🎤 سخنرانی حجت الاسلام رسایی
📍 حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین
⏱ ۹ تیر ۱۳۹۹
🔺کانال حمید رسایی🔻
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
#ویروس_کرونا
🔻 مطالعه بیشتر:
https://eitaa.com/nasery_ir/3844
🎧 دانلود صوت سخنرانی توصیههای حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در مورد شیوع #کرونا :
https://eitaa.com/nasery_ir/3841
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
جریان یک ترور.pdf
389.9K
#تحلیل_کننده
#عراق
✅ جریان یک ترور
🔶هشام الهاشمی، کارشناس برجسته مسائل امنیتی عراق شامگاه دوشنبه 16 تیرماه توسط افراد ناشناس در مقابل منزل خود در بغداد ترور شد.
🔸ویدیوهای برگرفته از دوربین های مدار بسته که از لحظه ترور الهاشمی منتشر شده نشان می دهد که چهار فرد با دو موتور در نزدیکی منزل الهاشمی در منطقه زیونه در شرق بغداد به خودروی او نزدیک شده و او را به گلوله میبندند. یکی از مهاجمان سپس به در راننده نزدیک شده و چندین گلوله از شیشه سمت راننده به سوی الهاشمی شلیک می کند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 بهای عزت و استقلال 🔸
کودک یتیمی را فرض کنید که مادرش او را با رختشویی بزرگ میکند. بچه پایش برهنه است، اما نان رختشویی مادرش را میخورد. زنی بدکارهای را هم فرض کنید که آپارتمان، اتومبیل، نوکر، قالیهای گرانقیمت و تزیینات و تجملات فراوان دارد و بچهاش را هم با اتومبیل اینطرف و آنطرف میبرد. بچۀ زنی که رختشویی میکند به خانۀ آن زن بدکاره میرود و میبیند که آنجا نان و غذا و همهچیز دارند. به مادرش میگوید: «آنها همهچیز دارند و تو هیچ نداری. بچۀ آنها با اتومبیل بیرون میرود؛ من کفش هم ندارم!» مادر چه میگوید؟ میگوید: «همینی را هم که دارم خوب است؛ این نانِ حلال برای توست؛ نان عزت و پاکی است. آن بچهای که دیدی، مادرش بدکاره است و خودش را میفروشد و درآمدش را به بچهها میدهد».
وقتی به مکه میروید و برمیگردید، میگویید: «بازارش آنطور بود؛ آبونان و غذایش آنطور بود؛ همهچیزش ارزان بود؛ در بازارش همهچیز پیدا میشد؛ اما در کشور خودمان صف داریم، مشکل داریم، قیمتها گران است و…». اگر برویم به رهبر انقلاب بگوییم که وضع آنجا آنطور بود، آیا مثل بچۀ آن رختشو نیست که به مادرش گفت: «مادر، خانه فلانی چقدر دلباز بود»؟! بله، ما صف داریم، مشکل و فشار و زحمت داریم، شهید دادن و تشییع جنازه داریم؛ اما ناموسفروشی و عزتفروشی نداریم.
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
📌 #طرح_مهدوی
🌅 #عاشقانه_مهدوی
🔆 به سینه تا نفسی هست بیقرار تو ام
🙏 یا صاحب الزمان
🖼 #پروفایل
🍀 کانال مهدویت "مهدیاران"
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺ویژه نامه "عماد ملت"- 3
موشنگرافی| شورای نگهبان را بهتر بشناسید . . .
▪️پاسداشت چهلمین سالروز تاسیس شورای نگهبان
کانال شورای نگهبان
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
کشوری که کاندیدای دوم با رای کمتر از کاندیدای اول در آن رئیس جمهور میشود!
امیرحسین ثابتی
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔸️جثّهام از همۀ انقلابیهای مشهد کوچکتر است و هرکس مرا در جمع آنها میبیند، فکر میکند اشتباهی شده که من در جمع مبارزانِ درجهیک هستم؛ اما همین کوچک بودنم، باعث شده بتوانم مثلِ مبارزان بزرگسال، کارهای مهمی برای انقلاب انجام بدهم.
بهخاطر همین جثّۀ کوچک، و البته بهخاطر زِبر و زرنگیام، بین بزرگانِ انقلابی مشهد، معروف شدهام به چُغُک!
چغک اسمی است که حاجآقا برایم برگزیده؛ چغک به زبان مشهدی یعنی گنجشک!
📚کتاب چُغُک
#صهبای_نوجوان
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔴همه تلاش ها برای ترویج «فرزند نیاوری» 1⃣
🔺سیاستهای تحدید جمعیت بیش از 20 سال در کشور ما با قوت اجرا شد؛ بهگونهای که نرخ رشد جمعیت کشورمان از 3.2 در سال 65 به زیر 1 درصد در سال 98 رسید!
🔹این رقم، کشور را در آستانه بحرانی سهمگین یعنی همزمانی سالمندی جمعیت با کاهش شدید زادوولد در آیندهای نزدیک قرار خواهد داد؛ سیاستهای کاهش جمعیت در ظاهر از سالهای ابتدایی دهه 90 تغییر کرد و نقطه اوج آن ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری به سران سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام در اردیبهشت ماه 93 بود. اما امروز میبینیم در عمل هنوز اتفاق خاصی نیفتاده است.
🔹در کشور ما اظهارنظرهای کارشناسی و باید باید گفتنها نسبتاً با بحران پیشِرو موافق و مطابق است؛ اما در برنامهها و اقدامات دستگاههای اجرایی هیچ نشانهای از کشوری در سراشیبی تند نرخ رشد جمعیت نمیبینیم؛ بماند که هر از چندی اقداماتی خلاف سیاستهای خانوادهمحور و جمعیتمحور هم دیده میشود.
🔹برخی از این اقدامات را که میتوان گفت در راستای «فرزندنیاوری» در دهه اخیر اتفاق افتاده است مرور میکنیم؛
🔹این لیست که البته قابل تکمیل است، میتواند مانیفست پیشِروی نمایندگان مجلس شورای اسلامی یازدهم که عنوان مجلس انقلابی یدک میکشند، برای برداشتن بارهای سنگین بهزمینمانده حل بحران جمعیت کشور باشد:
1⃣عدماجرای سیاستهای کلی جمعیت:
🔹این سیاستها باید بهعنوان اسناد بالادستی هر طرحی که مربوط به خانواده است، قرار گیرد و قوای سهگانه موظفند این سیاستها را به برنامه تبدیل کنند؛ مانند برنامههای تسهیل ازدواج و رفع موانع فرزندآوری و...،
اما در عمل در اجرای سیاستهای کلی جمعیت هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است؛
🔹توجیه برخی نمایندگان مجلس دهم این بود که عمده چالشها درباره این طرح، به چالشهای مالی معطوف میشود و تا زمانی که دولت بار مالی آن را متقبل نشود، مجال و امکان طرح وجود ندارد؛ در اقدامات دولت نیز نه راهکاری برای کاهش سن ازدواج و جلوگیری از وقوع طلاقهای زودرس میان زوجهای جوان ارائه میشود و نه خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملاً خلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای یارانه بنزین، رسماً یارانه خانوادههای سهفرزندی کاهش هم داشته است!
2⃣تعهدات معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری به صندوق جمعیت سازمان ملل:
🔹در سال 93 شهیندخت مولاوردی معاون وقت زنان و خانواده رییسجمهور در چارچوب پنجمین برنامه کشور جمهوری اسلامی ایران و صندوق جمعیت ملل متحد، تفاهمنامهای را با این صندوق به امضا رساند که حاوی یک سری تعهدات برای دستگاههای دولتی از جمله وزارت بهداشت و درمان، جمعیت هلال احمر، مرکز آمار، دانشگاه تهران، سازمان ثبت احوال و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.
🔹با افشاگری مرحومه "فاطمه رهبر" نماینده وقت مجلس، مشخص شد این تفاهمنامه با 12 تعهدی که تحت عنوان سلامت زنان و خانواده و سلامت باروری داده است، یک قرارداد محسوب میشود و برای کشور بار حقوقی دارد. مثلاً تعهد تحویل گزارشات مورد نیاز بموقع و رضایتبخش برای صندوق و نیز اعطای مجوز به صندوق برای دسترسی به اسناد که بهمعنای دسترسی این صندوق به بانک اطلاعاتی زنان ایرانی است!
🔹این ماجرا وقتی حساسیتبرانگیزتر میشود که بدانیم "صندوق جمعیت سازمان ملل" در هر کشوری مأموریت دارد تعداد زادآوری را محدود کند و مأموریت پنهان خود را در این زمینه پی بگیرد!
🔹سؤال اینجاست: با اینکه اهداف آماری تعیینشده برای ایران در اجلاس جهانی جمعیت موسوم به اجلاس قاهره (1994) سالهاست محقق شده، چرا هنوز برنامههای متعدد صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در ایران در حال اجراست؟!
🔹درحالی که از مهمترین برنامههایی که این صندوق در پوشش «سلامت باروری» پیگیری میکند، افزایش سن باروری و افزایش تمایل به پیشگیری از بارداری و سهولت آن است! دلیل این استمرار فعالیت تعهدات حقوقی الزامآوری است که دولت به این صندوق داده و در صورت سر باز زدن، حق شکایت این صندوق از جمهوری اسلامی به دادگاه لاهه محفوظ است!
ادامه دارد...
متن کامل این مقاله من را در خبرگزاری تسنیم ببینید 👇
https://tn.ai/2302535
📝 #رها_عبداللهی
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13990420_39454_64k.mp3
1.39M
🎙 کلیپ صوتی | نقاب نفاق
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «مسئلهی افشای توطئهی کودتای پایگاه همدان -پایگاه شهید نوژه- بود؛ آن[جا] هم، افشای توطئه به وسیلهی یک افسر جوان نیروی هوایی، این جوان نصفشب خودش را -حالا داستانش مفصّل است- به اینجا و آنجا، به در و دیوار زده بود که شاید بتواند دستش برسد به امام، به امام خبر بدهد؛
🔻اینها چیزهایی است که جزو تاریخ ما است؛ متأسّفانه تاریخ انقلاب و تاریخ حوادث و نقشآفرینیهای عجیبی که در این انقلاب شده، برای خیلیها ناگفته و ناشنفته است؛ این را هم من پای نیروی هوایی حساب میکنم، به حساب نیروی هوایی مینویسم، این حرکت بزرگ را، این کار عظیم را که انجام داد.» ۹۷/۱۱/۱۹
🔹پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «نقاب نفاق» را منتشر میکند.
💻 @khamenei_ir
🗓 جمعه ٢٠ تیر ماه ١٣٩٩
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
محبّت صادقانه این است که محبّتِ مخالف در آن نباشد. هرکس به هرکدام از این چهارده معصوم علیهمالسلام محبّت داشته باشد، کارش تمام است. فقط شرطش این است که محبّتش راست باشد.
📚 نکتههای ناب، ص٧٤
🔻مناسبتها:
🔹 درگذشت آیتالله شیخ محمدحسین کاشفالغطاء، نوه شیخ جعفر کاشفالغطاء؛ ١٣٧٣ق.
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
تکرار خبرسازی در بامدادهای تعطیل/ سناریوی القای ناامنیهای سریالی شکست خورد
🔹اخیرا با وقوع برخی حوادث در داخل کشور خصوصا در روزهای تعطیل که رسانههای داخلی فعالیت کمتری دارند و مردم نیز در تعطیلات بسر می برند، شاهد بمباران خبری و انتشار اخبار فیک و جعلی برای بروز ناامنی روانی در جامعه هستیم.
🔹اخبار جعلی از شایعه شنیده شدن صدای انفجار در شهر قدس و انفجار انبار ساخت موشک در پارچین گرفته تا ادعاي تعمدی بودن و عملیات خبرکاری نشان دادن آتش گرفتن جنگل های زاگرس، از سوی ضدانقلاب در ساعت ها وقت های غیر معمول منتشر می شود.
🔹در همه این خبرسازی های کذب اصل بزرگنمایی و سناریوسازی فراگیر و سریالی برای ایجاد نگرانی هر چه بیشتر در جامعه به وضوح دیده می شود.
🔹اغلب این دروغ بافی و مسموم سازی افکارعمومی در شامگاه و به طور شبیخون خبری انجام می پذیرد که امکان تکذیب آن کمتر وجود دارد و متاسفانه برخی از رسانه های داخلی در دام این خبرسازیها می افتند.
🔹به نظر می رسد هم رسانهها و هم مخاطبین بایستی با هوشیاری بیشتری به اخباری که در وقت های غیر معمول و با منشاء نامشخص منتشر میشود، نگاه کنند./ دانا
@salehinrasad
#نماز_شب
« شهید مطهری قبل از خواب، ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت قرآن میخواندند و حدود ساعت ۱۰ میخوابیدند، از 2:30 بعد از نصف شب به نماز شب و مناجات میایستادند. مناجاتهای عجیبی داشتند»
سرگذشتهای ویژه از زندگی استاد شهید مطهری، ج۲، ص۱۱۱
کانال تذکرة الاولیاء
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad
🔰 تفاوت #مدارا و #مداهنه
🔻 سومین ویژگى که التفات به آن انسان را از زیان و خسران روز قیامت باز مىدارد، نرمش نشان دادن و مداراى با مردم است. «مدارا» از نظر معنا به «رفق» نزدیک است، زیرا مدارا به معناى نرمى، ملایمت در رفتار، حسن معاشرت با مردم و تحمل ناگوارى و آزار آنهاست. روایات فراوانى در ستایش مدارا و فواید دنیوى و اخروى آن رسیده است.
🔹 از جمله فرموده پیامبر که: «أَلْمُداراةُ نِصْفُالاِْیْمانِ» مداراى با مردم نیمى از ایمان است.
🔸 ......مطلبى که جا دارد به آن اشاره شود، این است که گاهى مدارا با مداهنه اشتباه مىشود: #مداهنه، سازش با منحرفان و مخالفان حق است، یعنى انسان در مقام بیان حقایق و تبلیغ و ترویج دین خداوند سستى کند و اگر انحرافى از دیگران مشاهده کرد، دم فرو بندد و اعتراض نکند.
🔻 على(علیه السلام) مىفرمایند: «وَ لَعَمْرى ما عَلَىَّ مِنْ قِتالِ مَنْ خالَفَ الْحَقَّ وَ خابَطَ الْغَىَّ مِنْ إِدْهان وَ لا إِیهان...» به جان خودم سوگند، در جنگیدن با کسى که با حق مخالفت کرده، در راه ضلالت و گمراهى قدم نهاده است مسامحه و سستى نمىکنم.
🔻🔻 در جامعه، انسانهاى خونسرد و بىرنگى هستند که در برابر رخدادهاى پیرامون خود واکنشى نشان نمىدهند و در برابر مشکلات مردم و مشکلات دینى و فرهنگى که براى خودشان و یا دیگران پیش مىآید بىاعتنایند. این قبیل افراد بىاحساس و بىحرارت از روحیه تنبلى، سستى و تنآسایى و راحت طلبى برخوردارند و به دنبال جایى هستند که در آن لم بدهند و بىخبر از همه جا، سرخوش و راحت باشند.
🔻...معمولا توجیه آنان این است که باید با دشمنان مدارا کرد و نباید سخت گرفت، چرا که برخوردهاى تند بىنتیجه است و گاه به این شعر تمسک مىکنند:
آسایش دو گیتى تفسیر این دو حرف است
با دوستان مروّت با دشمنان مدارا
🔻این نرمش و سستى در قبال حق مداهنه است و براى فرار از مسؤولیت، انسانهاى خودخواه و عافیتطلب آن را دستآویز خود ساخته، به آن صورت شرعى نیز مىبخشند، تا بهتر بتوانند شانه از زیر بار وظایف اجتماعى و جهاد و مبارزه با دشمنان خالى کنند و با دشمن درگیر نشوند.
🔻این رویه بسیار نامطلوب است و آثار ناشایستى در پى دارد و قرآن به صراحت از آن نکوهش مىکند.
منبع: کتاب ره توشه ( آیت الله مصباح یزدی) - ج 2 - صص 282-279
🌺🌺🌺
#کانال_رصد
@salehinrasad