هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
ادامه مناظره👈 قدیری ابیانه: اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند؟
👈قسمت دوم
... در خصوص حضور در سازمانملل نیز جمعبندی نظام اینگونه بود که در مجموع منافع ما بیشتر از زیانش است اما FATF هم اینگونه است؟ یا آنها میخواهند تحریم خود موثرتر بکنند؟
سفیر سابق ایران در مکزیک ادامه داد: ارزیابی بنده بهعنوان یک کارشناس این است که نباید وارد این کنوانسیون شویم. تازه اگر وارد لیست سفید شویم و آنها بگویند از طرف ما بلامانع است اما کافی است آمریکا تشر بزند و بگوید نکنید، اروپاییها تجارتشان با آمریکا بیش از ۱۰۰۰ میلیارد دلار است و ما زیر ۲۰ میلیارد دلار. پس آنها نمیآیند برای زیر ۲۰ میلیارد رابطهشان را با آمریکا خراب کنند.
✔چرا دولت پیشاپیش اعلام کرد اگر آمریکا از برجام خارج شود ما میمانیم؟!!
قدیری تصریح کرد: ما در اینجا از دولت انتقاد میکنیم که چرا پیشاپیش اعلام میکرد آمریکا از برجام خارج شود ما در برجام میمانیم، خوب میگویند ایران که میماند. اینجوری دستمان برایشان رو شده است، از این اشتباهات متاسفانه دولت زیاد داشت، ما دنبال این نیستیم که بگوییم با غرب رابطه نداشته باشید یا دنبال جذب سرمایهها نباشید که از خارج به ایران بیاید، ولی میگوییم اول خودمان را درست کنیم، سرمایههای ما سرگردان است، یک روز سراغ خرید طلا، یک روز خرید دلار و یک روز جای دیگر، این سرمایه دارد به ضرر اقتصاد کشور عمل میکند و آقایان نشستهاند سرمایه از خارج بیاید تا مشکل را حل بکند.
وی افزود: سرمایهها باید بروند به سمت تولید، این تصور که دیگران برای ما کاری خواهند کرد غلط است. به شما بگویم همه کشورها، چه آمریکا و چه اروپا، چین و روسیه دنبال تحقق منافع ما نیستند، هر کشوری دنبال منافع خودش است، ما هم دنبال منافع خودمان هستیم، ممکن است در تعریف منافع دیدگاهمان فرق کند، شما که میروید نانوایی نان میخرید نمیروید آنجا که به نانوا کمک کرده باشید شما نیاز به نان دارید. نانوا هم برای کمک به شما نیست که نان میپزد. میخواهد خرج خودش را در بیاورد، موقعی که یک معاملهای جور میشود که هر دو طرف نفع ببرند. اینجا توافق حاصل میشود. در مذاکره بینالملل هم همین است، باید فقط منافع خودمان را ببینیم. البته درچیستی و چگونگی تأمین منافع بین کارشناسان اختلاف دیدگاه است، اما در نهایت این نظام است که تصمیم نهایی را میگیرد.
این استراتژیست گفت: ما باید روی نیروهای خودمان تکیه کنیم، یکی از اشکالاتی که کمک کرد به این رکود وحشتناک، وعدههایی بود که آقای روحانی داد، بنده چون هم دکترای مدیریت دارم و هم در سیاست خارجی بودم و هم در مسایل اقتصادی سررشته دارم، بعضیها میآمدند مراجعه میکردند، میگفتند میخواهم مثلا ساختمان بسازم؟ بسازم یا بگذارم برجام به نتیجه برسد؟ میگفتم بساز معطل برجام نشو، اما خیلیها معطل برجام شدند بهخاطر وعدههایی که آقای روحانی و دولت دادند و همین باعث شد خیلی از پروژهها و سرمایهگزاریها متوقف شد و همین باعث رکود شد.
✔مردم و مسئولین باید طبق اقتصاد مقاومتی جلو بروند.
قدیریابیانه یادآور شد: هی وعده دادند رابطه با خارج فلان میشود، آن زمان هم برای من روشن بود که این اتفاقات نخواهد افتاد. الان هم میگویند بایستید ببینیم اروپا چه میکند، ما نباید بایستیم، ما باید کار خودمان را بکنیم، باید هم مردم و هم مسئولین طبق اقتصاد مقاومتی جلو برویم، فقط هم به مسئولین حوزههای مختلف بستگی ندارد، من و شما هم موثریم، اگر این مسئله حل شد که چه بهتر اما اگر نشد خودمان را معطل نکرده باشیم.
وی اظهار کرد: مثلا همین چشمانداز ۱۴۰۴ که قرار است یک چشمانداز پنجاه ساله هم تدوین شود، چشمانداز که تدوین میشود در دنیا به این معنی است که میخواهی در فلان سال بهکجا برسید، همه باید تلاش کنند به آن چشمانداز برسیم، مثلا شما دانشجویان در حوزه تحصیلی خود، تا سال ۱۴۰۴ ببینید مثلا در بحث کشاورزی قرار است به کجا برسیم، چقدر گندم تولید کنیم، چقدر گوشت، این مقدار تولید چقدر دانشجو و فارغالتحصیل نیاز دارد و برنامهریزی کنیم.
این فعال سیاسی افزود: سوال من این است که در این دانشگاه و یا دقگر دانشگاهها یکبار به دانشجویان معرفی شده که چشمانداز چیست؟ جایی نوشتهاند؟ مطمئنم نه در اینجا و نه در نقاط دیگر کشور انجام نشده و این اشکال بزرگ است، کسی خود را مسئول تحقق این چشمانداز نمیداند در صورتی که همه باید خود را مسئول بدانند.
Www.goo.gl/Z4831S
👈ادامه مناظره در 👇
ghadiri.ir/post/6375
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
هدایت شده از دکتر قدیری ابیانه
ادامه مناظره👈 قدیری ابیانه: اگر اعضای FATF با پولشویی مخالفند چرا خاوری را تحویل نمیدهند؟
👈قسمت سوم و پایانی
... ✔سوال دانشجوی دیگری اینگونه مطرح میشود که: امروز مهمترین مشکل جامعه ما اقتصاد است، اگر به عملکرد اقتصادی دولت که شعار پیگیری وضعیت اقتصادی را سر میداد نگاه کنیم و اقداماتی که در زمینه سیاست خارجی انجام داد زمینه را برای تحریم بیشتر آماده کرد و امروز شاهد سه برابری ارزش دلار هستیم، عدم حمایت دولت از تولیدکنندگان را چه باید کرد؟
سوال: در برجام در برابر تعطیلی صنعت هستهای چه چیزی گرفتیم؟
قدیری ابیانه در پاسخ به این سوال اظهار کرد: دوستان امروز در اینجا گفتند آقای روحانی در جایی به رهبری گفتند مگر آمریکاییها اجیر ما هستند که هرچه بگوییم عمل کنند سوال من این است مگر ما اجیر آمریکاییها هستیم که هرچه آنها بگویند عمل کنیم.
وی افزود: مذاکره نوعی بده بستان است ما در برجام فقط بدهاش را دیدهایم و بستانش را ندیدیم، چطور میشود شورای نگهبان که دستگاه نظارتی است حق قضاوت ندارد ولی آقای شکوهی که عضو ستاد فلان فرد در انتخابات بود خودش حق قضاوت دارد و میگوید انتخابات باطل است.
این استراتژیست ادامه داد: در مورد آقای احمدینژاد و مشایی صحبت شد. باید بگویم زمانی که احمدینژاد پیروزی تیم بیسبال آمریکا را تبریک گفت, چرا هیچ کدامتان اعتراض نکردید، زمانی که احمدینژاد رئیسجمهور بود مقدار هنگفتی بودجه گذاشت برای آقای مشایی که در امورات فرهنگی هزینه کنند. این پولها کجا رفت؟ چرا توضیح نمیدهند و از پاسخ فرار میکنند؟
قدیریابیانه در بخش پایانی صحبتهای خود با جمع بندی موارد مطروحه گفت: این کارهایی که این افراد کردند خلاف مصلحت است و من شخصاً الان معتقدم آقای روحانی دارد لطمه میزند به انقلاب، چون لباس روحانیت بر تنش است و اینگونه عمل میکند و احمدینژاد هم زیر شعار و پرچم امام زمان(عج) علیه منافع کشور عمل میکند و همه آنها دارند ضربه میزنند، وی در پایان.گفت بهتر است توقعمان را بر اساس درآمدهای کشور تنظیم کنیم.
Www.goo.gl/Z4831S
متن.مناظره👇
ghadiri.ir/post/6375
dana.ir/news/1435599.html
@Ghadiri1404
GHADIRI.IR
⁉️آیا مشکلی مثل بدحجابی، فقط با آموزش حل میشود ؟!
🔹در جامعه دونوع حرکت اصلاحی لازم است انجام شود، یکی جلوگیری از فعالیت مجرمان و دیگری اصلاح جامعه بنحوی که افراد جامعه کم تر میل به جرم داشته باشند یعنی تربیت صحیح جامعه
✅قطعا وقتی جامعه ای تربیت صحیح و خوبی داشته باشد افراد آن جامعه خودشان مخالف رفتارهای مجرمانه خواهند بود اما..
❗️آیا میشود گفت که بجای برخورد با جرم یا مجرم، باید تلاش کرد از طرق آموزشی و فرهنگی، تفکر افراد جامعه را اصلاح کرد؟!
🔸مثلا گاهی عده ای از افراد میگویند که علاج مشکل حجاب فقط انجام فعالیت های تربیتی است تا تفکر افراد جامعه اصلاح شود.
☝️خوب اگر بنا بر این باشد، در سایر امور هم میشود این ادعا را کرد.
👈مثلا میشود گفت: بجای برخورد با دزدها باید روی آموزش جامعه کار کرد ..
👈یا گفت: باید جریمه کردن خودرو ها را رها کرد و به آموزش مردم و اصلاح تفکر مردم پرداخت
✅قطعا فعالیت های آموزشی لازم است اما شاید بهترین مثال برای اینکه آموزش کافی نیست این باشد که امروز مضرات سیگار برای کسی پوشیده نیست و حتی روی پاکت های سیگار هم عکس عواقب ناشی از مصرف سیگار قرار داده شده اما عده ی کثیری از مردم با وجودی که می دانند سیگار برای سلامتی شان مضر، است آن را مصرف می کنند.
♦️این یعنی بخش قابل توجهی از افراد جامعه را نمی توان از طریق آموزش اصلاح کرد و برای همین است که نهی از منکر یکی از واجبات دین ماست و مثل نماز واجب است...
🔹اگر قرار بود همه ی رفتار های انسانها با تربیت صحیح اصلاح شود و تربیت کفایت کننده باشد، آنوقت خداوند هرگز در اسلام مجازات هایی مثل زندان و حد زدن و اعدام را قرار نمی داد فقط بر آموزش عمومی مردم تاکید می کرد.
🔻رهبر انقلاب:
🔹حالا آقا میگوید این گناه (بی حجابی)که از غیبت بزرگتر نیست، چرا شما برای غیبت کسی را تعقیب نمیکنید!
انسان اینجا از عدم تشخیص رنج میبرد.
🔹ما که نگفتیم اگر کسی در خانه روسریاش را مقابل نامحرم برداشت تعقیب میکنیم. آن کاری که در ملأ انجام میشود یک کار اجتماعی و تعلیم عمومی است و برای حکومتی که با نام اسلام آمده، تکلیف ایجاد میکند. حرام، کوچک و بزرگ ندارد.
🔹حالا کسی در خلوت یک کار غلطی میکند، آن بین خود او و خداست؛ اما آنچه در مقابل چشم مردم است، حکومت اسلامی -مثل حکومت پیامبر و حکومت امیرالمؤمنین- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.
🔹این منطق که میگوید اجازه دهید مردم خودشان انتخاب کنند، خب برای شرابفروشی هم هست. این حرف را در مقابل همهی گناهان بزرگ اجتماعی میتوان گفت؛ این حرف شد؟
🔺شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود. حکومت اسلامی موظف است مقابل حرام و گناه بایستد. ۹۶/۱۲/۱۷
@salehinrasad
1_37870315.pptx
284.2K
دستاوردهای انقلاب در حوزه زنان
به ما بپیوندید:
@salehinrasad
هدایت شده از حمید رسایی
پرسش و پاسخ 1 هفته بسیج.mp3
46.66M
💬 سخنرانی و پرسش و پاسخ حمید رسایی
📗 هفته بسیج و موضوعات روز کشور (1)
🗓 ۵ آذر ۹۷
♨️ در جمع طلاب و روحانیون مرکز فقهی امام علی (ع)
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
پرسش و پاسخ 2 هفته بسیج.mp3
45.46M
💬 سخنرانی و پرسش و پاسخ حمید رسایی
📗 هفته بسیج و موضوعات روز کشور (2)
🗓 ۵ آذر ۹۷
♨️ در جمع طلاب و روحانیون مرکز فقهی امام علی (ع)
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی
4_5782741562152715924.pdf
3.48M
.
♻️ بهمناسبت روز دانشجو، خط حزبالله پاسخهای رهبر انقلاب به هشت سؤال دانشجویان را منتشر کرد:
🔹چقدر از آرمانهای انقلاب تحقق پیدا کرده است؟
🔸آیا موافق نظارت بر ولی فقیه هستید؟
🔹نظر شما درباره نظارت استصوابی چیست؟
🔸آیا از وضعیت مبارزه با فساد راضی هستید؟
🔹 چرا با مسئولان خاطی برخورد نمیکنید؟
🔸نظر شما درباره عدالتخواهی چیست؟
🔺کانال حمید رسایی🔻
Eitaa.com/rasaee
🔺آیا قطر از شورای همکاری خلیج فارس خارج میشود؟
خروج قطر از سازمان اوپک این گمانه را قویا مطرح کرده است که این کشور به دلایلی نسبتا مشابه از شورای همکاری خلیج فارس (GCC) نیز خارج شود.
پرداختن رسانههای قطری به این گمانه و انتقادات تند اخیر مقامات این کشور از جی سی سی بیشتر به این احتمال دامن زده است.
اکنون پرسش این است که آیا قطر از این شورا خارج خواهد شد یا خیر؟
واقعیت این است که قطر انگیزههای منطقی برای خروج از جیسیسی دارد. این شورا آن زمان هم که بحرانی میان قطر و سه عضو آن یعنی عربستان، بحرین و امارات اتفاق نیافتاده بود، بر مدار سیاستهای ریاض به عنوان قدرت چیره میچرخید.
بعد از بحران پیشآمده با قطر از ژوئن ۲۰۱۷ تاکنون نیز دبیر کل شورا که انتظار میرفت نقشی بیطرف و میانجیگر ایفا کند، در کنار جبهه محاصره کننده قطر قرار گرفت و اگر کویت و عمان همراهی میکردند، جی سی سی میرفت که تصمیمات خطرناکی علیه دوحه هم اتخاذ کند.
همین مسائل باعث شده است که قطریها به شورای همکاری خلیج فارس به عنوان بخشی از مشکل و بحران بنگرند نه راهحل. به همین خاطر در چند ماه گذشته نیز فعالان رسانهای قطری هر از چند گاهی ماندن در شورا را بی فایده و بحث خروج از آن را مطرح میکردند.
البته قبل از آن هم در ماههای نخست شروع بحران، جبهه ضد قطر نیز به عنوان اهرم فشار، به اخراج این کشور از شورا تهدید میکردند.
در همین حال هم قطر بر این باور است که ادامه حضور در شورای همکاری خلیج فارس پرهزینه و خطرآفرین است؛ به نحوی که از یک سو جبهه مخالف در شورا به خصومت خود و محاصره دوحه ادامه میدهد و از سوی دیگر میخواهد قطر را در چارچوب شورای همکاری خلیج فارس به طرحهای پرمخاطرهای چون ناتوی عربی برای مقابله با ایران بکشاند.
این مسائل انگیزههای قوی به دوحه برای خروج از این شورا میدهد؛ اما در کنار آنها هم یک سری موانع بر سر را عملی ساختن این تصمیم وجود دارد.
چه بسا مهمترین آنها این است که دوحه نمیخواهد مسئولیت "تاریخی" فروپاشی این نهادِ "در اصل فروپاشیده" بر گردنش بیافتد و این بهانه را به طرف مقابل بدهد که با ویران کردن "خانه خلیجی" به ایران پیوسته و به "آرزوی" آن جامه عمل پوشانده است.
از دیگر سو، خروج از جیسیسی در این شرایط به عنوان تضعیف جبهه متحدان آمریکا در مقابل ایران تلقی خواهد شد و این چیزی نیست که دولت آمریکا در حال حاضر بخواهد.
واقعیت این است که این کشور کوچک اما ثروتمند و تاثیرگذار در معادلات منطقه خیلی خوب توانست در این یک سال و نیم محاصره خود را جمع و جور کند؛ تا جایی که امروز حالت تهاجمی به خود گرفته است. از اوپک خارج میشود و تلویحا هم تهدید به خروج از جیسیسی میکند.
پس از بحران ترور خاشقچی، دولت عربستان برای منحرف کردن نگاهها، دادن حق السکوت به ترکیه و "وجههسازی" برای ولیعهد خود چند بار به طرق مختلف پیام آشتی به قطر داد؛ اما دوحه تا به حال روی خوش نشان نداده است.
حتی چند روز پیش هم وقتی پادشاه عربستان نامه دعوت از شیخ تمیم برای شرکت در اجلاس آتی سران جیسیسی را از طریق دبیر کل آن "عبداللطیف بن راشد الزيانی" فرستاد، دوحه برخورد سردی کرد و وزیر مشاور در امور خارجه سلطان بن سعد المریخی نامه را تحویل گرفت؛ نه خود شیخ تمیم یا وزیر خارجهاش.
این میتواند نشانهای از آن باشد که همان دریافت کننده نامه به نیابت از شیخ تمیم در اجلاس شرکت میکند.
فعلا چیزی مشخص نیست، شاید هم با وساطت کویت خود امیر برود و گشایشی در بحران حاصل شود.
در حقیقت قطر هم مایل به آشتی است اما با توجه به وضعیت پیش آمده به دنبال "صلحی فرمالیته" نیست که طرف مقابل صرفا از آن برای سرپوش نهادن بر جنایت ترور خاشقچی بهرهبرداری کند و وقتی "خرش از پل گذشت" باز "آش همان آش و کاسه همان کاسه" شود.
ریاض هم که نمیتواند راسا بدون هیچ دیدار و گفتگویی محاصره را بشکند و اوضاع با قطر را عادی کند، احتمالا بخواهد در صورت شرکت شیخ تمیم در اجلاس سران جیسیسی از آن به عنوان مدخلی توجیهگر جهت این مهم استفاده کند.
به هر حال حتی اگر شیخ تمیم خود هم دعوت را بپذیرد و بحران هم پایان یابد، باز قطر فراموش نخواهد کرد.
این کشور امروز خود را در بلوک دیگری همراه با ترکیه تعریف کرده است و در صورت آشتی هم در جبهه عربستان نخواهد بود.
به هر حال، تهدیدات تلویحی قطر به خروج از شورای همکاری خلیج فارس و طرح جدی این احتمال در رسانههای قطری درست نزدیک به برگزاری اجلاس سران شورا در ریاض قابل تامل است. حال سوال این است که بالاخره دلایل و موانع خروج کدامیک بر دیگری خواهد چربید؟
✍ صابر گلعنبری
@salehinrasad
🔻نتیجه یک هماورد نابرابر در سازمان ملل!
دولت آمریکا بعد از چند روز تلاش نفسگیر بالاخره امشب نتوانست حمایت دو سوم مجمع عمومی سازمان ملل از قطعنامه خود در محکومیت جنبش فلسطینی حماس را کسب کند و این قطعنامه رای نیاورد.
این قطعنامه کاملا یکجانبه بود و تنها حماس را محکوم میکرد و هیچ اشارهای به حملات و اقدامات اسرائیل نکرده بود.
تصویب این قطعنامه مشروط به کسب دو سوم آرا شده بود که تحصیل نشد. ۸۷ رای موافق، ۵۷ رای مخالف و ۳۳ رای ممتنع داشت. به پیوست این یادداشت اطلس آرای مجمع عمومی منتشر میشود.
این که آمریکا نتوانست کشورهای جهان را علیه یک جنبش بسیج کند، نتیجه تلخی برای واشنگتن در یک هماورد نابرابر محسوب میشود.
شکست این قطعنامه نشان میدهد که آرمان فلسطین به عنوان یک مساله آزادیخواهانه همچنان بعد از هفتاد سال از جایگاه قابل قبولی در سطح جهان برخوردار است.
وجه دیگر این مساله نوعی اعتراض به سیاستهای یکجانبه دونالد ترامپ در بحث نزاع میان فلسطینیها و اسرائیلیها از جمله انتقال سفارت به بیتالمقدس است.
در همین حال هم نوعی واکنش اعتراضی جهانی به اسرائیل به خاطر تداوم سلطه بر سرزمینهایی است که از لحاظ حقوق بینالملل و قطعنامههای سازمان ملل اشغالی محسوب میشوند.
تداوم اشغال این زمینها اجازه تشکیل کشور فلسطینی را نمیدهد و راه حل "دو کشوری" مورد تایید سازمان ملل را به بنبست رسانده است.
جالب اینجاست که دو بلوک تهران و ریاض در این مساله همنظر بوده و هر دو علیه قطعنامه رای دادند.
با وجود خیز پایتختهای عربی حوزه خلیج فارس برای عادیسازی روابط با تلآویو در چند ماه اخیر؛ اما مخالفت آنها با این قطعنامه آمریکا "به هر دلیلی" نشان میدهد که آنها به این راحتی نمیتوانند به آرمان فلسطین پشت کنند و هنوز هم به آن نظر دارند.
الجزایر، ایران، کویت، قطر و ترکیه و چند کشور آمریکای جنوبی نقش مهمی در رای نیاوردن این قطعنامه داشتند. حکومت خودگردان فلسطین به رهبری محمود عباس که اختلافات و خصومت مبنایی با حماس دارد، در این قضیه در کنار این جنبش ایستاد و تلاشی جدی برای ناکام گذاشتن قطعنامه انجام داد.
در این میان هم، برخی فعالان عربستانی و اماراتی پس از اعلام نتایج رایگیری در مجمع عمومی با انتشار پیامهایی تلاش دارند که شکست قطعنامه آمریکایی را مرهون تلاشهای ریاض جلوه دهند.
در حالی این قطعنامه واشنگتن علیه جنبش حماس رای نیاورد که امشب پیشنویس قطعنامه پیشنهادی ایرلند و بولیوی در تاکید بر حل مساله فلسطین بر پایه قطعنامههای سازمانملل از جمله قطعنامه ۲۳۳۴ شورای امنیت در محکومیت شهرکسازی اسرائیلی رای آورد.
پیشنویس قطعنامه ایرلند و بولیوی با ۱۵۶ رای موافق و ۱۲ رای ممتنع و تنها ۶ رای مخالف تصویب شد.
@salehinrasad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
ماجرای چابهار؛ کلوخ انداز را پاداش سنگ است
✍ حمله تروریستی چابهار، یک خبر برای دیرباوران دارد و یک مسئولیت مهم را یادآور می شود. خبر این است که #تروریسم_اقتصادی واقعیت دارد. طراحان این اقدام کور، در واقع ماهیت تجاری-اقتصادی بندر چابهار و نقشی که می تواند در رونق اقتصادی منطقه جنوب شرق کشور ایفا کند را هدف گرفتند؛ القای ناامنی بندر و بی میل کردن طرف های خارجی مشتاق همکاری و سرمایه گذاری.
🔹البته خیلی ها از تروریسم اقتصادی مطلعند اما برخی مدیران و احزاب کژتاب سیاسی هم هستند که در خرابکاری ها و اخلالگری های اقتصادی دشمن ظرف همین یک سال اخیر، نقش تروریسم در ایجاد بی ثباتی اقتصادی را انکار کرده و مدعی شدند هر آنچه در بازار و اقتصاد ما رخ می دهد، نتیجه طبیعی تعامل کفه تقاضا با کفه عرضه است و دست اخلالگری وجود ندارد.
♦️در همین یک سال اخیر بارها اخباری منتشر شد حاکی از اینکه آمریکا، و رژیم های مرتجعی مانند عربستان و امارات، ایستگاه هایی در دوبی و اربیل و اسلامبول و هرات برای جمع آوری دلار از بازار ایران راه انداخته اند. یکی از این چهار ایستگاه عملیاتی، چند ماه پیش از سوی دولت ترکیه در اسلامبول شناسایی و برخی اعضای آن باز داشت شدند. البته در این تروریسم اقتصادی، رسانه های مجازی نیز همکاری دارند.
🔹اکنون که تروریست های اجاره ای، دست دشمن را در جنگ اقتصادی رو کرده اند، لازم است جواب دندان شکنی به همان ها داده شود. این پاسخ می تواند به شکل نیابتی در دوبی و ابوظبی و شارجه امارات، و ریاض و جیزان و بنادر و تاسیسات نفتی مهم عربستان باشد.
♦️موشک های متحدان ما در محور مقاومت، هر بی خرد گستاخی را می تواند سر عقل آورد؛ چنان که ضعیف ترین نمونه آن را در غافلگیری و عقب نشینی اخیر صهیونیست ها در غزه دیدیم.
🔹موضوع فروش و صادرات نفت نیز همین گونه است. معنا ندارد برای فروش نفت ایران درد سر درست کنند اما غرب و رژیم های مرتجع، حاشیه امنیت داشته باشند. باید به دشمن تفهیم کرد اقتصاد، جزو خط قرمزهای ماست؛ همچنان که امنیت و تمامیت ارزی.
♦️نباید اجازه داد بازار را به کاهش تدریجی فروش نفت ایران از طریق رعب افکنی و تهدید (تروریسم) عادت دهند. باید به آنها آموخت که اینجا خط قرمز است. اصلا لازم نیست پیغام کلامی و کتبی به دشمن فرستاده شود؛ بعضی وقت ها مین های سرگردانی که یکی دو نفتکش را لمس کرده باشند، رساتر و نافذتر از صدها پیغام هستند.
🔹این حکمت شریف از امیر مومنان علیه السلام است که در موضوع بازدارندگی فرمود "رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَيْثُ جَاءَ فَإِنَّ الشَّرَّ لَا يَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّرُّ . سنگ را به همان جايى كه از آنجا پرتاب شده ، باز گردانيد ؛ که همانا شرارت را جز شرّ باز نمی دارد".
🔸بعد التحریر: دیدیم که اعدام دو اخلالگر ارزی، چه قدر به کاهش التهاب کمک کرد؛ این روند را باید در باره اخلالگران ادامه داد.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حال خراب زنگنه بعد از جلسه #اوپک!
- آقای زنگنه فضای جلسه رو چطور دیدید ؟
+ سخت بود، خیلی سخت، سختتر از همیشه
🔹 پ.ن: این فیلم چند پیام مهم دارد:
1⃣ به دشمنان امید میدهد: ما ترسیدیم، ما خسته شدیم، دیگر به پایان خط رسیدیم؛ لذا شما با فشار بیشتر میتوانید به نتیجه برسید!
2⃣ دل دوستان را خالی میکند: ما نمیتوانیم، ما خستهایم، ما دیگه به پایان خط رسیدیم؛ مقاومت ما باید شکسته شود!
3⃣ وابستگی به نفت، به خام فروشی نتیجهای جز این ذلت ندارد
4⃣ اعتماد به #کدخدا و پا دادن به آمریکا در سیاست خارجه نتیجهای جز این ذلت ندارد!
🆘 @Roshangari_ir
پیک صبا
#کتاب «پرسش و پاسخ»
متن کامل پاسخهای حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، به پرسشهای دانشجویان در ۹دیدار (طی سالهای۱۳۸۲-۱۳۷۷) میباشد.
کتاب حاضر گزارش کامل پرسشهای دانشجویان و پاسخهای مقام معظم رهبری در ۹ جلسه است که به ترتیب زمانی به شرح زیر در این کتاب منتشر شده است.
۱. در دیدار جمعی از جوانان به مناسبت هفتهی جوان۷۷/۲/۷
۲. در دیدار دانشجویان دانشگاه تهران۷۷/۲/۲۲
۳. جلسهى پرسش و پاسخ در دانشگاه تربیت مدرّس۷۷/۶/۱۲
۴. دیدار با جمعی از جوانان۷۷/۱۱/۱۳
۵. جلسهى پرسش و پاسخ سردبیران و نویسندگان نشریات دانشجویی کشور۷۷/۱۲/۴
۶. دیدار دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف۷۸/۹/۱
۷. در دیدار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر۱ ۷۹/۱۲/۹
۸. در دیدار دانشجویان دانشگاه امیرکبیر۲ ۷۹/۱۲/۲۲
۹. در دیدار دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی ۸۲/۲/۲۲
نسخهی الکترونیک این کتاب را #دانلود کنید.👇👇
بمناسبت روز #دانشجو
🔴بمناسبت 16 آذر روز دانشجو پاسخ آماری و عملی به سوالات زیر را دوباره از پرزیدنت روحانی می پرسیم
♦️طــــــرح پـــــــویــــــــش،پـــــــرســــش
سوالاتی از رئیس جمهور:
1) وعده حل صد روزه مشکلات چه شد؟
2) سرانجام رفع تحریم ها چه شد؟
3) بازگرداندن عزت به پاسپورت ایرانی چه شد؟
4) نجات اقتصاد ایران چه شد؟
5) حل مشکلات اشتغال جوانان چه شد؟
6) توزیع عادلانه ثروت چه شد؟
7) تولید ثروت ملی چه شد؟
8) هدایت نقدینگی به سمت تولید چه شد؟
9) سرانجام مقابله با مدیران نجومی چه شد؟
10) سرانجام اقتصاد مقاومتی چه شد؟
11) ارتقا افزایش ارزش پول ملی چه شد؟
12) وعده یارانه کالایی چه شد؟
13) مبارزه با فرهنگ اشرافی چه شد؟
14) چرخش چرخ کارخانه های کشور چه شد؟
15) استقلال بانک مرکزی چه شد؟
16) اصلاح نظام اداری چه شد؟
17) جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور چه شد؟
18) ارائه خدمات و تسهیلات لازم به کارآفرینان و تولیدگران چه شد؟
19) سیاست های کلی محیط زیست چه شد؟
20) مسئله مسکن جوانان چه شد؟
21) تولید فرآورده های نفتی چه شد؟
22) مقابله با خام فروشی چه شد؟
23) بهبود شرایط کسب و کار چه شد؟
24) بهبود پرداخت یارانه به صنعت چه شد؟
25) چرخش چرخ سانتریفیوژها چه شد؟
26) استخدام معلمان حق التدریسی چه شد؟
27) قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت چه شد؟
28) بهبود مستمر محیط کسبوکار چه شد؟
29) اقتصاد بدون نفت چه شد؟
30) کاهش درصد نفت در بودجه چه شد؟
31) تبدیل مواد خام به فرآوردهها چه شد؟
32) فعال کردن صنعت گردشگری چه شد؟
33) افزایش سطح عفاف و حجاب چه شد؟
34) بیمه زنان خانه دار چه شد؟
35) عزت و غرور ملی ایرانیان چه شد؟
36) شاد زیستن و شاد بودن ملت ایران چه شد؟
37) روحیه نقد پذیری دولت چه شد؟
38) کاهش آمار طلاق چه شد؟
39) کاهش آمار اعتیاد چه شد؟
40) کاهش سطح آسیب های اجتماعی چه شد؟
@salehinrasad
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
339.pdf
8.1M
✍نسخه پی دی اف شماره هفته قبل 9دی (339)
هفته نامه ۹ دی 👇
eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
☀️انقلاب با سفره مردم چه کرد؟
⁉️آیا می دانستید
❗️تا قبل از سال ۱۳۵۷ تولید کشور در زمینه شیلات، سالانه ۳۲ میلیون کیلو بود و با توجه به جمعیت ایران که در آن سالها که حدود ۳۲ میلیون نفر بود، هر ایرانی بطور متوسط می توانست یک کیلو گوشت ماهی در سال مصرف کند.
⚠️البته این ۳۲ میلیون کیلو، همگی از محل صید از دریا تامین می شد که باعث شده بود ذخایر ماهی بخصوص در دریای خزر با خطر جدی مواجه شود.
♻️اما بعد از انقلاب، سیاست آبزی پروری در دستور کار قرار گرفت تا هم خطر صید بی رویه از سر ذخائر دریایی دور شود و هم سهم این غذای مهم در سبد غذایی ایرانیان افزوده شود
👌با برنامه ریزی های انجام گرفته در طول این چهل سال، ایران توانسته تولید خود را در این زمینه به بیش از یک میلیارد کیلو در سال افزایش دهد.
✅امروز سرانه مصرف یا متوسط میزان مصرف ماهی هر ایرانی در سال، بیش از ۱۰ کیلو گرم است.
🔺و این یعنی با وجود اینکه جمعیت کشور بیش از دو برابر شده اما بطور متوسط میزان حضور ماهی در سفره های مردم نسبت به قبل از انقلاب ۱۰ برابر بیشتر شده است.
☀️امروز ایران توانسته در زمینه پرورش آبزیان به جایگاه اول خاورمیانه و رتبه هفدهم جهان دست یابد.
📚منابع:
▫️http://yon.ir/bYJvO
▫️http://yon.ir/vo6im
@salehinrasad
💢اختلافی که انقلاب کاهش داد
آیا میدانستید ⁉️
🌏نظر بانک جهانی راجع به عملکرد اقتصادی جمهوری اسلامی ایران چیست؟
🔎برای سنجیدن اختلاف طبقاتی، شاخصی به نام ضریب جینی در دنیا تعریف شده که آن را با عددی بین 0 تا 1 یا بین 0 تا 100 نشان میدهند.
🔹هرچه این عدد کم تر باشد یعنی اختلاف طبقاتی در جامعه کم تر است.
🌐طبق تحقیقات و آمارهای بانک جهانی، پیش از انقلاب، ضریب جینی ایران از عدد ۵۰ نیز فراتر رفته بود اما
☀️بعد از انقلاب اسلامی، با اجرا شدن برنامه های مختلف جهت فقر زدایی از کشور، جمهوری اسلامی ایران توانست طی مدت حاکمیت خود، ضریب جینی را از 50 به 37/3 برساند.
✅و این یعنی طی این سالها اختلاف طبقاتی بیش از ۲۶ درصد کاهش یافته است.
☝️بانك جهاني در این گزارش مقایسه ای نوشت : طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، سطح فقر کاهش یافته ، زندگی مردم به سطح رفاه مطلوبی رسیده و فاصله ی طبقاتی نیز کاهش یافته است.
✳️و همه ی این توفیقات در کشور ما در شرایطی حاصل شده که فروش نفت ایران بدلیل تحریم ها از روزی ۶ میلیون بشکه در قبل از انقلاب به روزی ۳ میلیون بشکه کاهش داشته و جمعیت ایران هم از ۳۵ میلیون به ۸۰ میلیون نفر افزایش یافته و بعلاوه، کشور یک جنگ پر هزینه ۸ ساله را هم پشت سر گذاشته است.
📚منبع:
yon.ir/Hc8lr
📚منبع اصلی:
yon.ir/V9WvX
@salehinrasad
💢 آيا چابهار معاف از تحريم است؟
🔻بعد از حمله تروريستي دیروز در چابهار انبوه تحليل ها حول يك گزاره مركزي منتشر شد." چابهار بندري است كه از تحريم هاي آمريكا معاف شده و هدف از حمله ايجاد ناامني در اين نقطه است."
🔺اما آيا واقعا چابهار( اين بندر اقيانوسي مهم و راهبردي) معاف از تحريم است؟
💠 نكته این است كه بر خلاف تصور رسانه اي مرسوم معافيت هاي تحريمي اعطا شده توسط آمريكا نه لزوما به معناي معافيت ايران از تحريم آمريكا در ان موضوع خاص بلكه به معناي معافيت طرف خارجي استفاده كننده يا ذينفع در آن پروژه يا موضوع، از تبعات تحريم است. به بيان ديگر بخش مهمي از هنر كارشناسان خزانه داري آمريكا طراحي معافيت ها به نحوي است كه منافعي براي ايران ايجاد نكند. فلذا مفهوم معافيت( Exemption) با آن چه افكار عمومي ايران تصور مي كند عميقا فاصله دارد و فراتر از ان سند زدن معافيت ها از تحريم به عنوان موفقيت ايران بيش از حد غير طبيعي است. اين نوشتار و نوشتارهاي بعدي در مثال هاي مختلف گزاره مركزي فوق را براي مخاطب محترم شرح خواهد داد.
💠 روزآمد ترين مثال در اين زمينه بندر چابهار است.
💠 جدا از ان كه در مجموعه مستندات اوفك هنوز گايدلايني درباره معافيت چابهار وحود ندارد و بلحاط فني اساسا معافيتي كه همه جشن آن را گرفته اند فعلا محقق نشده، اظهارات دفتر دولت آمريكا هم به خوبي نشان مي دهد بفرض وقوع اين معافيت به نحوي هوشمندانه محدود خواهد بود.
💠 عقلا هم تصور ان كه بخشي از خاك ايران عموما از تحريم هاي بيمه، كشتيراني، مالي،... معاف باشد باطل است چرا كه وحود چنين روزنه اي در يك بندر اقيانوسي ساختار تحريم هاي لجستيك ايران را كلا فرومي پاشد.
💠 فراتر از اين همه طرف آمريكايي به صراحت مشخص كرده كه اين معافيت صرفا با دو هدف اعطا مي شود: تكميل بندر چابهار و راه آهن متصل به آن ، انتقال ميعانات ايران به افغانستان. پس اساسا معافيت هنوز متولد نشده، در دو زمينه است و تصور انتقالات و تجارت ازاد در چابهار بدوا غلط است.
1⃣در واقع اين معافيت به هند كمك مي كند تا زير ساختهاي خود را تكميل كند( تا بعد درباره نحوه عمل چابهار تصميم گرفته شود)
2⃣اين معافيت! منابع مورد نياز افغانستان را هم تامين مي كند.چرا كه معافيت راه آهن متصل به چابهار هم بصراحت براي صادرات كالاهاي غير تحريمي به افغانستان! ذكر شده است. خود اين جمله نشان مي دهد بخشي از معافيت مورد اشاره( كه عملا بر اي افغانستان است نه ايران) نيازمند استقرار يك تيم ارزياب تحريم با همكاري اپراتور هندي در داخل بندر چابهار براي دروازه باني كالا به سمت افغانستان است.
3⃣درباره انتقال ميعانات ايران به افغانستان كه آمريكا به ان مجوز مي دهد هم عملا بدون اين معافيت همين حالا اين صادرات در جريان است و بدلايل جغرافيايي عملا امكان ممانعت از ان وجود ندارد. اين مجوزدادن صرفا تلاش براي ايجاد يك خط كنترل شده از صادرات ميعانات( با ملحقات معمول آن از جمله اسكرو اكانت) در جوار و رقابت با خط صادراتي موجود را به ذهن متبادر مي كند كه هم دسترسي افغانستان را به ميعانات دو چندان كند و هم دستاويزي براي كنترل خرجكرد بخشي از اين عوايد اكنون موجود ايران فراهم مي كند.
💠 در واقع مجموعه اي از تامين حداكثري منافع هند و افغانستان در كنار تلاش حداكثري بر ممانعت از بهره بردن ايران از منافع بندر اقيانوسي موجود در خاك خودش در تارو پود اين پيش معافيت موجود است كه هرگز بدرستي مورد توجه رسانه هاي ايراني قرار نگرفته است
@salehinrasad
سال ۹۱ در اوج تحریمها هم صنعت هسته ای داشتیم، هم روزی یک میلیون و ۳۰۰هزار بشکه نفت ۱۰۰دلاری میفروختیم.
الان برجام رو پذیرفتیم و توی قلب صنعت هسته ای سیمان ریختیم، اما روزی یک میلیون بشکه نفت ۵۰دلاری میفروشیم. ظریف و زنگنه هم قهرمانان ملی هستند.
خداقوت دلاور، خسته نباشی اسطوره!
*فرید ابراهیمی*
@salehinrasd
هدایت شده از نشریه تربیتی صالحین
کلیات.pdf
1.28M
شناسنامه، فهرست و سرمقاله نشریه تخصصی تربیتی صالحین 14 بارگذاری گردید
لازم به ذکر است نشریه در مرحله چاپ و توزیع قرار گرفت. فایل PDF نشریه به صورت متناوب بارگذاری می گردد
با ما در پیام رسان های داخلی (سروش،ایتا،بله) همراه باشید
@salehinmag
پیک صبا
✅ آبروی ارتش رژیم صهیونیستی رفت!
♦️سربازان اسرائیلی در عملیات #سپر_شمال مخفیانه در یک منطقی مرزی در حال جمع آوری اطلاعات در مورد پست های نگهبانی #حزب_الله و ارتش #لبنان هستند اما نمی دانند که رزمندگان مقاومت به پشت مرزهای سرزمین اشغالی نفوذ کرده اند و آنها را می پایند!
♦️این #عکس که توسط رزمندگان حزب الله تهیه شده است در رسانه های بین المللی و حتی صهیونیستی واکنش های زیادی را برانگیخته و نشان از #اشراف_اطلاعاتی رزمندگان مقاومت دارد.
♦️جالب اینکه برخی تحلیلگران آمریکایی و صهیونیستی به این نتیجه رسیده اند که در صورت بروز یک تنش جدی در منطقه و یا شروع تجاوز اسرائیل به لبنان قدرت اطلاعاتی بالای رزمندگان مقاومت می تواند ارتش تا بن دندان مسلح رژیم صهیونیستی را با تلفات سنگین و غیرقابل جبران روبرو کند!
📝 #نوید_کمالی