فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 گزارش تصویری|راهپيمايي دانشجويان به حمايت از رزمندگان مقاومت از ميدان فلسطين تا لانه جاسوسی
۱۲مهرماه ۱۴۰۳
#طوفان_الاقصی
#فلسطین
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
🔻۱۵ مرکز اقتصادی حساس رژیم صهیونیستی
رژیم صهیونیستی به دلیل محدود بودن وسعت جغرافیایی، به چند میدان نفتی و گازی، نیروگاه برق و پالایشگاه اندک وابسته است. کوچکترین ضربه به این زیرساختها، اسرائیل را با چالش جدی رو به رو خواهد کرد.
#طوفان_الاقصی
#وعده_صادق
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢از بقیه عمر من بگیر ...
#سید_حسن_نصرالله
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این صدای شهید ابراهیم عقیل است.
عمق نگاه، افق نگاه و #تکلیفگرایی
همه و همه در یک دقیقه قابل مشاهده است ...
ببین و لذت ببر
#لبنان
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
🌹 سردار نشان فتح مبارک باشد
تلاش های شبانه روزی شما در جهت ارتقا و پیشرفت صنعت موشکی ایران اسلامی باید هم این خداقوت را از طرف امام المسلمین در پی میداشت
#نشان_فتح
#وعده_صادق
#سپاه_پاسداران
#سردار_حاجی_زاده
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
❗️این نقاط قرمز در نوار غزه توسط اسرائیل بمباران شده است!
#طوفان_الاقصی
#غزه
#فلسطین
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
✍🏻بریم باهم قوانین کمیته انظباطی دانشجویی که جدیدا در دولت چهاردهم دچار اندک تغییرات شده است ببینیم
ببینید وزارت علوم دولت پزشکیان در ۱۴۰۳ با وزارت علوم دولت شهید رئیسی در ۱۴۰۱ چه تغییراتی کرده است👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
#کمیته_انظباطی
#دولت_چهاردهم
#وزارت_علوم
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
⭕️ مرور مفاد شیوهنامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوهنامه مصوب سال ۱۴۰۱
🔻بخش اول:
1⃣ اضافه شدن حق بر استماع
دانشجو میتواند دفاعیات مکتوب یا شفاهی خود را به استماع اعضای شورای بدوی برساند.
2⃣ حذف شدن اصل سرعت در رسیدگی
طبق این اصل در شیوه نامه سال ۱۴۰۱، کمیتهها میبایست در کمترین زمان ممكن اقدام به رسیدگی و صدور احكام برای دانشجویان مینمودند.
3⃣ اضافه شدن اصل رفتار برابر
مطابق شیوه نامه جدید، شورای انضباطی باید در برخورد با تخلفات مشابه از رویهی واحد تبعیت کند.
4⃣ تغییر در ترکیب کمیته انضباطی وزارتین طبق ماده ۲
تعداد اعضای هیئت علمی از یک به دو، معاونین دانشجویی از یک به دو، حد نصاب تشکیل جلسات از ۴ عضو (رئیس، دبیر و حداقل دو عضو دیگر دارای حق رای) به ۷ عضو و حد نصاب تعداد آراء برای تصویب حکم در شورای انضباطی از حداقل ۳ رای به حداقل ۵ رای افزایش یافته است.
5⃣ تغییر در تخلفات و تنبیهات
• اضافه شدن تنبیه تذکر کتبی بدون درج در پرونده به مادهی ۱۲
• اضافه شدن امکان تغییر در استفاده از تسهیلات رفاهی دانشگاه
• حذف تنبیه ابطال پایان نامه، رساله یا مدرک تحصیلی
6⃣ حذف ماده مربوط به اطلاع رسانی به ولی، سرپرست یا همسر دانشجو در صورت قطعی شدن حکم.
7⃣ اضافه شدن تبصره مادهی ۱۸
درصورتی که دانشجو مجددا مرتکب تخلف سابق خود شود، شورا موظف به صدور حکم واحد است و در صورت صدور آرای متعدد، دانشجو میتواند از مرجع بالاتر تقاضای تجمیع آراء و صدور حکم واحد بکند.
8⃣ اضافه شدن ماده ۲۲، قواعد عمومی تنبیهات
طبق این ماده اخذ نظر از دفتر مشاوره برای صدور و اعمال تنبیه محرومیت از خوابگاه الزامی است.
9⃣ اضافه شدت مادهی ۲۳ بخش تخلفات و تنبیهات
امکان ایجاد تخفیف یا تعلیق در تنبیه یا مختومه شدن پرونده بدون درج در سوابق انضباطی به وسیلهی اخذ تعهد، ایجاد صلح و سازش یا اخذ رضایت شاکی.
🔟 حذف تبصرههای مرتبط با تخلفات رایانهای
عطف به تبصره ۲ ماده ۳۲ شیوه نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۱: «تشكیل کلیه گروه های مجازی دانشجویی با جمعیت بالای ۱۰۰ نفر نیاز به مجوز کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دارد.» تبصره فوق و در ادامه تبصرههای ۳، ۴، ۵، ۶ و ۷ از ماده ۳۲ نیز از شیوه نامه مصوب ۱۴۰۳ حذف شدهاند. این تبصرهها به ترتیب به «جرم انگاری استفاده از عنوان، آرم و عناوین مشابه مرتبط با دانشگاه»، «یکسان سازی فضای مجازی و فضای حقیقی»، «حریم عمومی محسوب شدن کلیه شبکهها، نرمافزارها و سکوهای مجازی» اشاره دارند؛ پس میتوان اشاره داشت که طبق شیوه نامه جدید پلتفرمهای با دسترسی عمومی هم ذیل حریم شخصی دانشجو تلقی میشوند و مطالب آن نمیتواند به عنوان مستند علیه ایشان در کمیتههای انضباطی استفاده شود.
1⃣1⃣ طبق تبصره ۵ ماده ۳۷ شیوه نامه جدید، تجمعات مسالمت آمیزی که بدون ایجاد خسارت مالی، درگیری، توهین و ممانعت از تشکیل کلاس های دانشگاه باشد تخلف محسوب نمیشوند.
2⃣1⃣ طبق ماده ۴۲ شیوه نامهٔ جدید، در رسیدگی به موارد ایجاد «بلوا و آشوب در دانشگاه»، تنبیه تنها برای عاملین در نظر گرفته میشود و تبصرهٔ مربوط به جرمانگاری شرکت در مصادیق بلوا و آشوب از شیوه نامهٔ مصوب ۱۴۰۳ حذف شده است.
3⃣1⃣ کاهش تنبیهات مربوط به عدم رعایت پوشش اسلامی
مطابق شیوه نامهٔ مصوب ۱۴۰۱ در صورت عدم رعایت پوشش ایرانی-اسلامی یا ضوابط پوشش ابلاغی، اشد تنبیهات محرومیت از تسهیلات رفاهی بوده که در شیوه نامه مصوب ۱۴۰۳ (ماده ۵۱) به «توبیخ کتبی همراه با درج در پرونده» کاهش یافته است.
مطابق آیین نامه سال ۱۴۰۱ در صورت اصرار و تکرار به عدم رعایت پوشش اسلامی، حداکثر تنبیه منع موقت از تحصیل به مدت ۴ نیمسال با احتساب سنوات بوده که در آییننامهٔ جدید (ماده ۵۱) به منع موقت از تحصیل به مدت یک نیمسال بدون احتساب سنوات کاهش یافته است.
4⃣1⃣ طبق ماده ۵۸ شیوه نامه انضباطی مصوب ۱۴۰۳، نهادها، تشکلهای دانشجویی (مانند بسیج) و اساتید نمیتوانند با گزارش خود، رسیدگی به تخلفات انضباطی دانشجویان را آغاز کنند و صرفا به عنوان شاکی خصوصی امکان شکایت دارند.
#دولت_چهاردهم
#وزارت_علوم
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
⭕️مرور مفاد شیوهنامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوهنامه مصوب سال ۱۴۰۱
🔻بخش دوم
5⃣1⃣ در رسیدگی به تخلفات آموزشی، پژوهشی، اداری و سیاسی طبق ماده ۶۲ شیوهنامه سال ۱۴۰۱ اخذ نظر از مراجع ذی صلاح ضروری بوده درحالیکه طبق ماده ۶۱ شیوهنامه جدید باید از معاونت مرتبط دانشگاه این نظر اخذ شود.
6⃣1⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۶۱ شیوهنامه جدید، "چنانچه تخلف توسط اعضای تشکلها یا نشریات واقع شده باشد، اخذ نظر هیات نظارت بر تشکلهای اسلامی دانشجویان و رای قطعی کمیتههای ناظر بر نشریات دانشگاهی حسب مورد ضروری است."
7⃣1⃣ بنا بر تبصرههای ۱ و ۲ ماده ۶۶ شیوهنامه جدید، دعوت از دانشجو به وسیله تماس تلفنی و پیامک و با فاصله زمانی حداقل ۵ روز باید انجام شود. ابلاغ دعوتنامه کتبی نیز بصورت حضوری انجام میشود.
در شیوهنامه ۱۴۰۱ ابلاغ دعوتنامه از طریق تماس یا پیامک صورت میگرفت و حداقل بازه زمانی ۲۴ ساعت بود.
8⃣1⃣ طبق تبصره ۳ ماده ۶۷ شیوهنامه جدید، نحوه ابلاغ از طریق سیستم مخابراتی باید در جلسه مصاحبه حضوری کتبا به دانشجو اعلام شود؛ در غیر اینصورت ابلاغ از این طریق فاقد اعتبار است. در شیوهنامه قبلی دعوت دانشجو میتوانست از طریق سیستم اطلاعرسانی مخابراتی انجام شود و دانشجو موظف به پیگیری از طریق حساب کاربری خود بود.
9⃣1⃣ بنا بر ماده ۷۰ شیوهنامه جدید، دبیر شورای بدوی باید در ابتدای مصاحبه حقوق دانشجو را به اطلاع وی برساند، دو نسخه از مراتب را صورتجلسه کند و پس از امضا دانشجو و دبیر، یک نسخه را تحویل دانشجو دهد.
در ماده ۷۱ شیوهنامه قبلی دبیر کمیته بدوی میبایست بصورت کلی توصیه به اطلاع از مقررات مینمود.
0⃣2⃣ با اضافه شدن تبصره ماده ۷۲، در صورت عدم ارائه دفاعیات مکتوب به دبیرخانه تا پیش از جلسه رسیدگی حضوری، دبیر شورای بدوی اظهارات دانشجو در صورتجلسه مصاحبه حضوری را در پرونده ثبت و در جلسه شورا قرائت خواهد کرد.
1⃣2⃣ طبق ماده ۷۳ شیوهنامه جدید، امکان مطالعه، تهیه رونوشت و با تشخیص دبیر شورا تهیه کپی از اوراق پرونده توسط دانشجو مقدور خواهد بود.
در شیوهنامه ۱۴۰۱ دانشجو صرفا میتوانست مستنداتی که منشا صدور حکم برای پرونده وی بود را رویت نماید.
2⃣2⃣ طبق ماده ۷۴ شیوهنامه ۱۴۰۳، تشکیل جلسات فوقالعاده در موارد اضطراری تنها در اختیار رئیس شورای بدوی است در حالیکه در شیوهنامه قبلی بنا به درخواست رئیس کمیته بدوی یا دو نفر از اعضا این جلسات قابل تشکیل بود.
3⃣2⃣ طبق ماده ۹۰ شیوهنامه جدید، مراجع تجدیدنظرخواهی نمیتوانند احکام اولیه را تشدید کنند و در صورت ارائه مدارک و مستندات جدید پس از صدور حکم اولیه، لازم است پرونده تخلف به شورای بدی عودت و پس از بررسی و صدور حکم اولیه مجدد به دانشجو فرصت اعتراض مجدد داده شود. در شیوهنامه قبلی کمیته تجدیدنظر میتوانست نسبت به تشدید رای اقدام نماید.
#دولت_چهاردهم
#وزارت_علوم
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
⭕️مرور مفاد شیوهنامه انضباطی جدید و مقایسه آن با شیوهنامه مصوب سال ۱۴۰۱
🔻بخش سوم
4⃣2⃣ با اضافه شدن بند "ث" ماده ۹۳ و ماده ۱۰۳، وزیر میتواند هر نوع محکومیت قطعی و لازمالاجرا را تعلیق کرده و دستور رسیدگی مجدد یا بخشش و تخفیف حکم قطعی صادر نماید.
5⃣2⃣ طبق تبصره ماده ۱۱۲ شیوهنامه سال ۱۴۰۱، کمیته میتواند از نظارت مرکز مشاوره استفاده کند، مشروط بر اینکه «این امر موجب اطاله رسیدگی به پرونده نگردد». در شیوهنامه جدید مطابق ماده ۱۱۰ در موارد ضروری یا درخواست دانشجو «بهرهمندی از نظرات مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه و ملاحظه کلیه حساسیتهای لازم در زمینه روحیات فردی و مسائل خانوادگی و اجتماعی و تبعات مختلف احکام صادره الزامی است.
6⃣2⃣ با اضافه شدن ماده ۱۱۶ شیوه نامه جدید، در صورتیکه مراحل مربوط به رسیدگی به پرونده انضباطی دانشجو در زمان امتحانات پایان ترم، فرجه امتحانات یا تابستان قرار بگیرد، باید به زمان بعد از ایام یاد شده موکول گردد.
7⃣2⃣ طبق ماده ۱۱۷ شیوهنامه جدید، چنانچه رئیس دانشگاه دستور جلوگیری از ورود دانشجو را صادر کند، باید اجرای این دستور با قید زمان شروع و پایان ممنوعیت به دانشجو ابلاغ شود. در شیوهنامه قبلی این الزام وجود نداشت.
8⃣2⃣ طبق ماده ۱۱۸ شیوهنامه جدید، دبیرخانه شورای انضباطی دانشگاه موظف است تنبیهات بندهای ۴ تا ۸ را بعد از یک سال، تنبیهات مشتمل بر منع موقت از تحصیل نهایتا تا دو نیمسال با احتساب سنوات را بعد از دو سال و بقیه تنبیهات سنگینتر را پنج سال پس از دانش آموختگی امحا کند.
همچنین تنبیهات بندهای ۱ تا ۳ در پایان تحصیل امحا میشوند.
9⃣2⃣ در شیوهنامه جدید رسیدگی به تخلفات دانشجویان حوزههای علوم دینی نیز ذیل این شیوهنامه انجام میشود.
#دولت_چهاردهم
#وزارت_علوم
🔻 رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷