در دوران تحصیل، شاگرد نمونه بود و در اکثر دروس هم ممتاز، برای همین به بچههایی که مشکل درسی داشتند در خانه بهصورت افتخاری تدریس میکرد و همچنین در مسجد امام رضا علیهالسلام حضور فعال داشت و اغلب اوقات مکبر نماز جماعت میگردید.
در سال ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۵ وارد مدرسه راهنمایی فردوسی بیبیان شد و در کنار فراگیری درس و علم و دانش، مسئولیت راهاندازی بسیج دانشآموزی را نیز در مدرسه عهدهدار گردید و برنامهریزی مناسب را جهت جذب دانشآموزان به واحد دانشآموزی مدرسه و حضور در برنامههای بسیج در ایامالله را خصوصاً با برگزاری اردوهایی فراهم مینمود. در سال ۱۳۷۶ وارد دبیرستان معراج اندیشه (شاهد) شد و مجدداً به فعالیتهای خود در بسیج دانشآموزی در کنار درسخواندن ادامه داد و اضافه بر آن از هر فرصتی که به دست میآمد برنامهریزی لازم را جهت حضور بچههای مدرسه در اردوهای جهادی دانشآموزی فراهم نمود که از آن جمله میتوان به همکاری آنها در زمینه رنگ نمودن میز و نیمکتها و کلاسهای درسی دبیرستان دکتر کرمزاده و دبیرستان ابوالفضلالعباس علیهالسلام و نهالکاری در اطراف شهرستان مسجدسلیمان و کمک به محرومان و مستضعفان شهرستان و برگزاری مراسم های بسیج دانش آموزی نام برد
در سال ۱۳۷۹ تحصیلات خود را پشت سر گذاشت و با گرفتن دیپلم قصد ورود به حوزه علمیه المهدی عجل الله شهرستان مسجدسلیمان را داشت که علیرغم تلاش و پیگیریهایش مسئول حوزه به او گفته بود که چهار روز دیر آمدهای و درسهای حوزه علمیه شروع شده است و متأسفانه آن مسئول محترم موافقت نمینمایند.
به دلیل علاقه به فوتبال تصمیم میگیرد دوره داوری فوتبال را در اهواز شرکت نموده و به اتمام برساند. سپس در دانشکده افسری امام حسین علیهالسلام (اصفهان) ثبتنام و شرکت نمود که با قبولی در آزمون در سال ۱۳۸۱ به مدت ۳ سال در دانشکده افسری علوم پایه نظامی اصفهان مشغول به تحصیل شد و با مدرک کاردانی رشته عملیات کشوری فارغ التحصیل گردید.
بعد از اتمام دوره افسری جهت ادامه خدمت در مهرماه سال ۱۳۸۴ بهعنوان مربی در مرکز آموزش افسری و تربیت پاسداری علویون قم مشغول به کار شد. در بهمن ماه ۱۳۸۴ به منظور ادامه تحصیل درحین خدمت و به صورت شبانه در رشته جغرافیای سیاسی نظامی مشغول تحصیل گردید.
در سال ۱۳۸۵ ازدواج نمود که از همان سال به همراه خانواده در شهر مقدس قم ساکن شدند. از همان ابتدای ورود به قم از آنجا که شهید طهماسبی داور فوتبال و دارای مدرک درجه یک داوری از فدراسیون فوتبال کشور بود لذا همکاری صمیمانه خود را با اداره کل تربیتبدنی استان قم در زمینه داوری مسابقات فوتبال در استان قم و استانهای همجوار قبول مینماید.
شهید طهماسبی به غیر از فعالیتهای آموزشی و ورزشی، بازیگر رشته تئاتر هم بود که از دوران دانشکده افسری با شرکت در تئاتر حضرت زینب سلام الله علیها شروع نمود و پس از آن در کارنامه هنریاش چندین تئاتر و سرودهای آئینی دیده میشود و علاوه بر این حافظ ۶ جزء از قرآن کریم نیز به شمار میرفت.
همچنین نام ایشان در جرگه شاعران و مداحان اهلبیت علیمالسلام هم نقش بسته است؛ تبحر او در سرودن اشعار آئینی و حماسی زبان زد همکاران بود. او دفتر شعری نیز در این زمینه دارد که هیچگاه راضی به چاپ آن نشد.
شعرهای حماسیاش در مراسم آئین دانشآموختگی میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین علیهالسلام که هرساله با حضور رهبر معظم انقلاب حفظه الله برگزار میگردد، خوانده میشد.
همچنین ایشان توفیق خادمی افتخاری مسجد مقدس جمکران را تا روز شهادت به مدت ۱۰ سال داشت. شهید طهماسبی در سهشنبه ۱۳۹۴/۱۰/۲۲ با لبیک به امام زمان خویش جهت دفاع از حریم آل الله برای بار اول به سوریه اعزام شد و پس از حدود دوماه به وطن بازگشت.
در اعزام دومش که ۱۳۹۵/۰۳/۱۳ بود بعد از گذشت سه روز این پاسدار جانبرکف در تاریخ یکشنبه ۱۶ خردادماه سال ۱۳۹۵ مقارن با ۲۹ شعبان المعظم سال ۱۴۳۷ هجری قمری در روستای القراصی از توابع حومه جنوبی شهر حلب سوریه حوالی ساعت ۱۰ صبح مورد اصابت موشک کرنت قرار گرفته و با اقتدا به حضرت زهرا سلاماللهعلیها شربت شهادت را در سن ۳۳سالگی نوشید و نام خود را در دفتر شهدای مدافعان حرم به ثبت رساند و با پیکری سوخته به دیدار مولا و سرورش حضرت سیدالشهدا علیهالسلام شتافت.
عاقبت پیکر مطهر ایشان بنا بر وصیت خودشان در استان قم در گلزار شهدای علی بن جعفر علیهلسلام در قطعه ۲۲ مدافعان حرم به خاک سپرده شد و به آرزوی دیرینهاش رسید.🙏🌸
در رفاقتشان با خدا چه رازی است که پروردگارشان، خوش بوترین گلها را برای گلستان خویش میچیند و در اذان رجعت در رکاب امام زمان خود دنیا را عطرافشانی میکنند.
#زیستخدایی
#بندگیشهیدانه
#شهیدمهدیطهماسبی
#بصیرانزمان
#مدافعانحرم
✍جوابیه نماینده رسمی حماس به اظهارات اخیر گروهک موسوم به مجمع محققین
♦️بعد از انتشار بیانیه بدعتآمیز گروهک موسوم به مجمع محققین، موجی از اعتراضات و واکنشها توسط فضلا و بزرگان حوزه به راه افتاد.
♦️اخیرا یکی از اعضای این مجمع در دفاع از این بیانیه کذایی مدعی شده بود که این طرح مورد تایید رهبران حماس قرار گرفته است.
♦️موسسه گفتگوی دینی وحدت با هدف صحتسنجی این ادعا، در نامهای خطاب به نماینده رسمی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) در ایران، موضع رسمی این جنبش نسبت به این طرح منسوخ را استفسار نمود که جوابیه نماینده حماس در ایران را به این شبهه افکنی بخوانید:
🔆بسم الله الرحمن الرحیم
برادر فاضل شیخ حمید غریب رضا زید عزّه
مدیر موسسه گفتگوی دینی وحدت
♦️در پاسخ به پرسش ارزشمند جنابعالی و سوالی که درباره دیدگاه جنبش حماس نسبت «به راه حل دو دولت » مطرح کردید، با توفیق الهی نکات زیر را بیان میکنم:
♦️بنده نسبت به چنین اشتباه و طرح چنین شبههای به شدت متاسف هستم و باید بگویم طرح این مساله، مسوولیت ما را در روشنگری نسبت به حقایق سنگینتر میکند و چه بسا تاکید رهبر انقلاب حضرت آیت الله سید علی خامنهای حفظه الله بر ضرورت این روشنگری و نامگذاری آن به «جهاد تبیین» از این باب باشد.
♦️موضع اصولی جنبش مقاومت اسلامی درباره راه حل سیاسی مساله فلسطین بر دو پایه اساسی بنا نهاده شده است:
۱. نگاهی ریشه دار در مبانی اسلامی به مساله فلسطین:
بر اساس این دیدگاه، فلسطین سرزمینی است که وقف اسلامی به شمار میآید و هیچ مسلمانی حق ندارد در انجام وظیفه خود نسبت به این میراث اسلامی کوتاهی کند تا جایی که باید گفت: مسوولیت حمایت و دفاع از این سرزمین مقدس تنها به عهده ملت فلسطین نیست بلکه تمامی جهان اسلام این وظیفه را به دوش دارد. بنابراین هر گونه کوتاه آمدن از ذره ای از خاک فلسطین خیانت به خدا و رسول الله است.
فلسطین قبله نخست مسلمانان را در خود جا داده و به همین جهت هم بر تمامی امّت اسلامی واجب است این سرزمین را نجات دهند.
هر چند ملت فلسطین نوک پیکان این پروژه جهادی است و در خط نخست مبارزه قرار دارد ولی این واقعیت، وظیفه سنگین دفاع از سرزمین مقدس فلسطین را از دوش سایر مسلمانان برنخواهد داشت.
۲.از نقطه نظر منافع سیاسی:
ما علاوه بر اینکه حق وجود اسرائیل، در سرزمین فلسطین را به رسمیت نمیشناسیم، معتقدیم سرزمین تاریخی فلسطین از نظر جغرافیایی در شرق از رود اردن تا دریای مدیترانه در غرب و در شمال از رأس الناقوره تا ام الرشراش در جنوب امتداد دارد. مساحت فلسطین ۲۷ هزار و نه کیلومتر مربع است. تمامی این مساحت کشور فلسطین است و رژیم صهیونیستی که اسرائیل نامیده شده است، کمترین حقی در ذرهای از این خاک ندارد.
دیدگاه انسانی و سیاسی ما که مبتنی بر مبانی اسلامی، انسانی و ملّی است به اجماع ملی حول برنامهای سیاسی معتقد است. دیدگاه جنبش حماس عبارت است از:
♦️« پذیرش دولت فلسطینی با داشتن حق حاکمیت بر کرانه باختری و باریکه غزه به پایتختی قدس شرف، و حفظ حق بازگشت پناهندگان فلسطینی به مناطقی که از آن بیرون رانده شدهاند، «بدون به رسمیت شناسی آنچه اسرائیل نامیده شده» و اینکه در چارچوب اجماع ملی محقق بشود».
♦️البته فارغ از مسائل ذکر شده، مانع اصلی همه راههای پیشنهادی، طرف اسرائیلی است که چند ماه پیش نیز قانون مخالفت با راهحل دو دولتی را تصویب کرد و به قوانین، قطعنامهها و نهادهای مرجع بین المللی هیچ وقعی نمینهد.
♦️هنگامی که میبینیم دشمن بیش از ۷۵ سال است که در سرزمین فلسطین، نسل کشی میکند، دیگر جای هیچ راه حلی حتی سخن گفتن از راه حل سیاسی، باقی نگذاشته و اساسا هم زمینی برای تشکیل کشور فلسطین باقی نمانده است و به همین دلیل هم طوفان اقصی به راه افتاد. طوفانی که به اذن الهی، طومار دشمن صهیونیستی را در هم خواهد پیچید و دولت فلسطینی آزاد را در تمامی خاک فلسطین برپاخواهد کرد».
‘إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيدًا ‘وَنَرَاهُ قَرِيبًا [سورة المعارج].
همانا که آنان تحقق این وعده الهی را بعید و دور میدانند و ما آن را نزدیک میبینیم.
دکتر خالد قدومی
نماینده جنبش حماس
ایران
٢٨ أكتوبر
🇮🇷کانالهای #نشریه_عبرتهای_عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
روایتگری.mp3
19.06M
#روایت_ناب
🔷روایتگری سردار حسنی
در هیأت الشهدا
سوم آبان ۱۴۰۳
گلزار شهدای کرمان
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
🌹اینجامعراجشهداست 👇
https://eitaa.com/joinchat/857997315C46df7d3e74