فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استقرار تانکهای ارتش رژیم صهیونیستی در نزدیکی غزه
🔹اشغالگران همچنان جرات حمله زمینی ندارند
🔹ویدئویی از استقرار تعداد زیادی تانک و نیروی ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق نزدیک به نوار غزه منتشر شده است.
🔹اشغالگران بارها تهدید به تجاوز زمینی به غزه کرده اند، اما در عمل از عملی کردن این تهدید وحشت دارند.
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 استاد حسن عباسی:
تا الان طی چند نوبت جنگ غزه با رژیم صهیونیستی ۱۰۰۰۰ موشک ٣٣۰ میلیمتری ایرانی بر سر اسرائیل ریخته شده و سامانه گنبد آهنین شان را_ که ره آورد پروژه جنگ ستارگان! ریگان بود_ به تمسخر گرفته، حالا شما هی جمهوری اسلامی ایران را تهدید به بمب هسته ای کنید!...
🔹 اینها که فقط چهار نمونه موشک سطح پایین بود؛ منتظر موشکهای سجیل و شهاب و... جمهوری اسلامی باشید!
#طوفان_الاقصی
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
ما حتی بچههامون هم موقع نقاشی کشیدن با مردم غزه همدردی میکنن ولی یه عده احمق میگن اسرائیل خوبه!!
+اون بچه گریه میکنه از بچه های غزهست که اسرائیل اونو گروگان گرفته
+اون آتیش هم قراره بزودی پرچم اسرائیل بسوزه
پ.ن: خواهرزادم ۷ سالشه موضوع نقاشی تو مدرسه آزاد بوده^_^
🗣 اعظم سادات سیدمومنی
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
🔴 واقعا شما نماینده مجلسید؟!
🔹دستگاه قضایی مملکت برای دو خبرنگار به جرم جاسوسی حکم صادر کرده و حالا رسانه ها و شخصیتهای اصلاح طلب و ضدانقلاب به طور هماهنگ، خودشان کشتن تا این دو نفر حمایت کنند و حکم دستگاه قضا و نیز نظر دستگاه امنیتی را زیرسئوال ببرند.
در همین راستا مسعود پزشکیان، در پاسخ به خبرنگار جماران مبنی بر اینکه چهقدر این حکم عادلانه بوده گفت: «من در مقام قضاوت نیستم ولی آنچه مشخص است این است که کسی که خبرنگار است و خبر را به درستی و با جسارت منتقل میکند باید از امنیتی برخوردار باشد که محاکمه نشود و برایش مجازات تعیین نشود.»
🔸 آقای پزشکیان خدا را شکر که در مقام قضاوت نیستید و گرنه خدا به داد همه ما برسه!
بله اگر خبر به درستی منتشر شود حرف شما درست است اما خبر منتشر از مرگ مهسا امینی کجایش درست بود؟ لااقل فایل های صوتی این #خبرنگاران_جاسوس را گوش می دادید!
چرا به دلیل تعصبات جناحی و سیاسی حاضر می شوید تقوا و صداقت را زیر پایتان لگدمال کنید!
🔹در ادامه گفته اند: «اینکه بیاییم و خبرنگاری را به دلیل اینکه خبری را منتشر کرده محکوم کنیم، منصفانه نیست»
🔸 آقای نماینده! انصاف از دید شما چگونه تعریف می شود؟ خبر دروغی که باعث آشوب در کشور و باعث شهادت قریب ۱۰۰ نفر از نیروهای امنیتی و بسیجی شد منصفانه است؟!
خبری که وقتی فهمیدند دروغ است و مدارک پزشکی مرگ آن دختر بر خلاف آن خبر است حاضر نشدند تا اصلاح کنند برخورد با این پدیده ها منصفانه نیست؟
🔸 چه می شود اگر بر مسئله ای که آگاهی و اطلاعات کافی ندارید حرف نزنید و سکوت کنید؟!
این موضع گیریها و حمایتها حکایت از مظلومیت نظام دارد!
✍ #علی_صالحی_زاده
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وحشت صهیونیستها از بیسابقهترین حمله راکتی القسام به تلآویو
شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: این گستردهترین و شدیدترین حمله راکتی از آغاز جنگ ( #طوفان_الأقصى ) بوده است.
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
🔴فروپاشی کامل نظام سلامت در غزه
🔹وزارت بهداشت نوار غزه فروپاشی کامل نظام سلامت در بیمارستانهای نوار غزه را اعلام کرد و خبر داد شمار شهدای فلسطینی به ۵۷۹۱ نفر افزایش یافته است. از این تعداد شهدا ۲۳۶۰ نفر کودک و ۱۲۹۲ نفر زن هستند.
📸 ۳ کودکی که در تصویر میبینید در بمباران اخیر به شهادت رسیدند اما نام و نشانی ندارند و باید گمنام به خاک سپرده شوند.
💠کانال #پلاک(ایتا ، تلگرام) :👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا