🔴 مرگ فرهنگ
🔹 کمیسیون فرهنگی مجلس، صلاحیت عباس صالحی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد را تایید کرد!
🔹هیچ نماینده ای برای مخالفت با عباس صالحی ثبت نام نکرد!
🔹وقتی ریاست کمیسیون فرهنگی مجلس بر عهده جناب "آقا تهرانی" باشد،وقتی هیچ یک از نمایندگان انقلابی،اطلاعی از عملکرد عباس صالحی در وزارت ارشاد دولت روحانی ندارند(شاید هم دارند و برایشان مهم نیست!) نتیجه همین خواهد شد که می بینید!
🔹به احتمال زیادچند ماه بعد وقتی جشنواره های فیلم و تئاتر و..فجر، نمایشگاه برهنگی و گفتارها و تحرکات ضدانقلابی و دین ستیزِ هنرمند نمایان معلوم الحال شد، شاهد ابراز مخالفت ملایم جناب آقا تهرانی و برخی نمایندگان فعلی مجلس با عملکرد وزیر ارشاد خواهیم بود!
🔹امت حزب الله و مردم مومن و متدین ایران توجه داشته باشید که اوضاع افتضاح فرهنگی امروز مملکت، محصول جهالتها،غفلتها و بی توجهی هایی از این دست در ۴۰ سال گذشته است!
✍ #دکتر_صادق_کوشکی
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حسن آقامیری در برنامه علی ضیا: شعار نه شرقی نه غربی غلط است
🔹هنگامی که توافق برجام شکل گرفت خوشحال شدم با این حال یک برجام کم است.
🔹 ما باید با همه ی جهان بریم و ببندیم شرق غرب و این شعار نه شرقی و نه غربی شعار غلطی است از نظر من هم شرقی هم غربی !
✍️🏻آقای همه چیز دون هنوز نمیدونه نه شرقی نه غربی به معنای قهر کردن با دنیا نیست بلکه به معنای سلطه ست ...
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴چه کسانی در پرونده چای دبش در بازداشتاند؟
سخنگوی قوه قضاییه:
🔹یک نفر از کارمندان بانک، یک نفر از مدیران وزارت جهاد کشاورزی و ۳ نفر از شرکت دبش در بازداشت هستند.
🔹متهم اصلی پرونده هم به نام اکبر رحیمی به اتهام اخلال در نظام اقتصادی و قاچاق ارز در بازداشت است.
🔹طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده به دلیل عدم همکاری متهم اصلی در مرحله تحقیق بوده است.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
🔴تکذیب قتل آژوان کیانی بر اثر تیراندازی ماموران سپاه
دادستانی شهرستان مریوان:
🔹در پی انتشار ادعاهایی در برخی سایتها و رسانهها مبنی بر کشته شدن آقای «آژوان کیانی» اهل مریوان بر اثر تیراندازی ماموران سپاه، با پیگیریهای معاونت قضایی ستاد حقوق بشر و اعلام دادستانی مریوان، کشته شدن جوان نامبرده را تکذیب کرد.
🔹پس از انتشار خبر کذب صفحات مجازی گروهک تروریستی کومله، تحقیقات درباره شناسایی فرد مذکور توسط این یگان آغاز شد که مشخص شد اولا در یوم مذکور سپاه پاسداران هیچ گونه درگیری با اشرار ضد انقلاب نداشته است.
🔹ثانیا فردی با هویت آژوان کیانی وجود خارجی نداشته و گروهک تروریستی کومله در راستای پیش برد اهداف عملیات روانی خود دست به چنین اقدامی زده است.
🔹تصویر فردی را پس از سرقت از صفحه مجازی وی با هویت آژاوان کیانی معرفی کرده و با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که تصویر انتشار یافته از آژوان کیانی مربوط به فردی با هویت ابوالفضل محبوب فلاح گراکوئی و ساکن البرز است.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنگوی سپاه: زمان به نفع ما است
▪️دشمن منتظر ضربات دقیق در زمان خودش باشد
سردار نائینی:
🔹امروز رژیم صهیونستی شکست را پذیرفته و حتی سیاستمداران آمریکایی به اینموضوع اذعان دارند و تا کنون به هیچکدام از اهداف خود نرسیدهاند.
🔹مردم ایران هوشمند هستند و میدانند فرماندهان نیروهای مسلح در سطوح عالی تصمیمگیری درمورد پاسخ همه شرایط را میسنجند و تصمیم دقیق و حسابشده میگیرند و با اقدامات موثر محاسبات دشمن را تغییر میدهند.
🔹زمان به نفع ما است و ممکن است دوره انتظار این پاسخ طولانی شود.
🔹فعلا صهیونیستها باید در بیتعادلی به سر ببرند و ممکن است پاسخ ایران هم تکرار عملیاتهای گذشته نباشد و سناریوهای پاسخ یکسان نیست و فرماندهان ما تجربه و هنر تنبیه موثر دشمن را دارند و اهل اقدام شتابزده نیستند.
🔹هیچ تعرضی به اهداف ایران بدون پاسخ گذاشته نشده است و دشمن باید منتظر ضربات حساب شده و دقیق در زمان خودش باشند.
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez