💠جلسه آموزشی وتوجیهی لیگ جت(جهاد تبیین)دانش آموزان منطقه ورامین راه یافته به مرحله استانی برگزار شد.
این جلسه صبح روز یکشنبه بیست و یکممردادماه در مدیریت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد.
در این جلسه ضمن توضیحات کامل نسبت به روند برگزاری آزمون مرحله استانی توسط کارشناس فرهنگی هنری،آموزش های لازم بامحوریت جهاد تببین برای دانش آموزان بیان شد.
گفتنی است؛ ۱۰ دانش آموز و ۲ مربی از مدارس منتصرین شاهد و فاطمیه در این طرح حضور دارند و این دانش آموزان صبح روز دوشنبه در شهرستان پاکدشت با دانش آموزان شهرستان های استان تهران به رقابت پرداختند.
@pelake6
💠جلسه هماهنگی برگزاری طرح های توانمند سازی مدیران، معاونین و مراقبین سلامت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد
این جلسه با حضور حامد مهدیان معاون پرورشی و تربیت بدنی،زهرا منافی کارشناس سلامت، اعظم رمضانی دندانپزشک شبکه، آمنه کامرانی کارشناس بهداشت مدارس شبکه و جمعی از کارشناسان شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
از عناوین طرح های توانمندسازی می توان به پیشگیری از دخانيات در بین همکاران فرهنگی و جوانان ونوجوانان در مدارس ، پیشگیری از پوسیدگی دندان در دانش آموزان، تغذیه صحیح در مدارس وطرح مکمل یاری در مقاطع متوسطه اشاره کرد.
@pelake6
💠آموزش و پرورش ورامین در صدر
ورامین با درصد صدور ابلاغ ۹۳.۹۴ به نسبت تعداد پرسنل قابل ثبت منطقه، در بین شهرستان های استان تهران پیشتازی می کند.
همچنین در بحث کلاسبندی دانش آموزان و ثبت کتب درسی نیز رتبه نخست استان را دارد.
▫️جلسات متعدد مدیر منطقه و اعضای شورای معاونین با مسئولان و کارشناسان مقاطع و کارشناسان طرح و برنامه،رصد روزانه گزارشات، پیگیری و تعامل مستمر با مدیران و وحدت رویه دوایر،موفقیت آموزش و پرورش ورامین را در امورات پروژه مهر تضمین کرده است.
@pelake6
💠از مدارس برگزیده در طرح ۱۰۶ تقدیر بعمل آمد
از مدارس: یادگار امام(ره)، علوی، شهید ثانی ۲، فضیلت شاهد، شهدای ده دی، دانش اندیشان، سما۱ و آیت الله هاشمی رفسنجانی۲ به پاس کسب رتبه برتر در طرح ۱۰۶ مرحله اسفندماه و خردادماه تقدیر بعمل آمد.
گفتنی است؛ طرح ۱۰۶ در سال تحصیلی گذشته با هدف تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و موضوع ساحت های ۶ گانه تعلیم و تربیت، در مدارس شهرستان ورامین اجرا شد.
🌐لینک خبر:
https://1271-teo.medu.gov.ir/fa/node/204971
پلاکِ۶، رسانه آموزش و پرورش ورامین
@pelake6
💠نتیجه نهایی آزمون استخدامی دبیری و هنرآموز آموزش و پرورش اعلام شد
🔹نتیجه نهایی پذیرفتهشدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش ویژه رشته های شغلی دبیری و هنرآموز سال ۱۴۰۳ در درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام شد.
🔹شرکت کنندگان می توانند نتایج آزمون مذکور در درگاه اطلاعرسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور مشاهده کنند.
@pelake6
💠جلسه شورای معاونت پرورشی و تربیت بدنی مدیریت آموزش و پرورش ورامین برگزار شد
این جلسه ظهر روز چهارشنبه بیست و چهارم مردادماه باحضور حامد مهدیان معاون پرورشی و تربیت بدنی منطقه و اعضا برگزارشد.
گزارش عملکرد واحد های زیر مجموعه معاونت پرورشی و همچنین بررسی برنامه های جاری این معاونت از موضوعات این جلسه بود.
_برگزاری هیئت دانش آموزی درسال تحصیلی ۴۰۳
_تهیه وتنظیم برنامه های سال تحصیلی(نقشه راه امور پرورشی) به تفکیک واحد های معاونت پرورشی و تحویل به مدارس
_تهیه پوستر و کلیپ توسط واحد های زیر مجموعه معاونت پرورشی(کانون ها واماکن ورزشی) جهت آشنایی خانواده ها با این مجموعه ها
_برگزاری جلسه آموزشی وتوجیهی درنیمه دومشهریور ماه برای مدیران و معاونین پرورشی جهت اجرای هرچه بهتر امور محوله پرورشی وتربیت بدنی
_بازدید کارشناسان معاونت پرورشی از مدارس و آماده سازی مدارس جهت بازگشایی هرچه باشکوه تر در مهرماه، از اهم برنامه ها و مسائل مورد بحث در این جلسه بود.
@pelake6
پلاکِ ۶
💠نتیجه نهایی آزمون استخدامی دبیری و هنرآموز آموزش و پرورش اعلام شد 🔹نتیجه نهایی پذیرفتهشدگان آزمون
💠اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون استخدامی
به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان آزمون ماده ۲۸ ویژه رشته شغلی دبیری و هنر آموزی سال ۱۴۰۳ می رساند که هنوز اسامی این عزیزان از طرف واحد استخدام اداره کل آموزش و پرورش به امور اداری منطقه ارسال نشده است. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری و تماس تلفنی با کارگزینی خودداری فرمایند.
▫️لازم به ذکر است؛ زمان مراجعه و مدارک لازم جهت تشکیل پرونده بعد از اعلام اسامی از طریق امور اداری ( تماس تلفنی) به افراد اطلاع رسانی خواهد شد و پذیرفته شدگان می بایست در بدو ورود حتما در واحد حراست تشکیل پرونده دهند.
امور اداری آموزش و پرورش ورامین
@pelake6
💠حضور دانش آموز ورامین در مرحله نهایی کارسوق فراگیر مسابقات ملی پزشکی در استان اصفهان
یکتا اردستانی دانش آموز دبیرستان استعدادهای درخشان فرزانگان ورامین به عنوان تنها دانش آموز ساعی از سطح جنوب شرق استان تهران پس از طی کردن تلاش های ۱۰ ماهه خود و رقابت کشوری توانست سه مرحله از اولین کارسوق ملی پزشکی را پشت سر بگذارد و در مرحله نهایی حضور پیدا کند.
وی پس از گذراندن دوره های پزشکی و مهارت های بالینی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در نهایت گواهی پزشکی کشور را از آن خود کرد.
@pelake6
هدایت شده از پلاکِ ۶
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥کلیپ
💠پایگاه های انتخاب رشته آزمون سراسری ۱۴۰۳ مدیریت آموزش و پرورش ورامین
📍پایگاه پسرانه: دبیرستان شهید مصطفی خمینی
📍پایگاه دخترانه: دبیرستان پانزده خرداد
🔹️جهت پیش ثبت نام از ساعت ۸ الی ۱۹ با شماره تماس ۰۹۳۹۵۸۳۹۲۶۹ تماس حاصل فرمایید.
@pelake6