eitaa logo
ساکنین پلاک "8"
204 دنبال‌کننده
14.8هزار عکس
8.9هزار ویدیو
116 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 تجلیل ویژه 🥇 💠 وزیر ورزش و جوانان از دختر قهرمان شطرنج ایرانی که با چادر پرچم ایران را بالا برد تجلیل کرد 🔹سیدحمید سجادی در مراسم اختتامیه المپیاد استعدادهای برتر از دختر شطرنج‌باز و عضو تیم ملی ایران که در مسابقات اخیر موفق به کسب عنوان قهرمانی آسیا شد تجلیل کرد. 🔹این مراسم تجلیل به همت معاونت بانوان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد. سلما همتیان شطرنج‌باز کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیا عملکرد درخشانی داشت و در این مسابقات حضور پیدا کرده بود و را کسب کرد.
ساکنین پلاک "8"
توی دنیایی که خیلی ها بی حجابی رو نماد آزادی و ارزش زن میدونند....تو با حجاب خودت پرچم پر افتخار ایران رو روی سر گرفتی و نشون دادی که ارزش زن به اندامش نیست..... تو دوباره نشون دادی که زن کالا نیست 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @pellake8
002.mp3
زمان: حجم: 1.5M
✅ وقتی ولایت فقیه امر جامعی به نام "جهاد تبیین" رو مطرح کرد زندگی همه مومنین باید تحت تاثیر این امر جامع قرار بگیره. 🎙 استاد پناهیان
🛑 اولین خورشید گرفتگی قرن 🔹امروز (سه شنبه) نیمی از ساکنین کره‌ی زمین شاهد خورشید گرفتگی هستند این پدیده در ایران نیز قابل مشاهده است. 🔹خورشید گرفتگی از ساعت ۱۳:۰۳ در ایران وارد میشود و در ساعت ۱۶:۲۸ از جنوب شرقی ایران خارج می‌شود.
22.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم تجمع بانوان فاطمی کردستانی های ایران زمین سربلندمون 💪
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جزئیاتی جدید از توقیف ۲ شناور بدون سرنشین آمریکا فرمانده نیروی دریایی ارتش: 🔹وقتی دو شناور بی‌سرنشین آمریکا را توقیف کردیم آمریکایی‌ها به خواهش و تمنا افتادند. 🔹ما شناورها را پس دادیم اما حالا آمریکا مدعی شده که دوربینِ شناورها ناپدید شده است. 🔹احتمالا دوربین‌ها هنگام جابجایی شناورها کنده شده و داخل آب افتاده اما اگر آمریکایی‌ها دوربین می‌خواهند بگویند دو دوربین ایرانی به آن‌ها بدهیم.
🔴به حضور زنان بی‌روسری و.. در معابر بی‌تفاوت نباشیم | با ورود به نشانی زیر از این پویش حمایت فرمایید ✌️👇👇حمایت کنید https://www.farsnews.ir/my/c/168294
1.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ۴ معترض انگلیسی به تغییرات آب‌وهوایی به جرم پرتاب کیک به سمت مجسمه «چارلز سوم»، دستگیر شدند کانال الله اکبر
🔴امام علی(ع): در آخرالزمان و نزدیک به ساعت (ظهور) که بدترین زمان‌هاست، زنانى پیدا شوند اهل تبرّج و خودنمایی، بدون پوشش و برهنه، خارج‌شده از دین و داخل در فتنه‌ها، متمایل به شهوات و شتاب‌کننده به‌سوی لذات (نامشروع)؛ حرام‏‌ها را حلال می‌شمرند و در نهایت در جهنم وارد می‌شوند و در آن باقی می‌مانند. 📕من لایحضرالفقه، ج۳، ص۳۹۰ 🌐کانال الله اکبر
🔴 علت مرگ دانش آموز کرجی ایست قلبی اعلام شد 🔹 رئیس حراست آموزش و پرورش البرز: بنا بر اعلام پزشکی قانونی دانش آموز پارسا اکبریان بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت. 🔹پارسا اکبریان فرزند داور سرشناس فوتبال کشور محمدرضا اکبریان دانش آموز مقطع متوسطه اول دبیرستان سوم شعبان کرج بود.