ساکنین پلاک "8"
🌸کامل ترین پیام غدیر 🔰فراز ۲۸👇 ☀️مَعاشِرَالنّاسِ، هُوَ ناصِرُ دینِ الله وَالُْمجادِلُ عَنْ رَسُولِ
🌸کامل ترین پیام غدیر
🔰فراز۲۹👇
☀️وَ فی عَلِی - وَالله - نَزَلَتْ سُورَةُ الْعَصْر: (بِسْمِ الله الرَّحْمانِ الرَّحیمِ، وَالْعَصْرِ، إِنَّ الْإِنْسانَ لَفی خُسْرٍ) (إِلاّ عَلیّاً الّذی آمَنَ وَ رَضِی بِالْحَقِّ وَالصَّبْرِ )مَعاشِرَالنّاسِ، قَدِ اسْتَشْهَدْتُ الله وَبَلَّغْتُکُمْ رِسالَتی وَ ما عَلَی الرَّسُولِ إِلاَّالْبَلاغُ الْمُبینُ.
مَعاشِرَالنّاسِ، (إتَّقُوالله حَقَّ تُقاتِهِ وَلاتَموتُنَّ إِلاّ وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ).
☀️و سوگند به خدا که سوره ی والعصر درباره ی اوست: «به نام خداوند همه مهر مهر ورز. قسم به زمان که انسان در زیان است.» مگر علی که ایمان آورده و به درستی و شکیبایی آراسته است.
هان مردمان! خدا را گواه گرفتم و پیام او را به شما رسانیدم. و بر فرستاده وظیفه ی جز بیان و ابلاغ روشن نباشد!
هان مردمان! تقوا پیشه کنید همان گونه که بایسته است. و نمیرید جز با شرفِ اسلام
ادامه دارد......
https://eitaa.com/pellake8
ساکنین پلاک "8"
🌸کامل ترین پیام غدیر 🔰فراز۲۹👇 ☀️وَ فی عَلِی - وَالله - نَزَلَتْ سُورَةُ الْعَصْر: (بِسْمِ الله الر
🌸کامل ترین پیام غدیر
🔰فراز ۳۰👇
☀️مَعاشِرَالنّاسِ، (آمِنُوا بِالله وَ رَسُولِهِ وَالنَّورِ الَّذی أُنْزِلَ مَعَهُ مِنْ قَبْلِ أَنْ نَطْمِسَ وُجُوهاً فَنَرُدَّها عَلی أَدْبارِها أَوْ نَلْعَنَهُمْ کَما لَعَنَّا أَصْحابَ السَّبْتِ). (بالله ما عَنی بِهذِهِ الْآیَةِ إِلاَّ قَوْماً مِنْ أَصْحابی أَعْرِفُهُمْ بِأَسْمائِهِمْ وَأَنْسابِهِمْ، وَقَدْ أُمِرْتُ بِالصَّفْحِ عَنْهُمْ فَلْیَعْمَلْ کُلُّ امْرِئٍ عَلی مایَجِدُ لِعَلِی فی قَلْبِهِ مِنَ الْحُبِّ وَالْبُغْضِ).
مَعاشِرَالنّاسِ، النُّورُ مِنَ الله عَزَّوَجَلَّ مَسْلوکٌ فِی ثُمَّ فی عَلِی بْنِ أَبی طالِبٍ، ثُمَّ فِی النَّسْلِ مِنْهُ إِلَی الْقائِمِ الْمَهْدِی الَّذی یَأْخُذُ بِحَقِّ الله وَ بِکُلِّ حَقّ هُوَ لَنا، لاَِنَّ الله عَزَّوَجَلَّ قَدْ جَعَلَنا حُجَّةً عَلَی الْمُقَصِّرینَ وَالْمعُانِدینَ وَالُْمخالِفینَ وَالْخائِنینَ وَالْآثِمینَ وَالّظَالِمینَ وَالْغاصِبینَ مِنْ جَمیعِ الْعالَمینَ.
☀️هان مردمان! «به خدا و رسول و نور همراهش ایمان آورید پیش از آن که چهره ها را تباه و باژگونه کنیم یا چونان اصحاب روز شنبه [یهودیانی که بر خدا نیرنگ آوردند] رانده شوید.«به خدا سوگند که مقصود خداوند از این آیه گروهی از صحابه اند که آنان را با نام و نَسَب می شناسم لیکن به پرده پوشی کارشان مأمورم. آنک هر کس پایه کار خویش را مهر و یا خشم علی در دل قرار دهد [و بداند که ارزش عمل او وابسته به آن است.] .
مردمان! نور از سوی خداوند عزّوجل در جان من، سپس در جان علی بن ابی طالب، آن گاه در نسل او تا قائم مهدی - که حق خدا و ما را می ستاند - جی گرفته. چرا که خداوند عزّوجل ما را بر کوتاهی کنندگان، ستیزه گران، ناسازگاران، خائنان و گنهکاران و ستمکاران و غاصبان از تمامی جهانیان دلیل و راهنما و حجت آورده است.
📢مبلغ غدیرباشیم......
ادامه دارد.....
https://eitaa.com/pellake8
ساکنین پلاک "8"
🎇🎇🕊 🎇 🎇نامه سی ویکم نهج البلاغه 👇 🔶 بخش هجدهم👇 ✍وَاعْلَمْ أَنَّ أَمَامَکَ عَقَبَةً کَئُوداً، الْ
🎇🎇🕊
🎇
🎇نامه سی ویکم
نهج البلاغه 👇
🔶 بخش نوزدهم👇
✍وَاعْلَمْ أَنَّ الَّذِی بِیَدِهِ خَزَائِنُ السَّمَاوَاتِ وَالاَْرْضِ قَدْ أَذِنَ لَکَ فِی الدُّعَاءِ، تَکَفَّلَ لَکَ بِالاِْجَابَةِ، وَأَمَرَکَ أَنْ تَسْأَلَهُ لِیُعْطِیَکَ، وَتَسْتَرْحِمَهُ لِیَرْحَمَکَ، وَلَمْ یَجْعَلْ بَیْنَکَ وَبَیْنَهُ مَنْ یَحْجُبُکَ عَنْهُ، وَلَمْ یُلْجِئْکَ إِلَى مَنْ یَشْفَعُ لَکَ إِلَیْهِ، وَلَمْ یَمْنَعْکَ إِنْ أَسَأْتَ مِنَ التَّوْبَةِ، وَلَمْ یُعَاجِلْکَ بِالنِّقْمَةِ، وَلَمْ یُعَیِّرْکَ بِالاِْنَابَةِ، وَلَمْ یَفْضَحْکَ حَیْثُ الْفَضِیحَةُ بِکَ أَوْلَى، وَلَمْ یُشَدِّدْ عَلَیْکَ فِی قَبُولِ الاِْنَابَةِ، وَلَمْ یُنَاقِشْکَ بِالْجَرِیمَةِ وَلَمْ یُؤْیِسْکَ مِنَ الرَّحْمَةِ، بَلْ جَعَلَ نُزُوعَکَ عَنِ الذَّنْبِ حَسَنَةً، وَحَسَبَ سَیِّئَتَکَ وَاحِدَةً، وَحَسَبَ حَسَنَتَکَ عَشْراً، وَفَتَحَ لَکَ بَابَ الْمَتَابِ، وَبَابَ الاِسْتِعْتَابِ،
فَإِذَا نَادَیْتَهُ سَمِعَ نِدَاکَ، وَإِذَا نَاجَیْتَهُ عَلِمَ نَجْوَاکَ، فَأَفْضَیْتَ إِلَیْهِ بِحَاجَتِکَ، وَأَبْثَثْتَهُ ذَاتَ نَفْسِکَ، وَشَکَوْتَ إِلَیْهِ هُمُومَکَ، اسْتَکْشَفْتَهُ کُرُوبَکَ، وَاسْتَعَنْتَهُ عَلَى أُمُورِکَ، وَسَأَلْتَهُ مِنْ خَزَائِنِ رَحْمَتِهِ مَا لاَ یَقْدِرُ عَلَى إِعْطَائِهِ غَیْرُهُ، مِنْ زِیَادَةِ الاَْعْمَارِ، وَصِحَّةِ الاَْبْدَانِ، سَعَةِ الاَْرْزَاقِ. ثُمَّ جَعَلَ فِی یَدَیْکَ مَفَاتِیحَ خَزَائِنِهِ بِمَا أَذِنَ لَکَ فِیهِ مِنْ مَسْأَلَتِهِ، فَمَتَى شِئْتَ اسْتَفْتَحْتَ بِالدُّعَاءِ أَبْوَابَ نِعْمَتِهِ، وَاسْتَمْطَرْتَ شَآبِیبَ رَحْمَتِهِ، فَلاَ یُقَنِّطَنَّکَ إِبْطَاءُ إِجَابَتِهِ، فَإِنَّ الْعَطِیَّةَ عَلَى قَدْرِ النِّیَّةِ، وَرُبَّمَا أُخِّرَتْ عَنْکَ الاِْجَابَةُ، لِیَکُونَ ذَلِکَ أَعْظَمَ لاَِجْرِ السَّائِلِ، وَأَجْزَلَ لِعَطَاءِ الاْمِلِ. وَرُبَّمَا سَأَلْتَ الشَّیْءَ فَلاَ تُؤْتَاهُ، وَأُوتِیتَ خَیْراً مِنْهُ عَاجِلاً أَوْ آجِلاً، أَوْ صُرِفَ عَنْکَ لِمَا هُوَ خَیْرٌ لَکَ، فَلَرُبَّ أَمْر قَدْ طَلَبْتَهُ فِیهِ هَلاَکُ دِینِکَ لَوْ أُوتِیتَهُ، فَلْتَکُنْ مَسْأَلَتُکَ فِیمَا یَبْقَى لَکَ جَمَالُهُ، وَیُنْفَى عَنْکَ وَبَالُهُ; فَالْمَالُ لاَ یَبْقَى لَکَ وَلاَ تَبْقَى لَه
✍فرزندم! بدان آن کس که گنج هاى آسمان ها و زمين در دست اوست، به تو اجازه دعا و درخواست را داده و اجابتِ آن را تضمين نموده است، به تو امر کرده که از او بخواهى تا عطايت کند و از او درخواست رحمت کنى تا رحمتش را شامل حال تو گرداند. خداوند ميان تو و خودش کسى را قرار نداده که در برابر او حجاب تو شود و تو را مجبور نساخته که به شفيعى پناه برى و خداوند در صورتى که مرتکب بدى شوى تو را از توبه مانع نشده (و درهاى آن را به روى تو گشوده است).
در کيفر تو تعجيل نکرده (و آن را به موجب اينکه ممکن است توبه کنى به تأخير انداخته) هرگز تو را به سبب توبه و انابه سرزنش نمى کند (آن گونه که انتقام جويان توبه کاران را زير رگبار ملامت و سرزنش قرار مى دهند) و حتى در آنجا که رسوايى سزاوار توست تو را رسوا نساخته (آن گونه که تنگ نظران بى گذشت فوراً اقدام به رسواسازى و افشاگرى درباره خطاکاران مى کنند) و در قبول توبه بر تو سخت نگرفته است (آن گونه که معمول افراد کوتاه فکر است) و در محاسبه جرايمِ تو دقت و موشکافى نکرده (بلکه به آسانى از آن گذشته است).
هيچ گاه تو را از رحمتش مأيوس نساخته (هرچند گناه تو سنگين و بزرگ باشد) بلکه بازگشت تو از گناه را حسنه قرار داده (و از آن مهم تر اينکه) گناه تو را يکى محسوب مى دارد و حسنه ات را ده برابر حساب مى کند و درِ توبه و بازگشت و عذرخواهى را (هميشه) به رويت باز نگه داشته به گونه اى که هر زمان او را ندا کنى نداى تو را مى شنود و هرگاه با او نجوا نمايى آن را مى داند، بنابراين حاجتت را به سويش مى برى و آن چنان که هستى در پيشگاه او خود را نشان مى دهى، غم و اندوه خود را با وى در ميان مى گذارى و حل مشکلات و درد و رنج خود را از او مى خواهى، و در کارهايت از او استعانت مى جويى، مى توانى از خزاين رحمتش چيزهايى را بخواهى که جز او کسى قادر به اعطاى آن نيست مانند فزونى عمر، سلامتى تن و وسعت روزى.
سپس خداوند کليدهاى خزاينش را با اجازه اى که به تو درباره درخواست از او عطا کرده، در دست تو قرار داده است پس هرگاه خواسته اى داشته باشى مى توانى به وسيله دعا درهاى نعمت پروردگار را بگشايى و باران رحمت او را فرود آورى و هرگز نبايد تأخير اجابت دعا تو را مأيوس کند، زيرا بخشش پروردگار به اندازه نيّت (بندگان) است; گاه مى شود که اجابت دعا به تأخير مى افتد تا اجر و پاداش درخواست کننده بيشتر گردد و عطاى آرزومندان را فزون تر کند و گاه مى شود چيزى را از خدا مى خواهى و به تو نمى دهد در حالى که بهتر از آن در کوتاه مدت يا👇
ساکنین پلاک "8"
🎇🎇🕊 🎇 🎇نامه سی ویکم نهج البلاغه 👇 🔶 بخش نوزدهم👇 ✍وَاعْلَمْ أَنَّ الَّذِی بِیَدِهِ خَزَائِنُ السّ
👇👇👇
دراز مدت به تو داده خواهد شد يا آن را به چيزى که براى تو بهتر از آن است تبديل مى کند.
گاه چيزى از خدا مى خواهى که اگر به آن برسى مايه هلاک دين توست (و خداوند آن را از تو دريغ مى دارد و چيزى بهتر از آن مى دهد) بنابراين بايد تقاضاى تو از خدا هميشه چيزى باشد که جمال و زيباييش براى تو باقى بماند و وبال و بديش از تو برود (و بدان مال دنيا اين گونه نيست) مال براى تو باقى نمى ماند و تو نيز براى آن باقى نخواهى ماند!
🎇🎇🎇
✳ معاملۀ درست با سرمایۀ جان!
🔻 اگر شما توانستید یک معاملۀ درستی با این جان، با این عمر بکنید، و [آن را] جای خوبی مصرف کنید، خسران نکردهاید؛ اگر نتوانستید، خسران کردهاید. آن وقت این خسران واقعا یک خسران بزرگی است، واقعا یک خسران دردناکی است؛ روز قیامت خواهد شد و انسان میبیند یک سرمایه برای پیمودن «درجات کمال» در دنیا به او داده بودند و آن «جان» بود که همۀ سرمایههای دیگر فرع سرمایۀ جان است؛ این سرمایه در حقیقت تنها سرمایۀ شما بود؛ این را در دنیا مصرف کردید و مثل آن یخ، آب شده، درحالی که در مقابلش هیچ چیز هم بهدست نیاوردید. آن عذاب الیم این است؛ بزرگترین عذاب و دردناکترین عذابی که انسان فرض میکند، یا به هر حال یکی از عذابهای دردناک این است.
👤 #رهبر_انقلاب
📚 از کتاب #تفسیر_سوره_صف
📖 صفحات ۶۸ و ۶۹
#⃣ #تفسیر #سلوک
@pellake8
✳️ صراط مستقیم، راهِ علی است
🔻 علی علیهالسلام پیشوای ماست و همهٔ ما، عالم و غیر عالم، رهبر و ملت، ثروتمند و فقیر، باید خود را با علی بسنجیم. صراط مستقیم، راهِ علی است. علی حق است. علی همان میزانی است که در تفسیر آیهٔ شریفهٔ «وَزِنُوا بِالْقِسْطَاسِ الْمُسْتَقِيمِ» (و با ترازوی درست وزن کنید)
(شعراء، ١٨٢) به آن اشاره شده است. میزان، علی است. مصداق کامل این میزان، علی است. ما نیز اگر میخواهیم بفهمیم که در هدایت و یا در گمراهی هستیم، نباید با میزان خویش این امر را بفهمیم. نباید منافع و عواطف و تمایلات خویش را میزان قرار دهیم. باید ببینیم چه مقدار شباهت میان ما و علی وجود دارد.
👤 #امام_موسی_صدر
📚 از کتاب #انسان_آسمان
📖 ص ۱۶۰
#⃣ #غدیر_در_راه_است
#⃣ #غدیر_را_زنده_نگه_داریم
https://eitaa.com/pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #باعلی| آتشبازی شیعهها در تهران
https://eitaa.com/pellake8
✅ جملاتی زیبا از امیر المومنین علی علیه السلام:
اگر این جملات مال هر دین دیگری بود، پیروان آن دین آن را با طلا می نوشتند و بر تمام مردم دنیا فخر و مباهات میکردند اما حیف که فرمایش مولای مظلوم ماست و مخالفین آن را بایکوت و سانسور میکنند.
✿ «مردم را با لقب صدا نکنید.»
✿ «روزانه از خدا معذرت خواهی کنید.»
✿ «بدون تحقیق قضاوت نکنید.»
✿«اجازه ندهید نزد شما از کسی غیبت شود.»
✿ «صدقه دهید،چشم به جیب مردم ندوزید.»
✿ «شجاع باشید،مرگ یکبار به سراغتان می آید.»
✿ «دین را زیاد سخت نگیرید.»
✿ «با علما و دانشمندان با عمل ارتباط برقرار کنید.»
✿ «انتقادپذیر باشید.»
✿ «حامی مستضعفان باشید.»
✿ «اگر میدانید کسی به شما وام نمیدهد،
از او تقاضا نکنید.»
✿ «خود را نماینده خدا در امر دین بدانید.»
✿ «یتیمان را دریابید.»
✿ «فحّاش و بذله گو نباشید.»
✿ «بیشتر از طاقت خود عبادت نکنید.»
✿ «زنان گل و ریحان هستند با آنان مهربان باشید.»
✿«با قرآن آشنا شوید.»
✿«تا میتوانید بدنبال حل گره مردم باشید.»
✿ «گریه نکردن از سختی دل است.»
✿«سختی دل از گناه زیاد است.»
✿ «فراموشی مرگ از محبت به مال دنیاست.»
✿«محبت به مال دنیا سرآغاز همه خطاهاست»
📚منبع: نهج البلاغه
https://eitaa.com/pellake8
🌅🌅🌅
🌅🌅
🌅
🌹هرروزدرمحضرقرآن
📗سوره محمد_جزء /۲۶👇
🌅بِسْمِ اللٍَهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمْ
✍فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّي إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنّاً بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّي تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاءُ اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ/۴
☀️پس هرگاه با كسانى كه كافر شدند (در ميدان جنگ) روبرو شديد، گردن هايشان را بزنيد تا آن كه آنان را از پا درآوريد (و چون در دست شما اسير شوند) پس آنان را سخت ببنديد (تا فرار نكنند)
سپس، يا بر آنان منّت نهيد (و آزادشان كنيد)
و يا با گرفتن فديه و عوض، رهايشان كنيد تا جنگ بار سنگين خود را بر زمين نهد.
اين است (دستور خداوند) و اگر خداوند اراده مى كرد، (از طريق صاعقه و زلزله و ديگر بلايا) از آن كفّار انتقام مى كشيد،
ولى خدا (فرمان جنگ داد) تا برخى از شما را به وسيله برخى ديگر بيازمايد و كسانى كه در راه خدا كشته شدند، هرگز خداوند اعمالشان را از بين نمى برد.
نکته های آیه👇
✍«أثخنتموهم»از«ثخن»به معناى غلبه كامل و زمين گير كردن دشمن است. ⬅️«وثاق»وسيله بستن مثل طناب است
.
🔷فلسفه جهاد در اسلام، چند امر است👇
👈براى دفاع از خود يا ديگر مظلومان. «اُذن للذّين يقاتلون بانهم ظلموا(۱)كما يقاتلونكم كافّة»(۲)
👈به جهت برانداختن فساد و فتنه. «قاتلوهم حتّى لاتكون فتنة(۳)
👈براى حفظ مراكز توحيدى«لو لادفع اللّه النّاس بعضهم ببعض لهدّمت صوامع و بيع»(۴)
👈براى دفاع از احكام و حدود الهى. «قاتلوا الّذين لايؤمنون باللّه و لا باليوم الاخر و لا يحرّمون ما حرّم اللّه و رسوله و لايدينون دين الحق»(۵)
⬅️اين آيه مربوط به ميدان نبرد است، يعنى در صحنه ى جنگ كه كافران در برابر شما ايستاده اند و قصد از ميان برداشتن شما را دارند، شما با قاطعيّت و صلابت بجنگيد و آنان را بكشيد و پس از غلبه كامل بر آنان و اطمينان از درهم شكستن قواى دشمن، اسير بگيريد و پس از پايان جنگ، هرگونه كه رهبر اسلامى مصلحت دانست
⬅️جنگ، در قبال گرفتن عوض يا بدون آن، اسيران را آزاد كنيد.
⬅️لذا برخى كه گمان كرده اند آيه مى گويد: هر كافرى را هركجا يافتيد بكشيد، به واژه «حرب» به معناى جنگ و مسئله اسارت كه در جنگ پيش مى آيد، توجّهى نكرده اند.
☀️از پيامبرصلى الله عليه وآله سؤال شد كه شهيد در راه خدا كيست⁉️ آيا كسى كه با انگيزه به رخ كشيدن شجاعت خود و يا به خاطر تعصّبات خانوادگى و قومى و يا از روى ريا و خودنمايى جنگيده و جان خود را از دست داده، شهيد است⁉️
☀️حضرت فرمودند: «مَن قاتل لتكون كلمة اللّه هى العليا فهو فى سبيل اللّه»(۶)
🌷شهيد، كسى است كه براى اعتلاى راه خدا جنگيده باشد.
-----
۱) حج/۳۹
۲) توبه/۳۶
۳) بقره/۱۹۳
۴) حج/۴۰
۵) توبه/۲۹
۶) تفسير فرقان.
◀️از ميان كافران،تنها آنان راكه دربرابر شما به جنگ ايستاده اند، از ميان برداريد«فاذا لقيتم»
◀️رزمنده مسلمان بايد آماده، آموزش ديده و شجاع باشد. «فضرب الرقاب»
◀️هدف اصلى در حمله به دشمن، نقاط كليدى وحساس باشد«الرقاب»
◀️تادشمن از پاى در نيامده وزمين گير نشده، به فكر اسير گرفتن وجمع غنائم نباشيد. «حتّى اذا اثخنتموهم»
◀️درهنگام نبرد محكم كارى كنيد تا دشمن سوء استفاده نكند و اسيران فرار نكنند. «فشدّوا الوثاق»
◀️در جبهه بايد اختياراتى به فرمانده تفويض شود«فاِمّا منّاً بعد و اِمّا فداءً»
◀️هدف ازجهاد،جلوگيرى از ظلم و يا از بين بردن ظلم و ستم است و لذا عفو و بخشش اسيران از سفارش هاى اسلام است«فاِمّا منّاً بعد و اِمّا فداءً»
◀️درجهاداسلامى، هم قدرت لازم است، «فضرب الرقاب» و هم عطوفت و مهربانى«فاِمّا منّاً بعد و اِمّا فداء»
◀️آزاد كردن اسيران، بدون گرفتن عوض،برآزاد كردن با عوض مقدّم است. «فاِمّا منّا بعد و اِمّا فداء»
◀️جنگ وجهاد،يكى اززمينه هاى آزمايش الهى است«ليبلوا بعضكم ببعض»
◀️جهاددراسلام، براى حفظ دين خداست،نه كشورگشايى، استعمار، تهديد، رقابت، انتقام، حسادت و... . «فى سبيل اللّه»
◀️گرچه در جنگ بعضى شهيد مى شوند ولى خداوند اهدافشان را به ثمر مى رساندو زحمات آنان هرگز تباه نمى شود. «قتلوا فى سبيل اللّه فلن يضلّ أعمالهم»
◀️جنگ، ميدان آزمايش الهى و كفّار، وسيله آزمايش و شهدا، پيروزمندان اين آزمايشند. «ليبلوَا بعضكم ببعض و الّذين قتلوا... فلن يضل أعمالهم»
ادامه دارد.....
---------تفسیرنور
حجة الاسلام حاج آقای قراٸتی
@pellake8
🌀چهار حکایت کوتاه اما تاثیر گذار:
💝حکایت اول:
از کاسبی پرسیدند:
چگونه در این کوچه پرت و بی عابر کسب روزی میکنی؟
گفت: آن خدایی که فرشته مرگش مرا در هر سوراخی که باشم پیدا میکند!! چگونه فرشته روزیش مرا گم میکند!
💝حکایت دوم:
پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری میرود...
پدر دختر گفت:
تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد، پس من به تو دختر نمیدهم...
پسری پولدار، اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود، پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید:
انشاءالله خدا او را هدایت میکند...!
دختر گفت:
پدر جان؛ مگر خدایی که هدایت میکند، با خدایی که روزی میدهد فرق دارد؟
💝حکایت سوم:
از حاتم پرسیدند: بخشنده تر از خود دیده ای؟
گفت: آری...
مردی که دارایی اش تنها دو گوسفند بود؛
یکی را شب برایم ذبح کرد... از طعم جگرش تعریف کردم...
صبح فردا جگر گوسفند دوم را نیز برایم کباب کرد...
گفتند: تو چه کردی؟
گفت: پانصد گوسفند به او هدیه دادم...
گفتند: پس تو بخشنده تری...
گفت: نه، چون او هر چه داشت به من داد
اما من اندکی از آنچه داشتم به او دادم...
💝حکایت چهارم:
عارفی راگفتند:
خداوند را چگونه میبینی؟
گفت آنگونه که همیشه میتواند مچم را بگیرد،
اما دستم را میگیرد...
@pellake8