🔻سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب در روز ولادت پیامبر اکرم
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی روز سه شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۹ مصادف با هفدهم ربیع الاول، سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع) از ساعت ۱۰:۳۰ صبح به صورت تلویزیونی سخنرانی خواهند کرد.
🖥 این سخنرانی به صورت زنده از شبکه یک سیما، شبکه خبر و رادیو ایران پخش خواهد شد.
🌹هفته وحدت گرامی باد🌹
وحدت به معنای دست برداشتن از عقاید نیست. وحدت این نیست که بگوییم تمام ادیان و گرایش ها بر حق هستند.
وحدت از دو بخش تشکیل می شود👇🏻
1⃣همراهی بر سر هدف ها و عقاید مشترک مانند خدا، قرآن و رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم
إِلَهُهُمْ وَاحِدٌ وَ نَبِيُّهُمْ وَاحِدٌ وَ كِتَابُهُمْ وَاحِدٌ أَ فَأَمَرَهُمُ اللَّهُ [تَعَالَى] سُبْحَانَهُ بِالاخْتِلَافِ فَأَطَاعُوهُ أَمْ نَهَاهُمْ عَنْهُ فَعَصَوْهُ ؛خدايشان يكى است و پيامبرشان يكى است و كتابشان يكى. آيا خداى سبحان آنان را به اختلاف فرمان داده و اكنون از او فرمان مى برند يا آنان را از اختلاف نهى كرده و اكنون عصيان مى ورزند؟
نهج البلاغه خطبه 18
2⃣هم دلی بر سر دشمنان مشترک مانند شیاطین و کفار
راه صحیح حفاظت از عقاید وحدت است، زیرا اختلاف و کینه توزی و تحریک احساسات اصل اسلام را از بین می برد.
واقعیت ها و توهم ها(وحدت اسلامی) ص 16
چطور بعضی آخوندا جاسوس میشن👆
امام اخطار داد در این مورد
هیچ نقطه ضعفی نشان نمیدن اما بعد چهل سال ضربه میزنن!
مثلا رابطه ی دوستی با اِستعمارگران رو توجیه میکنه
استادرحیم پور ازغدی
🌅سه شنبه ها
درمحضرقرآن
برنامه ایمان آورده ها👇
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَسْأَلُوا عَنْ أَشْيَاءَ إِن تُبْدَ لَكُمْ تَسُؤْكُمْ وَإِن تَسْأَلُوا عَنْهَا حِينَ يُنَزَّلُ الْقُرْآنُ تُبْدَ لَكُمْ عَفَا اللَّهُ عَنْهَا ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ حَلِيمٌ مائده/۱۰۱
اى کسانى که ایمان آورده اید! اگر براى شماازچیزهایی که آشکار گردد، شما را در رنج مى افکند، سؤال نکنید. و اگر به هنگام نزول قرآن، از آنها سؤال کنید، براى شما آشکار مى شود. خداوند آنها را (براى
سهولت) نادیده گرفته است. و خداوند، آمرزنده و داراى حلم است.
(مائده/۱۰۱)
✍شک نیست که سؤال کلید فهم حقائق است، و به همین دلیل، کسانى که کمتر مى پرسند، کمتر مى دانند، و در آیات و روایات اسلامى نیز به مسلمانان دستور اکید داده شده است که: هر چه را نمى دانند بپرسند
⬅️ ولى هر قانونى معمولاً استثنائى دارد👇
گاهى پاره اى از مسائل، پنهان بودنش براى حفظ نظام اجتماع و تأمین مصالح افراد بهتر است، در این گونه موارد جستجوها و پرسش هاى پى در پى، براى پرده برداشتن از روى واقعیت، نه تنها فضیلتى نیست، که مذموم و ناپسند نیز مى باشد،
⬅️ مثلاً غالب پزشکان، صلاح در این مى بینند که بیمارى هاى سخت و وحشتناک را از شخص بیمار مکتوم دارند
.
⬅️ در این گونه موارد، بیمار هرگز نباید در برابر طبیب دلسوز خود به سؤال و اصرار بپردازد; زیرا اصرارهاى مکرّر او گاهى چنان میدان را بر طبیب تنگ مى کند که براى آسودگى خود و رسیدگى به سایر بیماران جز این نمى بیند که حقیقت را براى این بیمار لجوج آشکار سازد اگر چه او از این رهگذر زیان هائى ببیند.
⬅️ همچنین مردم در همکارى هاى خود نیاز به خوش بینى دارند و براى حفظ این سرمایه بزرگ، صلاح این است که از تمام جزئیات حال یکدیگر با خبر نباشند; زیرا بالاخره هر کس نقطه ضعفى دارد، و فاش شدن تمام نقطه هاى ضعف، همکارى هاى افراد را با اشکال مواجه می کند.
⬅️ در این گونه موارد به هیچ وجه نباید افراد، اصرارى داشته باشند و به جستجو برخیزند.
⬅️و یا این که: بسیارى از نقشه ها و طرح هاى مبارزات اجتماعى باید تا هنگام عمل مکتوم باشد و اصرار در افشاى آنها ضربه اى بر موفقیت و پیروزى اجتماع است.
اینها و امثال آن، مواردى است که سؤال کردن در آن صحیح نیست و رهبران تا در فشار زیاد قرار نگیرند، نباید آنها را پاسخ گویند.
نکاتی ازتفسیرنمونه ذیل آیه
🎇🎇🎇