⭕️ صابرین نیوز: کاروان لجستیک #آمریکا منهدم شد
🔹 کانال تلگرامی «صابریننیوز» گزارش داده یک کاروان لجستیک ارتش #تروریستی آمریکا در «دجیل»، واقع در استان «صلاحالدین» #عراق هدف #حمله قرار گرفته و منهدم شده است.
@NasimOnline
🎇🎇🕊
🎇
سه شنبه ها
درمحضرنهج البلاغه
حکمت ۱۹۴👇
🌅قال علی علیه السلام
مَتَى أَشْفِيَ غَيْظِي إِذَا غَضِبْتُ؟ أَ حِينَ أَعْجِزُ عَنِ الاِنْتِقَامِ فَيُقَالُ لِي: لَوْ صَبَرْتَ؟ أَمْ حِينَ أَقْدِرُ عَلَيْهِ فَيُقَالُ لِي: لَوْ عَفَوْتَ
امام علیه السلام فرمود : من كى آتش خشمم را فرو نشانم آيا هنگامى كه از انتقام ناتوانم كه به من مىگويند : اگر صبر كنى (تا توانا شوى) بهتر است يا هنگامى كه قادر بر انتقامم كه به من گفته مىشود: اگر عفو كنى بهتر است.
اين يك واقعيت است كه انسان خشمگين در برابر ظلم و ستمى كه بر او مى رود دو حالت دارد:
⬅️گاه مى خواهد انتقام بگيرد; اما توان آن را ندارد و چه بسا به پرخاشگرى و گفتن سخنان درشت و تهديد شخص ظالم بر خيزد.اما هنگامى كه ناتوانى خود را مى بيند عقب نشينى مى كند.
در اين هنگام همه به او مى گويند: اگر مى خواهى انتقام بگيرى بگذار توانايى پيدا كنى و اين گونه كه مايه رسوايى و آبروريزى است به ميدان دشمنت مرو، بنابراين در چنين حالتى مردم، او را به صبر و شكيبايى دعوت مى كنند
⬅️ اما اگر توان بر انتقام داشته باشد و طرف مقابل در برابر ضعيف و ناتوان گردد همين كه دست به انتقام بلند مى كند مردم به او مى گويند: شايسته است عفو كنى كه زكات قدرت عفو است.
به اين ترتيب در هيچ حال، انتقام جويى عاقلانه و صحيح نيست.
امام(عليه السلام) با اين تعبير لطيف مى خواهد مردم را به ترك انتقام فراخواند همان چيزى كه آتش هايى بر مى فروزد و گاه سرچشمه جنگ هاى خونين و گسترده و دامنه دار مى شود.
خود امام عليه السلام در داستان جنگ جمل هنگامى كه بر دشمنان پيروز شد فرمان عفو آنها را صادر كرد و عايشه را كه از گردانندگان اصلى اين جنگ بود با احترام به مدينه باز گرداند.
همچنین داستان توصيه هاى او درباره قاتل خويش «عبدالرحمان ملجم مرادى» كه به فرزندان خود سفارش كرد آب و غذا و وسيله استراحت اين زندانى را فراهم كنند و فرمود: اگر زنده بمانم خود مى دانم با او چگونه رفتار كنم و اگر شما هم عفو كنيد بهتر است و اگر (مصلحت عموم مردم ايجاب كرد كه) لازم بدانيد او قصاص شود تنها با يك ضربه وى را قصاص كنيد همان گونه كه او يك ضربه بر من وارد كرد.
قرآن مجيد يكى از صفات بهشتيان و پرهيزگاران را كظم غيظ (فرو خوردن خشم) و سپس عفو و گذشت مى شمارد و مى فرمايد: و شتاب كنيد (همان) كسانى كه در توانگرى و تنگدستى، انفاق مى كنند; و خشم خود را فرو مى برند; و از خطاى مردم درمى گذرند; و خدا نيكوكاران را دوست دارد».
مسئله عفو و گذشت در اسلام به قدرى اهميت دارد كه علاوه بر آيات فراوانى از قرآن، در روايات معصومان نيز بازتاب گسترده اى دارد; از جمله در حديثى از رسول اكرم(صلى الله عليه وآله)مى خوانيم: «إذا كانَ يَوْمُ الْقِيامَةِ نادى مُناد: مَنْ كانَ أجْرُهُ عَلَى اللهِ فَلْيَدْخُلِ الْجَنَّةَ; كسى كه پاداش او بر خداست وارد بهشت شود» «فَيُقالُ: مَنْ ذَا الَّذي أجْرُهُ عَلَى اللهِ; گفته مى شود چه كسى است كه پاداش او بر خداست» «فَيُقالُ الْعافُونَ عَنِ النّاسَ فَيَدْخُلُونَ الْجَنَّةَ بِغَيْرِ حِساب; گفته مى شود كسانى كه مردم را عفو كرده اند و آنها بدون حساب وارد بهشت مى شوند».
در حديث ديگرى از اميرمؤمنان على(عليه السلام)مى خوانيم: «الْعَفْوُ
تاجُ الْمَكارِمِ; عفو و گذشت تاج فضائل اخلاقى است».
البته عفو و گذشت در مورد كسانى است كه از عفو سوء استفاده نكنند و بر جنايات خود نيفزايند، همان گونه كه در حديثى از اميرمؤمنان(عليه السلام) آمده است: «الْعَفْوُ عَنِ الْمُقِرِّ لا عَنِ الْمُصِرِّ; عفو درباره كسى است كه اقرار به گناه خود كند (و پشيمان باشد) نه از كسى كه اصرار مى ورزد».
🎇🎇🎇
☀️🌙☀️🌙☀️🌙
#اصلاح_نفس
🔶سه راهکار مهم در #مبارزه_با_نفس
1⃣ابليس، شاگرد نفس است، اگر شما بخواهيد اين نفس را که استاد شيطان است، بکوبيد و رامش کنيد، بايد خود را فقير کنيد، [يعنی] بايد خودتان را در مقابل عظمت حضرت حق، هيچ بدانيد.
2⃣بعد از اين مرحله، مرحله شب زنده داری است. اين دو راه، راه مبارزه با نفس است.
🔸بايد نه آنقدر تنبل باشيد که مردم بگويند وبال جامعه است و نه آنقدر فعاليت در دنيا داشته باشيد که عرف بگويد چهار دست و پا افتاده روی دنيا.
3⃣اگر اراده کنی که خودت را از گناه حفظ کنی، پروردگار هم در هنگام ارتکاب معاصی، برای تو ايجاد مانع می کند.
🎙🌸آيت الله #حق_شناس (ره)، نشريه قدر، شماره21
@pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💑 اهمیت لبخنـــد به همـــسر
✍ پیامبـــر اکــــرم (ص):
🔸لبخند های زن و شوهــر به روی هــم به هنگام برخــورد با یکدیگــر و یا خداحافظی صدقه است و به اندازه انفاق فی سبیل الله ارزش دارد.
📚کافی، جلد ۵، صفحه ۵۶۹
🌸سه شنبه ها
🌅درمحضرقرآن
برنامه ایمان آورده ها👇
🌅 يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَىٰ أَنفُسِكُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ ۚ إِن يَكُنْ غَنِيًّا أَوْ فَقِيرًا فَاللَّهُ أَوْلَىٰ بِهِمَا ۖ فَلَا تَتَّبِعُوا الْهَوَىٰ أَن تَعْدِلُوا ۚ وَإِن تَلْوُوا أَوْ تُعْرِضُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا نساء /۱۳۵
اى کسانى که ایمان آورده اید! همواره و همیشه قیام به عدالت کنید. براى خدا گواهى دهید، اگر چه به زیان شما، یا پدر و مادر و نزدیکانتان بوده باشد! (چرا که) اگر او
[= کسى که گواهى شما به زیان اوست] غنى یا فقیر باشد، خداوند سزاوارتر است که از آنان حمایت کند. بنابراین، از هوا و هوس پیروى نکنید. که منحرف خواهید شد. و اگر حق را تحریف کنید، و یا از اظهار آن، اعراض نمایید، خداوند به آنچه انجام مى دهید، آگاه است
✍در این آیه، یک اصل اساسى و یک قانون کلّى درباره اجراى عدالت در همه موارد، بدون استثناء ذکر مى کند و به تمام افراد با ایمان فرمان مى دهد که قیام به عدالت کنید.
⬅️ یعنى باید آن چنان عدالت را اجرا کنید که کمترین انحرافى به هیچ طرف پیدا نکند.
⬅️پس از آن براى تأکید مطلب، مسأله شهادت را عنوان کرده، مى فرماید: به خصوص در مورد شهادت، باید همه ملاحظات را کنار بگذارید و فقط به خاطر خدا شهادت به حق دهید، اگر چه به زیان شخص شما، یا پدر و مادر و یا نزدیکان تمام شود.
⬅️ازاین جمله استفاده می شود که بستگان می توانند با حفظ اصول عدالت ،به سود یازیان یکدیگرشهادت دهند.
⬅️آنگاه به قسمت دیگرى از عوامل انحراف از اصل عدالت، اشاره کرده مى فرماید: نه ملاحظه ثروت ثروتمندان باید مانع شهادت به حق گردد و نه عواطف ناشى از ملاحظه فقر فقیران; زیرا اگر آن کس که شهادت به حق به زیان او تمام مى شود، ثروتمند یا فقیر باشد، خداوند نسبت به حال آنها آگاه تر است، نه صاحبان زر و زور مى توانند در برابر حمایت پروردگار، زیانى به شاهدان بر حق برسانند، و نه فقیر با اجراى عدالت گرسنه مى ماند، لذا مى فرماید: اگر آنها بى نیاز یا مستمند باشند، خداوند سزاوارتر است که از آنها حمایت کند.
⬅️و باز براى تأکید، دستور مى دهد:
از هوا و هوس پیروى نکنید تا مانعى در راه اجراى عدالت ایجاد گردد.
⬅️از این جمله به خوبى استفاده مى شود: که سرچشمه مظالم ، هواپرستى است و اگر اجتماعى هواپرست نباشد، ظلم و ستم در آن راه نخواهد داشت!
⬅️بار دیگر، به خاطر اهمیتى که موضوع اجراى عدالت دارد، روى این دستور تکیه کرده، مى فرماید: اگر مانع رسیدن حق، به حق دار شوید و یا حق را تحریف نمائید و یا پس از آشکار شدن حق، از آن اعراض کنید، خداوند از اعمال شما آگاه است.
⬅️آیه فوق، توجه فوق العاده اسلام به مسأله عدالت اجتماعى را در هر شکل کاملاً روشن مى سازد و انواع تأکیداتى که در این چند جمله به کار رفته
است، نشان مى دهد که: اسلام تا چه اندازه در این مسأله مهم انسانى و اجتماعى، حساسیت دارد، اگر چه با نهایت تأسف میان عمل مسلمانان، و این دستور عالى اسلامى، فاصله از زمین تا آسمان است! و همین یکى از اسرار عقب ماندگى آنها است.
نکاتی ازتفسیرنمونه/ذیل آیه
🌅🌅🌅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صحبتهای ناب حاج قاسم پیرامون لزوم دشمن شناسی که تا کنون کمتر شنیده شده
♦️قابل توجه کسانی که خائنانه آمریکا را دشمن نمی داند وقصد بزک آمریکا را دارند
@pellake8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حفظ بیت المال
خاطره زینب سلیمانی درباره رعایت بیت المال
💑 صحبت درمورد اختلافات قديمی ممنوع
🔸مدام در مورد اختلافات قدیمی و از یاد رفته صحبت نکنید! یادآوری آنها سبب تلخی و ناراحتی میشـــود.
🔸هدف از گفتوگو کردن، نزدیک شـــدن روحی و عاطفی همسران به یکدیگر است، در حالی که بیـــان این موضوعات معمولاً بر مشکلات افزوده و سردی عاطفی به بار میآورد.
🔸اگر همسرتان وارد اختلافات گذشته شد با عوض کردن موضوع و دعوت همسرتان به صبوری و گذشت، فضای گفتگو را به سرعت تغییر دهید. و پایان گفتگویتان حتمـــا بدون دلخوری باشد.
☀️✨☀️✨☀️✨☀️
🔺خواص حیرت انگیز شنبلیله در درمان دیابت
🔸شنبلیله نقش موثری در کاهش قند خون دارد؛ در دانه شنبلیله اسید آمینهای به نام «هیدروکسی ایزولوسین» وجود دارد که این اسید آمینه ترشح انسولین را تسریع میکند.
🔸تخم شنبلیله را پودر کنید و روزانه 10 گرم از آن در دو نوبت قبل از غذای ظهر و شب میل کنید.
🔰مجموعه طب نبوی
🍎🍐🍇🥥🥒🥑🍆🥕🌶🥦
✳️ راههای جلوگیری از تسلط شیطان
«قَالَ الصَّادِقُ جَعْفَرُ بْنُ مُحَمَّدٍ ع مَنْ لَمْ یَکُنْ لَهُ وَاعِظٌ مِنْ قَلْبِهِ وَ زَاجِرٌ مِنْ نَفْسِهِ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ قَرِینٌ مُرْشِدٌ اسْتَمْکَنَ عَدُوَّهُ مِنْ عُنُقِه»
شافی، صفحهی 652
فی الفقیه، عن الصّادق (علیهالسّلام) [حضرت امام جعفر صادق علیهالسّلام فرمودند]: «من لم یکن له واعظ من قلبه و زاجر من نفسه و لم یکن له قرین مرشد استمکن عدوّه من عنقه». اولین چیزی که موجب میشود که انسان بتواند در مقابل دشمنش - که مراد، شیطان است - ایستادگی کند و مانع بشود از تصرف دشمن و تسلط دشمن، [این است که:] «واعظ من قلبه»؛ از قلب خود واعظی برای خود داشته باشد. قلب متذکر بیدار، انسان را نصیحت میکند، موعظه میکند.
🔵👈 یکی از بهترین وسائلِ اینکه انسان قلب را وادار کند به موعظهی خود و فعال کند در موعظهی خود، همین دعاهاست، دعاهای مأثور - صحیفهی سجادیه و سایر دعاها - و سحرخیزی؛ اینها دل انسان را به عنوان یک ناصح برای انسان قرار میدهد. اول این است: «واعظ من قلبه».
[دوم اینکه:] «و زاجر من نفسه»؛ از درونِ خود یک زجرکنندهای، منعکنندهای، هشداردهندهای داشته باشد. اگر این دو تا نبود، «و لم یکن له قرین مرشد»، یک دوستی، همراهی که او را ارشاد کند، به او کمک کند، راهنمائی کند، این را هم نداشته باشد که این، سومی است که اگر چنانچه از درون، انسان نتوانست خودش را هدایت کند و مهار نفسِ خودش را در دست بگیرد،
🔵👈 باید دوستی داشته باشد، همراهی داشته باشد، همینی که فرمودند: «من یذکّرکم اللَّه رؤیته»، که دیدار او شما را به یاد خدا بیندازد؛ اگر این هم نبود، «استمکن عدوّه من عنقه»؛ خود را در مقابل دشمنِ خود مطیع کرده است؛ دشمنِ خود را مسلط کرده است بر خود و بر گردن خود، که سوار بشود. که [منظور از] دشمن، همان شیطان است. اینها لازم است. از درون خود، انسان، خود را نصیحت کند.
🔵👈 بهترین نصحیت کنندهی انسان، خود انسان است؛ چون از خودش انسان گلهمند نمیشود. هر کسی انسان را نصیحت کند، اگر قدری لحن او تند باشد، انسان از او گلهمند میشود؛ اما خود انسان، خودش را نصیحت کند؛ دشنام بدهد به خودش، ملامت کند، سرزنش کند خودش را؛ اینها خیلی مؤثر است. موعظه کند، زجر کند. در کنار اینها، یا به جای اینها اگر نبود، آن وقت دوست، رفیق، که دستگیری کند انسان را.
شرح حدیث از حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای (حفظه الله)ِ بیست و ششم دیماه 89 (یازدهم صفر 1432).
☀️✨☀️✨☀️✨☀️
🌅🌅🌅
حضرت امام على عليه السلام
لا تَستَشِرِ الكَذّابَ فَإِنَّهُ كَالسَّرابِ يُقَرِّبُ عَلَيكَ البَعيدَ و يُبَعِّدُ عَلَيكَ القَريبَ؛
با دروغگو مشورت نكن، چون دروغگو، مانند سراب ، دور را در نظرت نزديك نشان مى دهد و نزديك را دور.
تصنیف غررالحکم و دررالکلم ص442 ، ح10092
🌅🌅🌅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️علت عصبانیت حسن روحانی از آیت الله مصباح چیست؟
🔻سخنان صریح عمار انقلاب درباره نوع تفکر و ارتباطات حسن روحانی
#حساب_کتاب
" با چشم خودم دیدم؛ باورکن "
▫️ این جمله گواهیست که برای اثبات حرفهایش، ممکن است، به زبان بیاورد؛ درحالیکه ما آنرا نه به چشم دیدهایم و نه از نیّت پشت پردهٔ گویندهٔ آن باخبریم!...
خانم جان، آقاجان؛
درست زمانیکه پای آبروی انسانی در میان است؛ #شک جایز است!
▪️وقتی برای یک لحظه، خودتان را جای آن انسان مظلوم بگذارید که از او در نبودش #بدگویی میشود، بدون اینکه فرصت دفاع از خود را داشته باشد، براحتی میتوانید رفتار بد او را، به خوبی تعبیر کنید و نگذارید تصویرِ خوب یک شخص در اذهان بقیه تخریب شود...
✓ شما با شک خود، علاوه بر اینکه قطع کنندهٔ زنجیرهٔ سرایت این باور به دیگران هستید، به گویندهٔ آن نیز، غیر مستقیم نشان میدهید که علاقهای به شنیدن اینگونه اخبار ندارید!
و پرونده یک آتش همینجا بسته میشود!
☀️✨☀️✨☀️✨☀️
هدایت شده از توییتگرام
روحانی: اگر آمریکا شیشه شکستن را کنار بگذارد ما آماده ایم!
*ندا شکیبا*
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از توییتگرام
روزنامه #شرق سالها با بازي تيتر غيرمستقيم روي عكس در صفحه اولش هر چي خواسته بود با اصولگراها كرد و #وطن_امروز با استراتژي متقابل با تيتر و عكس صفحه اولش جواب همه ي پنجول كشيدناي شرق رو داد
واقعا خداقوت داره
*امير چيذري*
@OfficialTwitTelegram