فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاشق شدن تو بچگی لطفش همینه💔🚶🏿♂
ارباب میشه مام اینجوری بخری؟(:
@pemk313
•[🖇📚]•
موضوع:نشست بصیرتی📝
با سخنرانی:حجتالسلام حسن کیانی🎙
زمان:۱۴۰۱/۱/۳۱ساعت۱۳:۳۰⏰
مکان:مسجدامامحسینروستایاسفیناء🕌
پایگاه بسیج سیدالشهدا اسفیناء
🆔@p_b_s_e
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۱۹۱)
خبر: یکی از اقدامات آمریکا در #مذاکرات_وین، شانتاژ و پروپاگاندای خبری برای تأثیرگذاری بر مذاکرات است. یکی از کارکردهای این خبرسازیها، ایجاد جو روانی برای پذیرش خواستههاست که بخشی از دیپلماسی عمومی آمریکا محسوب میشود.
🍃🌹🍃
🔻 گزاره خبری: دیروز خبری از سوی یک رسانه لبنانی مطرح شد مبنی بر آنکه دولت بایدن پذیرفته سپاه پاسداران را از لیست تروریسم بردارد، به شرط آنکه ایران تعهد دهد دست از انتقام عاملین شهادت حاج قاسم سلیمانی بردارد!
❌ گزارههای تحلیلی:
🔹 اولین علت را باید در تقلیل تأثیر تحریمها از سوی سپاه دانست؛ در دوره تحریمهای حداکثری، سپاه تلاش کرد تا با استفاده از تجارب خود، اثر تحریمها در زندگی و معیشت مردم را کاهش دهد؛ سپاه در تولید بنزین با تکمیل سه فاز اول پالایشگاه ستاره خلیجفارس، بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی در منطقه غرب آسیا، اثر مهمی در بیاثر کردن تحریم بنزین و کم اثر کردن تحریم فروش میعانات گازی داشته است.
🔸 علت دوم این است که سپاه با اقداماتی مانند انتقال ارز به داخل کشور و انتقال تجهیزات صنایع مختلف، علاوه بر برداشتن آثار سوء تحریمها، موجب کمک به نظام برای دور زدن تحریمها شده است.
🔹 بهعنوان علت سوم، باید گفت که فراتر از این، آمریکاییها به دنبال این هستند تا با نگهداشتن نام سپاه در لیست تروریسم، منفذی را برای برگشت دوباره تحریمهای سایر اجزای نظام به بهانه همکاری با سپاه باز بگذارند؛ تجربهای که در لبنان علیه حزبالله لبنان پیاده کردند و هر فرد یا نهادی به بهانه ارتباط با حزبالله تحریم شد؛ در صورت اجرای این سیاست آمریکایی در کشور نیز شاهد خودتحریمی در درون نظام خواهیم بود که علاوه بر تحریمهای بیرونی، وزن عوامل داخلی در افزایش فشارهای اقتصادی بر مردم را افزایش خواهد داد.
🔺 نکته پایانی: آمریکاییها میدانند که فشار حداکثری و تحریمها نتوانسته منجر به تغییر نظام اسلامی ایران شود، بلکه مانند بومرنگ کمانه کرده و با مسائلی مانند افزایش قیمت انرژی، به خود آنها ضربه زده؛ لذا مجبور به مذاکره و توافق هستند.
✍ اکبر کریمی
#روشنگری | #ثامن | #ماه_رمضان
🆔 eitaa.com/pemk313
maheomid.ir
👆👆👆
سایت بارگذاری مستندات جشنواره نسل فیروزه ای
••
این خبر را برسانید بہ عشاق نجف
بوۍ سجاده خونین ڪسی مےآید
••
#مراسم_احیای_شب_های_قدر🤲🏻📿
باسخنرانی:حجت السلام حسنکیانی🎤
با نوای:مداحان اهلبیت(ع)🕯
زمان:شب۲۳،۲۱،۱۹ماهمبارکرمضان
از ساعت ۱۱شبالیسحر⏰
مکان:مسجدامامحسینروستایاسفیناء🕌
AUD-20210504-WA0022.mp3
1.82M
🔴 دستورالعملی مهم از استاد فاطمی نیا برای شب قدر
یک سوره واقعه+ یک سوره توحید + هفت مرتبه یا الله
هرچےمیخواهید بخواهید امشب .. در این ذکر سرّی است که نمیتوانم بگویم
@pemk313
🔰گزارش روز
🔻بازگشت چراغ خاموش به لبنان!
در هفتههای اخیر شاهد احیای روابط سیاسی عربستان و سایر کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس با لبنان هستیم. این رخداد که در آستانه انتخابات پارلمانی لبنان صورت میگیرد، در حالی است که پیشازاین و در شش ماه گذشته، عربستان سعودی و متحدان منطقهایاش ضمن قطع روابط دیپلماتیک، لبنان را تحت محاصره شدید سیاسی و اقتصادی قرار داده بودند.
💠گزارههایخبری:
1️⃣- در آبان ماه سال گذشته بود که «قرداحی»، سیاستمدار لبنانی در برنامه تلويزيوني شبکه الجزیره، گفت: «حوثيها در برابر دشمن خارجي از خود دفاع ميكنند» و در پاسخ به سؤال آيا فكر ميكنيد رويكرد عربستان و امارات نسبت به يمن، تجاوز و تعدي است؟ پاسخ داد: «قطعا همينطور است و اين جنگ بيهوده با يمن بايد متوقف شود».
2️⃣- سخنان قرداحی زماني بيان شده بود كه او هنوز وزير اطلاعرسانی لبنان نشده بود و اظهارات وي بار ديپلماتيك نداشت. این اظهارات که بازتاب گستردهای در شبکههای اجتماعی و محافل رسانهای کشورهای عربی پیدا کرد، با اعتراض شدید عربستان و برخی کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس که بهنوعی در ائتلاف متجاوز سعودی تعریف میشوند، مواجه گردید. درنتیجه ریاض و متحدان منطقهایاش اظهارات قرداحی را «بهانهای» برای اعمال فشار جدید بر لبنان و تشدید بحران این کشور قرار دادند؛ درنتیجه ضمن اخراج سفیر لبنان، سفرایشان را از این کشور فراخوانده و روابط دیپلماتیک با بیروت را قطع کردند.
3️⃣-باوجود چند ماه از گذشت زمان استعفای قرداحی و درحالیکه اعضای جریان غربگرای 14 مارس تکاپوی زیادی برای جلب نظر عربستان کردند؛ اما تغییری در سیاست ریاض و متحدانش مقابل بیروت حاصل نشد. بعد از آن سعودیها صراحتاً اعلام کردند که دلیل تحریم لبنان، اظهارات جورج قرداحی نبوده است و عربستان اساساً با حضور حزبالله در لبنان مشکل دارد. در این راستا در بهمن 1400، کشورهای عربی، حلوفصل بحران دیپلماتیک و بازگشت سفرایشان را منوط به اجرای شروط دوازدهگانهای که توسط وزیر خارجه کویت به نمایندگی از عربستان و متحدان منطقهای به دولت لبنان ارائه شد، کرده بودند که خلع سلاح حزبالله لبنان و کنار گذاشتن آن از تمام روندهای سیاسی در رأس این شروط بود که از طرف لبنان نادیده گرفته شد.
4️⃣- هماکنون و بدون اینکه لبنان از درخواستهای سعودی و سایر شیخنشینان حاشیه خلیجفارس تبعیت کند، این کشورها قصد دارند سفرایشان را دوباره در بیروت مستقر کنند. در این رابطه، عربستان سعودی پیشقدم شده و با اعزام مجدد سفیر و ازسرگیری فعالیت دیپلماتیک خود در بیروت، درصدد احیای روابط سیاسی با لبنان است. عربستان همچنین تصمیم گرفته که کمکهای انسانی به ارزش ۳۶ میلیون دلار به لبنان بدهد!
💠گزارهتحلیلی: در خصوص ازسرگیری فعالیت سفرای عربستان و کشورهای عربی، پس از شش ماه کمپین هجومی علیه لبنان، توجه به دو نکته زیر ضروری است: اولاً تحرکات سیاسی و دیپلماتیک مذکور، حاکی از «واقعبینی» عربستان و متحدان منطقهای آن در قبال لبنان، بهویژه اعتراف به جایگاه غیرقابلحذف و راهبردی حزبالله در معادلات داخلی و خارجی این کشور است. ثانیاً نمیتوان بازگشت سفرای عربستان و دیگر شیخنشینان به لبنان را بیارتباط با تحولات سیاسی و انتخابات پارلمانی لبنان دانست. سفیر عربستان مستقر شده در بیروت، چند روز قبل با فواد سنیوره، نخست وزیر اسبق لبنان و رهبر فراکسیون المستقبل در پارلمان این کشور تماس گرفته است. او همچنین برنامههایی برای دیدار با شخصیتها و مقامات مختلف لبنانی تعیین کرده و به نظر میرسد که برای دخالت مستقیم در انتخابات لبنان آماده میشود. این فرضیه زمانی تقویت میشود که یک منبع دیپلماتیک کویتی فاش کرد، کشورهای حوزه خلیج فارس به این نتیجه رسیدهاند که دوری آنها از عرصه لبنان برای منافعشان خطرناک است و در سایه تحولات مهم سیاسی لبنان، به ویژه در آستانه انتخابات، نباید عرصه این کشور را خالی گذاشت.
✍ #حمید_خوشآیند
https://eitaa.com/pemk313