11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دو روستا
یکی زیر پرچم جمهوری اسلامی
و دیگری زیر پرچم اقلیم کردستان
🍀 خود قضاوت کنید کدام زندگی راحتتری دارند و کرامت کدام یکی بیشتر حفظ شده است.
🍀 این ویدئو پیامهای زیادی دارد. توجه حاکمیت و نظام جمهوری اسلامی به توسعه عدالت محور یکی از آنهاست.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
وضعیت #قفقاز_جنوبی جالب شده!
از ی طرف آذربایجان،ترکیه، انگلیس، اسرائیل و...
از طرف دیگه ارمنستان، فرانسه، آمریکا و....
ایران و روسیه هم خارج از این بازی! روسیه در میدان با عنوان صلح بان... و ایران هم همیشه مراقب که مبادا لقمه را قورت بدهند...
مشکوک ترین بازی تاریخ در #قفقاز جنوبی دارد رقم میخورد ....رفقای سنتی و تاریخی مقابل هم !!!
خیلی عجیب و مشکوکه....
(در آذربایجان گروگان گیری و اسارت شیعیان «باکو،اسرائیل، ترکیه، انگلیس» و در ارمنستان هم تهدید و حصر مسیر تاریخی ایران «ارمنستان، فرانسه، آمریکا و...») هر دو طرف یکیست...
تفاوتی نیست کاملا وفاق و وحدت دارند ...
به نظر میرسد این بازی با سوءتفاهم یا جدی تلقی نکردن حل نخواهد شد، هرچقدر شما منجر به سوتفاهم بشوید یا بازی رو جدی نگیرید طرف مقابل نه دچار سوتفاهم هست و نه منفعل بلکه برای پیشبرد اهداف و اغراض خودشان بسیار جدی هستند...
باید بسیار هوشیار و جدی بود، یک لحظه غفلت کردن همانا و لقمه رو قورت دادن همانا!
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
خدایِ جمهوری اسلامی ایران
مردم اسلامی ایران با یک رهبر و بدون پشتوانه حتی یک کشور و بودجههایش بر همه سران کفر پیروز شدند و در مقابل چهل و چند سال است که سران کفر با بودجههای نجومی و هزاران دسیسه و فتنه تلاش میکنند این خط و فکر را منحرف یا نابود کنند و نتوانستند. از آن روز که همه شعار دادند بت شکنی... ۴۰ سال است که خط رهبر و مردم اسلامی ایران، بت شکنی است...
نقشه راه را در کتاب آسمانی اش به چشم میبینی. چون نظامهای دنیا خدا ندارند، همه چیز را محاسبه میتوانند بکنند جز قدرت و اراده الهی را. چارهای ندارند! چون اعتقاد ندارند، چگونه محاسبه کنند؟! و نظام جمهوری اسلامی ایران؛ یعنی مردم مسلمان ایرانی. برعکس، بر مبنای اعتقاد و ایمان، اول قدرت خداوند را محاسبه میکنند.
اگر کل یوم عاشورا و کل ارض کرببلا؛ پس کل تاریخ یک لحظه است...
مثلا در این لحظه تاریخیِ داستان حضرت ابراهیم میشود بجای نام «ابراهیم» نام «ایران» هم نهاد...
سوره مبارکه انبیاء:
سران بت پرست پیشنهاد دادند: « اگر مرد عملید، «ابراهیم» را بسوزانید و به داد بتهایتان برسید!»۶۸
عاقبت، او را در آتش انداختند! ما هم فرمان دادیم: « آتش! برای «ابراهیم» سرد باش و بیخطر!»۶۹
آنها نقشه نابودی «ابراهیم» را کشیده بودند؛ ولی ما آنها را به شکست مفتضحانه کشاندیم.۷۰
از این روست که رهبر فرزانه امروز ایران هم نمیگوید: جمهوری اسلامی اراده کرد... میفرماید: خداوند اراده کرده است که جمهوری اسلامی ایران...
حتما فیلمش را دیده اید...
💚🤍❤️✍🏻 مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی 🇮🇷 از فرانسه، هلند و ایران
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
15.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای کاش!
این کلیپ را زودتر دیده بودم!
نذر دو دقیقه یعنی👇👇
نذر کنید فقط دو دقیقه این محتوا را برای همه ارسال کنید.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
آمادگی عربستان برای همکاری با ایران در صنعت پتروشیمی
🍀 عبدالله بن سعود العنزی سفیر عربستان در ایران در هفدهمین نمایشگاه ایرانپلاست گفت: آماده گسترش همکاریها با صنعت پتروشیمی ایران هستیم و زمینههای مشترک همکاری میان شرکت سابیک و شرکتهای پتروشیمی ایران وجود دارد.
🍀 ایران در زمینه دانش و فناوریهای نوین در صنعت پتروشیمی پیشرفت قابل ملاحظهای داشته است و ما علاقهمند همکاری هستیم. امیدواریم بهزودی شاهد برگزاری نشستهایی میان ایران و عربستان در زمینه پتروشیمی باشیم.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
دیوارنگاره جنجالی میدان ولیعصر(عج): بانکها غلط میکنند با پول مردم بنگاهداری کنند!
جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) که امروز صبح رونمایی شد به موضوع بنگاهداری بانکها و آسیب زدن این موسسات به اقتصاد کشور پرداخته است.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
رهبر انقلاب: در مدارس نظرسنجی کنید ببینید چند نفر رونالدو را میشناسند، چند نفر کاظمیآشتیانی را
بایستی کاری کنیم که دانشآموز دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند.
از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمیآشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمیآشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟
این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
قدرتنمایی و بازیگری یاران منطقهای ایران در جهان (۱)
روزگاری نه چندان دور بلکه همین 10 سال قبل، چین امیدوار بود که با از بین رفتن دولت قانونی سوریه و سقوط شخص بشار اسد، یک دولت همفکر اتحاد عربی غربی عربستان سعودی روی کار بیاید و اینگونه میتوانست مسیر های کریدوری جدید را در کنار از بین بردن انحصار کریدوری ایران تعریف کند.
توجه بفرمایید در حال حاضر ایران، نقطه ضعف چین است زیرا که کریدور شرق به غرب و در واقع چیزی بالای 80 درصد از کل تجارت زمینی آینده چین از کریدور شرق به غرب و یا از خاک ایران عبور میکند،برای چین این یک کابوس است.
نه تنها ایران بلکه هر کشور دیگری نیز که چنین امتیازاتی را داشته باشد علنا میتواند اقتصاد چین را به گروگان بگیرد.
فراموش نکنید که در گذشته چین میتوانست یک مسیر کریدوری از روسیه به اروپا تعریف کند ولی چرا هرگز این کار را نکرد؟ و بجای یک مسیر آماده که همیشه وجود داشته به سمت ایجاد سلسله راه ها و شبکه های ریلی در کل آسیا، رفته است تا بتواند طرح کریدور احیای راه ابریشم جدید را اجرا کند و اقتصاد خود را از محاصره دریایی آمریکا نجات دهد وگرنه هرگز دارای یک استقلال اقتصادی نخواهد بود و مانند گذشته در چنگال آمریکا و غرب گیر می افتد و بازیگر اقتصادی آنها میشود و مردم چین باید برده های کارخانجات تولیدی غرب باشند.
اما چرا چنین کریدوری را از روسیه به اروپا نکشید؟
دليل آن واضح است، با این کار چین کلید تمام تجارت زمینی خود به اروپا و حتی آفریقا را به دستان روسیه میدهد و روسیه هر گاه صلاح میدانست، با یک تحریم میتوانست کل این اقتصاد چین را تعطیل کند.
همین شرایط برای ایران مطرح است اما چین چه کند که چاره ای ندارد. (تا زمانیکه سطوح تکنولوژی تغییر کند و جابجایی بار به وسیله تکنولوژی جدیدی از مسیر دیگری سریعتر انجام شود که این حداقل یک قرن زمان می برد)
در گذشته در تحلیل ها بارها اثبات کردم که چین راهی برای دور زدن کریدور عبوری از ایران ندارد و هر رقیب دیگر که بجای ایران معرفی کند باید بتواند چند شرط اصلی و حیاتی ابر کریدور شرق به غرب را تامین کند تا در ادامه استقلال اقتصادی چین از آمریکا و غرب کلید بخورد.
1-سرزمین جایگزین ایران که کریدور اصلی چین از آن عبور میکند نباید تحت تسلط غرب و ناتو یا رقبای اقتصادی آتی چین نباشد
٢_کم هزینه ترین مسیر عبوری باشد تا قیمت نهایی کالا کاهش یابد و چین در بازار رقابتی توان رقابت را داشته باشد
٣_دسترسی کامل به محور های مهم و اصلی و فرعی دیگر و... البته از همه مهمتر امنیت این مسیر باید تامین شود
همانطور که میبینید کشور یا حتی اتحادیه از کشورها که تمامی شروط فوق را همزمان داشته باشند و ایران در میان آنها تعریف نشده باشد، قابل تعریف نیست.
به علت موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در بین دو دریا تنها مسیر زمینی عبوری از چین به اروپا مجبور است که یا از روسیه و یا از ایران عبور کند.
این خط خطی هایی که عده ای بی سواد به اسم کریدور اصلی شرق به غرب روی نقشه میکشند و میگویند ایران دور زده شده است، به هیچ وجه این شرایط را ندارد و در بهترین حالت یک کریدور جانبی و فرعی در دسته سلسله راهای فرعی که به کریدور اصلی مرتبط میشوند، جای میگیرند.
در واقع این کریدور های فرعی به مانند مویرگ هایی هستند که باید خون را از سرخ رگ اصلی (که کریدور اصلی شرق به غرب و شمال به جنوب ایران است) گرفته و به نوعی تجارت های منطقه ای را براه می اندازند که باز همگی آنها در تحت تسلط ایران است.
مخاطبان گرامی باید به 2 نکته بسیار مهم دیگر نیز توجه داشته باشند.
نکته ١:ایران با معرفی محور مقاومت (اتحاد کشورهای عضو حوزه تمدنی گذشته ایران) توانسته است که محدودیت های سرزمینی و ژئوپلیتیکی تعریف شده برای چین با سایر کشورهای دیگر را بیشترکند و آنها مجبور شوند سایر مبادلات و کریدور های مهم تجاری خود را نیز از حوزه ژئوپلیتیکی محور مقاومت و یا ایران عبور دهند که سود آن در آینده نزدیک به جیب همه کشورهای عضو محور مقاومت میرود.
درواقع شاهکاری که ایران کرده این است که مجموعه ای از کشورهای بدون استقلال واقعی، تحت استعمار غرب و شرق،که مجری منازعات نیابتی ابرقدرت ها بوده است را ظرف 2 دهه به سمت یک اتحاد و استقلال سوق داده و سپس با اجرا کردن برنامه اخراج قدرت های بزرگ از این کشورها و یا منطقه توانسته یک محور ژئوپلیتیکی یا محور تمدنی را به نام محور مقاومت ایجاد کند.
این روند با مخالفت تمامی کشورهای قدرتمند روبرو است اما شاهکار اینجاست که شرایطی را به وجود آوردیم که چین مجبور به تسلیم شود، روسیه مجبور شود جلوی ما دست اتحاد ژئوپلیتیکی دراز کند.
کشورهای عربی مجبور شده اند برای حفظ استقلال و تامین امنیت آینده اقتصادی و اجتماعی خود به سمت ایران کرنش کرده و در مقابل محور مقاومت تسلیم تمدنی شوند.
ادامه دارد...
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
قدرتنمایی و بازیگری یاران منطقهای ایران در جهان (۲)
داستان امروز سوریه نیز همین است که ایران بعد از 4 دهه جنگ مستقیم و غیرمستقیم با ابرقدرت ها توانسته به جایگاهی برسد که امروز میوه و ثمره این زحمات بدست خود و یاران محور مقاومت بچیند.
امروز دیدار بشار اسد با مقامات چین درواقع قدرت نمایی ایران و کشورهای همپیمان(واقعی) ما در محور مقاومت است که چگونه چینی ها مجبور هستند آینده اقتصادی خود را در گرو موجودیت ایران قدرتمند و یا قدرت فرا منطقه ای جدید با عنوان ایالات متحده مقاومت قرار بدهند.
یک نکته مانده و عرض کنم شرایط در طی 2 دهه آینده به شدت تغییر میکند به عنوان مثال کاری با دلقک بازی کشورک های کوچک و جعلی منطقه مانند بحرین، باکو و حتی امارات متحده عربی نداشته باشید.
سرنوشت آنها این است که جزو خاک کشورهای بزرگتر شوند. مابقی کشورهای منطقه نیز به مرور تمام تلاش خود را میکنند که به نوعی در این محور مقاومت عضو شده (مانند عمان) و یا اگر به دلیل رقابت های هژمونیک هرگز نمیتوانند عضو رسمی ما شوند، سعی میکنند تا به هر نحوی خود را به نزدیک ترین جایگاه اتحادی با ایران و یاران ایران برسانند(مانند روسیه و در آینده نزدیک چین و هند).
به هرحال راه سختی آمدیم و تا نتیجه گیری و تثبیت نهایی طرح احیای حوزه تمدنی ایران بزرگ، راه زیادی نمانده است
تمام صحبت های رهبری ایران درباره پیچ تاریخی و رسیدن به قله بر این موضوع استوار است ، کافی است چند اتفاق دیگر را رقم بزنیم و آنگاه همه منطقه از ثروت زیاد، امنیت کامل، رفاه سرشار بهرمند شود.
چند چیز کوچک مانند تثبیت بازدارندگی های نهایی متعارف و هسته ای، اخراج آمریکا از عراق و سپس سوریه، آغاز ارسال محموله های تجارتی از چین به دریای مدیترانه (مانند آغاز تجارت محور شمال به جنوب) و... مانده است.
قطعا دشمنان ما هرگز آرام نخواهند نشست.
موجودیت اتحادیه اروپا با تثبیت قدرت برتر منطقه ای محور مقاومت دچار فروپاشی میشود و یا آمریکا دیگر ابرقدرت نخواهد بود و آفریقا را نیز از دست خواهند داد، به همین دلیل هرگز تا آخرین لحظه دست از دشمنی علیه ما بر نمیدارند.
کار ساده نیست اما سختی های اصلی و بزرگتر را طی کردیم و امروز ایران در یکی از بالاترین سطوح قدرت و آمادگی خود در طول تاریخ قرار دارد.
بارها شده که با تحلیلگران خارجی و دوستان روزنامه نگار صحبت میکردم این نکته را بارها عنوان کردند که این راهی که ایران آمده است، به سختی برای آنان قابل هضم است.
امیدوار باشیم که این مسیر اندک باقی مانده را نیز، حداکثر تا 5 سال آینده طی کنیم و به مقصد برسیم.
یا علی
شهریور 1402
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
🔴 باید بریم دنبال جوانها!
✍...گفت: «تیر و توپ و تفنگ دیگه تموم شد! ما باید توی شهر خودمون، کوچهبهکوچه، مسجدبهمسجد، مدرسهبهمدرسه، دانشگاهبهدانشگاه، کار کنیم. باید بریم دنبال جوانها؛ باید پیام اینهایی که توی خون خودشون غلتیدند رو ببریم توی شهر.»
گفتم: «خب! اگه این کار رو بکنیم چی میشه؟!» برگشت و با صدایی بلندتر گفت: «جامعه بیمه میشه. گناه در سطح جامعه کم میشه. مردم اگه با «شهدا» رفیق بشن، همه چی درست میشه؛ اونوقت جوانها میشن یار «امام زمان» (عج).»
بعد شروع کرد توضیح دادن: «ببین! ما نمیتونیم چکشی و تند برخورد کنیم؛ باید با نرمی و آهستهآهسته کار خودمون رو انجام بدیم. باید خاطرات کوتاه و زیبای شهدا رو جمع کنیم و منتقل کنیم. نباید منتظر باشیم که ما رو دعوت کنند؛ باید خودمان بریم دنبال جوانها. البته قبلش باید روی خودمان کار کنیم. اگه مثل شهدا نباشیم، بیفایده است؛ کلام ما تأثیر نخواهد داشت.»
📚 از کتاب #علمدار | زندگینامه و خاطراتی از سردار #شهید_سیدمجتبی_علمدار
📖 صفحات 88 و 89
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀 سینهچاکان مغروق استخر فرح، و اسطورهی دروغ و فریب و تزویر، بارها و بارها این بیانات رهبر انقلاب رو ببینن و مرور کنن، شاید به قدر کمی براشون تفهیم بشه که این دو موجود،جز خطا و انحراف و ضرر،عقبگرد، برای این انقلاب و کشور چیزی نداشتن.
☘ دم سازنده این کلیپ گرم بهتر از این نمیشه چند رئیس جمهور غربگدا رو رسوا کرد.
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena
2 بزرگتر از 8 - قسمت اول
🍃🍃🍃🍃🍃
تیرماه 1397یعنی درست در زمانی که آقای روحانی به اتحادیه اروپا فرصت داده بود تا حُسننیت خود را برای اجرای برجام بدون آمریکا ثابت کند، یک اتفاق بیسابقه افتاد؛ دبیر سوم سفارت ایران در اتریش بازداشت شد. اسدالله اسدی 10 تیر 1397 (1 جولای 2018) در یک استراحتگاه بینراهی در ایالت بایرن آلمان دستگیر و پس از انتقال به بلژیک محاکمه شد. دادگاه[!] در نهایت به اتهام واهی طراحی بمبگذاری در تجمع منافقین او را به 20 سال زندان محکوم کرد.
این «اولین بار» در تاریخ انقلاب بود که یک دیپلمات ایرانی با لغو مصونیت دیپلماتیکش توسط کشورهای اروپایی محاکمه و زندانی میشد.
دولت تدبیر و امید[!] البته از این «اولینها» زیاد داشت؛
مثلا فروردین 1393 برای «اولین بار» در تاریخ انقلاب -درست در دوران ماه عسل توافق ژنو- آمریکا با عدم صدور روادید برای نماینده ایران، او را به سازمان ملل راه نداد و آقای روحانی را مجبور کرد تا گزینه دیگری برای این کرسی انتخاب کند؛ این اتفاق در حالی میافتاد که حمید ابوطالبی (گزینه آقای روحانی برای نمایندگی ایران در سازمان ملل) پیشتر در سال 1373 بدون کوچکترین مشکلی به عنوان دیپلمات در نمایندگی ایران در سازمان ملل فعالیت میکرد!
یا مثلا اسفند 1396 -در روزهای اجرای برجام- برای «اولین بار» در تاریخ انقلاب، فرودگاه مونیخ از سوخترسانی به هواپیمای وزیر خارجه ایران خودداری کرد!
با توجه به این سابقه، اسدالله اسدی از همان روز اول دستگیریاش باید حدس میزد کاری از دستگاه دیپلماسی دولت وقت ایران ساخته نیست و به زودی آزاد نخواهد شد. همین طور هم شد؛ دبیر سوم سفارت ایران سه سال پایانی دولت تدبیر و امید[!] را در زندان بلژیک و در سختترین شرایط سپری کرد. اما کاری که دولت آقای روحانی نتوانست در بیش از سه سال انجام دهد، دولت سیزدهم در کمتر از دو سال انجام داد و دیپلمات کشورمان را در 5 خرداد 1402 به وطن بازگرداند.
بازوی دیپلماسی در دولت آقای روحانی آنقدر ضعیف و ناتوان بود که حتی برای دیپلماتهایش هم نمیتوانست کاری انجام دهد. با این حساب دیگر تکلیف مردم عادی روشن بود.
ماهیگیران چابهاری که سال 1394 در نزدیکی سواحل سومالی به اسارت گروهک تروریستی الشباب درآمده بودند طی 6 سال فعالیت دولت تدبیر و امید[!] رنگ آزادی به خود ندیدند اما 17 ماه پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم در 4 دی 1401 سرانجام پس از 8 سال اسارت به شهر و دیارشان بازگشتند.
سرنوشت مشابهی برای 9 ماهیگیر سیستانی دیگر وجود داشت و آنها نیز پس از رایزنی و توافق وزرای خارجه ایران و سریلانکا در مرداد 1402 توانستند از زندان سریلانکا آزاد شوند و به وطن برگردند. اتفاقی که برای دیگر شهروندان ایرانی زندانی در آمریکا، قطر، کویت، سیشل و... هم افتاد و با رایزنیهای وزارت خارجه دولت سیزدهم آنها نیز به آزادی رسیدند.
25 اسفند 1400 چیزی حدود 6 ماه از استقرار دولت سیزدهم میگذشت که سخنگوی وزارت خارجه خبر از پرداخت بدهی تاریخی انگلیس به ایران در پرونده قرارداد خرید تانکهای چیفتن داد. پروندهای که عمری بیش از 40 سال داشت و علیرغم تلاش دولتهای مختلف، انگلستان از پرداخت بدهی خود به جمهوری اسلامی ایران طفره میرفت. ایران در سالهای 1990 و 1996 میلادی توانسته بود با اقامه دعوی در دیوان داوری اتاق بازرگانی بینالمللی احکامی به نفع خود در این پرونده بگیرد و در سال 2009 نیز یک بار دیگر دیوان به نفع ایران رأی داد اما بدهی انگلستان به ایران در تمامی این سالها پرداخت نشد. با روی کار آمدن دولت آقای روحانی، آنها نیز تلاش برای وصول طلب ایران را آغاز کردند و به همین منظور برای اجرای احکام صادر شده قبلی در اتاق بازرگانی بینالمللی، سال 1393 به دادگاه عالی انگلستان شکایت کردند. نتیجه این شکایت اما غافلگیرکننده بود. برخلاف احکام قبلی، این دادگاه در مرداد 1398(جولای 2019) به نفع انگلستان حکم داد!
محاسبات دولتمردان تدبیر و امید اشتباه از آب درآمد، آنها میخواستند گره را باز کنند اما کورترش کردند و تا پایان عمر دولت خود نیز نتوانستند طلب ایران از انگلستان را وصول کنند.
سرانجام این پرونده چهل ساله در ششمین ماه فعالیت دولت سیزدهم بسته شد و اصل و فرع بدهی انگلستان به ایران که چیزی حدود 400 میلیون پوند(530 میلیون دلار) میشد ابتدا به بانک مرکزی عمان منتقل و سپس به حساب بانک مرکزی ایران واریز شد.
درست سه ماه بعد ایران توانست یکی دیگر از طلبهای معوق خود را در دولت سیزدهم وصول کند.
25 خرداد 1401 جواد اوجی وزیر نفت ایران خبر از تسویه بدهی 1.6 میلیارد دلاری عراق به ایران داد. طلبی که بابت صادرات گاز به این کشور در دولت آقای روحانی ایجاد شده بود و متأسفانه دولتمردان وقت نتوانسته بودند سازوکاری برای وصول آن پیدا کنند.
ادامه دارد...
🍃🍃🍃🍃🍃
@peyke_ashena